..ej ljudi jel mi ko moze rec kako treba doc do vize za aus.. ja sam cuja da trebe nestp preko beca ali da je cesto odbiju pogotovo ako si student i koliko se ceka odgovor dana... i koja je naj karta za sydney i koliko taksa ide otprilike na kartu.. hvala
hey
ja sam predala molbu za australiju prije dva tjedna i isto sam student pa su mi je odobrili i putujem za deset dana
Ma ja isto idem sa curom..i frend nas dolje ceka koji ima australsko drzavljanstvo..znaci on mora nama na moju kucnu adresu poslat garantno pismo i onda ja to nosim u ambasadu?jel tako?a sto se tice racuna?ja cu nositi oko 2000 $..kaj mi je najbolje?da stavim na karticu i nosim ili kes?kak ja njima pokazem koliko love imam?kak si ti to rijesila?sorry ak te zamaram ali to mi je prvi put i jako mi je vazno da mi sve dobro ispadne!!
hvala
ja sam u pbz-u napravila deviznu karticu tako da ti je to najsigurnije i najbolje.probaj stavit sto vise novaca makar je i 2000ok.ali i tvoja cura mora isto tako ..nemoj nositi kes sa sobom da nebi imao problema kao sletis u australiju jer moze doc do toga.uzmi si 200e a ostalo stavi na karticu i to ti je najsigurnije.da tvoj prijatelj otide tamo u ambasadu a moze napisat i na najobicnijem papiru otprilike ovako:
npr...da je on ivan ho
ja ivan ho roden 12.12.2006 jmbg pozivam svojeg prijatelja tebe (tvoji podaci) i njegovu djevojku(njezini podaci)da dodu kod mene na godisnji odmor u razdoblju (koji vam odgovara).i bilo bi dobro ako radi tamo da prilozi izvjestaje place tako da se ti osiguras i da oni vide da imas tamo kod koga biti te da nisi na teret drzavi
ima li tko da ide u australiu?ovo ljeto
vidim da svi idu u Australiju........
ja sam diplomirala i sad sam nezaposlena i nisam sigurna dal ce mi dat vizu.jel netko nesto zna u vezi toga?
Bog Biba vidim da si bila u Australiji. Ja planiram otici tamo pa bi mi trebale neke informacije. Molio bi te ako mi se mozes javiti na e mail: english@net.hr
Trebam detalje u vezi zivota i cijena.
Ako mi se i drugi jave u vezi informacija i zivota u Australiji biti cu zahvalan.
Hvala Bog.
Work and study ne prolazi za hrvate :(
gdje se nalazi taj misko i kako da ga nazovem iz Bosne?
imam isti slucaj ... a vidio sam da je tebi to za vizu proslo pa molim te da javis jer faakat mi je potreban.Amir
hvaala! amna.a@bih.net.ba
bok,ja sam Ines prvi put putujem u australiju u posjet prijatelju,da li mi moze neko pomoc da mi kaze sto mi je sve potrebno za turisticku vizu.Poznato mi je da mi treba garantni list,i da li se formulari koje treba popuniti podizu osobno u ambasadi ili mogu dobiti e-mailom,,trenutno nezaposlena sam.Hvala
e ovako zavisi odakle si.....ako si iz bosne ide oreko beca kao sto si i rekla......moras mnogo osobnih dokumenata poslati i tacno aplicirati koju vizu trzis..napr..studentska,radna,odmor itd.....takodje vrlo je dobro ukoliko imas nekoga ko je drzavljanin i ima sigurnu ekonomsku situaciju da ti bude garancija a pogotovu ako je clan obitelji...tamo najcesce pali uzi krug obitelji otac,majka,brat,sestra i to je to...sretnoooooooo.....
