pogledala sam navedenu stranicu,ali navedeni su samo datumi koji su prošli. Pa me zanima da li mi netko može reći gdje mogu saznati datume?
Hvala
http://www.qatarairways.com/global/en/cabincrew-dates.html
Evo link i jos trazim, ako je netko zainteresiran vidimo se u Zagrebu
See you there 
ja sam samo vidim ljubljanu ne zagreb gdje su linkovi za open day emirata qatar
jel imam kakav datum za open day u ZG? po njihovom rasporedu vidim samo Dubrovnik, najbliže Maribor...
dali itko zna kada su open day u hrvatskoj?? pokusavam naći ali me ne ide
(((((((((((((
evo ih u Rijeci 01.12.2011.
DA LI TI IDES ISTO 01.12
U Emiratima tatoo nikako ne prolazi u cabin crew?
Idem.
Piše da je jedan od uvijeta tečno znanje engleskog, ja znam engleski dosta za sporazumijevanje ali ne mogu reći da ga znam tečno. Dali bi svejedno mogla imati šanse da prođem ?
Bok Barbara, dali si se ti prijavila online ili misliš doći 1.12 osobno? I ja bi možda išla, ali bi došla osobno..
J sam se prijavila preko njihove stranice, ali nije obavezno, možeš jednostavno doći osobno.
Ja isto dolazim...jos uvijek se predomisljam al mislim da je pozitivno iskustvo. Vidimo se B.
kakve slike treba ponest?
da li netko ide iz Splita u Rijeku na razgovor za Emirate?' molim vas javite se pozdrav
barbara javi se
Bok! Ja sam iz splita i isla bi u rijeku za taj posao u emirates!
Bok! Ja sam iz splita i isla bi u rijeku za taj posao u emirates!
jelena javi se
kada i kako bi isla dali imas profil na fejsu isla bi ja i jos jedna prijateljica.
A mislila sam ić u srijedu navečer, zadnjim busom za rijeku, al sad više ni sama neznan. pročitala sam sve ovo šta treba donijeti i neznam kako da to sve prikupim do sutra.... jesl vi imate sve ove slike, i ostalo...
danas prikupljamo imas 2 slike srediti i cv na engleskome nista puno dali si da popola podjelimo prijevoz
jelena ako ima jos netko da bi sa tebom isao javi mi se danas sam slobodna i cesce cu gledat po forumu,trošak bi ispao jeftiniji nego karta krenili bi oko 4 sata dali želis brojeve zamjeniti
Aj javi mi se na fejs jelena titlić... a ja ti se javim tokom dana jesan uspila sta nabavit i ocu ic sigurno il ne. al neman nikog ko bi jos isa samnon, samo san ja....
evo tražim te znaci islo bi nas zasad 3
poslale smo ti ja i prijateljica marija zahtjev za prijateljstvom iden popit kavu tako da se moš cut i sa njon ako nekoga jos poznajes da bi isao samo kaži,imas 2 slike ponit i cv na engleskomwe nemas puno stvarno
Ciao, ja sam isto iz Splita i ic cu sutra popodne u Rijeku... kako vi idete?
Ide li netko iz Zagreb sutra na Recrument open day od Emirates u Rijeku?
Dobi sam neke informacije da to traje od 9h do 18h popodne.
Pa ako ide neko iz Zagreba neka mi se javi na mail bobigogo@yahoo.com .
Dali je več neko obavješten nako današnjeg dana ?
da, baš kad sam već odustala da će zvati, dobila sam poziv oko 9 navečer da dodem u subotu u 10 i pol na razgovor 
Jutro.
Zanima me da li je netko jutros (2.12) dobio poziv za razgovor ili su ove ženske toliko iscrpljene jucerašnjom brojnošću kandidata pa još spavaju. Ako nekoga danas prijepodne obavjete za razgovor molila bih da ovdje to napišu (još uvjek se nadam da ću biti pozvana....)
Nadam se i ja ,a čestitam svima koji si dobili poziv za razgovor ja nažalost još nisam 
Ali nadam se danas tokom dana da ču dobiti poziv.
