ja sam zainteresovan za zimski sezonski ead u svici,inace sam konobar sa dosta iskustva u hotelima grcke
Imam 48 godina,bezposla sam !Živim u ZagrebuKriza mi je strašno, dali bih mi po ogli oko pronalaženja posla u Švicarskoj! Bila bih Vam zahvalna! Bilo kakav posao!Moj broj telefona je 01 4667427 -00385- Govorim njemački jezik izvrsno! Može njega starijih ljudi, hoteli i sl. Lijep pozdrav Gospodja Marija Čepo- Zagreb!
ja bi rado radio u svici bilo kakav posao. pa ako mi netko moze pmoci? iz hrv.sam i nemam papire, al kako cujem da se moze raditi na crno.
Imam 27 godina trazim bilo kakav posao u svicarskoj svaki posao uzimam kao ozbiljno nisam neradnik
Koji su osnovni uslovi za poslove koje nudiš i šta se ustvari radi? Da li možda znaš na koji način doći do papira jer sam ja iz BiH? Pozdrav
Kao što sam rekao, svi mi se slobodno javite u vezi posla za skijašku sezonu. Primam svakoga voljnog raditi. Osnovni uvjet je poznavanje eng.jezika za konobare. Samo ozbiljne ponude molim. 00395-98-934-3469
Zvone
00385-98-9343469
Vjerovatno sam bio na sastanku, nazovite me poslije 8ujutro danas. Molim, samo ozbiljnje ponude.
Zvone
Neznam da li ovo još uvik vridi ali ako jeste bio bih vam zahvalan da mi odgovorite da li je aktualno još ili ne. Imam 33 godine,sportaš sam (borilački sportovi ),ne pijem ,ne pušim,ozbiljan,odgovoran i rado bi radio u inozemstvu. Imam završenu školu HTK ( hoteljersko turistički komercijalist ) ali radija bi i druge poslove,kao redar u noćnom klubu ili građevinu. Hvala
44 godine, iz Hrvatske
Trazim bilo kakav posao bez papira u Svicarskoj. Radio sam 10 godina u Svicarskoj i dobro govorim njemacki.
E pozdrav svima,zivim kod virovitice,imam 23g,radim u zagrebu vec 3 godine,ali su slabe place,htio bi raditi negdje vani a neznam kako da nađem neku dobru firmu,pa ako neko zna neku ra prima radnike neka javi na ovaj broj--0911764796.unaprijed hvala.
halo!!!!
naime -25 su mi godina,zivio sam dugo u njemackoj i netherlandu te tecno govorim njemacki i engleski,a spanjolski i talijanski vrlo dobro.postoji li mogucnost za kakav ugostiteljski posao u svicarskoj za 6mj? moji e mail:roberto.ostricki@gmail.com
ja sam trenutno u svicarskoj vec 4 mjeseci trazim posao nemogu naci nazalost nije ni tu bajno ni sjajno ali bolje je nego u hr xd ali ce sad sezona pa se nadam duga zima nazalost bila a sta se tice ovdje sa nasim faxsovima nemozete nista nismo u eu tu da nadete posao trebate raditi baustelu ili jos gore nesto ta to mozda dobiti vizu ako vam policija odobri jako je tesko sad ali se mora probati
imam 32 god i iskustvo u grdevini da li ima kakve sanse za bilo kakav posao u svici ?pozdrav i postovanje
imam 32 god i iskustvo u grdevini da li ima kakve sanse za bilo kakav posao u svici ?pozdrav i postovanje
daj molim te ako mozes srediti bilo kakav posao na bausteli molim te javi mi na mail ivan.avalon@yahoo.com unaprijed zahvalan ,imam iskustva u tome ili bilo sta drugo iz zg-a sam
Tražim posao voljan sam raditi poslove tipa baštele imam iskustva ima 2 0god molim da javite na 091523 50 38
Pozdrav, trazim posao u svicarskoj.Imama zavrsenu SSS, za elektroinstalatera, dolaze u obzir i drugi poslovi.Odlicno poznavanje Njemackog jezika u govoru i pismu.
Ako netko ima informaciju ili mi moze pomoc u pronalazku posla neka mi se javi na e-mail adresu. Hvala!
simjanovski@yahoo.com
električar sam sa iskustvom u kvalitetnoj zagrebačkoj stanogradnji, iskustvo 5 god.
Ftomek@net.hr
27 god
Pozdrav! Imam 25 i pol godina, Diplomirani sam inženjer financijske i poslovne matematike (Prirodoslovno matematički fakultet Zagreb). Radio sam 2 godine u školi. Poznajem rad na računalu, odlično govorim i pišem engleski, a poznajem i njemački jezik.Radio bih u početku bilo kakav posao u ŠVICARSKOJ, a kasnije po mogućnosti posao u struci. Zahvaljujem se na ponudama.
Kontakt e mail adresa: zidaric22@gmail.com
Ja sam Saljaj Fatmir iz podgorice imam 22 god,ozenjen sam imam 2 dece ja sam spreman za ozbiljan posao i ja se nadam da cete mi pomoc da nadjem posao zahvaljujem se unapred Saljaj Fatmir - iz podgorice sam moj broj tel;+322067492562 - +322069492562 - meil;damir21@hotmail.co.uk 
konobar i tursitičko hoteljerski komercijalista trazim posao u svici
vise od godinu kako je ovaj oglas al zanima me kakva je situacija ove godine? pozz
vise od godinu kako je ovaj oglas al zanima me kakva je situacija ove godine? pozz
pizza-majstor vrhunski,31god,iskustvo 13god,nepusac,ozbiljan,brz,pouzdan,engleski,njemacki,trazim posao u svicarskoj u boljoj pizzeriji na duze vrijeme sa smjestajem. trenutno radim u njemackoj do sredine 10-og mj 2010god.
