Hej,
idem u Kanadu, i zelim posjetit USA i onda nazad u Kanadu, zanima me koja je viza potrebna i koja je procedura ?
Hvala
Prošle godine sam išao iz Toronta za New york.
Moj savjet je u ambasadi ne spominjat Kanadu vec navest u opisu puta direkt odredište u SADu i razlog putovanja je iskljucivo zabava i nocni zivot!
tako sam ja napravio i dobio sam vizu na 10 godina!
a da li si imao status studenta ili sta? zaposlen?
naime ja idem ukanadu za nekih mjesec dana, na godinu dana, dobiti cu radnu dozvolu pa planiram raditi i zaraditi stogod love za putovanje po SAD-u i Meksiku (za meksiko ne treba viza)... zvao sam US embassy u ZG i rekli su mi da ako nisam student i nisam zaposlen, ozenjen, nemem imovine na sebi i sl., prakticki nema sanse da dobijem vizu...
plus sto moram provesti godinu u kanadi, tj., ne moram ali ako napustim zemlju gubim radnu dozvolu... tako da bih morao aplicirati za vizu tu u ZG i da mi ju konzul odobri na 2 godine, jer tek nakon godinu dana bih isao u SAD.
any advices?
hej kak si dobio radnu dozvolu za kanadu na godinu dana?
thanx
ovako... http://www.bhvedu.com/clanak.aspx?DocID=532
aha,da znam za to ali to se mora biti student?,jel tako?
thanx
ne trebas biti student; tako ti i piše... ja sam zavrsio faks prosle godine i idem na program;
Uvjeti sudjelovanja:
dodji u grupu na facebooku ako imas dodatnih pitanja;
LINK:
http://www.facebook.com/group.php?gid=100401486676319&v=app_2373072738#!/group.php?gid=100401486676319&v=wall
grupa je zatvorenog tipa, pa pricekaj malo dok ti netko od admina ne confirma članstvo.
pozz
jesam poslala sam request,
kuzis ja sam zenu zvala prije par mjeseci i rekla mi je da mora se bit student
jesi ti uplatio program?kad ides?
i na jednom mjestu pise da mora bit student,a na drugom mjest to starost od 18 do 35 i blabla i ne spominje se status studenta.
to je bila prva informacija, ili student ili mladi diplomant (tj. da nije proslo vise od godinu dana od datuma kada si diplomirao/la)
iz kanadske ambasade je potvrđeno da nije potreban status studenta niti mladog diplomanta...
Uvjeti sudjelovanja:
- starost 18 - 35 godina
- poznavanje engleskog ili francuskog jezika
- hrvatska putovnica te prebivalište u Hrvatskoj
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45