Odlazak u Kanadu!!!
Dodan: 25. 04. 2009 @20:10:29
Bez puno kompliciranja, želim se preseliti u Kanadu sa dečkom i zanima me šta sve moramo napraviti da se to ostvari? Kako funkcionira sve to skupa otkad su ukinute vize? Hvala unaprijed!
Re: Odlazak u Kanadu!!!
Dodan: 26. 04. 2009 @18:48:40
pa najbolje nazovi ambasadu
Dodan: 26. 04. 2009 @21:36:36
to što su ukinute vize ne znači da se možeš slobodno useliti u Kanadu nego da možes otputovati ovako u posjet nekomu ili turistički a da ti ne treba za to viza
Dodan: 27. 04. 2009 @00:10:43
ovdje se radi o ukidanju turistickih viza,sto ti je u startu ok,a dojdes gore na neko vrijeme-vidis jel se da sto napravit,skemijat,naci posao i tako to. inacce gore je puno ekipe na crno pa mozes i o tome razmislit mada canada je drugcija od USA po tom pitanju
Dodan: 29. 04. 2009 @20:39:53
idem u kanadu na odmor pa neznam dali ste vi uzeli kartu ako jeste možete mi reč priko koje agencije i koliko je cjena naravno povratna karta unaprjed hvala pa se možda i vidimo tamo naravno ako idete za calgari
Dodan: 06. 05. 2009 @10:47:45
Hay,sad ti je to gotovo nemoguce. Pogotovno ako nisi u zanimanjima koja njima trebaju. Zivio sam gore pa znam sto govorim. Jako jako tsko. Ukinuta je viza ali mislim da ce i to biti samo na kratko.
Dodan: 16. 05. 2009 @20:35:49
Ma bravo biseru, na kratko ukinut vizu! Mi idemo ka EU i viza je ukinjena za sva vremena...
Dodan: 28. 05. 2009 @10:40:29
evo ti jedan odgovor, mozda ce ti pomoci.www.seminar.duel-consult.com
Dodan: 12. 06. 2009 @10:05:28
pozdrav ekipo,posto su ukinute turisticke vize,zanimala bi me jedna stvar..jel se moze gore ustekat kakav posao..nesto od ovih jednostavnih poslova..nebi gore htio zivjet nego samo upoznat kanadu i financirat se od toga.. tnx
Dodan: 12. 06. 2009 @20:24:32
Isto pitanje, dali se u Montrealu može naci posla na crno ? Mogu da zivim kod rodice cijelo vrijeme...
Dodan: 13. 06. 2009 @11:23:57
da se nadopunim,zelio bi ici toronto i okolica...znam da gore ima jako puno nasih ljudi. zelio bi gore radit nekih 3-4mj da mogu platit stan,hranu i da mi nesto ostane za pice.. stari ispod mene,cini mi se da ce nam tesko pomoci tko jer obicno takvi ljudi tesko se javljaju na ovakve forume koji bi nam mogli pomoci..
Dodan: 14. 06. 2009 @14:55:22
bio sam u Kanadi nedavno kod rodbine u posjeti... i ja bi ponovno tamo, ALI bez papira teško ćeš tamo ljepo živjeti.. zato ako već ideš trebaš raditi na tome da nekako dobiješ radnu dozvolu ili ako si student neku studentsku radnu vizu.. neznam točno treba se najbolje informirat al nevjerujem da će ti u ambasadi nešto posebno dobro reći..
Dodan: 15. 06. 2009 @19:05:27
tnx na info.mene zanima iskljucivo rad na neko kratko vrijme od cca 4mj..,a znam za ove neke useljenicke programe za legalan rad al to je procedura i sve to a mene zanima cisto sezona nista vise od toga tako da mi to otpada,a za studentsku nesto tipa work&travel mislim da nema,tako da mi nazalost ostaje jedino rad na crno na to vrijeme. e sada zanimalo bi me jel postoji kakva sansa za nesto odradit gore tako na crno,neki pomocnik kod recimo nekog na gradilistu ili tako nesto...
Dodan: 06. 01. 2010 @18:49:31
ima li itko kao ja da čeka 3 godine da mu obrade vizu, a sve je kao ok!-ne mogu više čekati, izluđuju papirologijom, a gdje je još liječnički i ostalo...
Dodan: 10. 10. 2010 @17:49:34
Sara
Registriran uporabnik
ja sam čekala i dobila odbijenicu jer nisam imala dovoljan broj bodova...mislim da je to moglo i manje da se čeka....
Dodan: 28. 10. 2010 @09:44:19
Zanima me kako otići u Kanadu i dobiti papire?Ja i supruga smo visoko školovani i imamo dvoje djece sina devet godina i kćer šest mjeseci, ja imam 33 a žena 34 godine. Koji je najlakši postupak ali ne na crno.
Dodan: 12. 11. 2010 @22:31:57
kako drugacija od USA??? Ja sa muzem zelim u kanadu..
Dodan: 13. 11. 2010 @21:33:27
planira li ko predati papire za working holiday in Canada? Ja cu sljedeci tjedan i nadam se brzom i pozitivnom odgovoru.
http://www.canadainternational.gc.ca/croatia-croatie/experience_canada_experience/index-hr.aspx
Dodan: 19. 11. 2010 @21:16:41
Molim vas informaciju...koliko se najduže može ostati u Kanadi kao turist? 3, 6 mjeseci ili? šta je potrebno predočiti prilikom ulaska osim povratne karte?
Dodan: 20. 11. 2010 @00:28:29
Mislim da je za turiste maksimalno 6, ali nisam sigurna.
Ja trenutno studiram u Kanadi i pri ulasku sam trebala pokazati hrpu papira, ali kao turist mislim da je dovoljno samo putovnicu i kartu, mozda ne bi bilo lose imati bank statement, mene su to trazili.
Dodan: 20. 11. 2010 @12:55:29
Ok, hvala ti! Al ako je netko bio turistički u Kanadi u posljednje vrijeme, molim info. tnx
Dodan: 23. 11. 2010 @13:48:16
Dodan: 08. 02. 2011 @22:08:07
Bok, evo i mene malo da ja pitam, ali vidim da niko nema neku femili.Ja i žena bi išli radit i živjet gore a imamo i 2 klinca 7 i 10g. i mi 35-36g. pa me zanima pošto naša škola gore niš ne znči preko koga bi bilo najbolje da se prijavimo? Unaprijed zahvaljujem na informaciji.
Dodan: 25. 02. 2011 @18:54:31
bilo bih najbolje da potrazis odvjetnika Attorney David Cohen imas da popunis besplatni upitnik i onda ti on javi dali možes ici ili ne ... a ja nemam školu da mogu ići ...........
Dodan: 10. 03. 2011 @02:51:37
bok, vidim da je studiranje tamo jako skupo. ne isplati se otici tamo zbog studiranje. zanima me isto program working holiday. recite mi, da li je netko od vas prihvaćen na taj program? hvala
Dodan: 12. 03. 2011 @02:19:01
Ne trosite novce na neke consultante, jer je sve javno i transparentno, kanadska vlada daje sve informacije na sluzbenim stranicama:
www.cic.gc.ca
Pogledajte i temu na www.forum.hr pod Dijaspora, ima o ljudima koji su otisli na godinu dana preko ovog novog programa....
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.