Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Radni programi » CCUSA

katja - CCUSA

bok ljudi. ima ko iskustva sa ccusa programima?

hvala

Dodan: 26. 01. 2006 @16:54:01
odgovori 

Miso - Re: CCUSA

CCUSA je odlicna agencija.Nema problema!Cure su zakon.

Ja sam bio u USA prosle godine i idem i ove.

Dodan: 29. 01. 2006 @22:16:37
odgovori 

katja - Re: CCUSA
sta placas CCUSA?
 Dodan: 30. 01. 2006 @13:01:07
odgovori 

josip - Re: CCUSA

ajd ako neko ima dobre informacije o radu tamo (i zaradi) neka mi pošalje mail josip.spoljaric2@htnet.hr

Dodan: 06. 02. 2006 @13:48:06
odgovori 

kreso - Re: CCUSA

ja sam bio prosle godine preko CCUSA u americi i bilo mi je super. smjestaj i nije neki zmaj, ali ti je bitno da je cisto i sigurno.

nema drugih prilika za nas u hrvatskoj, zato zgrabite dok barem ima jos toga

Dodan: 06. 02. 2006 @15:46:49
odgovori 

pp - Re: CCUSA

nemoj puno ocekivat pa ce ti se ocekivanja sva ispunit

jezik usavrsis ne 100% ali vidi se napredak

ne zaradis nista budi sretan-a ako se vratis na 0 placa 6$ po satu

vise mozes zaradit u sezoni ljeti kod nas zato ne idi zbog zarade nista od toga

smjestaj je malo socijalan sobe raspad ali nije to tako bitno neces bit tamo 60 godina

dosta toga ovisi o tebi moglo se vidjeti dosta ljudi koji su bili na rubu bijesa nakon 14 dana provedenih u zabavnim parkovima pa su se snasli na drugim mjestima

ali kazem ako ides zbog toga da vidis zemlju naucis malo bolje jezik i zabavis se s frendovima odi

jos jedno nikome viza nije 100% sigurna lako je mozes ne dobit iz glupih razloga

dobro je naci sam sebi posao ne ici u parkove i jeftinije je

ali svako moze probati vidjeti nesto drugo uvijek ima zadovoljnih manje zadovoljnih i nezadovoljnih u svemu pa i u ccusa programu

Dodan: 06. 02. 2006 @16:42:25
odgovori 

ne kuzim pp. ako ti je placa 6 USD po satu kako si onda na 0? platis hranu, malo po vani i smjestaj, ali ako si hoces dofurati doma barem koju tisucicu... jel to moguce?

hvala ti, katja

Dodan: 07. 02. 2006 @16:28:15
odgovori 

ne kuzim pp. ako ti je placa 6 USD po satu kako si onda na 0? platis hranu, malo po vani i smjestaj, ali ako si hoces dofurati doma barem koju tisucicu... jel to moguce?

hvala ti, katja

Dodan: 07. 02. 2006 @16:28:16
odgovori 

nina - Re: CCUSA
Ja bila u zabavnom parku prije tri godine.Plaća 7 dolara, trošila, putovala, ostalo mi oko tisuću dolara samo zato jer sam imala gdje odsjesti u NY.Ne idi ako te zanima zarada jer ti fakat ne može puno ostati. Idi ako hoćeš provesti super ljeto, divno se zabaviti, upoznati ljude, a , by the way, izvrsno izgleda u životopisu. Nitko te ne pita kaj si radila, važno da je Amerika.To su bar moja iskustva. Bože, kak bi ja natrag...
 Dodan: 16. 02. 2006 @09:22:40
odgovori 

nino - Re: CCUSA
naravno da je moguce, ali moras biti spremna raditi makar tri mjeseca barem 12 sati dnevno, tj. dva posla i ostat ce ti love i za putovati i za donesti kuci
 Dodan: 07. 08. 2006 @16:22:55
odgovori 

jan - Re: CCUSA

totalno se moze zaraditi, i za putovati i za donijeti doma! i sigurno vise nego da ovdje prodajes sladoled.