MOZE JEDNA MOLBICA>?>>>>>
Ovako bila sam u australiji sa majkom 2 mejseca kod brata koji ima drzavljanstvo i tamo radi i daidze i daidzince koji isto imaju i privatni biznis....Bilo nam je super i sada zelimo da se odselimo tamo.Naravno imam decka i tu nastaje problem.I on zeli da ide...Imamo zagarantovan smjestaj,garanciju ko ce da brine o nama i sve....imamo 18 godina i on je studenat kao i ja,,,,mada on ide na fax,a ja jos uvijek ne idem.....Da li mislite da i on sigurno moze dobiti odmah vizu da idemo u australiju i sta je najbolje da ucinim....hvala
mene zanima šta sve treba od dokumenata i jer bi htio ići raditi i dali je obvezna srednja škola
ciao , ja sam djevojka , koja bi stvarno otišla u australiji , ali samo raditi ne studirati kako je to moguće ako netko zna iz iskustva nek mi slobodno kaže , probala sam work and travel ali to ovdje ne prolazi , unaprijed hvala 
ciao , ja sam djevojka , koja bi stvarno otišla u australiji , ali samo raditi ne studirati kako je to moguće ako netko zna iz iskustva nek mi slobodno kaže , probala sam work and travel ali to ovdje ne prolazi , unaprijed hvala 
e bok i ja bi išo u australiu radit jesi li što saznala?
jel mozes objasniti malo poblize sto sve treba za vizu
hvala
Biba,
za koliko se dana moze dobiti turisticka viza ako imam sve potrebne dokumente i novac na racunu!u Ambasadi su mi rekli 4tj,a preko agencije General turist 6 tjedana.Mogu li ja to prije dobiti ako otidjem u Zg osobno!!!!!!HITNO MI JE!!!!MOLIM TE ODGOVOR
dobar dan svima=)
ovako, ja zivim u njemackoj ali imam hrvatsko drzavljanstvo. mislim ic na jendo tri mjeseca u brsibane (tamo imam jednu poznanicu), skupila sam vec nesto novca, medutim nema sanse da mi to bude dovoljno za tri mjeseca. mene sad zanima dali itko od vas ima iskustva dali ima mogucnost radit u australiji(nije bitno sta), evtl na crno ak vec ocigledno nema vize za nas.... dali je to opasno sto se tice nekih kontrola ili je to izvedljivvo?
ja cu tek u martu zavrsit gimnaziju -> nisam jos ucila nikakvo zanimanje (znaci nista od radne vize)
poz svima iz njemacke =)
bok svima...
Molio bih za pomoć.
Pošto je u Hrvatskoj situacija kakva je odlučio sam pokušati srediti posao u inozemstvu, po mogućnosti Australiji. Imam 22 godine i jedva spajam kraj s krajem u "Lijepoj našoj". Molio bih da čujem Vas koji ste u Australiji kakav je život i još bitnije ako možete što preciznije objasniti proceduru koju moram obaviti za dobivanje posla i vize dal privremene ili trajne tamo... Inače sam po struci tehničar za računalstvo, iako sada već četvrtu godinu radim kao električar. Nije mi bitno koji posao radim, nego da s tim šta već radim mogu normalno živjeti. Pa ako može netko objasni po koracima šta i kako mi je najbolje krenut...Neznam odkud bi počeo.... Od vize, kako pronaći posao, smještaj...
Unaprijed se zahvaljujem.
Pozdrav svima i pitanje kako odavde u jednom pravcu?Po zanimanju sam varioc atestirani i imam iskustvo rada u Italiji iz koje sam se vratio 2007 misleci da je ovdje konacno krenulo.Ubrzo shvatim da to nece bas potrajati i sad odlazim u jednom pravcu jer ne planiram vise ulagati novac u zemlju korupcije,jer nemam vise vremena za gubljenje.Pozdrav politicarima u Hr i zelim im da se 2011 svi zajedno ukrcaju na neki brod i odu u nepoznatom pravcu.
imam u Australiji jako dobrog prijatelja i kaže da za doći u posjet u Australiju, nema problema,ali za raditi da je gotovo nemoguće....
mi smo agencija koja radi u Skoplju,Sydney i melburne.
tako da svi koji su zainteresovane da odu u Australiji,mogu da nas kontaktiraju putem e-maila www.macedonia@studypro.com.au i putem facebooka studypro.
mismo agencija koja radimo vize za AUSTRALIJI.sve sto vas zanima mozete se nama obratiti na e-mail www.macedonia@studypro.com.au.
nalazimo se u Skoplju ili na tel.+389 2 32 13 219
ee da te pitam, što si napisala u zamolbi???? pa su je odobrili?? zanima me, jel si napisala da ides u goste ili da ides radit???
