Halo ti što sereš prvo se potpiši i malo se skoncentriraj
pričaš previše gluposti.Kaj si mozak ostavio/la da se odmara!!!!!!!!!!!!!!!! ZASTO SE TAKVI DEBILI UOPCE JAVLJAJU?!
Hej ljudi! Imate ok kombinaciju ako ste blizu Italije. Let Venezia/Treviso/- Barcelona-Tenerife. Navecer ste u Barceloni, a ujutro u 6 krece avion za Tenerife. Mozete i ostati dan-dva u Barceloni, pa onda dalje. Potrazi na Ryan air.com. I neka nitko ne pljuje po Ryan-u. Obozavam ih, preletila sam milje i milje za 0,01 euro plus taxe. Ako netko zna za jeftinije neka kaze. Dobro su organizirani i do sada nisam imala nikakvih zamjerki. Cisti avioni, dobra ekipa, nikada nismo kasnili, a prtljaga dodje u roku od 15 min.
Pretpostavljam da Vas zanimaju Tenerifi radi besplatnog smjestaja u Regency resortu??!!! Da li je neko bio? Kako je bilo?
Napiši mi na kojoj stranici nađete te jeftine letove.hvala
mail:klaudio.poldrugovac@vodovod-labin.hr
Da, i sto sam ja pronasla, svakako je najjeftiniji let za Tenerife preko ryanaira (venice treviso / barcelona girona / tenerife south). Konkretno, ja sa muzem i kcerkicom od 2 godine i jos jednim parom putujem na tenerife 09.11. Preko ryanaira sam pronasla povoljan let, medutim, problem je sto moramo boraviti jednu noc u Berceloni jer je let 09.11. ujutro rano za tenerife. Da idemo samo ja i muz ne bi nam bio problem proboraviti jednu noc na aerodromu (ili u blizini), medutim, kako sa nama ide kcer vise bi nam odgovarao let bez da gubimo jedan dan. Stoga pitam da li netko zna za takav let za tenerife, a da je povoljan.
Ili mozda netko ima iskustva sa aerodromom girona u Barceloni, gdje se u blizini aerodroma (ili mozda na samom aerodromu) moze spavati, itd...
Stvarno ne bi znala. Mi putujemo pocetkom 10. mjeseca, jednu noc cemo izgubiti na aerodromu, a na povratku ostajemo jos 2 dana u Barceloni. Nije ti bas jednostavno jer se dolazi kasno u Barcelonu, a za Tenerife je let rano ujutro, pa se svakako moras tramakivati.
Nego, da te pitam. Da li ste i vi dobili besplatan smjestaj na Tenerifima u Regency Resortu? Mi jesmo, citala sam dosta o tome, pa smo prihvatili. Za svaki slucaj sam provjerila najam apartmana na Tenerifima u tom razdoblju, pa sam nasla za nas 2 super smjestaj za 250,00 eura, tako racunam ako nas ovi izbace, uvijek postoji alternativa.
Ako ima netko tko je bio tamo na istu foru, neka se malo javi, bas me zanimaju iskustva. Inace mi puno putujemo i svugdje nam je bilo super. Nadam se da ce biti i sada.
Da, i mi idemo preko regency resort. to je ono - imas 3 putovanja u 4 godine, prvo mora biti na tenerife. Ovo ti je moj privatni e-mail: abakic@inet.hr, pa se javi po povratku sa dojmovima. Nas ide 4 osobe, ostajemo 7 dana i rezervirali su nam 2 odvojena apartmana. Problem je sto idemo u 11 mjesec kada nema jeftinih letova iz hrvatske, pa se mora ici u susjedne zemlje, ako se zeli uhvatiti povoljna karta. Ali, prije ne mozemo... Do sada nisam cula nikakva negativna iskustva, nadam se da ce i nase biti pozitivno.
Dakle, i vi idete sa ryanairom? Gdje cete biti tu jednu noc u barceloni / girona? Gledala sam neki hotel u blizini, ali mi se cini dosta skup. Ali morat cemo iznajmiti neku sobu, jer putujemo sa djetetom.
