Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
VIKING work&travel
Dodan: 06. 02. 2009 @15:10:04
Dina M.
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0
Ja planiram u Ameriku ovo ljeto, imaju dobre ponude poslova. Jel netko bio preko ove agencije? http://www.vikingtravel.hr/
Re: VIKING work&travel
Dodan: 06. 02. 2009 @16:30:53
Ivan
Gost

Pozz. Da imaju bas dobre ponude neki dan sam ih pregledao sve, mislim da je colorado jedna od boljih ponuda. Koliko sam racunao i jeftiniji su nego ccusa.

Dodan: 09. 02. 2009 @14:17:38
Vladimir
Gost
cura i ja smo prosle godine isli preko ove agencije i nije bilo nikakvih problema u vezi nje.
Dodan: 18. 03. 2009 @11:30:20
Viking
Gost
zainteresirani za rad u americi: http://www.vikingtravel.hr/ http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/group.php?gid=37526383433&ref=ts
Dodan: 19. 03. 2009 @20:38:09
dado
Gost

Ma sve su te agencije isti drek ali samo drugo pakovanje ali ja ipak mislim da je CCUSA br. 1 kod nas u kroejši. Jebiga mislim da broj studenata koji odlaze preko CCUSA (citao neki dan u vecernjem cca. 300 studenata) i broj koji se prijavi preko drugih agencija govori ko je bolji, jeftiniji, ima iskustva i bolju uslugu!!!

Dodan: 21. 03. 2009 @14:31:09
Viking
Gost
pa s obzirom da je Ccusa na trzistu 10 godina, a Viking nepunu godinu normalno da 90% idu preko ccusa.. A sto se tice cijene Viking je povoljniji i nudi veci izbor posla i poslodavaca..
Dodan: 21. 03. 2009 @14:32:22
Sanja
Gost
Konkurencija je zdrava ;))
Dodan: 21. 03. 2009 @21:49:35
annn
Gost
ccusa je ove godine snizio cijene i koliko vidim za ovu sezonu sve agencije imaju poprilicno iste cijene. sto se tice independent opcije sasvim je svejedno koga izaberete, sami sve odredjujete. p.s.da, konkurencija je uvijek dobro dosla :)
Dodan: 23. 03. 2009 @14:38:19
Joe
Gost

Naravno, konkurencija je uvijek dobro došla:)) Ipak mislim da je CCUSA najbolji!!!

Dodan: 23. 03. 2009 @14:44:05
amerikanac
Gost
Ma sve je to isti klinac. Je da su od ove godine pojeftinili, ali opet previse para za jedan papir.
Dodan: 20. 04. 2009 @17:28:21
bivsi CCUSA-ov parti
Gost
Srce me boli kad vidim koliko su snizili cijene u CCUSA u odnosu na prije 3 godine kada sam ja isla, duplo jeftinije!! A sve to zbog konkurencije koje tada nije ni bilo. Zato je svaka konkurencija i vise nego dobrodosla. Jos tu ima mjesta za skidati cijene.
Dodan: 11. 10. 2009 @21:54:37
Ivan
Gost
www.vikingtravel.hr nijhove su cjene jako povolne 4 mijesecni self arrange program je 350eur a sa ponuda cijena je 520eur odlazak iz budimpeste kod njima je 500eur (ukljucene sve takse) budimpesta -new york - budimpesta karta je British Airways
VIKING work&travel tax refund
Dodan: 12. 10. 2009 @17:18:52
Pandur
Gost
http://vikingtravel.hr/?page=calc tu mozete izracunati kolko ce te dobita iz vaseg poreza
bhv i viking
Dodan: 15. 10. 2009 @08:25:39
Marija
Gost
cijena bhv a je 375eur odnosno 600eura za program
Dodan: 15. 10. 2009 @23:39:40
Tim
Gost

Ma CCUSA je najbolji i tocka. Prvi su to bili i znaju svoj posao raditi, mrvicu skuplji ali barem imaju iskustva za razliku od drugih. Koliko sam pratio na forumima ali i ekipa iz wikinga i BHV koja tamo radi je isla preko CCUSA prvi put. To sve govori ko je tu najbolji:)