pozdrav svima ja bi vas nešto pitao ako znate dobro hvala ako ne ništa ponovno hvala ovako pitanje glasi: ja nisam hrvat i nemam državljanstvo od hrvatske je li moguće da ja dobijem turističku vizu u zagrebu. hvala svima.
možeš
ali pošalji zamolbu u Beč u australsku ambasadu
(AS) hvala to sam znao ali zašto ne u zagrebu, jer u zagrebu neče mi dati jeli? ali ne mogu otiči u beču jedino ako semože preko pošte!?
ja sam dobio odbijenicu,a papire mi je poslao stricev sin,sve sto je bilo potrebno,da sam u radnom odnosu,bankovni racun,da cu se vratiti u roku 3 meseca,pa jos uplatim vizu 100eura pa mi pismo poslali da nemaju poverenja u mene da bi ostao 3 meseca.a imam mnogo familije tamo a oni mi kazu da to nije familija,za njih je samo familija otac majka brat i sestra.ma englezi su to boje se da im ne budemo na grbaci.
ejjj meni nije jasno da su ti dali odbijenicu ako si dobio garatno pismo iz australije,,, šta ti je sve od papira trebalo da predaš za radnu vizu jer bi ja isto trebao da idem u australiju radit pa me zanima...hvala pozz
E,drug ja cu ti reci kako sam ja odradio,to sto se familije tice oni ti mogu pomoc e sada je pitanje dali oni to istinski hoce,ja cu ti reci za moj slucaj u aust.. je tesko uc ali probaj ovako. Ja tamo imam brata,i on je skoro sve odradio tako da ja skoro nisam ni mrdnuo,cak nisam ni u ambasadu otisao.On je meni poslao neke formulare da popunim i da izvadim neke dokumente so sam i uradio.Sredi da imas posao i da te taj isti posao ceka nakon tri meseca,u formularu pazi na pitanja o zdravlju,vojsci...,nemoj puno da komplikujes,sredi da imas neki kapital ovamo npr, vikendicu,auto,imanje,..a to ti nije tesko izvadit ja sam sve to morao coveku da platim 100 km a vredi,sto vise nekretnina ti napisu to ti je bolje,samo sad bas nemoj pretjerat,i jos par dokumenata ces imat ali oni nisu toliko bitni,e sada tvoja rodbina treba da da polog da ti neces ostat tamo i da ces se vratit na vrijeme,e sada tay polog je malo velik ali boze moj ako oce to ce ti uradit 10.000-15.000 treba da poloze.Ako i jedan dan ostanes,ili te uhvate da radis,ili pocinis neko krivicno delo oni te pare uzimaju,sa ovom varijantom mogucnost ti je 90% da ces uspijet.Ja sam putovao u Melburn i let koji ti je najprakticniji jeste iz Beograda,BEOGRAD-DUBAJI-MELBURN A povratak ti je MELBURN-SINGAPUR-DUBAI-BEOGRAD putijes sa Fly Emirates cak mislim i da ti je karta ok povoljna,eto toliko cao
ne spomijite da ce te radit
hi guys, ja sam ti australkinja ko je priselila u hrvatskoj radi momka, mogu ti dat website za trazit posao tamo: www.seek.com.au tu ces nac svaki vrsta posla, za bilo koji grad, i za svakog radno mijesto pise ti sve informacija, od place, do koji su ti potrebne kvalifikacije... sto se tice rad na crno, najvjerovatnije ces to nac ko konobar, u restaurant, kafić, nocni klub etc.
ps skoro pa svaki posao koji uzima u obzir fakultet tribat ces imat pravo za radit u drzavu, pa tribas trazit viza koji ti dozvoljava da radis u australiju
hope that helps!! poz
hello marina trebao bi te pitati nešto malo više ako se može preko fejsa ili preko mobitela evo moj broj ostavljam +385955382144 ako nije problem hvala.
hey ljudi ja bi vi vas nešto pitao ako znate? ja sam se raspitao u zagrebu u australisku ambasadu za radnu vizu Skilled Migration ta vrsta se viza zove Skilled Migration i košta 2575$ ili 1910 € ali oni kažu da moram platiti ovo cifru od 2575$ ili 1910 € i ako se odbija nemam pravo na povratak pristojbu te novce ja izgubim ako mi odbijaju, i sad bi ja vas pitoa što da radim koliko da budem siguran da ču dobiti,ili postoj i druga silucija da pošaljem u vienu u beču oni če mi dati 100% ali ne znam kako da pošaljem kod njih molim vas ako saznate išta uputite me ako treba ostavljam broj +385955382144 hvala svima!.
