bok
da li itko zna mozda da li je lakse emigrirati u Kanadu ili Australiju. Ima li itko iskustava s emigracijom, naime ja planiram uskoro otici ali neznam kako ni gdje jer nemam rodbine nigdje. hvala
dosta je opsirno pa mi posalji svoj mail da tu ne zauzimam mjesta.
Bok, vidjela sam da se spremaš u Kanadu pa mi molim te napiši na mail reni@hi.t-com.hr sve o programu na koji ideš, kako si našao posao, što ćeš raditi, kako si našao smještaj, koliko te to sve košta i ostale korisne informacije.
Hvala
Ja sam majka koja bi htjela pomoći sinu i njegovoj djevojci da odu živjet u Australiju,znaš li nešto molim te javi na moj e-mail sagov@net.hr,hvala ti i sretno
Također bi molio kakve informacije ili smjernice vezano za imigraciju u Australiju, te bi podjelio svoja saznanja sa zainteresiranima.
Molim vas, ako nije problem da i meni pošaljete dobivene informacije.. Ja se za sada samo raspitujem, u početnoj sam fazi i svaka informacija je dobrodošla!
inikadavise@net.hr
Bilo kakvu informaciju vezano za rad u Australiji i New Zeland-u kao studentica tražim..
Puno Vam hvala!
Molim te, možeš li mi te potrebne informacije koje si prnasla za sebe proslediti na adresu:bdjuric@teol.net.
unapred hvala.
Molim sve tko mi može pomoć oko informacija u svezi odlaska u australiju tj. koji je postupak za dobivanje radne vize u Australiji.
hvala
ma djeces bona, u bosni je raj, sta ces ici u austr i kandu prati sudove ili tako neke glupe poslove raditi,o sta ti je to?
Bok, vidim da si dobila sve potrebne informacije za emigraciju u Kanadu. Zamolio bih te da mi prosljediš te informacije na plemena@net.hr,,
Unaprijed hvala
Molim vas i meni ak nije problem stavit na mail info o kanadi i australiji
mirnaluc@net.hr
ili copy paste i stavi tu na form da svi vide
Hvala
PM announces the signing of a Memorandum of Understanding on Youth Mobility with Croatia
7 May 2010
Zagreb, Croatia
|
|
Prime Minister Stephen Harper announced today that Canada has signed a Memorandum of Understanding (MOU) on youth mobility with Croatia.
“This Memorandum of Understanding will strengthen relations between Canada and Croatia,” said the Prime Minister. “Young people will be able to travel more easily between our two countries gaining important work experience and further strengthening ties between close friends.”
The MOU, which is expected to come into effect in the coming months, will facilitate the process for qualified Canadian and Croatian youth, aged 18 to 35, to travel and work in each other’s territory for up to one year. Participating youth will have the opportunity to gain a better understanding of the other country’s languages, culture and society. This will instil in them an appreciation of the benefits of a global society while increasing their adaptability to new environments.
To date, Canada has signed 26 other bilateral arrangements on youth mobility, through the International Experience Canada initiative.
Prime Minister Harper signs a Youth Mobility Arrangement with Croatia!
On May 7, 2010, the Government of Canada and the Government of the Republic of Croatia signed a Memorandum of Understanding concerning youth mobility. This arrangement will make it easier for Canadian and Croatian youth aged 18 to 35 to travel and work in each other’s country for up to one year.
The Memorandum of Understanding is expected to come into effect later this summer. Please visit the website regularly to find out when you will be able to submit your application.
Source: http://www.international.gc.ca/iyp-pij/croatia_mou-croatie_pde.aspx?lang=eng
evo za sve sam stavio pa koga zanima samo naprijed. vise bi volio u australiju ali to je trenutno nedostupno. cekam da to za canadu stupi na snagu i ona krecem u potragu za poslom ako neko zeli moze me kontaktirati na tinky7@net.hr
Ako misliš da je lakše jer bi mi mogel reć ime neke KANADSKE firme koja traži rednika... (znaci zanima me posel u Kanadi) zelim otici iz ove usrane "Drzave" zato i tražim posao u Kanadi... Ako Bilo Tko Zna Bilo Kaj Kako Dobiti Posao U Kanadi Neka Mi Se Javi MOLIM VAS !!! 