kao prvo, moras ici na cetiri mjeseca - s obzirom da je pocetni trosak isti, matematika je jasna. ja sam prvi put radio za $6 + bonus $2 ako ostanes do kraja sezone (vise od $1000 mi je sjelo na racun kad sam vec dosao doma!). uspio sam starcima vratiti sto su mi posudili, proputovao sam mjesec dana ameriku od obale do obale i jos mi je ostalo dosta para. bitno je reci da smo radili oko 45 sati tjedno, smjestaj nam je bio besplatan, sef nam je bio sadist i nismo se razbacivali sa parama dok smo radili (samo kad smo putovali, heh).

ja se ne bih trudio raditi za manje od $7 na sat (s obzirom da je minimalac 6.50, to i nije tako tesko), treba biti siguran da ti garantiraju puno radno vrijeme (a i nuditi se za prekovremeno), a optimalno je da ti je smjestaj besplatan ili snizene cijene (ogromna usteda). preporucam turisticka mjesta na istocnoj obali, od mainea do atlantic citya ili ocean citya u nj. tamo uvijek mozes naci novi ili dodatni posao. moze se jako dobro zaraditi ako si spreman raditi kao konj, i to je to.

Dodan: 08. 08. 2006 @16:05:20
odgovori 

dejannemcic@net.hr - amerika
e,ako ti nije problem daj mi napiši još nešto o radu u americi...unaprijed hvala
 Dodan: 14. 08. 2006 @16:00:20
odgovori 

raul - amerika
..jel ima dobrih ljudi da mi jave kako je to raditi u americi....mogu me zvrcnuti na mobitel pa cemo se lakše razumjeti....htio bi tamo ići raditi sljedeće godine...ajmo ljudi...unaprijed hvala...broj mobitela....098530686
 Dodan: 14. 08. 2006 @16:22:15
odgovori 

tamara - Re: CCUSA
ajde se javi ako možeš na 098 977 4375. ja bi išla ove godine a malo znam o tome. ti zvučiš najpozitivnije i optimističnije od svih!
 Dodan: 08. 11. 2006 @10:45:50
odgovori 

luka - Re: CCUSA
a kada dodes u ameiku dali kada pocmes raditi dobijes social security number. i jeli moras biti redovni student da bi otisa tamo preko ljeta
 Dodan: 21. 11. 2006 @23:20:06
odgovori 

nj - Re: CCUSA
moja najtoplija preporuka - idite i dozivite to! vjerujte mi, necete pozaliti..kao so nisam ni ja, a i dosta frendova koji su isli nakon mene nakon mog i vise nego dobrog iskustva!
 Dodan: 25. 11. 2006 @20:42:25
odgovori 

igor - Re: CCUSA
ima li ogranicenja za godine. meni je 31
 Dodan: 27. 11. 2006 @12:59:53
odgovori 

josip.spoljaric2@htn - Re: CCUSA

e jel bi ti radio negdje vani lii šta....ja sam isto zainteresiran al samo neznam kako..

Dodan: 02. 12. 2006 @14:10:05
odgovori 

m.t. - Re: CCUSA
samo ti mogu reci da sam ja bio prosle godine. Vratio sam se na nuli i pitao sam sam sebe koji k... ti je trebalo da se ubijas cetiri mjeseca na temperaturi +40 da bi putovao 7 dana po americi i vratio se sa nulom kuci. Sto mi je najcudnije u mom odjelu su bili svi bogatasi iz kojekakvih zemalja koji su cjelo ljeto kupili smece za amerikancima.
 Dodan: 05. 12. 2006 @14:21:43
odgovori 

n - Re: CCUSA
jel bio tko na independent programu? jel teško naći posao i smještaj?
 Dodan: 24. 01. 2007 @11:06:30
odgovori 

goga - Re: CCUSA
je, ja sam bila na independent i bilo mi je fenomenalno...iako posao sam jedva nasla, poslala sam 50 mailova i nista....vec sam se prestala nadat i onda mi je dosla ponuda iz jednog zabavnog parka i eto...nije moglo bolje....vise sam potrosila nego zaradila ali nema veze. slobodno pitaj ako te jos sta zanima
 Dodan: 24. 01. 2007 @15:30:00
odgovori 