Ako trebate više informacija u vezi viza za Australiju nazovite +386 40 42 48 19 nas, ili nas kontaktirajte na mail: info@psbb.si
molim za pomoc
supruga mi je u australiji i ima njihovo drzavljanstvo a mi smo vjencani u BIH
a ja sam drzavljanin BIH.
I SAD ME ZANIMA STA MI SVE TREBA OD PAPIRA DA BIH JA OTISAO TAMO
I KAKO MI JE NAJLAKSE TO SREDITI DA BIH ZIVJEO SA SUPRUGOM U AUSTRALIJI
molim za pomoc
supruga mi je u australiji i ima njihovo drzavljanstvo a mi smo vjencani u BIH
a ja sam drzavljanin BIH.
I SAD ME ZANIMA STA MI SVE TREBA OD PAPIRA DA BIH JA OTISAO TAMO
I KAKO MI JE NAJLAKSE TO SREDITI DA BIH ZIVJEO SA SUPRUGOM U AUSTRALIJI
a kaj ti treba da odes tamo zivjet i radit za stalno i dali nas hrvate uopce primaju jer na vise mjesta ne
dali uopće možemo u australiju za stalno zivjet i radit i koliko treba u startu love za sve pokrenut
Oprostite sto se mijesam ali ja bih trebao ici u Australiju sa zenom i djecom ali nemogu naci formulare ako ima netko da mi pomogne nek se javi...Hvala
Oprostite sto se mijesam ali ja bih trebao ici u Australiju sa zenom i djecom ali nemogu naci formulare ako ima netko da mi pomogne nek se javi...Hvala
Imam pitanje:
Trebao bih ici na put u Australiju, rijec je o Business (Short Stay) Visa, za boravak do 3 mjeseca.
Diplomirao sam vec, ali sam nezaposlen, mogao bih prikazati putem bankovnih izvadaka da imam sredstva za boravak dolje.
Imam dokaz kome idem dolje, rijec je o jednom poslovnom projektu, koji ne traje dulje od 3 tjedna. Oni su svi drzavljani Australije,
Kolika je cijena ovakvog tipa vize, kada se aplicira iz Zagreba?
Je li komplicirano dobiti takvu vizu? Je li uvjet stalno zaposlenje?
Dolje nemam rodbine, krvno srodstvo, idem na na poslovni projekt. Bilo je govora da se vadi turisticka viza, ali ipak je rijec o poslovnoj.
Takoder mi nije cilj ostanak dolje ili trajni zivot.
Hvala unaprijed na odgovorima!
Pozdrav ljudi.
Procitao sam od pocetka, pa sve do kraja sto se tice pitanja vezanih za Australiju.
Imam zelju otici u Australiju zivjeti, i ne se vise nikad vratiti u RH. S mojeg osobnog stajalista, za mlade i ambiciozne osobe, kod nas jednostavno nema buducnosti. Zavrsio sam srednju skolu, imam završeni FCE ispit, i mnošto drugih tečajeva. Molim Vas, ali stvarno Vas molim, da ako imate kakvih saznanja ili kavih detaljnijih informacija, ili bolje smjernice koje me mogu upititi na trazenje vize, saljite mi na mail(ivek.vidov@gmail.com).Stvarno mi je vise muka gledati ljude kako rintaju i muce se po cjele dane...a kad dalje opet se po istom. Zelim van iz ove drzave i radit cu bilo sto samo necu ovdje zivjeti. Unaprijed zahvaljujem 

cestitam, i ja bihhhhhhh ... 
Ja također imam pitanja vezana za odlazak u Australiju, pa ako mi netko može odgovoriti bila bih zahvalna.