MAIL: xerez@email.t-com.hr
tel:+385-981663798,
0049-15779550284
e ovako,nemam pojma dal ovo uopce ko cita al ajd...imam 24 god,radim u jednom hotelu kao kuhar u rovinju 6 god,ali bi htjela malo i izvan ove krasne hrvatske ic zaradit neku normalnu lovu...pa eto ako mi tko moze pomoci...pametna sam i brzo ucim,tako da nije problem da radim i sta drugo...pozzz
e ovako,nemam pojma dal ovo uopce ko cita al ajd...imam 24 god,radim u jednom hotelu kao kuhar u rovinju 6 god,ali bi htjela malo i izvan ove krasne hrvatske ic zaradit neku normalnu lovu...pa eto ako mi tko moze pomoci...pametna sam i brzo ucim,tako da nije problem da radim i sta drugo...pozzz
Imam 30 god, 12 godina iskustva u radu na recepciji, zadnjih 2 sezone u hotelu s 5 zvjezdica. Prošao mnoge tečajeve za što imam i pismene dokaze i diplome. Znam aktivno talijanski, engleski i njemački jezik u govoru i pismu. Volio bi radit u švicarskoj u skijaškoj sezoni, recimo od polovice 10.-og mjeseca do 4.-og mjeseca.
MAIL: ifilipic80@gmail.com
GSM 00385 91 894 2002
Nadovezujem se na gornji post. Cura mi je kuharica sa 6 godina iskustva, u hladnoj kuhinji i toploj kuhinji. Voljeli bi radit skupa i biti skupa na smještaju. Ako ima koga ko može sredit posao ljubazno molim da se javi na mail ili telefon.
bok,ja sam goran,zanima me posao u svicarskoj,bilo kakav(moze i sezonski za pocetak),imam 30g.,engleski jezik,kome da se obratim,molim za pomoc,kontakt:00385/91/786-1176,hvala.
imam 21 godinu,živim u Hrvatskoj,tražim posao al već 3 mjeseca bezuspješno...volio bih posao u struci,po struci sam Medicinski tehničar,pa dolazi u obzir briga za starije i nemoćne,čuvanje djece i nešto slično medicinskoj školi...ako netko ima nešto ozbiljno..kontakt 098-997-2761 Dino....
halo ljudi ima li kakvog posla u švici na građevini ili nešto drugo.
ja imam 41 g. i iz sarajajeva sam,pa bi ja volio da nađem posao u tim hotelima u svicarskoj.
Imam 41g. i zivim u Sarajavu.
trazim posao u svicarskoj bilo kakav,a ta ponuda za rad u hotelima je dobra,pa bi molio doticnog gospodina da mi se javi na br,+38761357896
pozdrav.
Pozdrav! Imam jedno pitanje, voli bih raditi u Švicarskoj. pa me zanima dali cete uskoro imat neki posao?
GOSPODO.HITNO MI TRBA POSEL KUHARA U ŠVICARSKOJ U ZURICH ILI BLIŽOJ OKOLICI.PAPIRE NEMAM.DAL JE MOGUĆE.MOJ MOBITEL JE 00385915249921.TOMISLAV.HVALA UNAPRIJED.
NEMAM PAPIRE
GOSPODO.HITNO MI TRBA POSEL KUHARA U ŠVICARSKOJ U ZURICH ILI BLIŽOJ OKOLICI.PAPIRE NEMAM.DAL JE MOGUĆE.MOJ MOBITEL JE 00385915249921.TOMISLAV.HVALA UNAPRIJED.
NEMAM PAPIRE
NEMAM PAPIRE
IMAM 30 GODINA I ISKUSTVA U KUHARSTU.I ZAVRŠENO MAJSTORA KUHARSTVA.TRAŽIM POSAO U ŠVICARSKOJ KAO KUHAR U ZURICH
NEMAM PAPIRE
POMOĆ GORIMI
MOJ BROJ JE 00385915249921.TOMISLAV TRAŽIM POSAO KUHARA U ŠVICARSKOJ PO ZANIMANJU SAM KUHAR MAJSTOR.ZAPOSLENJE U ZURICH I LI BLIŽA OKOLICA
PAPIRE NEMAM
10 GODINA ISKUSTVA
Poštovani,
da li još uvijek tražite nekog za rad u hotelima u Švicarskoj...imam 34 godine i vrlo rado bih sa svojom ženom i djetetom preselio u Švicarsku gdje bi radio i živio..U Hrvatskoj,točnije u Zagrebu imam dobar posao no slabo je plaćen tako da bi želio radit i zaradit nešto.
Eto..ako postoji mogućnost slobodno mi javite na ivica.tomurad@zg.t-com.hr ili na +385/91/3044061
cao ljudi kako bi mogo naci posao preko zime u swiss imam iskustva kao konobar radim vec 8 god imam i svoj obtr ali treba mi i posao tokom zime znam tri strana jezika njemacki taljanski engleski ako treba nekome neka mi se javi hvala 099 575 8780
bok,trazim posao u inozemstvu pa se slobodno javite,098/9520-529
Trazim posao ciscenja, pomocnog radnika, na brodogradilistu ili gradjevini u Svici, Italiji, Nemackoj, Austriji za minimalac. Sve kombinacije dolaze u obzir magic231079@yahoo.com ili +381641862108.
