Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
Viking Travel
Dodan: 04. 02. 2010 @16:24:39
Ivan
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTIV
Glasova: 0
Viking je puno jeftinii iz CCUSA
Re: Viking Travel
Dodan: 05. 02. 2010 @15:56:37
Max
Gost
Za koliko?
Dodan: 05. 02. 2010 @20:36:25
?
Gost

Naravno da je jeftiniji kad nista ne rade. Čujem da im se i teško na telefon javiti, a da nepričam koliko se čeka na odgovor putem maila.

Neučinkovitost = jedan zaposlenik = manji troškovi rada = MANJA CIJENA

nije ni najjeftinije uvijek ono najbolje!

Dodan: 05. 02. 2010 @22:11:14
sonja
Gost
daj molim te nije mi problem javiti se ni u ponoc nedjeljom, sto se cesto dogadja ruzno je da vi ccusa-ovci ovako blatite konkurenciju jer to vama ne treba posto ste "vodeci na trzistu" samo toliko
Dodan: 07. 02. 2010 @14:15:43
tamy
Gost
cula sam da viking ne prima izvanredne studente, jel to istina i zasto ??
Dodan: 07. 02. 2010 @14:42:02
sonja
Gost
u razgovoru sam konzulom prije par dana napokon smo definirali sto znaci biti vanredan student koji ne moze ici u ameriku. to je onaj student koji ima status vanrednog i ne polaze ispite u nekom razumnom razmaku (tipa, zadnji ispit polozen prije godinu, dvije). svi oni studenti koji su bilo redovni bilo vanredni i redovno polazu ispite nemaju problema s dobivanjem vize:) toliko!
Dodan: 07. 02. 2010 @16:13:54
?
Gost
??? Ja sam jos zbunjeniji nakon ovog posta. Sonja, ako ih vec nisi dobro razumjela daj im reci nek ti posalju dopis. Ja sam izvaredni student i idem preko CCUSA, kako to da kod vas nemogu onda ici??? Daj pojasni malo, pliz?
Dodan: 07. 02. 2010 @17:04:10
sonja
Gost
tocno tim rijecima su mi oni to rekli. objasni mi koja je tocno tvoja situacija s ispitima? jer, tipa... ako si vanredan student, radis i ides na faks i 2 godine nisi polozio nijedan ispit, ambasada nema garanciju da ces se ti vratiti nazad, a oni ne zele da im studenti tamo ostaju na crno. kuzis?
Dodan: 07. 02. 2010 @17:07:41
sonja
Gost
i btw. jos nesto. agencija nema nikakve veze sa propisima i zahtjevima ambasade, oni su isti za sve. tako da, ono sto vrijedi za ccusa vrijedi i za viking
Dodan: 07. 02. 2010 @19:52:21
?
Gost

Hvala ti na odgovoru ali cisto sumnjam da si pričala s konzulom mozda jedno si mogla s vice konzulom ali i to sumnjam jer taj covijek se nejavlja na telefon. Javljaju se ekipa koja radi tamo u konzularnom odjelu a oni su svi hrvati!!

Je, ali konzuli su sa CCUSA-om bas u super odnosima. Čak mi je frend prosle godine dobio vizu a nije polozio ispit u zadnjih godinu dana. Njihov odgovor je bio: Aha, okay ur going with CCUSA, thats fine''

Ne bi se bas slozio da sve agencije gaje isti status kod američke ambasade. CCUSA u tom prednjači daleko.

Kad sam bio na njihovom eventu u Zagrebu onda me CCUSA ekipa direktno upoznala s vice konzulom. To mi je bilo super jer sam njega mogao pitati direktno sva pitanja koja su me zanimala.

Žao mi je ali ja sam odlučio ići preko njih, je da sam se prvo kod vas prijavio ali sam odustao jer ipak mislim da CCUSA svoj posao odrađuje kvalitetnije.

Hvala!

Dodan: 07. 02. 2010 @20:20:04
Lil
Gost
Znate li možda gdje mogu osobno stupiti u kontakt s nekim iz Vikinga osobno? Imaju li neke sastanke, ured, nešto...?
Dodan: 08. 02. 2010 @10:37:24
sonja
Gost
? - vi sa upitnicima, imenima Josip, Ana i slicno ste ocigledno CCUSA ekipa i vec mi je stvarno muka vasih sektaskih postova i pricanja bajki i kompliciranjem oko neceg sto je u biti taaaako jednostavno, i to znaju svi koji su barem jednom bili ja work and travel programu. Ambasadu sam zvala osobno, nakon nekoliko poslanih mailova i to u ekstra terminu (ne onom od 13.30 do 14 h) kako bi zena zaduzena za j1 vize razgovarala s konzulom i tek onda mi prenijela tocne i sigurne informacije. jer pravila americke ambasade JESU da samo FULL TIME studenti mogu ici na ovaj program. ne znam, da li zbog nedostatka vaseg znanja engleskog ili cega ne razumijete znacenje te rijeci no ja sam nekoliko puta provjeravala kako se ne bi dogodilo da nekog od nasih studenata odbiju za vizu (sto prosle godine, naravno nije bio slucaj) Lil-ured je otvoren samo u Osijeku, no imamo predstavnicu u Zagrebu. ali i ja sam ovaj tjedan u zg tako da se mozemo naci. posalji mi mail na info@vikingtravel.hr pa se sve dogovorimo:)
Dodan: 08. 02. 2010 @16:06:31
?
Gost