Imam bliske rođake u Australiji koji će me ugostiti mjesec dana tijekom Božića i Nove Godine, mene zanima koliko bi MINIMALNO džeparca trebala imati za tih mjesec dana ako uzmem u obzir da ne moram kupovati namirnice i ostalo nego samo za osobne potrebe i eventualno neke ulaznice ako bi išla nešto posjetiti,makar mislim da bi to i oni platili. Je li 1000 AUD dosta za tih mjesec dana?
Ej ljudi, vidim da je po ovom forumu 2005 bila krizna i sad ova, nekako je najviše ljudi tad tilo ić i sad je navala isto..e pa i ja spadam u te ljude. Ja i dečko pokušavamo sredit radnu, ima on rodbinu doli, a mene zanima ima li tu netko ko je otiša tamo pa da podili dojmove, savjete, upozorenja, da nam sa stajališta onog ko je bija tu i otiša tamo kaže isplati li se ostavit dom koliko god on u k... bija??
) Pozzz!!!
molim te mozes i meni poslati sta je sve potrebno da bi emigrirala u kanadu jel treba biti u braku ili ne ovo je moja adresa danijelaveselinovic@yahoo.ca pozzzzzzzzz
Za Danijelu ako spadas u grupu od 19-35g pogledaj si ovo
http://www.canadainternational.gc.ca/croatia-croatie/experience_canada_experience/index-hr.aspx
Bok svima,
Ja sam novi ovdje i imam iste planove kao i svi vi vezano za tu temu. Jako sam zainteresiran za Austrailiju i Kanadu, pa bi vas molio bilo kakvu informaciju da mi prosljedite na mail vedran12@hotmail.com.
Hvala svima koji su spremni pomoci.
Molim vas da i meni šibnete na mail sve informacije koje ste uspjeli prikupiti vezane uz AUSTRALIJU!Hvala vam najljepša!
lovetorta@gmail.com
emigracija moronu
Molim da mi netko tko zna proslijedi informacije kako otići živjeti i raditi u Australiju jer zbilja neznam ništa o tome!Hvala unaprijed svim ljudima dobre volje!Pozdrav
creativ95@hotmail.com
pozdrav svima zanima me kako dobiti sponzora u australiju,ako znate išta molim vas javite mi ne fejs (laly sally) ili msn love.baby@msn.com.
hvala unaprijed.
ljudi ja bi vi vas nešto pitao ako znate? ja sam se raspitao u zagrebu u australisku ambasadu za radnu vizu Skilled Migration ta vrsta se viza zove Skilled Migration i košta 2575$ ili 1910 € ali oni kažu da moram platiti ovo cifru od 2575$ ili 1910 € i ako se odbija nemam pravo na povratak pristojbu te novce ja izgubim ako mi odbijaju, i sad bi ja vas pitoa što da radim koliko da budem siguran da ču dobiti,ili postoj i druga silucija da pošaljem u vienu u beču oni če mi dati 100% ali ne znam kako da pošaljem kod njih molim vas ako saznate išta uputite me ako treba ostavljam broj +385955382144 hvala svima!.
Bok svima!
Mene također zanima emigracija u Australiju, molio bi sve koji imaju informacije vezane za to da mi pošalju na mail
sicko1@gmail.com
đelo, kako to ide s vizom preko Beča?
pozdrav Robert poslao sam ti zahtijev na gmail pa čemo o tome malo
Meni bi koristil isto pomoć nekog ko je sve to prošao,i proceduru odlaska i boravak tamo...ako netko može pomoć=>na mail:camerona@net.hr..hvala!
đelo, zasto si tako siguran da bi preko Beca dobio? Isto ti je gdje god predas forme.
pa mislim da oni su više pošteni!
dobri ljudi, molio bi za pomoc u slucaju migracije u australiju, prednost je sto imam rodjaka tamo koji je spreman sve uradit sto je potrebno da mi pomogne, samo mi trebaju informacije sto i kako posto sam ja uglavnom na radu van RH pa kad stignem kuci da ne gubim vrijeme lutajuci nego da znam sto treba tocno da uradim, email je Kristijan.Vucetic@fluor.com
Hvala svima ko braci na pomoci.
Bok ljudi.
žena i ja planiramo otići iz HR, jer je nemoguće naći posao ovdje. Zainteresirani smo za Kanadu, Švedsku i Norvešku.