Be-lee - Re: CCUSA

Pozdrav! Imam poprilično iskustva sa CCUSA programima, ovo će mi biti četvrta godina zaredom da idem u USA... Ukratko, svima bih preporučio da idu dok ste još studenti jer kasnije će vam biti žao kad izgubite studentski status! Osobno, to mi je nezaboravno životno iskustvo koje mi je donijelo puno toga!! Definitivno je upotpunilo moj CV, a i sada imam prijatelje po cijeloj planeti koje redovito posjećujem... Tko voli putovati, neka izvoli! Bolje ne može!! Toliko od mene!

Dodan: 26. 01. 2007 @17:53:30
odgovori 

papa drasko - Re: CCUSA

bez problema!!! dvije godine sam bio...

Dodan: 27. 01. 2007 @12:21:05
odgovori 

J - Re: NOVAC

totalno sam zagrijana za taj program,već duže vrijeme,al nikako da skupim hrabrosti za taj korak,mislim,znam tj. nadam se da ću jednog dana konačno otići tamo prije diplome...ali, najveći problem su mi početne pare...znači,koliko mi novaca treba u samom startu...za kartu,vizu,koliko trebam ponest sa sobom....javite mi svoja iskustva...jer imam još 3 dana da se prijavim na posljednju ponudu ccuse...unaprijed hvala

Dodan: 29. 01. 2007 @02:51:50
odgovori 

crtt - Re: CCUSA
treba ti 700 eura za program, plus 500 eura ti dode avio karta, 100 dolara visa, 35 dolara sevis, i jos moras uzet bar 500 dolara dzeparca (minimum)....
 Dodan: 29. 01. 2007 @20:07:28
odgovori 

Ivica - Re: CCUSA
Zdravo Miso, surfao sam na internetu i sam zainteresiran da idem u Americi preko CCUSA pa vidim da si ti bio preko njih pa ako mozes MOLIM TE da mi pises kako mogu da apliciram, inace jas sam iz Makedonija i ovde nema pretstavnistvo CCUSA ali ima kod vas, molim te pisi kako je to izvodlivo. fala unapred
 Dodan: 21. 02. 2007 @15:21:43
odgovori 

Kreso - Re: CCUSA
ej,a kolko se placa sve to skupa...
 Dodan: 21. 02. 2007 @19:24:11
odgovori 

kreso - Re: CCUSA
ej,ekipa molio bi hitan odgovor, jer se moze doc u petak u europski dom pa se dogovarat za odlazak i posao il se to trbalo negdje prije prijavit.havala
 Dodan: 21. 02. 2007 @19:31:25
odgovori 

kreso 2 - Re: CCUSA

ej,jel se za ovaj sastanak 23.2 trebalo negdje vec prijavit ili mozemo samo doc,i kaj treba donjet

hvala

Dodan: 21. 02. 2007 @19:41:04
odgovori 

petra - Re: CCUSA
za sastanak u petak, najbolje se javiti curama u CCUASA u Rijeku...ali mislim da se treba on line prijaviti...pogledaj na www.ccusa.com Toplo preporucam odlazak i takvu avanturu...bila sam tamo prije 3 godine i svake godine bi isla opet, ali nemam vise studentska prava:((
 Dodan: 22. 02. 2007 @01:35:55
odgovori 

Ivica ZG - Re: CCUSA

Ovako. Ako idete radi para. Nemojte.

Zivotno iskustvo i prijatelji koje cete tamo steci vrijede puno vise od par soma dolara.

