Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
Tečaj jezika u SAD-u
Dodan: 10. 04. 2009 @23:08:18
Paola
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0
Bok svima...imam pitanje... Planiram ići na tečaj engleskog u SAD. Sada se ne mogu odlučiti da li da odem u New York ili Miami ????? Imate li vi kakvih iskustva?? Pišite, bit će mi od pomoći. Thanks svima...
Re: Tečaj jezika u SAD-u
Dodan: 11. 04. 2009 @18:46:24
bok
Gost
Glasova: -1

Sto se tice mojeg misljenja Amerika nije bas pogodna za ucenje engleskog, buduci imaju jako iskrenut sleng, poprilicno nerazumljiv nama. Za takvo sto bi bolja bila Engleska. Ali ako si se vec odlucio/la za Ameriku, onda idi u Miami, ako ti se vise ide u neki grad tipa nasih dalmatinskih,a u New York, ako ti se ide u nesto urbano.

Dodan: 11. 04. 2009 @21:36:13
daki
Gost
ja sam ti bila u Miamiu i bilo je savršeno što se tiče iskustva i grada, al što se tiče jezika, ne znam koliko dugo planiraš ostati, al ispod 2-3 mj se ne isplati jer predavanmja nisu baš intenzivna. al miami je predobar
Dodan: 13. 04. 2009 @21:05:32
Gost
i ja sam bila u miami i bilo je mrak, definitivni preporučam
Dodan: 20. 04. 2009 @09:10:11
Gost
Mozete li da napisete koje su cene i ostali uslovi tih kurseva jezika u SAD ?
Dodan: 22. 04. 2009 @19:25:58
dea
Gost

Ja idem u New York na tečaj engleskog preko generaltourista, 18.07., ako netkoi de ili je zainteresiran za društvo, nek se javi.

Dodan: 31. 05. 2009 @19:42:59
Viktor
Gost
Ja sam planirao ići za New York krajem 8. mjeseca cjeli 9.mj. i dio ili cjeli 10.mj.Ako bi netko želio naći školu preko interneta ja ću već od sutra počet tražiti.Preko Gener.je preskupo. Ja sam išao preko interneta u L.A. 7.i 8 mj je prevruće i sparno u New Yorku.
Dodan: 31. 05. 2009 @19:44:24
Viktor
Gost
Ja sam planirao ići za New York krajem 8. mjeseca cjeli 9.mj. i dio ili cjeli 10.mj.Ako bi netko želio naći školu preko interneta ja ću već od sutra počet tražiti.Preko Gener.je preskupo. Ja sam išao preko interneta u L.A. 7.i 8 mj je prevruće i sparno u New Yorku.
Dodan: 31. 05. 2009 @19:44:24
Viktor
Gost
Dodan: 31. 05. 2009 @19:44:27
Viktor
Gost
Dodan: 31. 05. 2009 @19:45:37
Viktor
Gost
Dodan: 31. 05. 2009 @19:46:45
Gost
Dodan: 13. 10. 2009 @23:18:55
Ivana P.
Gost
Bog! Ako sam dobro razumjela, bio si u Los Angelesu na tečaju engleskog jezika? Molim te, možeš li mi napisati korisne stvari o tome? Ja planiram ići sljedeće ljeto. (kamoani_50@hotmail.com) Hvala!
Dodan: 10. 03. 2010 @17:59:39
Dragan
Gost
Bok.. Nadam se da sam dobro shvatio, bio si u L.A.u na tečaju engleskog. Planiram isto ovog ljeta u 7 mjesecu pa me zanima ako mi možeš poslati neki link il slično. Kako bi htio otić u L.A na postdiplomski mislim da mi bilo koji njihov sleng apsolutno odgovara. Puno pozdrava.. Dragan
Dodan: 10. 05. 2010 @21:56:47
marcy
Gost

ja planiram ići u New York ovo ljeto, no još se nisam odlučila kako i s kim...razmišljam o tom putu s Generalturistom...no to mi se čini preskupo...a nemam s kim ić... :-(

Dodan: 11. 05. 2010 @20:52:08
toni
Gost

To vam je bacanje novca, dati 15 milja kuna za dva tjedna engleskog.....

kao prvo necete nista nauciti za dva tjedna, rade odite turisticki ili raditi 2.3 mjeseca..

Dodan: 18. 05. 2010 @16:33:44
duga
Gost

Zašto misliš da je bacanje novca?

Da li se to uči samo konverzacija ili se "prolazi" i gramatika?!

Dodan: 13. 08. 2010 @15:48:13
ivana
Gost

najbolje se prijaviti preko BHV-a za učenje stranih jezika u starnim zemljama a imaju i super ponudu za studente za učenje engleskog jezika u kanadi na godinu dana uz rad!! pozz

Dodan: 04. 10. 2010 @10:52:26
Jovana
Gost

Planiram ici sledece ljeto u Kanadu na jedno 2-3 mj. razmisljala sam isto preko BHV educations..poslala sam im email ali niko nista ne odg. da li ko zna koliko se krecu cijene? 

hvala unaprijed

Dodan: 19. 10. 2010 @11:39:35
Lana
Registriran uporabnik

Probajte n esto preko Uspinjace Zagreb iltiga Suncana Vura.

Pozz

Dodan: 22. 01. 2011 @23:23:08
kamoani_59
Registriran uporabnik

Da, ja sam bila prošlo ljeto u Los ANgelesu na tečaju engleskog jezika preko BHV-a i jako sam zadovoljna.

Dodan: 23. 01. 2011 @00:07:49
kamoani_59
Registriran uporabnik

Da, ja sam bila prošlo ljeto u Los Angelesu na tečaju engleskog jezika preko BHV-a i jako sam zadovoljna.

UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com