Molio bi sve koji imaju informacije o postupku, proceduri emigracije i nešto o životu u tim zemljama, da mi pošalje na mail: ivica0123@gmail.com
Puno hvala.
bok ljudi,
koliko ja znam postoji program u Australiji za rad do 12 mjeseci ali mislim samo za studente,ne sjećam se više.
Postoje agencije koje tokom cijele godine zaprimaju molbe za vizu ali to se naravno isto mora platiti.
Ja imam kontakt te jedne agencije za Australiju preko koje su se prijavili moji prijatelji ali isto tako mislim da na njihovoj stranici immi.au/skills points A-Z možete vidjeti zanimanja koje potražuju.
Za Ameriku ovaj mj i iduči su vam prijave za lutriju zelene karte za 2013 god,znači nasumično izvlačenje pa ako vas izvuku super.
Ima čak i odlučan forum s tom temom gdje vam piše sve o tome i čak koliko vas to sve košta ako vas izvuku,plačanje liječničkog pregleda i pretraga.
Ništa vam nije besplatno..to govorim za one koji će komentirati da agencije treba platiti,dakle sve se plača i ako sami odlučite se prijaviti puno te papirologije morate platiti dakle ovdje samo riječ da to netko radi umjesto vas i da mu naravno na osnovu toga dajete proviziju.
Istina je da prolaze visoko školovane osobe ali njegovatelji su jako puno traženi recimo u Kanadi,pa recimo zanimanja vodoinstalater i slično.
Imate manje više sve na njihovim web stranicama gov.ca..čak posebnu prijavu za care giver posao.
Molim savjet, htjela bi ishoditi radnu vizu za Australiju pa molim pomoć ukoliko netko ima iskustva na koji način je najlakše i najbrže ishoditi radnu vizu da mi javi na mail: isgoldengate@gmail.com
Hvala, pozdrav svima
Bok ljudi.
Suprug i ja s troje djece planiramo otići iz HR, jer je nemoguće naći posao ovdje. Zainteresirani smo za Kanadu, Švedsku, Belgiju i Norvešku.
Molio bi sve koji imaju informacije o postupku, proceduri emigracije i nešto o životu u tim zemljama, da mi pošalje na mail sinkovic55@net.hr
Molila korisnike forma ako imaju bilo kakve korisne informacije vezane uz navedenu temu,bila bih jako zahvalna!
Zelim van iz Hrvatske,zavrsavam aeropromet (nemam iskustva u tom poslu),i radim kao manager i prodavač u jednom T.O.-u! Prolazi li to u tim zemljama zna li itko?
Ispunila sam neki on line test za mogusnost zaposlenjau Kanadi (je li to taj bodovni prag ili ?),odgovor mi je dosao da imam uvjete,ali bi trebalo naci full time job, i predlozen mi je neki link za trazenje posla... Ako koga zanima evo www.canadavisa.com
Je li ikome ova prica poznata ili slicna?
Zanima me i Australija takodjer,pa bi molila dobre ljude da pomognu...
p.s. ove cifre navedene po forumima zvuce sick!!!
pozdrav dobri ljudi! znaima me ako zna neko? ima li kakav Odvjetnik koji radi ove papire da ne bi sam!
bok ljudi....... molim vas da mi pošaljete na e-mail katarina.pendic@hotmail.com ....... za kanadu .... dosta mi je ove "patnje" od mjeseca do mjeseca, raditi ću svakako ali je razlika da li za novce ili za kikiriki.......svaka uputa, savijet prijedlog cinim i svima dobrim nesebičnim ljudima unaprijed se srdačno zahvaljujem ;-)
pozdrav svima, molio bih da mi neko od vas, ko je upućen, proslijedi informacije kako dobiti radnu dozvolu, useljeničku vizu ili slično, a sve u svrhu odlaska u Švedsku, Canadu ili Australiju. Bilo gdje samo ne ovdje više.
naravno da mi je pun klinac svega kao i vama, nezaposlenosti, krize i ostalog što nas baca na prosjački štap bez ikakve mogućnosti za popravak ekonomske situacije.
molim vas na mail : pet.do.tri@gmail.com
unaprijed hvala svima
molim da mi neko kaze kako da dobijem useljenicku vizu za australiju.