Moj muž bi otišao tamo raditi na građevini koju godinu, pa bi se naravno vratio nazad.Ovdje ima stalni posao na građevini, a ja sam profesorica i također imam stalni posao. Imamo dvoje djece i svoju kuću.Vidim po dosad pročitanom da je najveći problem dokazati da tamo ne namjeravaš ostati za stalno, pa mislim da njemu ne bi bio problem to dokazati s obzirom da djeca i ja ostajemo ovamo.Zna li netko ima li ikakve šanse da to uspije?Znam da npr. za Njemačku postoje naše firme koje šalju tamo radnike na 2 godine, zna li netko da li postoji takvo što za Australiju?
pozdrav svima, zanima me kako bi bilo kad bi platio odvjetnika u vezi vize hoce li biti lakse ili ne, je li bi bilo potrebno, i je li istina da više u ZG ne možeš dobiti vizu, zvao sam u ZG napraviti termin neka ženska mi je rekla da se ne možeš ni napraviti termin niti dobiti nikakvu vizu u ZG jedion u BECU zanima me je li istina ili ne, ako išta znate molim vas javite mi ne sgjelal@gmail.com hvala svima!!!
Ako zelis osobno predavati zahtjev za vizu, moras ici u bec. Ako ti je ok da predajes sve preko interneta, mozes napraviti s kompjutera doma. Australska vlada ima site, sve se da napraviti preko njega.
ja sam isao preko neta, viza mi je odobrena u mjesec dana, i to zato sto su trazili dodatne dokumente. Savjet je da Potvrde o zaposlenju i bankovne izjave imas prevedeno kod sudskog tumaca. Nigdje ne pise da je potrebno, ali moj je dojam da mi je olaksalo dobivanje vize.
Bok! U planu mi je rad u Australiji no čini mi se da je to teško ostvarivo. Informirana sam o vizama, mislila sam se između skill vize i business vize, al mi se business viza čini lakše rješenje (inače sam kemijski inženjer (ta vrsta zanimanja spada u A listu traženih poslova) ali imam samo jednu godinu iskustva, tako da mi se sponsorship skill visa djeluje nedostupno, stoga je logično da idem preko business vize... Za tu vizu trebaš imati posao u Australiji, a kako ja nemam nikoga dolje, tražim posao preko neta, no 90% natječaja za posao traže da imaš uvjet za rad dolje. Stoga me zanima kako ću pronaći posao dolje? Koji su kontakti Hrvatske zajednice da njih upitam? Našla sam se ispred zida kojeg ne mogu preći a jaaako bih htjela otići dolje i raditi... MOLIM VAS ZA ODGOVOR!!! POZZ
Bok, imam par pitanja za te dodatne dokumente pa ako me možeš kontaktirati na tomislav1234@gmail.com. Hvala
Ovaj prije post je bio za @Katar.
ali ako neko zna kako uz online e676 poslati i sve druge dokumente koji bi ubrzali rješavanje slobodno napiše.
Hvala
AKO NEKO IMA NEKU INFORMACIJU VEZANU ZA ISELJENJE ,ODLAZAK U AUSTRALIJU ILI SL.NEKA PISE NA IVANAU85@GMAIL.COM HVALA
ivanau85@gmail.com

ima li ko ljubazan da mi kaze sta tocno triba za turisticku vizu ako nije problem zn acilo bi mi puno
MENE ZANIMA AKO MI NETKO MOZE POMOCI U VEZI VIZE ZA AUSTRALIJU PO PRVI PUT SAM E ODLUCIO DA TO NAPRAVIM I DA POKUSAM IZVADIT TURISTICKU VIZU NA 3 MJESECA.....JELI VAZNO IMAT STALAN POSAO ILI JE SAMO DOVOLJNO DA SE OD POSLODAVCA DOBIJE PISMO U KOJEM SE NAVODI DA CES SE U ZADANOM ROKU VRATIT NAZAD U HRVATSKU? DALI TREBA KOPIRAT RADNU KNJIZICU I AKO NISI PRIJAVLJEN KOD TOG POSLODAVCA A MOZE TE PRIJAVIT RADI VADJENJA VIZE TEK TOLIKO DA IMAS NEKAKAV PODATAK U VEZI POSLA I DA TI UPLATI JEDNU ILI 2 PLATE NA RACUN???NEGDJE SAM PROCITAO KAKO NJIH NAJVISE ZANIMA DALI IMAS GARANTNO PISMO I SASVIM DOVOLJNO NOVACA NA RACUNU NEGDJE OKO 2000 AUSTRALSKIH DOLARA....A JA IMAM TAKO GARANTIRANO SVE ZNACI MOJA CURA KOJA IMA DRZAVLJANSTVO I FINANCIJSKU SIGURNOST SA SVOJE STRANE I STRANE FAMILIJE MOZE GARANTIRAT ZA MENE U SVAKOM POGLEDU.....!!! MOLIO BI VAS AKO MI MOZET NETKO POMOCI KO JE TO VEC RADIO U OVIH ZADNJIH PAR MJESECI DA MI SE JAVI NA MAIL...dcule@hotmail.com BIO BI MU JAKO ZAHVALAN,,,I JELI SE MOZE KUPIT PUTNO OSIGURANJE DA SE NEIDE U BOLNICU I VADI STO JA ZNAM SVEGA POMALO???
