Planiram putovanje u Rim u 12. mjesecu. Da li netko zna kako najeftinije do tamo, mislila sam vlakom, ali mi je žena iz Hž rekla da je karta u jednom smjeru oko 840 kuna. Ima li tko kakav savjet, hvala
ŠTA NITKO NEMA NIKAKAV SAVJET?
Kupi kartu zagreb-venecija (ako ju kupis ranije cijena ti je oko 110 kuna), iz venecije imas jeftine letove, ako planiras ici vlakom, u 9 sati ujutro (s obzirom da u veneciju stizes u 7) imas InterCity (IC) vlak za rim po regularnoj cijeni od 42 eura (uvijek stoji na 6-om peronu
)
imas i opciju busom do trsta pa na avion, cijena aviona ti je se krece oko 49 eura...ovisi kad kupis kartu
privjeri www.trenitalia.com za vlak, za avion alitalia, easyjet...ryanair je imao jeftine letove iz venecije, ali mislim da je ukinuo relaciju venecija - rim
Hvala na odgovoru Nataša
Da , sve točno Nataša, smao jedna sitnica , vlak i zagreba za veneciju redovno kansi po najmanje 1h, jendo mi kansio 6h dobio slom živaca. čisto da si to cura računa unaprijed
Da, zna kasniti, osobito zimi i često u nekim vagonima nema ni grijanja.
Ali više manje je točan, meni je zadnjih 5-6 puta došao na vrijeme
, ali opet dešava se da kasni, u drugom mjesecu mi se nije ni pojavio vlak zbog velikih hladnoća
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00