Marina ajd javi mi se na facebook i reci kak je bilo Goran Šmintić pa me pozovi,baš me zanima ako sad ne upadnem onda bar za 6 mjeseci opet probati.Nemam kaj izgubit. Još jednom čestitka svima koji ovaj put budu odabrani.
ja sam dobila poziv pet do devet
..ej Marina šta tebi nisu rekli koji si broj?? Meni su rekli broj i rekli su da dođem u devet u subotu..
da, da i broj su mi rekli! i 10 i pol.. a čula sam od dosta njih da je prošlo.. opet ce nas se skupit 
da opet ćemo biti u dvije grupe znači...u dvete i deset i pol :P
tako izgleda da...sretno nam :P
... nego, jel se zna kako je bilo ovima koji su imali danas?!?!?
to mi je čudno..piše na netu da su adnas psihotestovi a sutra a će na red doći i fizičke, odnosno zdravstvene predispozicije kandidata za let zrakoplovom..
nije mi jasno ako su danas zvali neke, zašto nisu sve...šta neće svi dobiti psihotest i ako neće o čemu to ovisi, hmmm
Kak je bilo svima koji su prošli?
ja nisam prošla drugi krug,baš sam razočarana
(
Nisam ni ja..
a baš sam očekivala prolaz. eh, kad bi samo znala koji su im bili kriteriji.. jer za one za koje sam bila sigurna da će proći, nisu prošli i obrnuto..
Cure baš mi je žao,držao sam vam fige,jer netko zna ko je prošao dalje i kakvi su to testovi bili,pretpostavljam teški?
Dali čete se cure za 6 mjeseci opet prijavit za Emirates ili za neku drugu kompaniju pa da odemo zajedno?
ja sam prošla u prvi krug ali nisam dalje... naravno da ću se za 6 mjeseci prijaviti opet... frendica je uspila doć do kraja...
nisam ni ja prošla u drugi krug... 
ej Gorane! frendica mi je uspila doć do kraja i govori da nema pojma kakvi su kriteriji jer da nije teško...ja nisam uspila doć u drugi krug...ali za 6 mjeseci naravno da ću se opet prijaviti
Test iz engleskog stvarno nije težak ali ja nisam prošla taj dio iako smatram da sam to prilično dobro riješila.stvar je u tome što su usred ispita spomenuli moj broj iz čista mira i baš sam odmah imala negativan osječaj u vezi toga....rekli su nam da ne smijemo pričat međusobno jer da će nam oduzeti papire, dečko koji je sjedio do mene me mitao koja je tema eseja i ja sam mu rekla da nije tamo neka koja je on mislio da je i on se digao i išao pitat njih i kad se vrati rekao mi da je ta i ta tema i ja sam rekla da i klimnula glavom...možda sam zato ispala ali kako da ignoriram ako me netko pita šta je zadatak 
i da naravno da za šest mjeseci idem opet
baš sam se sad još više zagrijala... btw: stvarno ne kužim kriterije, bilo je osoba koje su govorile da nisu razumjele taj engleski test (koji je bio lagan!!) i bilo je osoba koje su rekle da neznaju baš pisat engleski pa su prošli....
ja sam bila baš razočarana, toliko da nisam ni brojeve više razmijenila sa ekipom da pitam kako su prošli dalje.ne bi bila toliko razočarana da znam da nisam razumijela riješit test..više manje sve mi je bilo jasno osim par sitnica
AKO NEKO ZNA NEKU PROVERENU AGENCIJU ZA ZAPOSLJAVANJE NEKA JAVI NA ivanau85@gmail.com hvala
Kriteriji su svage godine drugaciji...jedne godine traze male,plave i brbljave...jedne godine visoke i povucene itd...nekad vise zene...nekad vise decke...tako da ako jedne godine nisi prosla ne znaci da neces i druge...sretno!! i da - emirati su bolji od Q air... dubai je super grad!!
Mia ti si radila ili radiš kao stjuardesa??
Bok svima ,da li netko zna kada ce se odrzati finalni intervju??Ja sam bila u Rijeci 01.12 i prošla sam do kraja i rekli su da ce zvati za 10 - 14 dana ali još ništa
Ej Maja jesu ti se javili na kraju?
ma ništa,možda poslije Nove Godine
nevjerovatno!! ja sam se mislila opet prijavit ali ako to tako ide onda bolje da ni ne pokušavam... ajde plz dali možeš javit ako su te zvali na kraju?
btw: šta su rekli?? ti si prošla sve krugove eliminacije i rekli su da će zvat za finalni interviju za dva tjedna?? jesu rekli da će vas zvati sve ili da će određeni dobit poziv?
bok maja,daj mi reci kakvi su im bili kriteriji,ajd mi se javi na facebook goran smintic,pa mi tam sve reci kakvi su bili kiteriji ,jer ču ja norat za 6 mjeseci opet pokušati
Hej, ja nisam stigla u 12 mjesecu javiti se za taj posao, pa me zanima kada točno mogu opet, i gdje?