PO STRUCI SAM KERAMIČAR I KAMENOPOLAGAČ,TRAŽIM POSAO I ŠVICARSKOJ,...mikovcic.21@gmail.com
PO STRUCI SAM KERAMIČAR I KAMENOPOLAGAČ,TRAŽIM POSAO I ŠVICARSKOJ,...mikovcic.21@gmail.com
Poštovanje
Imam 25 g. dolazim iz Zagreba imam zavrsenu ugostiteljsku skolu , smjer kuhar , radno iskustvo sveukupno 3 g od toga 1 godina kao sezonac na jadranu a ostale 2 godine sam radio u poznatom zagrebackom restoranu u centru grada. Zadnje 2 godine radim na recepciji doma za starije osobe , koji posao nije sam po sebi los , nego je jako slabo placen za ono sto ja pruzam toj ustanovi od prijevoza korisnika , nabavke za kuhinju, raznorazni popravci po kuci , nosenja uzoraka na analizu po zagrebackim med. ustanova i sl.Pa ovim putem molim ako bi se naso kakav posao u inozemstvu , posjedujem b-kat, znanje rada u mic. office wordu, excel, engleski jezik dosta dobro, a ni fizicki poslovi mi nisu strani . KONTAKT : airfox@net.hr
unaprijed zahvaljujem
Ja sam zubnitehnicar a mogu i druga zanimanja imam 26g. i rado bih radio u Švicarskoj jel netko može pomoci
Zainteresovan sam ozbiljno za rad...Da li jos uvijek vrijedi ova ponuda.
Posjedujem HR putovnicu.
TEL: 0038765616664
Zainteresovan sam ozbiljno za rad...Da li jos uvijek vrijedi ova ponuda.
Posjedujem HR putovnicu.
TEL: 0038765616664
tražim posao u švicarskoj il njemaćkoj za sebe i zarućnicu spreman sam platit za pomoć hvala.
ja sam isto zubotehnichar...tj.nissam jos...nisam zavrsila staz...rado bih ga nastavila negdje drugdje...trebam pomoc....
lanna00@hotmail.com
ZARADITE KLIKANJE NAKON STO SE BESPLATNO REGISTRIRATE NA STRANICI RADI 1OO % http://www.peoplestring.com/?f=wooch
Profesionalni sam vozač,položen državni ispit,C kategorija,bagerista,utovarivač,vozač specijalnih vozila,automehaničar....i tražim posao u struci u inozemstvu!30g.
Profesionalni sam vozač,položen državni ispit,C kategorija,bagerista,utovarivač,vozač specijalnih vozila,automehaničar....i tražim posao u struci u inozemstvu!30g.
profesionalni sam vozač,C kategorija,bagerista,utovarivač,vozač specijanih vozila,automehaničar........tražim posao u struci!30 god.
profesionalni sam vozač,C kategorija,bagerista,utovarivač,vozač specijanih vozila,automehaničar........tražim posao u struci!30 god.
smrc
( ako slucajno netko odustane..Zovem se Dijana ,imam 25god,s Engleskim sam dobra ali Njemacki ništa..pa eto nikada se nezna..konobarenje u restoranu,baru,spremacica...sta god
095/903-5334
Lijep pozdrav i uspijesnu sezonu zelim!!
smrc
( ako slucajno netko odustane..Zovem se Dijana ,imam 25god,s Engleskim sam dobra ali Njemacki ništa..pa eto nikada se nezna..konobarenje u restoranu,baru,spremacica...sta god
095/903-5334
Lijep pozdrav i uspijesnu sezonu zelim!!
tražim poso kao gipser u švicarskoj, strojna žbuka ,fasade knauf govorim njemački i talianski jez. tel 098-923-7749.
tražim poso kao gipser u švicarskoj, strojna žbuka ,fasade knauf govorim njemački i talianski jez. tel 098-923-7749.
Elektrotehničar (23) tražim bilo kakav posao u Švicarskoj krash@net.hr
pozdrav
ja sam profesor historije(uskoro magistar) tražim posao u svojoj branši u švicarskoj.
ako netko zna kako da mi pomogne nek mi javi na mail
ibnibro@hotmail.com ?
unaprijed hvala
Pa ljudi pročitajte malo početak ovog podforuma pa ćete vidjeti da je ovo neozbiljna stvar..piše se već godinu dana ovdje a onaj ko je pokrenuo temu(ZVONE)niti odgovara(osim 2-3 posta na početku)niti je napisao tipa da ne gubite vrijeme pišući poruke...dakle neodgovorno i neprofesionalno ponašanje za švicu
Još je tamo u nekom postu napušio ljude porukom tipa ne zovite me ometate itd...pa što si tražio radnike ako te kao ometaju Zvone???e koji biser..samo hoću reći da se ne nadate bzv,bar ne od tog Zvone.poz
Tražim posao bageriste ili vozača imam kvalifikaciju i 15tak godina iskustva.Imam 39 godina izvrsnog sam zdravlja i kondicije a imam i puno volje za radom u struci u inozemstvu,npr: ITALIJA,NJEMAČKA,ŠVICARSKA,AUSTRIJA.Govorim Njemački i Engleski,živim u Bjelovaru(CROATIA).Ako neko ima kakve informacije neka se javi. 385925962482 ILI 38543241153 ILI tiljot@net.hr
ne nasjedajte na oglase za rad u svici,moze doci samo netko na crno ili preko zenidbe udaje za nekog tko ima papire,posto hr nije u EU ne primaju radnike iz tih zemalja sada dolaze dosta portugalci i spanjolci.ako se ne varam od 2012 ce moci dolaziti madjari ,cesi,poljaci...