Mi idemo čisto turistički, baš me ful zanima kako će to izgledati. Ne očekujem ništa, pa ako dobijemo nešto-super. Putujemo puno i često letimo sa Ryan-om. Ja imam super iskustva. Naravno, postoje njihova prilično stroga pravila i treba ih se pridržavati. Ali kad pogledam da sam došla do Londona i Dublina za nekih 35-40 eura povratna karta i da će nas sada koštati karta 130 eura povratna po osobi, a imamo četiri leta... Jeftinije ne može. A avioni su kao i svaki drugi, samo je bolja i veselija ekipa. Ovo za Tenerife se moglo naći i puno jeftinije, ali me bilo strah da ne dignu cijene. Sada ti letovi dođu 100 eura po osobi. Dakle, izgubili smo 60 eura, ali opet nismo potrošili previše. Tu prvu noć ćemo biti na aerodromu, popit si neku cugicu i eto zore. Na povratku smo ipak odlučili ostati u Barci jer još nismo bili. Ne vjerujem da bi se ikada odlučili za Tenerife da nismo dobili to besplatno putovanje.
Možeš li mi objasniti, što bi to trebalo značiti? Zainteresiran sam za odlazak, ali mi se sve sumnjivije čini, ako kažeš da se ne može zaraditi, ne bih ni išao, ali ako postoji mogućnost, letim sutra .-)
Prijateljica i ja planiramo ići na taj put 09.11., ali nas mući prijevoz do aerodroma u Trevisu, tim više jer smo s jezicima jako loše. Ako postoji mogućnost da se udružimo u troškovima prijevoza do Trevisa i natrag javite nam se na darikom@net4u.hr
godinu dana zivjela na tenerifima i najbolji put je ukoliko se ide na maksimalno 3 tj(toliko drze povratnu kartu) let iz Graza s charterom direktno na tenerife.let traje oko 5 sati,avion je "niki lauda"i odlican je!!!dobije se i obrok,pica,film,muzika...te je vrlo udoban.ako se karta kupuje dosta ranije cijena povratne je oko 300 eura ,no ako se kupuje koji tjedan prije puta cijena je 180 Eura
druga opcija je iz zagreba wizzair do londona-luton,oko 2 sata cekanja i thompsonfly -om do tenerifa.ako se ranije uzme karta u jednom smjeru je sve zajedno oko 80 eura.
povratak opet preporucam s charterom iz prve price,a evo i broj telefona njihovog ureda na tenerfima(costa adeje),pricaju engleski i njemacki i samo trazite kartu za graz.avion im ostaje prazan i uvijek ima mjesta zato i prodaju te charter letove tako u jednom smjeru.zvati najranije 7 dana prije nego se zelite vratiti jer ranije vam ne mogu prodati kartu.cijena oko 110 eura.
broj: 922381850
ima jos iberia iz verone(vlakom iz zg-verone najjeftinie) preko madrida do tenerfia.ne treba nigdje spavati niti dugo cekati.oko 300 eura povratna na godinu dana.
ako vas jos nesto zanima pitajte!tamo sam ko doma:)
Pretpostavljam da su tenerife vise finjak destinacija..pa zanaima me tocno u kojoj mjere.Da li ima tamo sta radit zaljubljenik u prirodu?
Koliko traje let od Lisabona do tam?Kosta?
na J dijelu otoka(PLAYA AMERICA i okolica ) puno je mladih ljudi koji dolaze samo s ruksacima i jednostavno ostanu živjeti na tfn,neznaju jezik ali kako je mnogo engleza,njemaca,...nije problem!da uglavnom dijele letke za mnogobrojne disko klubove,pubove i sl,ali je popularno raditi i ispred restorana,privlačiti(nagovartai!!!) turiste da uđu i jedu!
ako znas engleski mozes raditi i u pubovima na crno kao konobar,ispomoc i sl...ali stvar je u tome da treba biti tamo na licu mjesta i baciti se u potragu!
sretno!!!