To 'ko je pametan moze u 4 mjeseca kod nas na burzi okrenuti. I puno vise od toga

Dodan: 22. 02. 2007 @16:59:59
odgovori 

Nina - CCUSA - camp counselor

Pozdrav ljudi, ima li netko tko je radio u kampu s djecom. ja idem ove ogodine, apsolvent sam pa mi je preostala samo ta opcija.... svaka mi je info bitna :))

hvala

Dodan: 03. 04. 2007 @18:53:17
odgovori 

Blue - Re: CCUSA
Mozes zaraditi,ali je sve to indivdualno. Neki su se vracali doma s 13000$,a neki u minusu. Netko je na ovom forumu rekao: Pravilo je da nema pravila...!I apsolutno se slazem. Ako te posluzi sreca i ako si sposoban mozes jako puno zaraditi. ALi nejdi zbog love da se ne razocaras. Lako ti se moze dogoditi da ne zaradis puno pa se razocaras.
 Dodan: 03. 05. 2007 @17:53:32
odgovori 

ja - Re: CCUSA
da li ima netko smjestaj u Atlanic cityu,nama hitno treba?!?! cula sam da je tesko pronaci kucu u Atlantic cityju..ima li tko kakve informacije
 Dodan: 29. 05. 2007 @01:43:31
odgovori 

Ghibli - Re: CCUSA
Pozdrav ljudi! Evo, imam namjeru ici sljedece godine u 7.mj. preko CC USA, inace, treca sam godina kinezioloskog fakulteta (ako vam to sto znaci) pa me zanima koliko novaca bi me to kostalo? Koliko kosta prijava, da li kartu sam placam itd... Kolike su sanse da uopce dobijem posao u struci, svaka informacija je zlatna, hvala vam!
 Dodan: 06. 06. 2007 @20:31:15
odgovori 

new yorker - Re: CCUSA
Pa računaj s troškovima programa recimo da ideš independent 620 eura + karta iz zagreba do ny oko 4200 kn i nova koji titreba za početak pa nekih 12000 minimalno te sve izađe jer već ti je program 5000+ harta 4000=9000kn pa ti eto računice. A što se tiče posla u struci sve o tebi ovisi počni traži ranije poso po netu već oko 12 mjeseca, možda u nekom od kampova gdje djecu učiš sportovima ne znam koji ti je smjer tj. sport glavni ali imaš tih ponuda dosta ili čak da pogledaš lifeguard oglase to ti zna biti jako dobro prošlo ljeto frendovi su mi radili tako u Washingtonu i ok im je bilo zaradili su dosta love i čak ove godine idu ponovo tamo. Mislim najpametnije ti je pošvrljati net i obavezno pogledaj stranicu CCUSA jer ti se informacije svake godine mijenjaju
 Dodan: 08. 06. 2007 @09:00:57
odgovori 

Evo mene opet.Radi se o tome da ja idem Camp counselors USA opcijom, da li je pocetno ulaganje ovom opcijom isto tako skupo i koje su uopce razlike?
 Dodan: 08. 06. 2007 @09:23:14
odgovori 

re - Re: CCUSA

ok!najbolje ti je pogledaj stranicu www.ccusa.com

jer kao što sam rekla svake god. se nešto promijeni ali u principu ti se radi da ti preko campa dosta toga plaća sam kamp recimo sevis ti plaća kamp sto ti je potrebno za vizu, mislim i kartu ali radiš 3 mjeseca i 4 putuješ i u kampu dobiješ novac samo tipa džeparac pa ta ti opcija nije najbolja ako misliš ići zbog zaraditi novac ali ako hoćeš da upoznaš brdo ljudi i sl. onda ti je to ok opcija i prednost campa je što tamo mogu se prijaviti svi do 35 god. starosti neobavezno o tome jesi student mislim u slučaju da nisi onda trebaš potvrdu od poslodavca ili slično a na work experiance ideš do 28 ngod. s potvrdom s faksa o statusi redovnog studenta.

