Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
studentska viza za njemacku
Dodan: 23. 06. 2009 @15:42:05
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTIV
Glasova: 0
Evo kako naslov kaze htjela bih studirati u njemackoj, ali prije toga bih isla na kurs njemackog - u njemackoj, a iduce godine upisala faks. Da li netko zna, sto je tocno potrebno za vizu ?? Odnosno koliko novaca trebam imati na racunu, jer cu se sama financirati i da li trebam za vizu, potvrdu da sam upisala kurs njemackog ili to mogu kad dobijem vizu i da li jos nesto trebam ???
Re: studentska viza za njemacku
Dodan: 24. 06. 2009 @00:46:59
mala garava
Gost
za njemačku viza - ne treba.
Dodan: 24. 06. 2009 @21:54:47
Gost
Ma očito nisi nešto dobro skužila, za njemačku itekako treba - studentska viza, ako mislim tamo studirati.
Dodan: 06. 07. 2009 @23:56:58
NYC USA
Gost
http://www.auswaertiges-amt.de/diplo/de/Infoservice/FAQ/VisumFuerD/08-Studentenvisum.html
Dodan: 07. 07. 2009 @00:00:35
NYC USA
Gost
Najbitnije: -da imas osigurano mjesto za studij u Njemackoj -financijske mogucnosti -PRIJE odlaska u Njemacku MORAS zatraziti vizu u njem. ambasadi u ZG-u -postoji i mogucnost zatraziti vizu iako jos nije odluceno na koji ces faks u Njemackoj
Dodan: 22. 07. 2009 @13:08:51
Gost
E hvala, tako nekako je i bilo. Trebala sam garantno pismo, dokaz o upisu na tecaj njemackog ( s tim da sam morala platiti unaprijed ) i prevedene diplome. Inace, dosta su ne ljubazni na ambasadi u Zg i isla sam tri puta, pogotovo zene, muskarac koji radi tamo je ok i sve mi je lijepo objasnio.
Dodan: 11. 08. 2009 @21:27:36
Kim
Gost
ako su ti potreben vise informacije za Studente, javi se jer studiram u njemackoj!
Dodan: 17. 08. 2009 @16:01:51
Gost
Hvala Kim, mozes mi ostaviti mail, sigurno mi jos puno toga nece biti jasno :-)
Dodan: 18. 01. 2010 @20:51:08
Cro Girl
Gost
Ej, Kim... molim te tvoju mail adresu... imam dosta nejasnih stvari u vezi tog studiranja u Njemackoj - hvala ti unaprijed ako ti se mogu obratit :) Pozz
Dodan: 02. 02. 2010 @00:09:34
NEman pojma
Gost
Oce neko ovde napisat sta sve triba poduzet da bi se moglo studirat u Njemackoj?Na koji način se tamo upisuje na faks-ima li neki ispit i bodovi ili šta?Hvala
Dodan: 02. 02. 2010 @00:11:03
?
Gost
Zna li netko otprilike koliko košta godina studiranja u Njemačkoj?
Dodan: 05. 02. 2010 @00:24:49
milla
Gost
ja sam provela 2 mjeseca na FU Berlin na stipendiji, i mogu reci da su mi to bila 2 najljepsa mjeseca u zivotu...osim sto me grad osvojio, uvjeti studiranja su odlicni! unatoc sitnim propustima u njihovoj administraciji na faksu, tamo uciti je pravi gust! da imamo pola toga na hrvatskim fakultetima bilo bi nam blago recdeno super!
Dodan: 08. 02. 2010 @16:13:43
Avaks
Gost
Ako ti nije problem Kim daj mi e-mail da te upitam par sitnica oko studentske vize za Njemacku. Hvala!
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

e ljudi...! par pitanja....tr
pa neka to gospoda u agenciji
Trebala bih putovati za Austra
tražim suputniak za putovanje
koliko sam ja shvatila program
I mene zanima rad u Kanadi, ne
za početak, 3-4 mjeseca jer n
bok! Vidim da si voljna pomoć
Mene također zanima kako doć
Evo i moga mišljenja.Mu
Provjerite uvjek svoje vize da
potreban mi je vodic za matura
molim informacije za prtljag r
Danijela kako si tobila papire
Iva, rado cu ti pomoci za NZ.
Da li su studentske avionske karte jeftinije od redovnih?

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com