Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
aviokarte.hr
Dodan: 31. 10. 2009 @16:59:15
nina
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0
jel zna tko šta o ovoj firmi, jel to sigurno?
Re: aviokarte.hr
Dodan: 10. 11. 2009 @12:48:50
wox
Gost
niko nista heheh
Dodan: 10. 11. 2009 @15:54:47
SIlvana
Gost

Bok,

kupovala sam jednom avio karte preko njih. Pronađi na netu ono što te zanima i onda ih probaj nazvati. Meni je gospođa koja radi tamo uspjela pronaći čak i jeftinije karte nego što je pisalo na netu. napravila sam uplatu i sve je bilo OK.

Pozdrav.

Dodan: 11. 11. 2009 @01:09:04
Ivana P.
Gost
Šta, misliš odredis si gdje bi išla i onda nazoves ovu agenciju i gospođa koja tamo radi ti pronađe jeftini kartu za tu destinacijz? Koliko si dugo čekala da ti ju pronađe? Ako smijem pitati - za koju destinacijz i koliko te koštala avio-karta?
Dodan: 11. 11. 2009 @01:09:37
Ivana P.
Gost
Šta, misliš odredis si gdje bi išla i onda nazoves ovu agenciju i gospođa koja tamo radi ti pronađe jeftini kartu za tu destinaciju? Unutar ove agencije? Koliko si dugo čekala da ti ju pronađe? Ako smijem pitati - za koju destinaciju i koliko te koštala avio-karta?
Dodan: 11. 11. 2009 @11:26:57
Silvana
Gost

U pitanju je bio New York, kartu sam kupovala za šefa. Cijene se ne sjećam više. On je imao posebne prohtjeve što se tiče aerodroma gdje će presjedati pa je zato karta bila nešto skuplja.

Pronašla sam na njihovom webu kartu koja me zanimala i htjela sam je rezervirati on-line pa mi rezervacija nije prolazila, onda sam ih nazvala i ženi sam odmah na telefon rekla za koju destinaciju. Uzela je naš mail i telefon i poslala mi čak nekoliko jeftinijih opcija od onog što sam ja uspjela pronaći. Sve u svemu, dobro iskustvo s njima.

Dodan: 12. 11. 2009 @00:25:50
Gost
Zanima me to i zato pitam, jer nikada prije nisam na ovaj način kupovala avio-karte. I stoga ne bih htjela da me tetnu (ili da se zeznem). :oS sve mi je to nekako apstraktno. Kako ti "pošalju" kartu?
Dodan: 12. 11. 2009 @10:19:22
Silvana
Gost

e-mailom :)

Dodan: 12. 11. 2009 @20:44:36
Ivan
Gost
kupovao sam preko njih 2 puta avionske karte i oba puta za new york. nemam losih iskustava, sve je bilo u najboljem redu
Dodan: 15. 11. 2009 @21:13:32
slomljeno krilo
Gost
iza tog imena krije se ulix travel :O)
Dodan: 26. 01. 2010 @20:55:32
sake
Gost
Iz iskustva, jeftinije su karte na aviokarte.com.hr jer uzimaju manju proviziju za izdavanje karata. Ista karta za Istanbul kod ove agencije bila je mislim oko 150 kn veća.
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com