Dodan: 11. 06. 2007 @08:49:25
odgovori 

Student sam (redovan, 21.g.) i nije mi cilj zaradit novac,mene samo zanima da li mi oni placaju vizu i avionsku kartu do tamo, tj.koliko mi je pocetno ulaganje?
 Dodan: 12. 06. 2007 @22:41:15
odgovori 

ala da - Re: CCUSA
ccusa su legalni lopovi, platiš im ništa
 Dodan: 24. 08. 2007 @03:21:05
odgovori 

jasna - Re: CCUSA
alo, ljudi..... mene prvenstveno zanima usavršavanje jezika, pošto mi je engleski malo slabija strana pa me zanima da odem usavršiti jezik... da li vas prilikom intervjua puno maltretiraju u vezi jezika i da li je moguće tamo u kratkom roku naučit jezik? vjerujem da je......
 Dodan: 01. 10. 2007 @09:57:21
odgovori 

IvanOs - Re: CCUSA
Planiram ići preko Placement opcije, otprilike bi me to izašlo oko 1500€ u to sam uračunao sam program, vizu, kartu i đeparac.. Za koliko vremena bi uspio vratit taj novac, npr. da radim 2 posla?
 Dodan: 07. 10. 2007 @13:00:25
odgovori 

Sandra - Re: CCUSA
Vidjela sam da Work & Travel program ima i BHV Education. Jel zna netko kakvi su oni?
 Dodan: 29. 11. 2007 @17:15:27
odgovori 

jap - Re: CCUSA
Postoji i amcent ali pojma koji oni program imaju.S BHV mozes i u London, Dublin..ali koliko sam vidjela imaju neke spike da se moze raditi i dvokratno kod poslodavca i onda kad na to dodas da si u nekom ruralnom podrucju..hm.. ispada da je najbolje otic i na crnjak si nac posao koji ti odgovara..ili cekat EU..sad ce sad ce:))
 Dodan: 29. 11. 2007 @19:04:58
odgovori 

XY - Re: CCUSA
IvanOS ... svakako izbjegni placement opciju jer gore opcije od toga ti nema... Job fair je malo povoljnija, ali isto je pusiona jer poslodavcima ne mozes dati otkaz obecaju ti brda i doline, a na kraju ne dobijes nista od obecanog... moj savijet ti je da pokusas doci do ugovora nekako preko neta ili ako imas kakvu rodbinu u usa.... snadji se amo da dobijes taj ugovor pa da odes preko Indy opcije jer u tom slucaju mozes davati otkaze i nalaziti si sam druge poslove...tamo kad dodjs, svugdje mozes pokucati na vrata i dobiti job...
 Dodan: 30. 11. 2007 @13:42:06
odgovori 

IvanOs - Re: CCUSA
XY, da ići ću preko independent opcije, skužio sam da je puno bolje... eto sad sam u potrazi za poslom, u NYC imam neki posao, ali volio bi više u Ocean City.. U biti vidit ću još sa mojima koji bi išli gdje ćemo... BTW hvala na savjetu!
 Dodan: 30. 11. 2007 @15:18:47
odgovori 

doc - Re: CCUSA
moj savjet vam je da ne poslujete sa agencijama
 Dodan: 30. 11. 2007 @20:21:06
odgovori 

arka - Re: CCUSA
e bilo bi genijalno kad bi se tako moglo..ali jos smo balkanjezeri bez potrebne dokumentacije ..tak da posao se moze nac samo na blef na licu mjesta..( u Eu nitk nece zaposljavat preko maila)ali znajte da ste zadnji na poslodavcevoj listi..to je za zemlje gdje ne treba viza..a za ameriku..cak i sa garantnim pismom, ako nisi student,jakoooo tesko!!jer amerima se ne da u department skupljat vam dokumente kad imaju soluciju da im to agencija tipa CCici to napravi..
 Dodan: 30. 11. 2007 @20:40:53
odgovori 