JA BI TE MOLIO DA MI RECES KOLIKO MORAS BITI U STALNOM RADNOM ODNOSU I JELI MOGUCE AKO TE SAD TVOJ POSLODAVAC PRIJAVI I DA TI PISMO U KOJEM SE NAVODI DA SE VRACAS U ZADANOM ROKU U HRV NAPISE???I JOS ME ZANIMA BANKOVNE IZJAVE?JELI TO DA IMAS DOVOLJNO PARA NA RACUNU KAD IDES ZA AUSTRALIJU??HVALA UNAPRIJED
evo moje iskustvo sa dobivanjem vize pa ak nekom pomogne.
Ja sam slao sve poštom u Beč kako bi bilo brže gotovo (ali može se i preko stranice veleposlanstva sve online).
1. Popunio obrazac 48R http://www.immi.gov.au/allforms/foreign/48rcro.pdf
2. skenirao putovnicu
3. skenirao Radnu knjižicu - preveo kod ovlaštenog tumaća
4. Potvrdu od poslodavca (da sam stalno zaposlen i koliko imam godišnjeg) - preveo kod ovlaštenog tumaća
5. Potvrdu od banke o stanju na računu
6. Pozivno pismo od sestre ( mail koji sam priložio)
Ovo sve sam poslao na veleposlanstvo u Beč i viza mi je odobrena unutar 10 dana.
- vjerojatno je pomoglo da se tako brzo riješi i to da sam već bio u australiji prije 6 godina
ako neko ima kakva dodatna pitanja može na mail: tomislav1234@gmail.com
pozz, koja su zanimanja najtraženija u Australiji i dali je moguće dobiti radnu vizu?
ako mi netko može pomoći bila bi zahvalna!!!
Ne razumijem zašto jednostavno ne odete na stranice australske ambasade i tamo ne pročitate ono šta vas zanima..
tamo rade ljudi koji će vam najbolje pomoć a ne ovdje na forumu...
http://www.croatia.embassy.gov.au/zgrb/home.html
Potreban mi je savjet! Ja sam iz Bosne, udata, zavrsila grajdevinski fakultet a suprug sumarski. Htjeli bi ici raditi u Australiju. Kolike su sanse da dobijemo vizu? koji su prvi koraci u dobijanju vize? molim za oficijalni sajt na kojem mogu naci sve potrebne informacije! HVALA!!!
ej svi bi u australiju,pa i ja sa obitelji...imam tamo strica i strinu te četiri bratića koji već imaju svoju obitelj..nadam se da ćemo moći otići tamo za stalno,moj tata je bio tamo malo radio kod svog brata,kad sam rekla da bi otišla za stalno rekao je samo idi,tamo je život...moram se čut sa svojima iz australije pa ću znat..
ZNAM nemoj se uopće truditi objašnjavati kad se tvoj post ne primječuje od silnih pitanja.