ne nasjedajte na oglase za rad u svici,moze doci samo netko na crno ili preko zenidbe udaje za nekog tko ima papire,posto hr nije u EU ne primaju radnike iz tih zemalja sada dolaze dosta portugalci i spanjolci.ako se ne varam od 2012 ce moci dolaziti madjari ,cesi,poljaci...
ako se ide na crno kakve su kazne ako te uvate
Lijepo molim nekoga za pomoć, mogućnost rada u Švicarskoj. Visoko sam obrazovana, aktivno poznajem engl, franc.i tal. jezik. 31 mije godina, neudana, bez djece. Iskustvo rada u prevođenju, poduci, ugostiteljstvu, prodaji i čuvanju djece. Posao mi treba što prije, u velikoj sam krizi! Moj mail: ray.sunshine8@gmail.com Unaprijed hvala na odgovoru!
Imam radnu dozvolu u Svicarskoj. Inzenjer geodezije (sa dugogodisnjim radnim iskustvom), imam iskustva u web dizajnu. Znam engleski solidno, njemacki srednje. Zainteresovan sam za bilo kakav posao, kao npr. u restoranu zdrave hrane. Ako imate ozbiljnu ponudu javite se na elcontacto at spinter.net
tražim posao kuhara ili konobara na odredeno imam 6 godina iskustva u ugostiteljstvu,,imam 24 godine i zivim u zagrebu,,,neka mi se javi neko za pomoc nalazka poslova i švicerskoj.hvala vam svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inace ljudi mo email je antoniokikic18@gmail.com
Moj muž je nekad prije rata išao na rad u Švicarsku preko firme po dva tri mjeseca kao krojač u bosovoj firmi može li se sada ikako doći do bilo kakvog posla,jer je od 1994 godine radio kao staklorezac za izradu i ugradnju svih vrsta stakla,al sad ni ovdje nema posla ni za to
Cau, trazim posao u svijcarskoj radim na gradjevinu armatura selovnje,zidanje,sada sam u Praga a tu je slabo sa posao.
tel 00 420 776 252 882 e-mail. stojkovkole@yahoo.com
Pozdrav
Cau, trazim posao u svijcarskoj radim na gradjevinu armatura selovnje,zidanje,sada sam u Praga a tu je slabo sa posao.
tel 00 420 776 252 882 e-mail. stojkovkole@yahoo.com
Pozdrav
Pozdrav ja sam Kristian završio školu za automehaničara(SSS).Imam 18 godina radim 4 mj kod na tom području(na crno).Nigdje za naći posao kod nas ako mi ko može pomoć za neki slični posao u švicarskoj.Ovo je moj broj: 092/240/2131 Hvala unaprijed
ima li neko na ovom forumu da je trenutno u ch???ja sam u ch pa da se povezemo...pozzz
Bok, trazim posao u Svicarskoj, roden sam u Badenu AG - u Svicarskoj imam 30 godina. Zivim u Zagrebu. U putovnici passport sam Hrvat, nemam Svicarski pasos, nemam dvojno drzavljanstvo. Htio bih se odseliti u Svicarsku, ali trazim nekoga da me prijavi legalno da dobijem posao u Svicarskoj da mogu dobiti bewiligung i da mogu raditi kod njega. Voljan sam raditi i za minimum placu.Ozbiljan sam. Skolu sam zavrsio Osnovnu skolu. Znam raditi na gradevini, zidanje, znam perfektno Njemacki jezik, znam raditi na selu sa kravama, musti krave, mogu raditi i na selu ili bilo koji posao, samo trazim da me neko uzme i zaposli. Vec sam radio sezonskiali sada trazim legalno. Dogovorit cemo se, netreba mi velika placa. Moze i za 2500 CHF. Pomozite ako netko moze. Moj kontakt je: 00385 91 943 - 5932 ili na e-mail: iratkan@gmail.com
Javite se! 00385 91 943 - 5932 Darko
E-mail: iratkan@gmail.com
Pricam odlicno Njemacki.
zdravo.....i ja bi isto voljela raditi u ch....odlicno pricam njemacki,imam 20 godina,zavrsla sam frizersku skolu,naravno radim manikir pedikir,znaci sve voljela bi radit svoj posao a ako neko ima neki drugi moze i to jer kod nas su plate veoma veoma male pa sta god da covjek radi....ako ima ko zainteresovan zamolila bih da mi se javi
emai: haanaa20@hotmail.co
pozdrav
-zavrsio sam za geodeta srednju školu
-završio sam i fakultet te stekao akademski naziv inženjer građevine
imam 24 godine i zelio bih raditi u švicarskoj,iskustva nemam volje imam
hvala
zumba121@gmail.com
ima li neko zainteresiran da idemo u svicu ,,,iz BiH ,,,pa trbuhom za kruhom snaci cemo se nekako vec ..pozzz....