XY - Re: CCUSA
Ako ides prvi puta i ako u USA nemas stvarno nikakve rodbine, jednostavno moras otici preko Agencije... kad jednom dodjes tamo, imas priliku srediti si job za next summer pa ti u tom slucaju mozda poslodavac ponudi da dodjes tamo preko turisticke vize i da ti plati NA RUKE. No za prvi odlazak u USA definitivno ne preporucam da idete tamo pokusati raditi na crno. No...tko voli, nek izvoli. :) Sretno svima.:)
 Dodan: 01. 12. 2007 @18:57:04
odgovori 

Dragan - Re: CCUSA

pozz svima! Ja treba da idem ove god. u New York, da radim u zabavnom parku.. pa ako neko ima iskustva neka pise.. kakvi su uslovi, za koliko love moze da se nadje smjestaj, jeli skupa hrana itd... Hvala unaprijed!

Dodan: 09. 03. 2008 @21:57:20
odgovori 

Marko - Re: CCUSA
Dragan u koji zabavni park ideš?
 Dodan: 13. 03. 2008 @12:38:26
odgovori 

Dragan 2 - Re: CCUSA
pozz za Dragana! I kod mene ista situacija kao i kod tebe, idem prvi put, New York, zabavni park..pa su sve informacije dobro dosle.. Mozda se sretnemo tamo.. Ako dobijes neke inf. pisi. Pozz.
 Dodan: 16. 03. 2008 @20:23:21
odgovori 

nevena - Re: CCUSA
hey ljudi..jel ima netko da je zainteresiran za CA.ja i frendice idemo u Sad Diego..dobro bi nam dosao jos pokoji član da nas stan dode jeftinije..ako je netko tamo radio nek se javi na mail nevena.vrbanac@gmail.com malo nam sporo dolaze ponude od poslodavaca pa nam mozda netko moze pomoc..tnx
 Dodan: 20. 03. 2008 @23:13:31
odgovori 

lucija - Re: CCUSA
bok..ja isto trazim cimerice..dali jos uvijek trazite nekog za zivjeti s vama?
 Dodan: 03. 04. 2008 @19:23:20
odgovori 

Kea - Re: CCUSA
Ekipa bok, decko i ja idemo u OC,Maryland polovicom 6. mj. Saljemo cv-e okolo,ali zasad nista,pa ako netko ima neki mail od poslodavaca u OC-u...ili eventualno ide ove godine,nek se javi na keapua@yahoo.com.
 Dodan: 11. 04. 2008 @13:07:53
odgovori 

Kea - Re: CCUSA
Ekipa bok, decko i ja idemo u OC,Maryland polovicom 6. mj. Saljemo cv-e okolo,ali zasad nista,pa ako netko ima neki mail od poslodavaca u OC-u...ili eventualno ide ove godine,nek se javi na keapua@yahoo.com.
 Dodan: 11. 04. 2008 @13:09:13
odgovori 

... - Re: CCUSA

pozdrav!

prijavio sam se na footprints za posao i dobio sam job offer, i sad me znima sto trebam napraviti... samo ga potpisem i posaljem u rijeku ili ? i nakon koliko vremena, nakon sto se sve sredi sa job offerom, se ide na razgovor za visu?

hvala

Dodan: 13. 04. 2008 @15:04:58
odgovori 

... - Re: CCUSA
a brate mili - a da polusas poslat mail curama u ccusa i trazis info od njih...napokon - nemoras se sramit - oni to masno naplacuju....
 Dodan: 13. 04. 2008 @15:57:39
odgovori 

xxx - Re: CCUSA
potpiši ga pošalji poštom ili faxiraj u rijeku...
 Dodan: 13. 04. 2008 @16:54:43
odgovori 

Hehe - Re: CCUSA
Javi se curama, one zato i je su tu da di kazu sta, gdje i kako???
 Dodan: 14. 04. 2008 @16:22:32
odgovori 

