studentska viza za njemacku
Dodan: 23. 06. 2009 @15:42:05
Evo kako naslov kaze htjela bih studirati u njemackoj, ali prije toga bih isla na kurs njemackog - u njemackoj, a iduce godine upisala faks. Da li netko zna, sto je tocno potrebno za vizu ?? Odnosno koliko novaca trebam imati na racunu, jer cu se sama financirati i da li trebam za vizu, potvrdu da sam upisala kurs njemackog ili to mogu kad dobijem vizu i da li jos nesto trebam ???
Re: studentska viza za njemacku
Dodan: 24. 06. 2009 @00:46:59
za njemačku viza - ne treba.
Dodan: 24. 06. 2009 @21:54:47
Ma očito nisi nešto dobro skužila, za njemačku itekako treba - studentska viza, ako mislim tamo studirati.
Dodan: 06. 07. 2009 @23:56:58
http://www.auswaertiges-amt.de/diplo/de/Infoservice/FAQ/VisumFuerD/08-Studentenvisum.html
Dodan: 07. 07. 2009 @00:00:35
Najbitnije: -da imas osigurano mjesto za studij u Njemackoj -financijske mogucnosti -PRIJE odlaska u Njemacku MORAS zatraziti vizu u njem. ambasadi u ZG-u -postoji i mogucnost zatraziti vizu iako jos nije odluceno na koji ces faks u Njemackoj
Dodan: 22. 07. 2009 @13:08:51
E hvala, tako nekako je i bilo. Trebala sam garantno pismo, dokaz o upisu na tecaj njemackog ( s tim da sam morala platiti unaprijed ) i prevedene diplome. Inace, dosta su ne ljubazni na ambasadi u Zg i isla sam tri puta, pogotovo zene, muskarac koji radi tamo je ok i sve mi je lijepo objasnio.
Dodan: 11. 08. 2009 @21:27:36
ako su ti potreben vise informacije za Studente, javi se jer studiram u njemackoj!
Dodan: 17. 08. 2009 @16:01:51
Hvala Kim, mozes mi ostaviti mail, sigurno mi jos puno toga nece biti jasno :-)
Dodan: 18. 01. 2010 @20:51:08
Ej, Kim... molim te tvoju mail adresu... imam dosta nejasnih stvari u vezi tog studiranja u Njemackoj - hvala ti unaprijed ako ti se mogu obratit :) Pozz
Dodan: 02. 02. 2010 @00:09:34
Oce neko ovde napisat sta sve triba poduzet da bi se moglo studirat u Njemackoj?Na koji način se tamo upisuje na faks-ima li neki ispit i bodovi ili šta?Hvala
Dodan: 02. 02. 2010 @00:11:03
Zna li netko otprilike koliko košta godina studiranja u Njemačkoj?
Dodan: 05. 02. 2010 @00:24:49
ja sam provela 2 mjeseca na FU Berlin na stipendiji, i mogu reci da su mi to bila 2 najljepsa mjeseca u zivotu...osim sto me grad osvojio, uvjeti studiranja su odlicni! unatoc sitnim propustima u njihovoj administraciji na faksu, tamo uciti je pravi gust! da imamo pola toga na hrvatskim fakultetima bilo bi nam blago recdeno super!
Dodan: 08. 02. 2010 @16:13:43
Ako ti nije problem Kim daj mi e-mail da te upitam par sitnica oko studentske vize za Njemacku. Hvala!
Dodan: 03. 03. 2011 @14:31:00
E, mozes li mi dati svoju e-mail adresu, imam i ja nekoliko pitanja vezano ta stud. u Nj
Dodan: 03. 05. 2011 @14:18:15
Za studiranje u Njemackoj treba viza, ja se upravo mucim u Munchenu od saltera do saltera, dobila sam potvrdu o dozvoli boravista na 3 mjeseca i mogu napraviti tecaj Njemackog jezika, iako vec dobro govorim Njemacki, opet ga moram napraviti jer ti treba potvrda, a da bi ostao studirati u Njemackoj moras imati studentsku vizu koju ti daje Hrvatski konzulat u Zg. s time se onda produzuje boravak u Njem nakon sto ti isekne 3 mjeseca, i mozes produziti na 90punih dana ili 180 parcijalnih. A takoder za studiranje ti je potrebna potreba o financijskim mogucnostima. To je sto sam danas doznala.
Dodan: 09. 05. 2011 @22:51:30
Moze li mi iko reci sta sve trebam uraditi da bi dobila studentsku vizu za Njem.? Zivim u Bosni a volila bi studirati tamo.. Zavrsila sam ovdje studij Njemackog jezika i Knjizevnosti.. Par informacija sam dobila, receno mi je da bi ovdje trebala ponovno upisati neki fakultet koji bi kao tamo nastavila studirati.. Ako zna neko nesto neka javi.. Hvala svima unaprijed..
Dodan: 09. 05. 2011 @22:52:15
Moze li mi iko reci sta sve trebam uraditi da bi dobila studentsku vizu za Njem.? Zivim u Bosni a volila bi studirati tamo.. Zavrsila sam ovdje studij Njemackog jezika i Knjizevnosti.. Par informacija sam dobila, receno mi je da bi ovdje trebala ponovno upisati neki fakultet koji bi kao tamo nastavila studirati.. Ako zna neko nesto neka javi.. Hvala svima unaprijed..
Dodan: 09. 05. 2011 @22:53:30
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.