trazim poso u svicarskoj halid.ibrisimovic@hotmail.com
TRAŽIM BILO KAKAV POSAO U ŠVICERSKOJ.PRIČAM NJEMAČKI I POZANIMANJU SAM KONOBAR SA ISKUSTVOM13 GODINA.RADIO BIH I DRUGE POSLOVE NA CRNO ILI SEZONSKI POSAO SA PRIJAVOM AKO JE MOGUĆE.IMALI NEKO DA MI POMOGNE U STARTU A JA BIH MUSE NEKAKO ODUŽIO.E-MAIL senad67windows@live.com imam 43 godine

TRAŽIM BILO KAKAV POSAO U ŠVICERSKOJ.PRIČAM NJEMAČKI I POZANIMANJU SAM KONOBAR SA ISKUSTVOM13 GODINA.RADIO BIH I DRUGE POSLOVE NA CRNO ILI SEZONSKI POSAO SA PRIJAVOM AKO JE MOGUĆE.IMALI NEKO DA MI POMOGNE U STARTU A JA BIH MUSE NEKAKO ODUŽIO.E-MAIL senad67windows@live.com imam 43 godine
TREBAM POSAO U SVICI MEDICINSKA SESTA LABORANT A RADILA BIH SVE MOLIM SAMO OZBILJNE PONUDE NA MEJL
TREBAM POSAO U SVICI MEDICINSKA SESTA LABORANT A RADILA BIH SVE MOLIM SAMO OZBILJNE PONUDE NA MEJL
postovanje zanima me posao,vidim da je ovo jako stari post ali eto blizi se početak sezone pa ako ste jos u tom poslu i trazite ljude za rad molio bi za pomoc....nista mi nije problem radit i zivotna zelja mi je otic radit u svicarsku pa ako postoji ikakva mogucnost molio bi da mi je i omogucite....inace po struci sam veterinarski teh. i kv vozac....molim javite na mail tagi_voneti@hotmail.com
Ja sam zainteresovan,imam zavrsenu elektrotehnicku skolu,planirao bih i studije tamo.Zanimanje tehnicar elektronike,pa ako ste zainteresovani pomoci javi te se ce_nt@hotmail.com.Ako nista ne mozete bar odg na pitanje.Dali je veliko zainteresovanje za tu skolu.
zanima me da li mi netko moze reci kakva je situacija u svicarskoj sto se tice poljoprivrede, da li im je dobro dosao jedan inzinjer poljoprivrede opceg smijera ili ne. ako netko ima bilo kakav odgovor, zamolila bih da mi ga napise , hvala
sanjalo@net.hr mi je mail, pa mozete napisat, hvala
Cao,zovem se mirza imam 24 godine,zavrsio sam fakultet zdravstvenih studija u sarajevu smjer radiologija sa zavrsenim drzavnim ispitom i sest mjeseci iskustva u struci,govorim i pisem engleski i arapski jezik - trazim posao u inostranstvu - Svicarska,NJemacka Austrija.Molim Vas javite samo ozbiljne ponude.
Unaprijed zahvalan.
mejl: subasic.mirza@hotmail.com
Cao,zovem se mirza imam 24 godine,zavrsio sam fakultet zdravstvenih studija u sarajevu smjer radiologija sa zavrsenim drzavnim ispitom i sest mjeseci iskustva u struci,govorim i pisem engleski i arapski jezik - trazim posao u inostranstvu - Svicarska,NJemacka Austrija.Molim Vas javite samo ozbiljne ponude.
Unaprijed zahvalan.
mejl: subasic.mirza@hotmail.com
Tražim posao u Švicarskoj u ugostiteljstvu i trgovini iskusni ugostitelj dip ekonomista
AVIO KARTE-MIRZA ne kužim zašto se ne raspitaš preko imigracijskih web stranica pojedinih država koje te zanimaju ?? (recimo www.immi.au )
Odi na skills points i pogledaj što traže od tvog zanimanja ali uglavnom sve imaš objašnjeno na njihovim stranicama i možeš možda i upit poslati,mislim da je besmisleno da tražiš natječaj za posao preko foruma.
Hallo, wir suchen jemanden für Sachbearbeitung und Lagerarbeit. Wir bieten Verflegung und übernachtungsmöglichkeit. Die Arbeit ist àhnlich wie Aupair. Sie können uns auf unsere Email ihre Lebenslauf und bewerbung mit Foto senden. info(at)unioroma.com
TRAZIM POSAO U SVAJCARSKOJ, CUVANJA DECE, BRIGA O STARIJIM LICIMA, POMOC U KUCI. IMAM 49. GOD. OZBILJNA, NEPUSAC, ODGOVORNO PRISTUPAM POSLU I UKAZANO POVERENJE, OPRAVDAVAM SVOJIM RADOM. UNAPRED ZAHVALNA. SNEZANA. KONTAKT TELEFON..O64.20.66.180. SMEDEREVO.
Sehr geeherte Damen und Herren !
Ich heisse Zdravko Cestar(37 jahre alt),komme aus Kroatien und suche arbeit in der Schweiz,Mein hauptwohnsitz ist in Graz (Ostereich) und habe gultige unbefristete arbeitsgenemigung fur EU.Von beruf bin schlosser,habe erfahrung und praxis als lkw fahrer (C),staplerschein,baumaschinen arebeit (radlader) und bin deutschsprachig,mundlich und schriftlich.Wenn Sie jemanden suchen das verlaslich ist und arbeiten will,egal was ind wie viele stunden am tag dann bin ich bereit.Danke
Zdravko Cestar
E-mail:zdravko.c@hotmail.com
tel mobil: 00436641013239 A Nr.
tel mobil: 0038598855567 HR Nr.
Hochachtungsvoll !
Željela bih da radim i po mogucnosti zivim u Švicarskoj.Imam 27 godina i studentica sam 3 god prava.Imam jako mnogo financijskih problema,radila bih na cuvanju djece,restoranima bilo sta tog i slicnog tipa.Za sve koji imaju i nude nesto neka me kontaktriraju na adresu ispocetka_m@hotmail.com.Hvala unaprijed!!