18.2.2012. Zagreb
hvala puno...
a gdje vi to saznate?
Molim Vas ako itko zna konkretnije koliko traje period od zadnjeg intervjua (ako prođe uspješno) pa do samog polaska (nakon što je sređena viza itd.)???Jer zbog nekih obaveza koje traju do 5. mjeseca ne znam isplati li mi se ići na Open days U zg. u veljači..?
I ako je tko za Open days u Zg 18.12.2012. Please nek se jeavi pavliizrinka@gmail.com
Ravničarski depresivac (Zrinka Pavličić) (facebook)
Pozdrav svima! Planiram ići 18 u Zg na open days, vidim da vi već imate iskustva s open days pa imam pitanje vezano za živitopis, treba biti kratak,sažet i savršen, da li ste u životopisu samo naveli poslove koje ste radili i obrazovanje ili ste to još i dodatno tekstom opisali? Hvala...
i mene zanima kad i di u zagrebu je to... ne mogu nikako iskopat informaciju.... google mi ocito nije frend.. hvala!
imaš na portalu moj-posao oglas, 18. veljače u hotelu Arcotel Allegra u 9 sati počinje
Jel se nekom javila ekipa iz emiratesa za razgovor u Zagrebu? Aplicirao sam, al nikakav odgovor jos nisam dobio...
Jel se nekom javila ekipa iz emiratesa za razgovor u Zagrebu? Aplicirao sam, al nikakav odgovor jos nisam dobio...
i mene isto to tanima Tomislav, dal se oni moraju javit ili mogu svi koji su aplicirali doći na taj open day..
Poslao sam poruku prijatelju koji je primljen da mi objasni tu shemu, javim ti kad on meni javi...
Reko mi je prijatelj da slobodno odem, bez obzira sto me nisu zvali....
Javili su mi se, ujutro u 9 u hotelu 
btw, mene su nazvali u 17h
U kojoj grupi si bio Dalmoš? U 9 ili popodnevnoj u 14?
jutarnja...i danas sam bia jutarnja
krivo san razumia pitanje
ugl, bia san jutarnja grupa danas
meni još uvijek ništa...... vjerovatno niti neče ako nisu dosad .........
Popodne smo završili oko 17. Nadam se još da će nas eventualno danas pozivati. :/
ugl, tetavaža na ruci ili na vratu je "deal braker" ispadate odmah i još jedna stvar a to je da postoji gornja dobna granica, to vam nigdje neče reči a kamo li napisati......... otprilike preko 25 godina ne primaju!!!!
Bok, nije istina da ne primaju preko 25 godina, prima se do 35 godina-to je gornja granica.. Imas svuda po forumima njihovim, primali su ljude od 32-33 godine i to od prve.. istina je za tetovaže da ne smiješ imati na vidljivom mjestu kao što su ruke, noge-određeni dijelovi, uglavnom sve što može biti vidljivo kada na sebi imas uniformu..
Bok, nije istina da ne primaju preko 25 godina, prima se do 35 godina-to je gornja granica.. Imas svuda po forumima njihovim, primali su ljude od 32-33 godine i to od prve.. istina je za tetovaže da ne smiješ imati na vidljivom mjestu kao što su ruke, noge-određeni dijelovi, uglavnom sve što može biti vidljivo kada na sebi imas uniformu..
koliko to često bude, mislim ti natječaji za posao? da li bude što u 7,8,9 mjesecu, jer moram neke stvari srediti do tada pa nikako ne mogu sada tamo i ako netko ima primjer cva i malo više informacija o tim krugovima natjecanja a bio bi voljan napisati i pomoći mi neka se jave ovim putem ili putem facea na martina pleše na private mess.
Ako netko zna kada ce biti sljedeci u Rijeci molila bi vas da mi kazete...kao svakih 6 mjeseci je,pa me zanima dali je paralelno kada je i u ZG i u Rijeci isto??
mozete me dodat na fejsu
matea pandzic
dali je bio netko sad u 4 mjesecu u Rijeci na Open Day-u, ili negdje u Zg? čula sam da se, po novome, zadnji interviju održava u Dubai-u!! dali je to istina?? mislim se prijavit pa me zanima
www.dineka.hr/mig
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00