Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
work and study Australia
Dodan: 04. 04. 2010 @22:43:23
anna
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

Pozdrav! Išla bih na work and study program u Sydney, vjerojatno krajem ove godine (listopad, studeni). Ako još netko ide neka se ja javi! Pozdrav

Re: work and study Australia
Dodan: 05. 04. 2010 @19:16:50
tata
Registriran uporabnik

ja sam za mozes mi poslati mail adresu pa se cujemo, hvala bok

Dodan: 05. 04. 2010 @19:17:41
tata
Registriran uporabnik

ja sam za mozes mi poslati mail adresu pa se cujemo, hvala bok

Dodan: 06. 04. 2010 @12:15:23
Jenny
Gost

Mene kokretno zanimaju VIZE za australiju, ako netko ima neku informaciju, jer nemogu dobit nikog u ambasadi a treba mi informacija ASAP!

Dakle, ja bi isla u sutraliju na 6 tjedana preko ljeta, cuvat djecu od prijateljice i pomoc joj-jer ona treba rodit! Ja sam jos studentica (izvanredna doduse), a ona je australka-moze me sponzorirat odnosno imam smjestaj, hranu, bespl. kartu.

Pa dal da se prijavim za TURISTICKU (pa kao radim na crno-u biti je to samo ispomoc) ili neku RADNU VIZU? Koliko oni tamo te stvari uopce provjeravaju?? Ne bi se htjela zeznit i imat kasnije problema zbog tog "rada na crno", a nije nuzno da idem na tu shemu!

Jel netko zna koliko se vremenski ceka odobrenje vize?? I koji je nabolji nacin prijave-internetom, postom, osobno (ja sam u Splitu)??

Naravno prilozit cu sve dokumente od faxa, bankovne racune...i sl. pa se nadam da ce to ic brze!

Ako netko ima jos koji savjet-pliiiiz proslijedite!!

Hvala

Dodan: 06. 04. 2010 @12:18:24
Jenny
Gost

Ups ovo ipak ne ide pod ovu temu! Jer nema bas veze sa study in australia! Al svejedno ako netko ima neku informaciju.... bila bih jako zahvalna!

Dodan: 06. 04. 2010 @18:29:19
Andrej
Registriran uporabnik

Evo ti jedan link od stranice na kojoj se raspravljalo o Australiji.

http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=90

Tamo ja pratim kako se razvija situacija sa Kanadom. Dosta znaju i hoće pomoći, bez puno filozofije i pametovanja, za razliku od nekih naših foruma.

Dodan: 07. 04. 2010 @00:55:02
anna
Gost

Radije bih za suputnike cure nego dečke, nikad ne znaš....

Dodan: 15. 04. 2010 @09:49:56
lutz
Gost

preko koje agencije i kakvog programa bi isla dole?????ja sam jako zainteresirana i citala sam dosta o tim programima pa me zanima kaj si ti nasla?joooojjj ja bi isto dole imam gro frendova kaj su dole trenutno

Dodan: 19. 04. 2010 @20:16:13
janna
Gost

to sam našla ovdje na stranicama STA agencije. Upiši si u tražilicu (na ovoj stranici) Work and Study program Australija i izbacit će ti par linkova. Klikaj dok ne dođeš baš na opis tog programa.

Dodan: 20. 04. 2010 @10:45:41
lutz
Gost

kaj nije to malo previse para,125 dolara za tj za skolu,minimalno 12 tj too much??i viza ti dozvoljava samo jedan mj duze ostat poslje kad odradis skolu.znaci skola + avionska karta + platit agenciju+vizu ispadne te oko 25 tis kuna????too much,pa onda za te pare odes tam turisticki na 2 mj i proputujes koliko stignes

Dodan: 27. 08. 2010 @10:18:51
SNOPY
Gost

Ja bih išla u listopadu U Sydney - program work and study , ako je netko zainteresiran neka ostavi e-mail adresu da se čujemo preko e-maila

Dodan: 28. 08. 2010 @22:11:27
Kristina
Gost

Imam bliske rođake u Australiji koji će me ugostiti mjesec dana tijekom Božića i Nove Godine, mene zanima koliko bi MINIMALNO džeparca trebala imati za tih mjesec dana ako uzmem u obzir da ne moram kupovati namirnice i ostalo nego samo za osobne potrebe i eventualno neke ulaznice ako bi išla nešto posjetiti,makar mislim da bi to i oni platili. Je li 1000 AUD dosta za tih mjesec dana? Znam da je to individualno, ali zanima me neki minimalac da mogu kupiti suvenire i platiti neku kavu i piće u discu bratićima ili otići na pizzu, nikakav luksuz.

Dodan: 30. 08. 2010 @09:34:16
lutz
Gost

hej snopy na kolikoi isla i koliko si racuala da ti treba para???

work and study Australia
Dodan: 31. 08. 2010 @15:26:13
snopy
Gost

za početak, 3-4 mjeseca jer na toliko je moguće dobiti vizu, a novaca će trebati dosta, čekam da se netko javi pa da idemo zajedno

Dodan: 01. 09. 2010 @11:00:07
Lutz
Gost

koliko sam ja shvatila program ti mozes koliko hoces dugo ic gore samo moras platiti skolu za cijelo vrijeme,jooooj ja bi isla u australijuuuuuu!!!!!

koliko si razmisljala da ti treba love za 4 mj?

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com