Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
sardinija -Alghero u 7 mj.
Dodan: 20. 06. 2009 @17:11:36
mare
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0

Molim vas ako itko zna, potrebno mi je što više informacija. U 7 mj putujem za Alghero i dal neko zna neki jeftin smještaj??? gledala sam prek hostelworlda al je sve jako skupo...kontaktirala couchsurfinh al bez rezultata. molim vas, ak znate šta.

i zanimaju me vaša iskustva. planirala sam možda par dana bit u kampu , pa onda još par dana negdje "na divlje" stavit šator, na neku plažu. jel ima ko iskustva??

i molim vas , karta za trajekt do Ajaccia(korzika) sa porta toressa.??? cjena. ma ajme , koma.

hvala na bilo kojoj inf.

Re: sardinija -Alghero u 7 mj.
Dodan: 23. 06. 2009 @12:16:26
tamara
Gost

Ja sam u 9mj 2008 bila na sardiniji - dakle izvan sezone i sve je bilo dosta skupo. Ne mogu se vise sjetiti koliko nas je smjestaj kostao, ali znam da nam se cinilo dosta skupo. Smjestaj mozes jednostavno naci ako odes u algheru u tourist office (u kojem su bili uzasno nepristojni). Oni ti daju popis ljudi koji iznajmljuju sobe i apartmane, odes na telefon i zoves... Imaju dosta mjesta koji izgledaju kao hoteli - velike zgrade, ali ne iznajmljuju sobe nego apartmane i to je skroz zgodno, mozes kuhati ako zelis zastediti...

Sto se tice kampiranja - ne rade problema, ali izbjegavaj cisti sjever jer je to ekskluzivni dio sardinije.

Dodan: 24. 06. 2009 @00:33:09
joško
Gost
bok svima, što se tiče sardinije ili korzike, ovisi koliko je tko potkožen,ja dosto zarađujem a i starci imaju love kao blata. ja sam dolje kralj,još iuvijek bez obzira na dvealvaciju eura. trošio sam dnevno i po 150 200 eura. ovo ljeto ću u tursku jer su mi starci srezali đeparac, svinje jedne,pljujem na nijh. u turskoj jeftinije prođem 15 dana u hotelu sa 4zvezdice all inkluzive nego na jadranu 5 dana.nevjerovatno.
Dodan: 28. 06. 2009 @08:33:16
tnt
Gost
Bilo bi dobro da tvoji starci vide ovaj post! Strašno!
Dodan: 30. 06. 2009 @15:10:05
a
Gost
čovječe božji, a da probaš otić u legiju stranaca... gdje nastaju ljudi poput tebe!!??? strašno.
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com