Željela bih da radim i po mogucnosti zivim u Švicarskoj.Imam 27 godina i studentica sam 3 god prava.Imam jako mnogo financijskih problema,radila bih na cuvanju djece,restoranima bilo sta tog i slicnog tipa.Za sve koji imaju i nude nesto neka me kontaktriraju na adresu ispocetka_m@hotmail.com.Hvala unaprijed!!
zdravo imam 20 godina zainteresovan sam za rad u Svicarskoj znam njemacki jezik radim sve sto treba
Pozdrav, imam 25 g., trazim bilo kakav posao u inozemstvu, kuhar po struci, radim sve gradjevinske poslove(zidanje, knauf,keramika..) sto ne znam voljan sam naucit.Ako netko zna za nekakav posao molim javit se na markoci@windowslive.com
eii,ljudi,i ja trazim neki posao,moze li mi se pomoci ?? br moba je .. 099 403 1594
dan. trazim stariju zenu za cuvanje djece u svicarskoj... molim samo ozbiljne ponude na br 0041 76 708 44 17 hvala!
ma ljudi sfatite da niko vam nece pomoci ako se sami ne izborite za to treba otici tamo i barati poslu,ja sam tri puta bio tamo ch e prelepa samo treba se izboriti,koji e da odemo i snaci ce mo se neka psi bro ili fejs pa dogovoricemo se.poz

Trazim bilo kakav posao na gradjevini za rad u inostranstvu...mob.0038763108913 sa Hrvatskim drzavljanstvom sam .....
bok...evo me stigla sam u bern ali ne mogu naci posao...neznam jezik..ja bih neke poslove ciscenja za prvu ruku...ili cuvanje djeteta...dali znas nesto mozda....u bernu sam
kazi mi tvoj imail ili fejsbok profil pa pricacemo.poz
kazi mi tvoj imail ili fejsbok profil pa pricacemo.poz
ja bi iso tamo,pa nekako nasao posao.kad ti planiras ici ?
krajem nevembar hocu da idem,ako e nekoj za da idemo pisi broj ili fejs profil pa cucemo se.poz
moze, ali zivot u Svicarskoj ti je jakoo skup.. stan,hrana sve..
Imam 25 godina radio bih bilo kakav posao u svici,odlicno znanje njemackog jezika,pasivno engleski,odlicno poznavanje rada na racunaru Hardware,Software,5 godina konobarskog iskustva u luksuznom restoranu,imam i rodbine u svici ali da li je moguce dobit nekakav posao.Hvala
Imam 25 godina radio bih bilo kakav posao u svici,odlicno znanje njemackog jezika,pasivno engleski,odlicno poznavanje rada na racunaru Hardware,Software,5 godina konobarskog iskustva u luksuznom restoranu,imam i rodbine u svici ali da li je moguce dobit nekakav posao.Hvala
voljela bih naci neki posao preko sezone za sebe i decka u svicerskoj ali jedino imamo problem sto nepoznajemo njemacki jezik dali ima kakav posao cistacice ili ti bilo sta drugo da nemoramo poznavati jezik. znam da je to tesko ali ipak pitam molim odgovor hvala.
voljela bih naci neki posao preko sezone za sebe i decka u svicerskoj ali jedino imamo problem sto nepoznajemo njemacki jezik dali ima kakav posao cistacice ili ti bilo sta drugo da nemoramo poznavati jezik. znam da je to tesko ali ipak pitam molim odgovor hvala.
Tražim posao u struci restauratora antiknog namiještaja i antikviteta na području Švicarske, sa osiguranim smiještajem. Imam dugogodišnje iskustvo. Mob; +385915949764
dali neko mozi da mi kaze koliko je cena za stan pod kirije u swis za mesec hvala unapred.
moj mail je ivona2185@hotmail.com
Ej ima li ko da mu treba fizicki radnik ili konobar,sanker....poznajem engleski,njemacki,italijanski jezik solidno....Treba mi posao
Pozdrav!!!!!
Tražim posao u švici imam 26 godina i aktivno pričam njemački u pismu i govoru, a engleski pasivno
Po struci sam vozač u međunarodnoj špediciji 6 godina sa iskustvom po cijeloj EU
IMAM HRVATSKU PUTOVNICU!!¨!!!!
Radio sam dvije godine u sloveniji....
Tražim posao u transportu ili građevini kao strojar
Onome tko mi nađe posao garantiram 50% od svojih 2 plače......
Moj mail je su.za11@hotmail.com
Telefon: 092/2870044
HVALA!!!!!
haha koje pitanje bolje da neznas...kao prvo moras napravit prijavu za stan s BORAVKOM u ch onda moras uplatit DEPOT od najmanje 2-3 rate u iznosu cijene stana + prva rata + sigurno radno mjesto ....
Cjene Stanova se razlikuju po
-Kantonu
-Verwaltung Firma koja ga izdaje
-stanje stana da li je renoviran ili ne
-relacija da li je u centru grada ili izvan grada
-velicini stana Npr. 2 soban stan u Aarau cak i novije renoviran mozes naci i za mozda 700-800chf dok u Zürich-u bez renovacije! ako imas srece mozda nades za nekih 1200-1500chf !!!
