Qantas airways
Dodan: 03. 01. 2010 @22:11:36
Bok svima. Imam pitanje. Putujem 16.1. kod sestre u Sydney i to sa Qantas Airways-om iz Londona pa me zanima da li imate kakvih iskustva s tom aviokompanijom ?? Svaka informacija je dragocjena. Hvala svima
Re: Qantas airways
Dodan: 05. 01. 2010 @23:59:10
meni bilo odlicno sve! playstation, tonu filmova, jastuci deke + ostali dodaci.
u povratku smo jedino imali mali kvar na avionu i nekoliko sati bili u bangkoku ali sve su svemu sve 5...
sretan put! dug je put do australije... ponesi si i knjiga i muzike jer u skoro 22 sata sve u avionu vec i dosadi...
Dodan: 06. 01. 2010 @23:20:30
hej , ja sam letila sa tom avio kompanijom prije pola godine.. Bilo je superr. Isto, polazišna točka mi je bio london : Zrakoplov (747) je bip prva liga. Bila sam ekonomski razred, hrana odlična, osoblje jako srdačno i gostoljubivo. Trajanje leta mi nije bio problem. Možeš i odspavat, pogledati film.. Želim da se lijepo provedeš i zabaviš... Pozdrav svima...
Dodan: 07. 01. 2010 @02:32:30
Ja sam par puta letio na relaciji Melbourne - Sydney s Quantasom. Quantas opcenito u Australiji dozivljavanju kao odlicnu aviokompaniju, sigurno neces imati bilo kakvih problema. A sto se trajanja leta tice, prode vrlo brzo, par puta jedes, par filmova pogledas i vec si tamo. Savjet: isprobaj sve sto ti stjuardesa ponudi ;) uzivaj!
Dodan: 15. 01. 2010 @22:54:11
Bila prije koju godinu. Putovanje bilo odlično. Jedino je avion malo štekao pri povratku ali su to sredili u Singapuru. Kažu da je Quantas jedina kompanija čiji se avion nije nikada srušio :) Mislim da ćeš uživati u Australiji. Meni najljepša zemlja na svijetu...
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.