Joshua panj - Re: CCUSA
Opet se osjecam prozvanim da dijelim bisere mudrosti, ali sto mogu kada padaju pred svinje! Idioti moji mili...ne, ne svi, samo oni koji su radili za 7 dolara na sat...7 dolara na sat!!! Odete u obecanu jebenu zemlju, gdje konobari ne izlaze ispod 200 dolara/6 sati i ti radis za 7 dolara na sat, ma frende, imam ti iber posao, sarafis one vijke uz autocestu za vrtoglavih 18kn/satu!!
 Dodan: 23. 04. 2008 @10:35:20
odgovori 

mario - Re: CCUSA
cao ja sam iz mostara ja sm zainteresiran da idem u ameriku pa kako sta gdje se trebam javit i....
 Dodan: 23. 04. 2008 @22:25:51
odgovori 

www - Re: CCUSA
www.ccusa.com al koliko vidim BiH nije na popisu...
 Dodan: 23. 04. 2008 @22:33:01
odgovori 

bili ja mogo s hrvatskom putovnicom
 Dodan: 23. 04. 2008 @22:40:51
odgovori 

www - Re: CCUSA
rok za prijavu ti je 1.svibanj (independent opcija), možeš ako imaš hrv putovnicu ali moraš biti student sveučilišta u Hrvatskoj....
 Dodan: 23. 04. 2008 @22:45:05
odgovori 

jebiga nisam student u rh hvala,znaci nikako drugacije
 Dodan: 23. 04. 2008 @22:50:02
odgovori 

ja - Re: CCUSA

Nemora znaciti.... Ako si i student u Srbiji ili BiH onda mozes ici preko ccusa, samo sto ces po vizu ici u ambasadu u državi gdje studiras. A prijave ti se rade u Hrvtaskoj!!!

Dodan: 24. 04. 2008 @17:54:08
odgovori 

Iva - Re: CCUSA

Mario i ja sam s mostarskog sveucilista i vec sam zvala Rijeku i receno mi je da mogu ici na Work&Travel al da moram po vizu u Sarajevo. Mislim da smo za ovu godinu vec zakasnili al za sljedecu idem sto posto. Prijatelj mi je isao iz Zagreba i kaze da je iskustvo predobro:))))))

Dodan: 28. 04. 2008 @13:19:30
odgovori 

iva kad bude ta prijava za sljedecu god

Dodan: 06. 05. 2008 @22:00:15
odgovori 

Iva - Re: CCUSA
Mislim da prijave pocinju oko 10-tog mjeseca... Imamo jos fore da skupimo lovu!!! Ja planiram ici s frendicom a ti??? Jel planiras solo ili ides s nekim???
 Dodan: 07. 05. 2008 @18:18:45
odgovori 

Marko - Re: CCUSA
Jel zna netko koliko se elektronicke robe moze uvesti u RH iz SADa, a bez da se plati carina? Jel moguce uvesti primjerice 2 plocice RAM memorije ili graficka kartica bez da se plati carina?
 Dodan: 09. 05. 2008 @12:34:29
odgovori 

haha - Re: CCUSA
ako te neuhvati na carini mos sve unit...sala...neznan tocno koliko,ali ako ces sta kupovat - cuvaj racune...
 Dodan: 09. 05. 2008 @12:48:42
odgovori 

incognito - Re: CCUSA
koliko bi love trebao ponijet sa sobom(bez pretjerivanja) da recimo u nyc ta 3 mj. nemam financijskih briga?
 Dodan: 09. 05. 2008 @18:58:31
odgovori 

lala - Re: CCUSA
Ne kuzim pitanje.... ako ides raditi onda ti netreba puno novaca cca. 1000$ ali to nemora znaciti da ces ih potrositi. Sve naravno ovisi koliko ce ti biti smjestaj i di je taj smjestaj.. hrana ti nije skupa!!! Ako ides turisticki na 3 mj. onda legendo ponesi brdo love jer ces bogami trositi ko lud!!! Sve to ipak ovisi od osobe... Ja sam znao u dva dana potrositi 800$ a znao sam i na dan potrositi 30$!!!
 Dodan: 09. 05. 2008 @19:04:30
odgovori 

iva neznam jos tek sam gledo ovo nagogovorit cu nekog ako nista icu s vama ....