.
pozdrav zovem se Bojan i iz Bosne sam i rado bi pokusao da se probam zaposliti u Svici,planirao sam put pod noge u proljece posto sada nemam nista love bar za pocetak Berne ti i ako ima jos neko da zeli da okusa srecu sa mnom ostavi cu facebook profil ja tamo nemam nikoga i niko mi ne moze pomoci znaci idem na slijepo pa kud pukne da pukne valjda cu uspjeti da se snadjem .... e ovako moj facebook profil :
Bojan Majstorovic 16.05.1990 mjesto Nozicko....
tako ce te me naci ako ima zainteresovanih pa da porazgovaramo... pozdrav svima
ili jos bolje evo linka za moj profil
http://www.facebook.com/Warcraftt
Zvone brate, ako treba radnika za Svicu tu sam javi se brate.
ev ti broj mobitela 0038761444105
dali neko zna so eu pasos dali moze se unajmiti stan u swis i naci posao hvala
ako ima posla nije bitno radim fasade demit gradjevina a moze i u hotelima nebiram poz broj tel 065984848 b i h
TRAZIM POSAO U SVICARSKOJ..IMAM 13G,U PEKARSTVU ..OPROFESIONALAN SAM PEKAR..ALI RADILA BI BILO KAKAV POSAO..RASTAVLJENA SAM I POSAO MI HITNO TREBA 
TRAZIM POSAO U SVICARSKOJ..IMAM 13G,U PEKARSTVU ..OPROFESIONALAN SAM PEKAR..ALI RADILA BI BILO KAKAV POSAO..RASTAVLJENA SAM I POSAO MI HITNO TREBA 
posao vani medicinski tehnicar sa polozenim drzavnim ispitom i iskustva 1god
msn maske_007@windowslive.com
Imam 20 godina, završio sam srednju građevinsku, tj. za građevinskog tehničara. Trenutno sam na 2 godini studije arhitekture. Znam raditi sa sledećim programima: AutoCAD, ArchiCAD, SketchUP,... Izvrsno govorim engleski jezik, slabo poznajem njemački. Zbog materijalne situacije prisiljen sam zaustaviti studiranje i tražiti posao. Tražim posao u struci, za sve zainteresovane mogu mi se javiti na mail: kondicmarko@yahoo.com
Trazim poso za kuhara.Zavrsio sam sss ..Radio sam na sezoni na crno..voljan sam radit i zeljan novih iskustava..javite na br 0989253771 ili na mail-mcetina1993@hotmail.com Hvala!!
moze li se dobiti radna dozvola u svajcarskoj za gradane republike hrvatske posto mogu naci posao u hotelu preko citave godine.nisam prije tamo ni boravio ni radio sa dozvolom samo na crno
Trazim posao u švicarskoj kao strojar u građevini. Imam 26g, polozene prekvalifikacije i radno iskustvo. Svaskom ko mi pomogne dajem proviziju od place.dampa007@hotmail.com
Pozdrav svima.
Iz osijeka sam
Trazim posao u Svicarskoj
(konobar,barmen) imam iskustva..radio na sezonama po jadranu
po dogovoru zanimaju me i razni poslovi tipa : skladistar,pomocni radnik td.
Imam rodbine po zurichu,Usteru...boravak osiguran...govorim engleski,njemacki slabo...
mail : core8@net.hr
pizza majstor trazim posao u inostranstvu iskustvo od 2000 di te hvala 06004024985
Čuvala bih djecu katoličkoj obitelji u Švicarskoj ili brinula za stariju osobu iz katoličke obrazovane obitelji. Profesorica sam hrvatskog jezika i književnosti, studirala KBF. Udana, majka dvoje srednjoškolaca, nakon 13 godina rada u školi postala tehnološki višak. 092 1282 114
pozz ime mi je muhamed imam 20 godina voli bi naci posau svicersko bilo kakav i kakva je sad precedura ako sta ima moze te me naci na fejzbuku max lovrek .. hvalaa
bog - ako neko treba -konobara -profi - iz hrvatske - zadar - radio u njemackoj .austriji -tri jezika - puno sezona po cijelom jadranu i sve u exskluzive rest ala- carte -za posao u svici ili austria ,njemacka -ilči dalje u europi ili N.Zeland Australija -itd molim javiti se slobodno -e- mail damir.bobic@optinet.hr ili 00385-(0)91 543 3960-hvala pozdrav svim skautima za boljim zivotom -- borba i volja za zivotom - dostojnim covjeka se uvijk isplati --a uvijek ima ljudi i boga da ti pokaze i da snjer --i pomogne -jer ovdje u H.R.je haos -nepodnosljivo -vise --pozdrav
KONOBAR PO SVIM VECIM HRVATSKIM DISKOTEKAMA I KLUBOVIMA,ZAINTERESIRAN ZA RAD U SVICARSKOJ ,PUTOVNICA NOVA,NIKAD KAZNJAVAN SPREMAN ZA RAD 12 H DNEVNO,23 G ,8 G ISKUSTVA,ENG.JEZIK,KOMUNIKATIVAN I VEDAR MOMAK ZELJAN USPJEHA KAKO POSLOVNOG TAKO I OSOBNOG NAPREDKA U SOCIJALNOM POGLEDU,VRSTA POSLA NIJE BITNA ,HVALA BR. MOB 00385955304012
gosp.Zvone spreman sam sutra krenuti,voljan sam raditi sve i svasta,konobarim od 15g,radio sam za Denisa Ercega u vodickoj Haciendi i poreckom Byblosu,usađene su mi vojnicke navike u konobarenju i odnos za posao,broj mob 00385955304012,hvala i nadam se pozivu!
gosp.Zvone spreman sam sutra krenuti,voljan sam raditi sve i svasta,konobarim od 15g,radio sam za Denisa Ercega u vodickoj Haciendi i poreckom Byblosu,usađene su mi vojnicke navike u konobarenju i odnos za posao,broj mob 00385955304012,hvala i nadam se pozivu!
Konobar sa iskustvom,23 g,hacienda,byblos,best (zg),zeljan posla i osobnog napredka,ozbiljan,zivim sam vec 3 g,zelim do 30 napraviti nesto u zivotu,hvala 00385955304012 ili dalibor.simac@gmail.com
ej iam 23 god htio bi radit u svicarskoj znam njemacki... dali se moze sredit sta''''
hallo.