Bok. Mi smo isto išli u Regency ali je to totalna pusiona pa smo odlučili kupiti apartman. Ako ima zainteresiranih javite se na jesen kad ga uredimo. Inače Tenerifi su fantazija i uopće nisu skupi osim prijevoza. I tu se može naći povoljno ali treba stalno surfati po netu ili se obratiti nekoj agenciji.
Ja sam bila u veljači. 5 dana avion povratna karta i boravak u lijepom prostranom apartmanu (3 osobe) u kompleksu s bazenima itd 256 Eura po osobi. Let iz Frankfurta. Tuifly. Ali preko www.lastminute.de
Iz Zg sad ima (kao i onda) relativno jeftina karta za Frankfurt, negdje oko 1000 kn, spavanje u Frankfurtu 30e i u jutro u 6.25 let za Tenerife. Tamo si u 10.30 super. I da, za te novce ti još daju neki obrok, sve je ok, i nema nikakvog straha od lošeg aviona.
Isplati se ići.
Dobra je i ona opcija s Ryan airom preko Treviso-Barcelona - Tenerife, isto treba spavati (ne u Barceloni nego 103 km od Barcelone - aerodorm la Girona), jedino mi se čini da se preko Frankfurta brže stigne i nazad se lovi let od Croatiaairlinesa.
Ima istih takvih aranžmana i iz Dusseldorfa itd, a i do tih gradova se može jeftino iz Zg, Ri, ili Zadra (Pula?) s Tui ili Condor ili Germanwings. Pogledaj njihove stranice
Ako netko zeli najpovoljnije na Tenerife, nazovite etours koji ima super ponude Bec - Tenerife - Bec
01 617 6127
jel ste putovali u regenscy resorts tenerife kao besplatno da se reklamiraju putovanja preko r c i
da ,putovali sa rci u regency. Zar to još postoji?
uzmite besplatan smještaj i - bježite ! Nikako ne kupujte apartman jer ima puno boljih načina da ostanete bez novaca i bez plaćanja apartmana kojeg nećete nikad vidjeti!
Da,baš tako!Mi bili ,bilo nam je predivno,ali nismo htjeli kupovati nikakve apartmane.Ići ćemo opet o svom aranžmanu!
Da,baš tako!Mi bili ,bilo nam je predivno,ali nismo htjeli kupovati nikakve apartmane.Ići ćemo opet o svom aranžmanu!
Ako netko ima želju ići na Tenerife, imam rezerviran smještaj 7 dana u 4 ili 6 krevetnom luksuznom hotelskom apartmanu. Ponuda vrijedi za slijedeće 2 godine, i može se realizirati preko agencije koja radi za RCI. Cijena je oko 4400kn. U tu cijenu je uključeno korištenje svih besplatnih dodatnih sadržaja hotela, a i voditelj na našem jeziku tako da niste tamo sami. antonio696@net.hr
I mi imamo za prodati smještaj Tenerife RRC 7 dana za 4 osobe, svi hotelski sadržaji besplatni.Prehrana i prijevoz Vaš trošak-vrijeme iskoristivosti 2 godine koji se dogovara u agenciji.Cijena prema dogovoru.darinkamilavec@gmail.com
I mi imamo za prodati smještaj Tenerife RRC 7 dana za 4 osobe, svi hotelski sadržaji besplatni.Prehrana i prijevoz Vaš trošak-vrijeme iskoristivosti 2 godine koji se dogovara u agenciji.Cijena prema dogovoru.darinkamilavec@gmail.com
bok Kiki,
daj mi molim te mail adresu za kontakt,imam neka pitanja za tebe ,vezano uz ovo putovanje..
tnx
Ja sam bila i bilo je izvrsno. ćak sam i kupila jedan apartman na korištenje, jer se nisam mogla nadiviti svemu tome. Samim time sam u situaciji da vam mogu pokloniti sedmodnevni boravak na Tenerifima. Ako ste zainteresirani javite se na mail: ljiljana.antic1@optinet.hr
lijep pozdrav
bila sam već dva puta, super je, sve je jeftinije nego ovdje, nije samo izležavanje ima se i šta vidjeti. Rayan iz Venecije, Barcelona-Tenerifi, nikad problama s avionima!
Dada. molim te mail radi detaljnijih informacija o putovanju na Tenerife preko RCI ili mi odgovori preko foruma koju si liniju lovila do Tenerifa (koja agencija i da li u tvom aranžmanu ili preko RCI?), od kuda avion, kakav prijevoz do aerodroma, cijena karata, smještaj i u kojem si apartmanskom naselju bila, i najvažnije-da li sam pljunula lovu za prijevaru? što više te informacija molim. Mi planiramo iću u 4. ili 6. mj. 2012. Hvala.
I mene zanima kako avionom do tamo. Čitam Slovence. oni idu autom do Bologne i odande direktno na Tenerife.
Poštovani!
Ako imate bilo kakvih iformacija u vezi putovanja na Tenerife preko RCI molim vas da mi pošaljete suita.hr@gmail.com Hvala
http://www.destinationtenerife.com/holidayoffers/cro/
Zna li itko ista o ovoj ponudi? Jel prevara? Postoji li netko tko je putovao preko njih za 150 eura? Iskustva?
Hvala
Preko Kristalne lagune (Varaždin), odnosno RCI-a, smo uplatili putovanje na Tenerife u 5. mjesecu, kupili karte za ryanair iz Bologne za Tenerife, dobili bez problema potvrde željenog termina, a sada smo u panici da li će nas uopće tko čekati na aerodromu na Tenerifima kako nam je rečeno i da li je to sve prijevara. Potvrde rezervacija smo dobili mailom tako da nema pečata, a i sama potvrda je dosta općenita-bez imena hotela, doduše znamo apartmansko naselje. Oko nas su ljudi paranoični i skeptični tako da se moje putovanje iz snova polako pretvara u noćnu moru, a da još nismo niti krenuli. Tu je još dvoje djece o kojima treba misliti što ako nešto krene po zlu. Molim da mi ljudi koji su preko RCI-a išli na Tenerife, a naročito preko Kristalne lagune iz Varaždina, napišu iskustva. Također bi mi dobro došla informacija kako najpovoljnije doći do Bologne. Idu i prijatelji s nama tako da postoji kombinacija rentanja kombija. Ima li tko takvo iskustvo? Puno bi mi značilo ako bi s takvima mogla porazgovarati telefonom ili preko maila.
Unaprijed hvala.
Preko Kristalne lagune (Varaždin), odnosno RCI-a, smo uplatili putovanje na Tenerife u 5. mjesecu, kupili karte za ryanair iz Bologne za Tenerife, dobili bez problema potvrde željenog termina, a sada smo u panici da li će nas uopće tko čekati na aerodromu na Tenerifima kako nam je rečeno i da li je to sve prijevara. Potvrde rezervacija smo dobili mailom tako da nema pečata, a i sama potvrda je dosta općenita-bez imena hotela, doduše znamo apartmansko naselje. Oko nas su ljudi paranoični i skeptični tako da se moje putovanje iz snova polako pretvara u noćnu moru, a da još nismo niti krenuli. Tu je još dvoje djece o kojima treba misliti što ako nešto krene po zlu. Molim da mi ljudi koji su preko RCI-a išli na Tenerife, a naročito preko Kristalne lagune iz Varaždina, napišu iskustva. Također bi mi dobro došla informacija kako najpovoljnije doći do Bologne. Idu i prijatelji s nama tako da postoji kombinacija rentanja kombija. Ima li tko takvo iskustvo? Puno bi mi značilo ako bi s takvima mogla porazgovarati telefonom ili preko maila.
Unaprijed hvala.
I mi smo preko iste agencije uplatili dio za isto putovanje. Sada pretražujemo da li da se nadamo uživanciji ili smo lampu (koju smo dobili kao u nagradnoj igri na prezentaciji) ipak preskupo platili. Zvala sam agenciju u ponedjeljak da mi pošalju podatke o delegatu koji dočekuje na otoku i govori hrvatski jezik jer namjeravamo ići s malom djecom pa se želimo dodatno raspitati. Do danas mi nisu poslali podatke o tome. Nadam se da će netko odgovoriti s dobrim iskustvom.
Evo, i mi u istoj situaciji. Uplatili Tenerife u cjelosti, rezervirali termin, dobili povrdu o rezervaciji nakon cca 2 mjeseca. Obećali letove iz Zg za 100 eura po osobi, ali od toga izgleda ništa jer više ništa ne javljaju.Tak da se sve čini kao velika prevara.Čitajući o njima na forumima ne saznaje se ništa pozitivno, već naprotiv, sami loši komentari.
Evo, i mi u istoj situaciji. Uplatili Tenerife u cjelosti, rezervirali termin, dobili povrdu o rezervaciji nakon cca 2 mjeseca. Obećali letove iz Zg za 100 eura po osobi, ali od toga izgleda ništa jer više ništa ne javljaju.Tak da se sve čini kao velika prevara.Čitajući o njima na forumima ne saznaje se ništa pozitivno, već naprotiv, sami loši komentari.
Ste bili jučer u ZG u hotelu na prezentaciji? Mis mo isto bili, nadam se da nismo fen preskupo platili jer danas nazivam dani broj za kontakt i stalno javljaju da su na godišnjem do 10.4.?!?!? Koja to agencija ima godišnji u dane kada bi trebala imati najviše posla???
Zabrinuta (ili naivna)
danas smo uplatili avio karte za Tenerife. prije šest mjeseci smo uplatili 1.000 kn za cijeli apartman 7 dana. da, postojale su sumnje, no zahvaljujući gđi Danici Jankovski koja je domaćin sumnje su sve manje. krenuli bismo polovinom lipnja. smještaj je u Regency Clubu. letimo iz Budimpešte za 135 Eur/osoba. da li je netko već bio tamo ili smo na forumu samo mi koji bismo tek htjeli ići? pozdrav svima..! zbog ovog foruma sam se prijavila ovdje danas.
Kako do karata po tim cijenam? Molim pomoć. Prvo namjeravam naći povoljnu kartu za avion iz Budimpešte ili Munchena (ditrektni letovi bez presjedanja) ili iz Beča. Ali nikako. Kad ću imati karte, onda namjeravam zvati Kristalnu lagunu u Varaždinu i rezervirati taj termin. Mislim da je taj put povoljniji zbog cijena putovanja.
HEJ. I MI SMO U ISTOJ SITUACIJI, ALI NAMJERAVAMO U 11 MJESECU. KAD IDETE VI?
HAY. OTKUDA STE VI? I MI PLANIRAMO U 11 M,JESECU I OTPRILIKE SMO U ISTOJ SITUACIJI. KAKO IDU PRIPREME? JESTE SAZNALI TKO ČE VAS DOČEKATI?
PRETHODNO PITANJE JE BILO ZA DALI, BUDUĆI DA JE BILA U LAGUNI VARAŽDIN. MOLIM ODGOVORI
Bili smo na Tenerifima 29.03.2012. Najjeftinija varijanta je iz Bologne i najbliža, nama iz SZ Hrvatske. Direktan let, povrtana karta cca130 €.
Mi smo iz Zagreba i planiramo ići u rujnu ili listopadu. Iako su Rayanariove karte za rujan pri kraju. Ne znam koliko treba da KLVž potvrdi da ima mjesta u odabranom resortu? Uglavnom, ako se ne želi u Club Matina, trebalo bi hvatati let ponedjeljkom jer su mi rekli, preko telefona, da se i tada može prijaviti.