Ja sam se odlučio za CCUSA i točka! HVALA na 'profesionalizmu' i cijenim tvoj trud ali tebi treba dugo vremena da steknes iskustvo ko ekipa iz CCUSA.

Dodan: 08. 02. 2010 @16:42:15
sonja
Gost
nismo ovce cuvali i nema potrebe za usklicnicima na kraju. tu prestaje moja rasprava
Dodan: 08. 02. 2010 @19:33:42
marko.st
Gost
evo javlja se jedan nezadovoljni ccusaovac od prošle godine koji je ove godine odlučio ići sa vikingom jer je dosta ljudi s kojima sam radio prošle godine išlo preko njih. svi oni koji su nekada išli na work and travel program znaju da je najbitnije otići najjeftinijom agencijom jer kad dođeš u Ameriku sve ostalo radiš sam. cijena im je povoljnija za 200 eura,a to nije malo. to je možda čak i dovoljno za početni džeparac tamo. pa sad ko kako hoće
Dodan: 08. 02. 2010 @20:10:53
Josip - CCUSA
Gost

@Sonja - Easy Girl, nema potrebe biti frustriran i napadati. Ti se samo potrudi da dajes valjane informacije:-) Za svakog ima po nešto!!!

@Marko, svaka čast. Samo nek se putuje i uživa:-)

Ako trebaš neki advice slobodno me zaustavi na faksu i pitaj, ja sam tu da ti pomognem kao i što sam radio i do sada:-)

SRETNO!!

Dodan: 09. 02. 2010 @16:13:08
sm
Gost
ovako, ja sam u 12 mj kontaktirao Viking (javio mi se dario) i rekao je citiram ''zao mi je, vi ne ispunjavate uvjete programa jer nemate redovna studentka prava'' godinu ranije sam sam preko CCUSA bez problema kao izvaredan student
Dodan: 09. 02. 2010 @18:19:32
Tamy
Gost
to su i meni rekli u vikingu,a i tako pise na web stranici.
Dodan: 09. 02. 2010 @19:50:58
sonja
Gost
ja cu se samo jos jednom ponoviti. svi redovni i vanredni studenti imaju pravo sudjelovati na work & travel programu preko Viking travela. ako nekom nesto nije jasno na stranici postoje brojevi telefona i mail na koji se mozete obratiti. ovaj forum postaje prepucavanje CCUSAa i Vikinga, a mislim da to svrha foruma nije.
Dodan: 10. 02. 2010 @05:05:18
Tamy
Gost
Kod vikinga je izgleda jedan dan piškit ću a drugi dan kakit ću.
Dodan: 10. 02. 2010 @23:46:55
Gost
moje isprike Sonja, moja namjera nije prepucavat se ali cinjenica sam KONTAKTIRAO VIKING PREKO EMAILA s internet stranie i dobio odgovor crno na bijelo: ''s obzirom da niste redovan student nismo u mogućnosti osigurati posao i ulazak u SAD,žao nam je što nismo u mogućnosti osigurati vam program''.Zato sad idem preko ccusa sto nisam htio i platit cu 500 eura.Toliko
Dodan: 10. 02. 2010 @23:46:55
sm
Gost
moje isprike Sonja, moja namjera nije prepucavat se ali cinjenica sam KONTAKTIRAO VIKING PREKO EMAILA s internet stranie i dobio odgovor crno na bijelo: ''s obzirom da niste redovan student nismo u mogućnosti osigurati posao i ulazak u SAD,žao nam je što nismo u mogućnosti osigurati vam program''.Zato sad idem preko ccusa sto nisam htio i platit cu 500 eura.Toliko
Dodan: 10. 02. 2010 @23:46:56
sm
Gost
Dodan: 10. 02. 2010 @23:46:56
sm
Gost
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

e ljudi...! par pitanja....tr
pa neka to gospoda u agenciji
Trebala bih putovati za Austra
tražim suputniak za putovanje
koliko sam ja shvatila program
I mene zanima rad u Kanadi, ne
za početak, 3-4 mjeseca jer n
bok! Vidim da si voljna pomoć
Mene također zanima kako doć
Evo i moga mišljenja.Mu
Provjerite uvjek svoje vize da
potreban mi je vodic za matura
molim informacije za prtljag r
Danijela kako si tobila papire
Iva, rado cu ti pomoci za NZ.
Kakav je postupak rezervacije avionske karte?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com