Dragi moji ..citam vase molbe obajvestenja i sl.Da vam kazem da sam sa boravkom u australiji 15 god.Sada sam trenutno u BEOGRADU ..Sve sto vas zanima je najbolje otici na sajt australijske ambasade ali jos najbolje doci licno.Npr. ja cesto ovdje svratim u nasu ambasadu mnogi maldi traze savjete formulare raspituju se kakomogu otici tamo i sve sto im oni kazu u ambasadi je samo to tacno.Sve ostalo nemojte ici preko agencija ima mnogo prevara a ako to ambasada i sazna nece vas pustiti u australiju.Jedan moj savjet nemojte nista lagati u nicemu ako mislite da udete u tu zemlju ako oni slucajno to otkriju zaboravite da ce te ikada dobiti ponovno vizu.Da ako idete turisticki dobijete od nekog svoga garantno pismi to je dovoljno i dokumentaciju koju traze jos ali nezaboravite morate se vratiti kada vam je to odredeno u vizi , ne krsiti zakon ststu samo sebi nanositi jer dobijate zabranu za ulazak ubuduce.Toliko topli poz od mene.
Citam vase postove i sve izgleda kao da je nemoguce otici. Ali NIJE tako.
Bridge Blue iz Sidneja, agencija preko koje je otislo mnogo ljudi. Istina je da se radi o studentskim vizama one vaze vise od turistickih, sve zavisi sta ste upisali.
Bridge Blue ima potpisan ugvor sa preko 240 skola i fakulteta iz Australije i Novog Zelanda. Sada sto se tice znanja engleskog jezika, mozete jednostavno upisati kurs engleskog i Au u trajanju od jedne godine, ili vise. Australija je jedna od retkih zemalja koja daje i radnu dozvolu studentima, tako da se sve vise ljudi odluci da studira tamo jer cak moze i da im se isplati. A ko ima rodbinu u Au i oni garantiju za njega njegove sanse su 100% da dobije studentsku vizu, koja ima i pravo produzetka a da se ne vracate u Hrvatsku. Pogledajte sajt http://www.bridgeblue.com.au/ ili kontaktirajte njihovog agenta za bivsu Jugoslaviju sasha@bridgeblue.com.au, i da sto je najbitnije njihovo savetovanje, odlasci u ambasadu, i sve ostalo... NE PLACA se NISTA!!! Pozdrav i srecno!!! 
imam 26 god i zavrsio sam ugostiteljsku skolu.zanimam me koje su sanse za odlazak u australiju,tj.dobivanje radne dozvole.hvala unapred kifa-dario@hotmail.com
imam 26 god i zavrsio sam ugostiteljsku skolu.zanimam me koje su sanse za odlazak u australiju,tj.dobivanje radne dozvole.hvala unapred kifa-dario@hotmail.com
Pozdrav, imam pitanje ako netko može pomoći. Planiramo otići u Australiju, suprug je dobio ponudu za posao. Meni nije problem viza jer sam zaposlena u Hrvatskoj a njemu će za vizu garantirati australski olimpijski savez. Jedino me zanima dali dijete može dobiti vizu.
Pozdrav!
Završio sam samo srednju školu, ali imam rodbinu u Australiji , pa me zanima Kakve su mi šanse za dobivanje vize, ili bilo kakvog načina da tamo odem raditi???

Imam 27 godina, stalno zaposlen vec nekih pet godina.
Sveukupno 7 godina staza, imam dva stana, auto i nisam kaznjavan.
Radim trenutacno kao zastiar.
Preporuke poslodavca i to sve mogu dobiti kad god pozelim.
Rasturam engleski jezik, imam zavrsenu srednju skolu (stolar).
Rasturam informatiku, i osim tecaja nemam sluzbenu skolu.
Imam garnatno pismo drzavljana Australije.
Jedino sto jos nemam prodnadjen posao.
Zanima me uz pronalazak posla (recimo cistac, totalno nebitno koji posao),
kolika je vjerojatnos da cu dobiti radnu vizu?
Ili bi bilo bolje da idem turistickom, pa da onda trazim izmjenu nakon sto tamo nadjem posao?
Molim vas preporuke.