R, KAKO VAM JE BILO? VRIJEDI LI? DAJ MALO DETALJA, PLEASE! ZNAŠ DA SMO ZNATIŽELJNI. ZAŠTO NE CLUB MARINA?
i mi smo uplatili preko iste agencije (KLVž) apartman na tenerifima...uzasno smo sada skepticni jer postoje ljudi (kako sam citala po forumima) koji su takodjer uplatili pa tenerife nisu ni vidjeli. Zanimljivo je to da niti jedna agencija nema administrativne troskove (koji se placaju u slucaju pravovremenog raskida ugovora) u iznosu od 3600kn. uplatitli smo samo dio a bojimo se da ostalo necemo ni uplacivati.zna li netko nesto vise o tim prevarama ili je sam bio prevaren?zahvaljujem.
Poštovana!Ako želite više informacija s moje strane možete me kontaktirati na moj mail: hulkdenis@gmail.com
PORUKA ZA gđu. LJILJANU BENC OD NATAŠE. DRAGO MI JE DA STE SE JAVILI, ALI VAM VEĆ 3 DANA POKUŠAVAM ODGOVORITI NA MAIL, ALI NE USPIJEVAM. MOŽEMO SE ČUTI NEKAKO DRUGAČIJE? VOLJELA BIH!
Bilo je super. Vrijeme odlično jer gotovo da nikad ne pada kiša. Temp 24 oC, more oko 20. Bili smo na nekoliko izleta. Jedan kružni po otoku, cjelodnevni s osiguranim obrokom, 50 €.Preporučam posjetiti Loro park, cijena ulaznice s prijevozom (isto cjelodnevni) 40 €. Plaže od crnog pjeska. Rent a car relativno jeftin, oko 100 € za 3 dana. Koristili ga za šaranje po otoku. Cijene hrane i pića niže nego kod nas(nema PDV-a), npr. mala piva 1 €, riblja plata za osobu 7 €, litra dizela 1,054€. Najbolja veza iz Bologne. Do Bologne cca 5 sati lagane vožnje. Mogućnost internetske rezervacije parkinga P4, čuvani parking s transferom do aerodroma, 44 € za 8 dana.Ako vas još nešto zanima pitajte. pogledat ću kroz koji dan. Zainteresiranima mogu ponuditi odlazak za 300 € za dvoje (plus dvoje djece)
Više informacija možete dobiti na e-mail renato.persic@ck.htnet.hr
Pitanje za R, s obzirom da ste bili 29.03. na Tenerifima. Mi smo isto iz SZ Hrvatske. Jel može mail adresa radi daljnjeg kontakta?
Pitanje za R, s obzirom da ste bili 29.03. na Tenerifima. Mi smo isto iz SZ Hrvatske. Jel može mail adresa radi daljnjeg kontakta?
LOLA, OTKUD STE VI? KAD PLANIRATE? PREKO KRISTALKE ILI?
Pozdrav svima
Za sve koji misle na Tenerife pa i drugdje, evo Vam linka za kupnju karata
http://www.germanwings.com/en/Top-Offers/lowfarecalendar.html?DEPSTA=ZAG&ARRVSTA=STR&FLIGHTDATE=10-2012&gwc=add2_b268_PAKW19_HiMediakroatischerReiseChannel
Ima li netko savjet kako najpovoljnije i najjednostavnije(bez puno čekanja po aerodromima) doći iz Zagreba na Tenerife?
Hvala unaprije 
Hi,
Živila Kolektiva... idem i ja na Tenerife
Našla par kombinacija ali bi rado čula dobar prijedlog. Hvala 
Da...
I ja molim najbolje kombinacije ZG- Tenerife. Thnx 
I ja isto. Vjerojatno kolektiva 
LJUDI, POVEČAVAMO SE? KAKO TO? KAD PLANIRATE IĆI? DA SE ZNAMO MEĐUSOBNO INFORMIRATI.
Mi idemo u 9. misec. Tada su karte normalnije cijene 
Mislim da idemo ZG- Beč- Tenerife
Vi?
Ja mogu ići jedino u 8 mjesecu i neznam točan datum. E sad neznam ako kupim ono na kolektivi kako ću znati da će baš taj datum imati slobodnih soba?
Zanima me jesu li karte za avion skuplje preko ljeta nego najesen?
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00