Ako zelis javi se pa ce vidjet sta se moze napravit.
Dobro je da si medicinska sestra, koliko imas godina dali si udata itd,, napisi nesto o sebi
pozdrav
zdravo
imam 20 godina,trazim bilo kakav posao da radim u svicarskoj,fizicki poslovi,bilo sta samo da se radi 
zdravo
imam 20 godina,trazim bilo kakav posao da radim u svicarskoj,fizicki poslovi,bilo sta samo da se radi 
Da li u Svicarskoj postoje neki poslovi za mlade parove, ili ako ne, mogu li se prijaviti negdje i nekako za cuvanje djece imam dosta iskustva u tome ? Hvala unaprijed
trazim posla na gradjevini .ako ima nesto za mene da radim imam iskustva.moj br.061011912,0644261678
zdravo,zivim u tuzli i potreban mi je posao,radi financiskog stanja,vredan sam i znam dosta toga raditi,zavrsio sam skolu rudarsku smijer ZLATAR,ali kao zlatar nemam posla,znam raditi kao vodoinstalater i dosta raznih fizicki poslova... ako ima kakav posao da mogu raditi javite. hvala unapred 38761962060 to je moj TEL
pozdrav,zivim u tuzli imam zavrsenu skolu za masin bravara i atest varioca,kao sto imam iskustva sa tim poslovima radio sam u fabrici detrdjenata dita u tuzli,kao sto je mnogim poznato ta se fabrika raspada,a meni je potreban posao,unaprijed hvala...38762663092
TRazim bilo kakav posao u svicarskoj,okolica zurich,kloten,gradjevina,bilo sta,00385989710243
Pozdrav
Imam 18 godina i zavrsio sam srednju kuharsku skolu. Imam 3 godine skolske prakse rada u kuhinji. Odlicno govorim njemacki i engleski jezik. Zainteresiran sam za rad u Svicarskoj, Njemackoj i Austriji. HVALA
Broj mobitela na koji me mozete kontaktirati 099 686 5500
Za sve koji traže posao u Švicarskoj. Za ljude iz bivše Jugoslavije i još nekih drugih zemalja na žalost već duže vremena nema radnih viza.
Jedina mogučnost je da se s nekim vjenčate, ali treba voditi računa i o poznavanju jezika, a isto tako i o starosti.
Naime, za ljude koji ne poznaju jezik, ili su oko 40-e i više praktično neme šanse za posao.
Ja osobno bih vrlo rado upoznao mlađu ženu (osjetno ispod 40) i sredio joj papire, ali samo pod uvjetom da stvarno živimo zajedno. Nije mi stalo do avanture.
Gospodine slavko odakle ste Vi i koliko imate godina? gdje zivite u svicarskoj?pozdrav
poz kako otići raditi u Švicarsku ali samo legalno....znam raditi TK instalacije upuhivanje microcijevi i microcabla...ako ima ko kakve informacije neka se javi na danijeljajticjaje1@net.hr 00385 91 1550 921
jel se moze studirat u svicarskoj?? studiram po bologni
trebate muskarce ili devojkr
...niko nam se ne javlja o nekom uspehu.....
Sandra,ima li šta novo?
Pozdrav Slavko! Imaš li koga za mene +41-kako bi ti rekao osjetno?....
Imam javi se na moj mail....
zezaš me?
trazim posao ako neko zna nešto neka javi na broj 0922688709
Debili, a da probate shvatit da ovo nije oglasnik i ako baš tražite posao, odite u švicarsku pa potražite ili kopajte po njihovim oglasnicima.
Svi sve vi tu neki mehaničari, bauštelci, keramičari... i nemam ništa protiv toga, ali ovdje nećete nać posao.
tako je ovde necete naci posao a ni pomoci neko samo gubejne na vremena bla bla bla
pozdrav
tako je ovde necete naci posao a ni pomoci neko samo gubejne na vremena bla bla bla
pozdrav
pozdrav
pozdrav
jel iko ima neko pozitivno iskustvo,ili poziivan odgovor,jel se iko usricija ovin puten? 
Majstor sam za montazu namjestaja..ako ima kakav posao u Švicarskoj da mi neko javi.. Zavrsio sam skolu INSTALATER CENTRALNOG GRIJANJA
ja znam da kradem ako ima kakog posla
Ako ima neka dobra duša da pomogne siromašnom Hrvatu u potrazi za poslom, bio bi mu veoma zahvalan.
Po zanimanju sam elektrotehničar .
Servisirao sam razne industrijske strojeve i radio elektrointalacije, mogu i poslovi u stolariji (kanterica, pila, CNC).
Svim dobronamjernim ljudima unaprijed hvala.
nudim fiktivni brak zeni ili djevojci u ch micostjepanovic@hotmail.com
Vjencala bi se za papire u Svicarskoj, ovo je moj broj tel 0992411133
jeli sada prekasno
ja sam kuhar tehnolog imam 42 god
sta vi drzite u svajcarskoj? ja sam radila do dec tamo u kuhinji sada sam kuci ali isla bih opet imam skolu za kuvare 28 god imam
sta vi drzite u svajcarskoj? ja sam radila do dec tamo u kuhinji sada sam kuci ali isla bih opet imam skolu za kuvare 28 god imam.mail m_boljevic@yahoo.com
javi se na moj email micostjepanovic@hotmail.com
Imali sta posla u svicarskoj za pekare
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka: