Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » TENERIFE
| INGRID - TENERIFE |
| KAKO DO NAJJEFTINIJIH KARATA ZA TENERIFE(MANJE OD 208 EUR)? |
Dodan: 11. 06. 2006 @12:51:09
|
odgovori |
| - - Re: TENERIFE |
| nikako |
Dodan: 13. 06. 2006 @23:48:00
|
odgovori |
| e. - Re: TENERIFE |
| kud bas 208? inace savjetujem let iz venecije do londona sa easyjetom i nakon toga british airways do tenerifa. cijena varira o datumima ali da se oko 200 eura po osobi naci karta povratna. sigurno. |
Dodan: 11. 01. 2007 @22:14:11
|
odgovori |
| nemam sanse - Re: TENERIFE |
| samo vi trazite socijalne karte , pa kad recu pao avion ovaj pao avion onaj ajme meni majko moja samo da moj sleti , plati pa se rugaj , svi bi se j... a da ne ude , tko ne plati kurvu plati doktora ....ha ha ha ...a ti bi da te netko vozi na tenerife za 100 eura i da jos u avionu trazis stewardesu i neke uvjete i na kraju ces rec da ta kompanija nije dobra .. sta ti imas uopce radit u turizmu ako imas za let ili ako nemas ostani si kuci igraj kladionicu i daj si mira... takvim ljudima ne treba davati uopce kartu, .....da li su oni ist u zivotu vidjeli, znaju li da su cipele 200 eura ili 1 guma za automobil 1ooo KUNA I TO 15 ", sine ako volis sebe priusti si .. |
Dodan: 11. 01. 2007 @23:09:54
|
odgovori |
| APAURIN - Re: TENERIFE |
Halo ti što sereš prvo se potpiši i malo se skoncentriraj pričaš previše gluposti.Kaj si mozak ostavio/la da se odmara!!!!!!!!!!!!!!!! ZASTO SE TAKVI DEBILI UOPCE JAVLJAJU?! |
Dodan: 04. 03. 2007 @14:31:57
|
odgovori |
| Helena - Re: TENERIFE |
| I mene zanima kako da dodem do Tenerifa?Uopce ne znam kud da krenem?Jel netko letio tamo? |
Dodan: 25. 05. 2007 @14:28:16
|
odgovori |
| dani - Re: TENERIFE |
| totalni je problem doći tamo jer se letovi uopće ne poklapaju.ide se iz Pule ,venezie, trsta..za london ili dublin i tamo se presjeda za tenerife ..ako ideš sa ryan airom...tako da ti uvijek stigneš u london ili Dublin kad je već ovaj avion za tenerife otišao pa trebaš čekat let dr dan..što nije baš fora..i ja tražim ..ako nadjem šta javim. možda ova kombinacija sa easyjetom i british airwaysom nije loša što je ovaj dečko prije govorio |
Dodan: 07. 06. 2007 @12:03:15
|
odgovori |
| dd - Re: TENERIFE |
| ja idem treviso-milano-barcelona-tenerife i tako je stvarno najjeftinije... |
Dodan: 05. 07. 2007 @14:52:34
|
odgovori |
| sanja - Re: TENERIFE |
| Bok! Čini mi se da se ti svakako po ovim porukama najbolje razumiješ u najpovoljniji put za tenerife, pa ako možeš detaljnije informacije napisati i kojom kompanijom letiš. Hvala puno. |
Dodan: 02. 08. 2007 @00:14:48
|
odgovori |
| sunrise - Re: TENERIFE |
Hej ljudi! Imate ok kombinaciju ako ste blizu Italije. Let Venezia/Treviso/- Barcelona-Tenerife. Navecer ste u Barceloni, a ujutro u 6 krece avion za Tenerife. Mozete i ostati dan-dva u Barceloni, pa onda dalje. Potrazi na Ryan air.com. I neka nitko ne pljuje po Ryan-u. Obozavam ih, preletila sam milje i milje za 0,01 euro plus taxe. Ako netko zna za jeftinije neka kaze. Dobro su organizirani i do sada nisam imala nikakvih zamjerki. Cisti avioni, dobra ekipa, nikada nismo kasnili, a prtljaga dodje u roku od 15 min. Pretpostavljam da Vas zanimaju Tenerifi radi besplatnog smjestaja u Regency resortu??!!! Da li je neko bio? Kako je bilo? |
Dodan: 09. 08. 2007 @12:06:45
|
odgovori |
| klu - Re: TENERIFE |
Napiši mi na kojoj stranici nađete te jeftine letove.hvala mail:klaudio.poldrugovac@vodovod-labin.hr |
Dodan: 20. 08. 2007 @18:17:42
|
odgovori |
| Definitivno najjeftinije što sam ja našla ikada ti je preko www.ryanair.com. Jednostavno nađeš i ako odeš na google pa utipkaš low cost company ili nešto u tom stilu. Ima jako puno tih kompanija. Ti si iz Istre? Najjednostavnije ti je iz Pule za Dublin ili London, a iz njih imaš veze za cijelu Europu za malo novčića. Karte se kupuju isključivo preko Interneta i ja do sada nisam imala nikakvih problema. Otvori si neku deviznu karticu na kojoj držiš taman onoliko novaca koliko ti treba za uplatu, tako se ipak nekoliko osiguraš da te netko ne odere preko neta. Mada, nikada nisi siguran. Pozdrav. |
Dodan: 21. 08. 2007 @08:40:35
|
odgovori |
| anasplit - Re: TENERIFE |
Da, i sto sam ja pronasla, svakako je najjeftiniji let za Tenerife preko ryanaira (venice treviso / barcelona girona / tenerife south). Konkretno, ja sa muzem i kcerkicom od 2 godine i jos jednim parom putujem na tenerife 09.11. Preko ryanaira sam pronasla povoljan let, medutim, problem je sto moramo boraviti jednu noc u Berceloni jer je let 09.11. ujutro rano za tenerife. Da idemo samo ja i muz ne bi nam bio problem proboraviti jednu noc na aerodromu (ili u blizini), medutim, kako sa nama ide kcer vise bi nam odgovarao let bez da gubimo jedan dan. Stoga pitam da li netko zna za takav let za tenerife, a da je povoljan. Ili mozda netko ima iskustva sa aerodromom girona u Barceloni, gdje se u blizini aerodroma (ili mozda na samom aerodromu) moze spavati, itd... |
Dodan: 28. 08. 2007 @09:02:42
|
odgovori |
Stvarno ne bi znala. Mi putujemo pocetkom 10. mjeseca, jednu noc cemo izgubiti na aerodromu, a na povratku ostajemo jos 2 dana u Barceloni. Nije ti bas jednostavno jer se dolazi kasno u Barcelonu, a za Tenerife je let rano ujutro, pa se svakako moras tramakivati. Nego, da te pitam. Da li ste i vi dobili besplatan smjestaj na Tenerifima u Regency Resortu? Mi jesmo, citala sam dosta o tome, pa smo prihvatili. Za svaki slucaj sam provjerila najam apartmana na Tenerifima u tom razdoblju, pa sam nasla za nas 2 super smjestaj za 250,00 eura, tako racunam ako nas ovi izbace, uvijek postoji alternativa. Ako ima netko tko je bio tamo na istu foru, neka se malo javi, bas me zanimaju iskustva. Inace mi puno putujemo i svugdje nam je bilo super. Nadam se da ce biti i sada. |
Dodan: 28. 08. 2007 @10:07:16
|
odgovori |
| anasplit - Re: TENERIFE |
Da, i mi idemo preko regency resort. to je ono - imas 3 putovanja u 4 godine, prvo mora biti na tenerife. Ovo ti je moj privatni e-mail: abakic@inet.hr, pa se javi po povratku sa dojmovima. Nas ide 4 osobe, ostajemo 7 dana i rezervirali su nam 2 odvojena apartmana. Problem je sto idemo u 11 mjesec kada nema jeftinih letova iz hrvatske, pa se mora ici u susjedne zemlje, ako se zeli uhvatiti povoljna karta. Ali, prije ne mozemo... Do sada nisam cula nikakva negativna iskustva, nadam se da ce i nase biti pozitivno. Dakle, i vi idete sa ryanairom? Gdje cete biti tu jednu noc u barceloni / girona? Gledala sam neki hotel u blizini, ali mi se cini dosta skup. Ali morat cemo iznajmiti neku sobu, jer putujemo sa djetetom. |
Dodan: 28. 08. 2007 @12:12:54
|
odgovori |
| ANONIMUS - Re: TENERIFE |
| BOK JA SAM BILA U REGENCYJU. POSAO JE LOS, NE MOZES ZARADITI NISTA OSIM AKO BAS IMAS SRECE. SVI DOBRI KLIJENTI IDU ONIMA KOJI SU GODINAMA TAMO A NOVIM LJUDIMA DAJU OSTATKE KOJIMA MOZES PORDATI NESTO SAMO AKO IMAS PUNO SRECE. AKO IDETE RADITI ZA NJIH, PONESITE SI PUNO NOVACA SA SOBOM. OSIM TOGA SU I JAKO NEUGODNI KAO LJUDI. ALI OTOK JE FANTASTICAN, MENI SE SVIDA. BOLJI JE SJEVERNI DIO, JUZNI JE PUN ENGLEZA I MALO IZLIZAN I PRETURISTICKI. NIJE NA ODMET DOC I VIDJET, ALI NE MOJTE OCEKIVAT PUNO OD POSLA. |
Dodan: 28. 08. 2007 @12:17:34
|
odgovori |
| Mi idemo čisto turistički, baš me ful zanima kako će to izgledati. Ne očekujem ništa, pa ako dobijemo nešto-super. Putujemo puno i često letimo sa Ryan-om. Ja imam super iskustva. Naravno, postoje njihova prilično stroga pravila i treba ih se pridržavati. Ali kad pogledam da sam došla do Londona i Dublina za nekih 35-40 eura povratna karta i da će nas sada koštati karta 130 eura povratna po osobi, a imamo četiri leta... Jeftinije ne može. A avioni su kao i svaki drugi, samo je bolja i veselija ekipa. Ovo za Tenerife se moglo naći i puno jeftinije, ali me bilo strah da ne dignu cijene. Sada ti letovi dođu 100 eura po osobi. Dakle, izgubili smo 60 eura, ali opet nismo potrošili previše. Tu prvu noć ćemo biti na aerodromu, popit si neku cugicu i eto zore. Na povratku smo ipak odlučili ostati u Barci jer još nismo bili. Ne vjerujem da bi se ikada odlučili za Tenerife da nismo dobili to besplatno putovanje. |
Dodan: 28. 08. 2007 @15:08:07
|
odgovori |
| Evo ako jos netko nije kupio karte za Tenerife i još se dvoumi. Samo da kažem da smo se mi totalno zeznuli. Kupili smo karte u strahu da se ne rasprodaju ili ne poskupe. I nećete vjerovati do sada pop.....ili 50,oo eura po osobi. Dakle, svakim danom su Ryanove karte sve jeftinije. Šmrc-šmrc!!!!!! |
Dodan: 30. 08. 2007 @11:29:25
|
odgovori |
| dragan kragujevac - Re: TENERIFE |
| koliko kosta avio karta do Tenerifa da je najpovoljnije |
Dodan: 26. 09. 2007 @00:25:09
|
odgovori |
| Imas super povoljno Venecija Treviso- Barcelona Girona dodjes navecer za nekih 20,00 eura i ujutro letis B. Girona- Tenerife South za 32,oo eura. Naravno ako karte kupis sada za 11. mjesec preko Ryan Aira. To je ono sto sam ja nasla najpovoljnije. Cijene ti se brzo mijenjaju, pa ako se odlucis plati odmah. Sada su karte za naredni tjedan 400,00 eura po osobi. Razlika prava sitnica! |
Dodan: 28. 09. 2007 @08:38:04
|
odgovori |
| El Baja - Re: TENERIFE |
Možeš li mi objasniti, što bi to trebalo značiti? Zainteresiran sam za odlazak, ali mi se sve sumnjivije čini, ako kažeš da se ne može zaraditi, ne bih ni išao, ali ako postoji mogućnost, letim sutra .-) |
Dodan: 02. 10. 2007 @14:15:07
|
odgovori |
| BRANKA - Re: TENERIFE |
Prijateljica i ja planiramo ići na taj put 09.11., ali nas mući prijevoz do aerodroma u Trevisu, tim više jer smo s jezicima jako loše. Ako postoji mogućnost da se udružimo u troškovima prijevoza do Trevisa i natrag javite nam se na darikom@net4u.hr |
Dodan: 03. 10. 2007 @13:10:44
|
odgovori |
| nema bas neki jeftin put do tenerifa, ljudi.... ja sam se vratila prije 5 dana s tenerifa,trst - milano- barcelona- tenerife za 2600kn povratna, s tim da kreces u 7 ujutro i dodjes popodne u 2... preko alitalia, ali nama se dogodilo to da je prvi let bio otkazan pa su nas usmjeravali, ali za nazad je stvarno bilo tako i letove nisam ni osjetila. inace sam isla preko REGENCYA i ful sam zadovoljna, super apartman, 100m od mora, pogled na more, opremljen...ako trebate neku informaciju o tenerifama i letovima: fragolina0801@yahoo.com |
Dodan: 04. 10. 2007 @13:39:49
|
odgovori |
| p.s. ovi jeftini letovi do londona ili dublina do tenerifa najcesce zahtjevaju 1 dan da prenocite tamo tako da vam dodje na isto.. mi bismo bili uzeli tu kartu ali nam se nije dalo gubit jedan dan u dublinu za 50 eura |
Dodan: 04. 10. 2007 @13:41:53
|
odgovori |
| Cijelo vrijeme vam objašnjavam da postoji veza Venezia-Barcelona nevečer, a ujutro u 6 se leti na Tenerife, ali nema smisla objašnjavati kada nitko ne čita, nego pilite po svome. |
Dodan: 09. 10. 2007 @10:00:52
|
odgovori |
| dina - Re: TENERIFE |
godinu dana zivjela na tenerifima i najbolji put je ukoliko se ide na maksimalno 3 tj(toliko drze povratnu kartu) let iz Graza s charterom direktno na tenerife.let traje oko 5 sati,avion je "niki lauda"i odlican je!!!dobije se i obrok,pica,film,muzika...te je vrlo udoban.ako se karta kupuje dosta ranije cijena povratne je oko 300 eura ,no ako se kupuje koji tjedan prije puta cijena je 180 Eura druga opcija je iz zagreba wizzair do londona-luton,oko 2 sata cekanja i thompsonfly -om do tenerifa.ako se ranije uzme karta u jednom smjeru je sve zajedno oko 80 eura. povratak opet preporucam s charterom iz prve price,a evo i broj telefona njihovog ureda na tenerfima(costa adeje),pricaju engleski i njemacki i samo trazite kartu za graz.avion im ostaje prazan i uvijek ima mjesta zato i prodaju te charter letove tako u jednom smjeru.zvati najranije 7 dana prije nego se zelite vratiti jer ranije vam ne mogu prodati kartu.cijena oko 110 eura. broj: 922381850 ima jos iberia iz verone(vlakom iz zg-verone najjeftinie) preko madrida do tenerfia.ne treba nigdje spavati niti dugo cekati.oko 300 eura povratna na godinu dana. ako vas jos nesto zanima pitajte!tamo sam ko doma:) |
Dodan: 05. 11. 2007 @19:04:01
|
odgovori |
| Maja - Re: TENERIFE |
Pretpostavljam da su tenerife vise finjak destinacija..pa zanaima me tocno u kojoj mjere.Da li ima tamo sta radit zaljubljenik u prirodu? Koliko traje let od Lisabona do tam?Kosta? |
Dodan: 23. 11. 2007 @19:45:21
|
odgovori |
| dina - Re: TENERIFE |
| za ljubljenik u prirodu moze posjetiti vulkan el teide(ujedno najviši vrhu u spanjolskoj-savjet:za ulaz u krater potrebna posebna dozvola koja se dobiva u st.cruzu),loro park-puerto de la cruz( veliki park s kitovima,delifinima,pingvinima...ranim zivotinjama,te s mnogo mnogo razlicitih vrsta papiga i palmi),park orhideja,mnogobrojne botanicke vrtove,...ima dosta toga!!! |
Dodan: 24. 11. 2007 @12:19:20
|
odgovori |
| maja - Re: TENERIFE |
| Ej Dina kakve su sanse za job na crnjak na Tenefirima?cujem da ekipa dijeli letke po cesti za restorane, klubove..tu sigurno nisu neke pare,ali ono cisto da se nes zaradi usput..pa jel znaj kaj o tome? |
Dodan: 29. 11. 2007 @21:58:46
|
odgovori |
| Martina - Re: TENERIFE |
| Imam povratnu kartu za Tenerife. Od 24.12. do 1.1. Ide se iz Budimpešte do Lutona i 25.12. ujutro iz Lutona za Tenerife. Povratak 1.1. u 20 sati iz Tenerifa a Luton, a 2.1. iz Lutona za Beč. U Beču se stiže u 14 sati. Platila sam 3100 kuna sve skupa, možemo se dogovoriti oko cijene s time da se preuzima obaveza promjene imena na karti. Ima li zainteresiranih? Malo mi se promijenio plan pa nebih išla. |
Dodan: 03. 12. 2007 @21:55:50
|
odgovori |
| DINA - Re: TENERIFE |
na J dijelu otoka(PLAYA AMERICA i okolica ) puno je mladih ljudi koji dolaze samo s ruksacima i jednostavno ostanu živjeti na tfn,neznaju jezik ali kako je mnogo engleza,njemaca,...nije problem!da uglavnom dijele letke za mnogobrojne disko klubove,pubove i sl,ali je popularno raditi i ispred restorana,privlačiti(nagovartai!!!) turiste da uđu i jedu! ako znas engleski mozes raditi i u pubovima na crno kao konobar,ispomoc i sl...ali stvar je u tome da treba biti tamo na licu mjesta i baciti se u potragu! sretno!!! |
Dodan: 09. 12. 2007 @13:48:31
|
odgovori |
| Tena - Re: TENERIFE |
| Hej Dina! A što si ti radila na Tenerifima? I imaš li kakvu informaciju kolike su plaće? |
Dodan: 09. 12. 2007 @14:44:38
|
odgovori |
| BELLA - Re: TENERIFE |
| Jel znaš koliko košta ta karta? |
Dodan: 17. 12. 2007 @18:23:34
|
odgovori |
| bulba - Re: TENERIFE |
| ej ja idem na dva tjedna, polupansion, avion....za 5000 kn i koliko znam nećeš naći jeftinije....bila sam prije pet godina i stvarno se isplati |
Dodan: 02. 04. 2008 @16:37:25
|
odgovori |
| bulba - Re: TENERIFE |
| ja bila prije 4 godine i sad idem sa dečkom opet....5000 kn, dva tjedna, polupansion..... www.lastminutecentar.com |
Dodan: 02. 04. 2008 @16:39:19
|
odgovori |
| boki - Re: TENERIFE |
Bok. Mi smo isto išli u Regency ali je to totalna pusiona pa smo odlučili kupiti apartman. Ako ima zainteresiranih javite se na jesen kad ga uredimo. Inače Tenerifi su fantazija i uopće nisu skupi osim prijevoza. I tu se može naći povoljno ali treba stalno surfati po netu ili se obratiti nekoj agenciji. |
Dodan: 21. 04. 2008 @12:22:22
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|