Dodan: 16. 10. 2009 @03:28:27
annnn
Gost
Oprosti, ali sto oni konkretno rade za tebe? I jedni i drugi i treci ti srede papire i to je sve sto ima veze s njima, dalje se snalazis sam.
Dodan: 17. 10. 2009 @16:40:56
Sta da!!!
Gost
Ovis kako to gledas, ali lako je reci da ti SAMO rade papire pa kad ste svi tako pametni napravite sami sebi DS formular!!! Mogu ti naci posao, srediti povrat poreza, dati korisne savijete... puno toga:) A uostalom CCUSA je jedina agencija koja dugi niz godina suradjuje s US Ambasadom i jedini su koji imaju ugledan statusa kod njih. Kad vide CCUSA na papirima dobijes VIZU isti tren!! Sumnjam da bi se ovi drugi s time mogli pohvaliti!! A uostalom za svoje pare odi te kod koga hocete, ali ni cijena nije uvijek glavni razlog da kod nekoga odete. Meni je profesionalnost na prvom mijestu a bogami to sam kod CCUSA-a i dobio!!
Dodan: 21. 10. 2009 @11:44:27
Sanja
Gost
ipak razlika u cjeni je velika na vikingov sajt cijena je 349eur kod bhv je 600eur moze mi neko objasniti kakav je taj kvalitet sto oni nude ipak amerikanci su iz za sve te ove agencije sta se tice u americke ambasade kod njima nie bas tako kao kod nas imas neke veze... il nemas onda ne dobijas visu ja vidim problem u tome da CCUSA su bili predugo monopoliste u Hrvatsku
Dodan: 21. 10. 2009 @17:36:54
Josip
Gost

Za svoje novce odi tamo di ti hoces!! CCUSA i dalje ima monopol jer preko njih ide cca. 300 studenata svake godine. Ja sam bio tri puta preko njih i idem ponovno!!

Moj izbor je CCUSA a koji ce tvoj biti sama odluci:)

Dodan: 25. 10. 2009 @23:04:29
pametan
Gost
e to je problem da oni imaju monopol zato svi mi placamo preskupo taj program u rumunska je cijena 700$ a kod nas 750 eur
Dodan: 27. 10. 2009 @00:47:55
matija
Gost
kako se prijaviti na viking..imaju li online aplikaciju? vidim da im je sjedište u osjeku pa da li se sve odvija tamo ili?ja sam iz pule
Dodan: 29. 10. 2009 @22:14:28
Ivan
Gost
mozete se prijaviti on line vracam se u OS iz BOS za 5 dana kad budem nazvacu vam
Dodan: 30. 10. 2009 @17:09:56
Josip
Gost

Ivane, preko koje si agencije ti isao kad si bio prvi put išao u SAD na Work & Travel??

Dodan: 08. 11. 2009 @23:56:52
Ivan
Gost
prvi put isao ove godine u Massachusettsu pogledaj ponude na vikingov sajt jel ima slicno kod cc e
Dodan: 09. 11. 2009 @12:25:48
Josip
Gost

Pa šta nisu ljudi koji rade za wiking išli prvi put preko CCUSA?

Dodan: 10. 11. 2009 @20:18:22
Marija
Gost
Da to sam i ja čula!! Zanimljivo nadasve, ali ja sam išla prošle godine preko CCUSA i ove ću ponovno. A uostalom za svoje novce idem gdje ja hoću, tako da biram CCUSA:)

Dodan: 15. 11. 2009 @00:46:32
Milena
Gost
Bok Viking jel imate ured u ZG moj je mail mala_zg@gmail.com
Dodan: 01. 12. 2009 @19:57:43
Ivan
Gost
jel Viking trazi zastupnika za ZG jel je to to 349eur za indy? jel netko zna vise o njima
Dodan: 29. 12. 2009 @15:02:48
Ivan (The real one)
Gost
Evo da se ja javim. Ja sam taj koji je radio za Viking, a vidim da je netko postao pod mojim nickom.. svejedno.. Ljudi koji rade u obje agencije su malo previse zabrijali ocito. Isao sam i preko jedne i preko druge agencije i sve je isti shit. Dakle idite preko one koja je jeftinija! Peace!!
Dodan: 31. 12. 2009 @16:03:42
Josip
Gost

Naravno, kad si isao prvi put isao si preko CCUSA ali da si isao preko nekog drugog cisto sumnjam da bi bio pripremljen na sve to kao tada. CCUSA svoj posao radi i vise nego dobro, je da je skuplji ali barem se zna sto se plaća kad se ide preko njih. Ovi ostali su nepripremljeni i nemaju pojma o poslu. Naravno da treba misliti di je jeftinije ali se nemogu sloziti s tobom kad kazes da ljudi idu tamo di je jeftinije. Cijena nije uvijek kljucnih faktor, barem kod mene je uvjek kvaliteta presuđivala a kod CCUSA sam je i dobio. Svi smo različiti. Ali zanimljiv je podatak da usprkos cijeni preko CCUSA ide i do 300 studenata svake godine. Kod drugih je taj brojka ZNATNO manja. A uostalom ako sumnjas u to zovi ambasadu pa njih pitaj:-)

