Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
Cruising Carribean! ;)
Dodan: 16. 01. 2010 @13:24:18
Denis
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0
U kontakt sam s Carnivalom i dog sam povoljan cruising, ali imam mali problem - let do miami košta duplo više od samog cruisinga!!! pa kaj nema onih nekih letova za 400-500$ i slično??? Jel tko od vas u ovdje išao na takav đir ikad???
Re: Cruising Carribean! ;)
Dodan: 20. 01. 2010 @05:20:53
ante
Gost

imas jeftine karte samo za pomorce od cca 500 jednosmjerna...najjeftinije ti je ic brodom. Ajde do npr Dublina s avionom (najdi si jeftinu tarifu)...a tamo si uhvati nekakav brod za miami / Boston/NY. Mozes ic i do Londona s avionom pa do Harwicha vlakom pa otamo brodom, ali mislim da ce te to kostati skuplje...

Ukratko najdi si neki transatlantic cruise. A do mjesta polazista ajde avionom/vlakom...Sretno

Dodan: 20. 01. 2010 @15:59:47
ivana
Gost
bolje ti je cekat proljece kad ti je prijelaz europa-amerika,.. europa-azija.. ti krzevi su ti strasno jeftini.. a traju po 12-17 dana a platit ces samo kartu u jednom smjeru jer ces krenut ili se iskrcat negdi kod ans.. tipa dubrovnik, ili u grckoj.. a onda si uzmes taj jos jedan regularni i vidis i karibe.. po meni ti je malo glupo ic do tamo samo radi 3, 4 dana ili 7 dana kariba..a i nisu nesto.. rade odi ak bas moras na havaje
Dodan: 26. 01. 2010 @22:17:20
sake
Gost

Upravo saznala, British Airways ima posebnu ponudu letova za USA. Ponuda vrijedi za avio karte kupljene do 02.02.'10 i za putovanja u periodu od 20.01.'10-30.06.'10.

Cijena karte za Miami je 324 eura (bez taksi i troška izdavanja). Info je iz newsletter od etours.hr 26.1.2010.

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com