Hvala unaprijed!
al mozes molim te da mi se javis na email adresi da vas pitam nesto oko vize kako ide i sta za australiju pozdrav marko9994@hotmail.com
Našla sam na njihovoj stranici, pa ako koga još zanima ova vrsta vize može pogledati na njihovoj stranici. http://www.immi.gov.au/visitors/visiting-family/679/
sponzorska viza? nesto tu ne stima... Ne bi ti ona bila sponzor,, nego se ta vrsta papirologije zove garancijsko pismo gdje osoba garantira da ces ti biti kod nje odredjeni period, da ce pokrivati troskove tvog smjestaja, hrane, ne daj boze lijecenja i svega ostalog.. sve u svemu,,pismo napisano strogo formalno, sa svim kontaktima te potpisano od strane "sponzora", ako imas jos kakvih pitanja.. slobodno pitaj,, ja sam se vratila od tamo prije par dana 
Bilo kakva pitanja da vas zanimaju u vezi vize i ostalog, slobodno se javite na leptiric199@hotmail.com 
di se ljecnicki obavlja i koliko dođe ako netko zna ,inace san iz Splita!!
ljecniki se obavlja u zg.. i cijena mu je 1800kn
Ljudi, trebam hitno pomoć!
Dakle, studiram u Munchenu, ali mi je stalna boravišna adresa u Zagrebu i državljanka sam Hrvatske.
Dečko Nijemac radi 6 mjeseci praksu u Australiji i rado bi ga 4 tjedna posjetila. Da li on može napisati garantno pismo, iako nije državljan Australije, tamo ne živi i vraća se u Njemačku za 6 mjeseci? Malo je problem, jer ne znam nikog drugog tko je u Australiji a da mi može napisati pismo.
Što mislite?
Zivim u bosni. U Australiji imam rodbine,bas mnogo rodbine,ali se oni neprezivaju kao ja. Zaposlen sam imam dvoje djece. Moja rodbina dolazi svake godine kod mene u Bosnu. Prosle godine moj rodjak je pokusao sve da zavrsi vizu za mene da idem u posjetu kod njih u Australiju kao turista na tri mjeseca ali sam dobio odbijenicu,kao nevjeruju mi da cu se vratiti i zasto zena i djeca neidu sa mnom... mislim zalosno je malo to kad nemozes posjetiti svoju rodbinu i upoznati prelijepu NAJLJEPSU zemlju na svjetu... Mislim da trebaju malo da popuste sa rigoroznim mjerama prema nama turistima,zivot je kratak treba se obilaziti sa rodbinom...
Zivim u bosni. U Australiji imam rodbine,bas mnogo rodbine,ali se oni neprezivaju kao ja. Zaposlen sam imam dvoje djece. Moja rodbina dolazi svake godine kod mene u Bosnu. Prosle godine moj rodjak je pokusao sve da zavrsi vizu za mene da idem u posjetu kod njih u Australiju kao turista na tri mjeseca ali sam dobio odbijenicu,kao nevjeruju mi da cu se vratiti i zasto zena i djeca neidu sa mnom... mislim zalosno je malo to kad nemozes posjetiti svoju rodbinu i upoznati prelijepu NAJLJEPSU zemlju na svjetu... Mislim da trebaju malo da popuste sa rigoroznim mjerama prema nama turistima,zivot je kratak treba se obilaziti sa rodbinom...
ljudi ganjam za australiju preko interneta to je skoro pa nemoguce molim pomoc putovo bi sa familijom imam struku ali je toliko zamrseno da bog sacuvaj molim pomoc tomislav.brkic78gmail.com
Pozdrav
I ja isto zelim aplicirati za studentsku vizu,
samo me zanima da ukoliko zavrsis fakutet tamo, kolike su ti sanse da dobijes drzavljanstvo ?
Vidim da je ovo malo stariji post pa stoga mislim da znas vecinu toga,
Hvala
Pozdrav svima. Ima li itko iskustva s online prijavom za vizu? Zanima me koliko se ceka na odgovor i je li veliki problem ako si nezaposlena osoba ali imas pozivno pismo iz Australije?
hej!! ja sam isla u januaru preko online vize ,nista lakse odobrena mi je za 7 dana . bitno je da skeniras dokumenta koja ti traze posaljes u atacmentu i to je to. za par dana eto ga i odgovor . u ulazu u au samo pokazes pasos oni te nadju u sistemu i to je to .pozz
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00