Dodan: 03. 01. 2010 @22:27:46
gaga
Gost
Josipe, mislim da katkad moraš uvažit tuđe mišljenje i iskustva.Objasni mi ako znas po cemo je CCUSA kvalietnije od drugih agencija (konkretno!!) jer se i ja naime dvoumim koju izabrat ove god.ja sam bila na WEUSA programu, svaka čast CCUSA,od njih sam dobila papire za vizu,i osiguranje za sto sam i platila.ali sam SAMA našla posao,smještaj, snalazila sam se kako sam mogla i znala.od kad sam stupila nogom u Ameriku s nikim se u agenciji nisam čula a nije ni bilo potrebe jer nisam imala nikakvih problema.dakle koliko znam, obje agencije imaju Placement i Self arrange program te netko npr ko ide 1.put i ne smatra se spremnim da sve sam preuzme, onda nek izabere npr placement opciju..dakle kaj ce mi dat CCUSA da nema Viking koji je jeftiniji???
Dodan: 10. 01. 2010 @09:19:42
Viking Fans
Gost
naj novije : u slucaju nedobijanja americke vize - Viking vraca cjeli iznos programa (cak i SEVIS ! ) nove ponude svaki tjedan www.vikingtravel.hr
Dodan: 11. 01. 2010 @16:33:12
Marko
Gost
Sta je tu novo?? CCUSA to radi vec 10 godina, međutim njima se to nije nikad dogodilo da im je netko odbijen za vizu bio. U zadnjih 6 godina prolaznost 100%!!
Dodan: 11. 01. 2010 @20:48:20
Marija
Gost
Imas ti i pravo Marko!! Nekako mi je sve to čudno da su tako jeftini, pitam se jel uopće jesu studenti koji idu preko wikinga osigurani!?! S tim se nebi trebalo zahebavati, ako se zavrsi u bolnici u USA-u a nema se osiguranje, lose ti se pise!!
Dodan: 11. 01. 2010 @21:45:31
Josip
Gost
usiguranje ide iz njihovog americkog sponzora i odgovara na sve americke propise koje zahtjeva State Department to se moze lako provjeriti :) ko cita ovaj forum i zna malo engleski moze to provjeriti za oko 10 minuta
Dodan: 12. 01. 2010 @01:40:26
Gost
pa normalno da dobijes osiguranje pa pise sve na njihovom sajtu. i shvatite vise- kad stupite nogom u USA prepusteni ste sami sebi, agencija vam nece tu ni pomoc ni odmoc.provjereno.od cijene programa,placate 90% za DS forumular koju mozete dobit od bilo koje agencije za koju se odlucite.ako je razlika u cijeni oko 200 eura,radje cu ih spremit u dzep i uzet kao deparac u USA.trebat ce mi
Dodan: 12. 01. 2010 @18:11:03
marko
Gost
Ali kad zavrsis u bolnici onda ćeš tek vidit kakvo si osiguranje platio:-) nisam bas siguran da je to osiguranje od wikinga kvalitetno!! Svi moraju biti osigurani, to znamo, ali kako!?! KVALITETNO!!
Dodan: 13. 01. 2010 @20:27:16
Gost
marko,Marija= Ccusa bas smijesno!
Dodan: 13. 01. 2010 @22:39:21
gaga
Gost
hahaha vidi stvarno
Dodan: 14. 01. 2010 @11:47:20
Josip
Gost

Josip = CCUSA Are rep:-)

Nemam se sta skrivati!! Radim kao rep za CCUSA i idem ove godine po 4 put preko njih:;-) Vi ekipa, koliko ste puta vi bili na programu?

Dodan: 16. 01. 2010 @00:23:36
Gost
josip=marko,marija LOL, ..daj ajde bre, ko prizna pola mu se prašta..a iste smileye koristiš
Dodan: 18. 01. 2010 @18:53:39
Josip
Gost
Iste smajleve koristim??? Heheheh... kao i cijeli svijet:-) Ja se ne predstavljam ko netko drugi nego napišem svoje ime Josip:-) Marko, marija su jedan osoba, to se slazem s tobom ali to nisam ja. Ja sam na josip.ccusa@gmail.com mozes pročitati moju priču u CCUSA newsletteru ali i doci na CCUSA info sastanak koji ja vodim u Splitu!! Zanimljivo je kako ti proučavaš postove, i gdje ko stavlja 'Smajliće'? Sve pet stari, nek se samo putuje!! A gdje, kako, s kim... sasvim nebitno!!! To je moj moto:-))
Dodan: 19. 01. 2010 @21:21:51
Gost
grupa na fejsu od vikinga: http://www.facebook.com/group.php?gid=281320987515&ref=ts
Dodan: 17. 02. 2010 @18:58:21
Tomislav
Gost
ko je isao sa ovu agenciju napisite vise o njima
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com