Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
SKOPJE
Dodan: 16. 08. 2006 @16:12:24
marko
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTIV
Glasova: 0
Pozdrav, Zna li iko najjeftiniju varijantu prijevoza od Splita do Skopja? Avion, bus, vlak? Cijene?
Re: SKOPJE
Dodan: 17. 08. 2006 @11:28:14
mw
Gost
Pozdrav! Evo ovo sam našao na stranicama Croatia Airlines-a, ne znam koliko ti paše što se tiče datuma ali mislim da je najspretnije tiče vremena. Sretno! :) http://www.croatiaairlines.hr/Default.aspx?tabid=587
Dodan: 17. 08. 2006 @14:53:28
kristina
Gost
najjeftinije je vlakom ali ja sam isla iz zagreba. karta u jednom smjeru zagreb- skopje je nekih 240 kn , s tim da je bolje kupiti u jednom smjeru pa tamo kupiti za nazad, jeftinije ispadne. inace, vlak sluzbeno putuje 16 sati, ali po Srbiji se popravlja pruga pa redovno kasni 2 sata.
SKOPJE
Dodan: 01. 06. 2009 @11:54:27
hope
Gost
hej ljudi ovak, idem za skopje, putjem sama ...i sad...mislila sam busom jer se putuje kraće od vlaka, a i neda mi se sama putovat u kupeu...pa ajde iskustva...čime ste išli, kak je bilo i da...pošto je bus noćna linija, dal je ko išao i kolko puta je taj bus stao...kakve su stanice...ono dal ima wc, za popit kavu, pojest nekja... hvala
Dodan: 15. 09. 2009 @23:19:20
renato
Gost
evo i ja bi putovao za skopje ali bilo bi mi dobro doslo drustvo ali avion je puno brzi,pa javi se ako si mozemo kako pomoci u pojednostavljenju puta!!??rens_22@net.hr
Dodan: 16. 09. 2009 @19:26:26
grujo
Gost
ej ja isto idem za skopje iz zg-a, daj mi reci koji je to prevoznik da vidim raspored voznje kad ima, mozes s menom ako trazis zdustvo ali ja planiram ponedljeljak ili nedjelju..
Dodan: 21. 09. 2009 @19:01:36
Marina
Gost
Nasla sam da povratna karta dodje 130 eura bez takse.Zna li itko koliko bi doslo sa taksama i voze li avioni cijelo vrijeme ili samo u sezoni? Skopje busom iz Splita? Moze l iiko pomoc? Falaaaa Pozz
Dodan: 29. 09. 2009 @00:37:25
nina
Gost
zagreb- skopje, povratna grupna karta(5 osoba, iako vec i 2 ljudi moze bit grupa) vlakom 402kn.
Dodan: 04. 11. 2009 @20:58:50
Branka
Gost
skopje 19.-22.12. 750 kn prijevoz + smještaj + doručak + večera puturama.blog.hr
Dodan: 23. 11. 2009 @14:44:49
Goran
Gost
Zdravo, Neznam koliko je Zagreb - Beograd, ali Beograd - Skopje za voz je nekada okolu 15 evra (one way). Imas tu more info :http://travel2macedonia.com.mk/travel-to-macedonia/getting-in-macedonia/train-railway Pozdrav,
Dodan: 02. 12. 2009 @16:08:32
Ines
Gost
Da li znas mozda koji busevi voze iz Zagreba do Skopja i kako se krecu cijene karata? Pokusavala sam na razne nacine da pronadjem prevoz ali neuspjesno, pa ako znate molim vas da mi pomognete jer nisam iz Zagreba. Hvala
Dodan: 27. 12. 2009 @01:39:48
bitola
Gost
Imas bus iz Zagreba koji vozi direkt u Skopje,negdje navece se krece ali ne znam kojim danima vozi, cijena je oko 100 eura mislim,nazovi autobusni i pitaj,to ti je najbolje. P.S. A kaj ces u skopju?
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Hello everybody, Zanima me gd
da i ne, rusima viza nije potr
ja sam bila u finskoj lani 2 d
Uskoro idemo na krstarenje Cos
Hej,veliki pozdrav svima Plan
MOJ BROJ JE 00385915249921.TOM
IMAM 30 GODINA I ISKUSTVA U KU
GOSPODO.HITNO MI TRBA POSEL KU
POzdrav, vidjela sam tvoj pos
jel ste putovali u regenscy re
tomislave, i mene zanima koja
Puno puno ti hvala. Puno si mi
Kako do ISIC iskaznice?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com