Pozdrav! Išla bih na work and study program u Sydney, vjerojatno krajem ove godine (listopad, studeni). Ako još netko ide neka se ja javi! Pozdrav
ja sam za mozes mi poslati mail adresu pa se cujemo, hvala bok
ja sam za mozes mi poslati mail adresu pa se cujemo, hvala bok
Mene kokretno zanimaju VIZE za australiju, ako netko ima neku informaciju, jer nemogu dobit nikog u ambasadi a treba mi informacija ASAP!
Dakle, ja bi isla u sutraliju na 6 tjedana preko ljeta, cuvat djecu od prijateljice i pomoc joj-jer ona treba rodit! Ja sam jos studentica (izvanredna doduse), a ona je australka-moze me sponzorirat odnosno imam smjestaj, hranu, bespl. kartu.

Pa dal da se prijavim za TURISTICKU (pa kao radim na crno-u biti je to samo ispomoc) ili neku RADNU VIZU? Koliko oni tamo te stvari uopce provjeravaju?? Ne bi se htjela zeznit i imat kasnije problema zbog tog "rada na crno", a nije nuzno da idem na tu shemu!
Jel netko zna koliko se vremenski ceka odobrenje vize?? I koji je nabolji nacin prijave-internetom, postom, osobno (ja sam u Splitu)??
Naravno prilozit cu sve dokumente od faxa, bankovne racune...i sl. pa se nadam da ce to ic brze!
Ako netko ima jos koji savjet-pliiiiz proslijedite!!
Hvala 
Ups ovo ipak ne ide pod ovu temu! Jer nema bas veze sa study in australia! Al svejedno ako netko ima neku informaciju.... bila bih jako zahvalna!
Evo ti jedan link od stranice na kojoj se raspravljalo o Australiji.
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=90
Tamo ja pratim kako se razvija situacija sa Kanadom. Dosta znaju i hoće pomoći, bez puno filozofije i pametovanja, za razliku od nekih naših foruma.
Radije bih za suputnike cure nego dečke, nikad ne znaš.... 
preko koje agencije i kakvog programa bi isla dole?????ja sam jako zainteresirana i citala sam dosta o tim programima pa me zanima kaj si ti nasla?joooojjj ja bi isto dole imam gro frendova kaj su dole trenutno
to sam našla ovdje na stranicama STA agencije. Upiši si u tražilicu (na ovoj stranici) Work and Study program Australija i izbacit će ti par linkova. Klikaj dok ne dođeš baš na opis tog programa.
kaj nije to malo previse para,125 dolara za tj za skolu,minimalno 12 tj too much??i viza ti dozvoljava samo jedan mj duze ostat poslje kad odradis skolu.znaci skola + avionska karta + platit agenciju+vizu ispadne te oko 25 tis kuna????too much,pa onda za te pare odes tam turisticki na 2 mj i proputujes koliko stignes
Ja bih išla u listopadu U Sydney - program work and study , ako je netko zainteresiran neka ostavi e-mail adresu da se čujemo preko e-maila
Imam bliske rođake u Australiji koji će me ugostiti mjesec dana tijekom Božića i Nove Godine, mene zanima koliko bi MINIMALNO džeparca trebala imati za tih mjesec dana ako uzmem u obzir da ne moram kupovati namirnice i ostalo nego samo za osobne potrebe i eventualno neke ulaznice ako bi išla nešto posjetiti,makar mislim da bi to i oni platili. Je li 1000 AUD dosta za tih mjesec dana? Znam da je to individualno, ali zanima me neki minimalac da mogu kupiti suvenire i platiti neku kavu i piće u discu bratićima ili otići na pizzu, nikakav luksuz.
hej snopy na kolikoi isla i koliko si racuala da ti treba para???
za početak, 3-4 mjeseca jer na toliko je moguće dobiti vizu, a novaca će trebati dosta, čekam da se netko javi pa da idemo zajedno
koliko sam ja shvatila program ti mozes koliko hoces dugo ic gore samo moras platiti skolu za cijelo vrijeme,jooooj ja bi isla u australijuuuuuu!!!!!
koliko si razmisljala da ti treba love za 4 mj?
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00