zelim da zivim u australiji. molim sve ljude dobre volje da mi pomognu i na mail posalju obavjestenje kako da se uselim. edvingmo@gmail.com
takoder zelim da se preselim u jednu od navedenih zemalja,,tecno govorim engleski jezik i imam zanimanja(nema kojeg nema u radnoj knjizici),,ako netko ima informacije o papirologiji i upute, molim da mi javi na e mail: drablast@gmail.com
Postovani,
Zanima me kako da idem u kanadu. Ozenjen sam i imam dvoje male djece. Po zanimanju sam elektrotehnicar. Molim vas ako moze tko da mi pmogne sa informacijama sta i kako. Zvao sam konzulat u Zagrebu i u Becu i isto tako bio na web stranici. Molim sve ako moze koja pomoc sta i kako da uradim. Unaprijed hvala,
Pisite na : jurcic.boris@gmail.com
Australija Rock!!.. bolje plaće, organiziranija vlada, super zdrastvo, super skolstvo, posla ima cim dodes, 5 vrsti klima (ja biram mediteransku), slicna kultura kao EU, samo bolje plaće, organizacija i naucis jezik... ako zelis sagraditi kucu, drzava pokloni 20.000 Aud, kaj to nije superr...Ko ne bi isao tamo. Dom je tamo gdje mozes zivjeti, a ne zivotariti! samo treba dobra volja i odluka! & to je to....
btw, bila i u USA, i Canada (Vancouver i Toronto) - oboje ock, kanada malo vie EU sistem zdrastvo i to (ali ipak vise naginje se na Americku stranu - prica za sebe). Australija je ostala najbolje rangirana zemlja u ovoj krizi. Jos uvijek doprinosi najbolji index zivota tj. prihoda.. i to su odlicni kriteriji odnosno argumenti za ici tamo, jer mislim da nas pola zeli iovako ionako ici samo radi para (pare=da zivot imaju!)...
))))))))))))))))
molim te da napišeš i na moj email..
puno puno hvala
tina.nikic4@gmail.com
Pozdrav svima
molio bih da mi neko proslijedi informacije kako otić, živit i radit u australiji ovdje u Bosni je katastrofa
Pozdrav svima
molio bih da mi neko proslijedi informacije kako otić, živit i radit u australiji ovdje u Bosni je katastrofa
jkjb
da li mi neko može dat prv e smjernice za odlazak u australiju sve cu tu prodat i ozbiljno razmišljam sa familijom otić
i ja bi molila sve info o Australiji ili Kanadi, kako doći do radne dozvole??neman rodbine nigdi... mail domina13ster@gmail.com fala puno!!!
ehh da i mene bas zanima kako doci do tog posla tamo...

može i meni bilo kakva informacija u vezi radne dozvole na mail: ronaldo3103@net.hr
Hvala!
sve sama pitanja ovdje a nigdje NIJEDNOG KONKRETNOG odgovora, smjernice, pomoći..--NIČEGA!!
P dajte ako ima neko ko zna neka napokon napiše kako otići odavde u AUSTRALIJU, kako prvo odavde tamo osigurati posao, vizu i sl. Da se nejde na neviđeno.
PosjeĆujem ovakve forume jer TREBAM informaciju, a ne da čitam pitanja bez odogovora, zato i postoji forum da dijelimo iskustva i pomažemo ko kako zna i može!
Dakle, POMOĆ..detalji:
muž, dijete od 4 god. i ja, hitno bismo željeli u Australiju-trajni odlazak! Kako unaprijed osigurati bilo kakav posao, smještaj itd., da sa djetetom nejdemo na neviđeno pa da spavamo ispod mosta negdi...
HVALA
Znači upisao sam u gugl : život u australiji, i izbacilo mi je ''par'' stranica.
Evo nekih :
http://www.forum.hr/showthread.php?t=315808
http://www.crozona.net/showthread.php?2214-Australija-dobre-i-lo%C5%A1e-strane-%C5%BEivota!
http://aiecquest.wordpress.com/2010/10/05/hrvatska-zivot-u-australiji-perth-melbourne-sydney-queensland/
i ona, meni najdraža... http://www.immi.gov.au/
Evo nadam se da sam barem malo pomogao.
Pozdrav.
na koji način se može emigrirati ja imam rodbine u australiji i dosta prijatelja u kanadi pa bi išo bilo di ......
A da pitaš njih?
dali bi mi mogli proslijediti te informacije za australiju ako ih još znate ili imate jel želim emigrirati u australiju ili kanadu
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-17:00