Dodan: 12. 05. 2008 @10:37:06
odgovori 

Nacky - Re: CCUSA
hej zanima me samo jel se za program moze prijaviti i vanredni studenti sa veleucilista. unaprijed hvala
 Dodan: 15. 06. 2008 @15:38:04
odgovori 

Josip - Re: CCUSA

Da, mogu se prijaviti svi studenti bilo kojeg statusa s bilo kojeg sveucilista ili veleucilista u RH!!! Bitno ti je da imas index!!!

Dodan: 15. 06. 2008 @16:03:53
odgovori 

Nacky - Re: CCUSA
E Josipe puno ti hvala,stvarno si mi pomaogao!.
 Dodan: 21. 06. 2008 @15:39:08
odgovori 

batos - Re: CCUSA

zanima jel ima neki uvjet koliko moraš imat nepoloženih ispita za ameriku. Čuo sam da ti moraju ostat najmanje tri nepoložena ispita da bi mogao ić u ameriku, pa bi molio neku informaciju o tome tko zna kakvi su uvjeti i da li je svejedno da li si izvanredni il redovni student.

Hvala!

zbunjeni

Dodan: 23. 07. 2008 @14:05:37
odgovori 

Zovni CCUSA ured ili im posalji mail s upitom i oni ce ti odgovoriti!!! Ja znam da trebas imati najmanje tri ispita polozena u indexu.... i da nije bitno jesi li redovni ili izvanredni student!!!
Ekipa ako ste stvrano zainteresirani onda nemate sta raditi na forumu nego direktno pitajte CCUSA-ovce!?! Zato i jesu tu da Vam odgovore na sva pitanja!!!
 Dodan: 25. 07. 2008 @04:21:08
odgovori 

andrijana - Re: CCUSA

mario, iva....i svi ostali, i ja bi išla.....nemam s kim....ove moje lege svi pesimistični što se tiče avantura i posla po americi...pa neće sa mnom...šmrc

jel još tražite kompanjone za ameriku, ak tražite javite se na ganga17@net.hr definitivno bi isla nagodinu kad sredim malo ispite na faxu, a mislim da mi je ovaj program itekako motivacija...

Dodan: 19. 08. 2008 @17:48:07
odgovori 

imam još jedno pitanje, pa molim one koji znju da mi odgovore

da li mi šta plaćamo toj agenciji, ukoliko nam oni pronalaze posao, smještaj??

pročitala sam na njihovoj stranici da nam i oni sređuju papirologiju i povratnu kartu zg-nyc....

pa kontam da im mi moramo nešto platit...

Dodan: 19. 08. 2008 @18:01:33
odgovori 

Bok Andrijana,
Sto se tice svih informacija u svezi placanja i sudjelovanja na bilo koji program CCUSA najbolje bi ti bilo da direktno kontaktiras njih. Na stranici CCUSA.com su ti svi kontakt podaci.
Sto se tice placanja sve skupa racunaj da ce ti troskovi biti oko 1500 - 2000eur. Ali onda moras isto tako znati da ces taj novac odraditi i isplatiti u Americi.
Ako si iz BiH onda naglasi to CCUSA-ovcima tako da ti kazu sta trebas napraviti!!!
Poz,
 Dodan: 20. 08. 2008 @03:19:19
odgovori 

hvala, josipe

juče sam skoro cijeli dan istraživala po netu o agenciji...

odo nagodinu, al u kamp verziju....

a godinu poslje ako budem mogla otići ću na radni program (work experience)...

Dodan: 20. 08. 2008 @12:44:14
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: