Studentska putnička agencija STA Zagreb
Putnički forumArhiv posljednih novosti.Pratite nas na  TwitterjuNaruči se za putničke RSS obavijesti
Forum
UČITELJ U AFRICI (KENYA, ETIOPIJA)
Dodan: 13. 01. 2009 @19:11:21
ivana
Gost
Glasajte ZA Glasajte PROTIV
Glasova: 0
Pozdrav, zanima me da li netko zna gdje se može prijaviti za rad u gore navedenim zemljama (ili negdje drugdje u centralnoj Africi) kao učitelj u osnovnoj školi ili engleskog jezika. Zahvaljujem...
Re: UČITELJ U AFRICI (KENYA, ETIOPIJA)
Dodan: 14. 01. 2009 @14:02:59
me
Gost

bok

www.idealist.org

to su programi voloniranja, i ja sam razmisljala o tome, i ima stvarno zanimljivih programa

Dodan: 14. 01. 2009 @18:43:07
ivana
Gost

ej...al inače nisam mislila na volonitranje onego ovak...plaćeni posao...

mislim da je moguće nešto preko UN-organizacija.(Unicef, unhcr) al neznam kako da upadnem unutra i prijavim se..

dal možda netko zna??!!!

Dodan: 14. 01. 2009 @22:59:01
me
Gost

za to neznam... pokusaj proguglat :) nadam se ces nac nesto, sretno

Dodan: 24. 01. 2009 @14:22:43
dana
Gost
mozes otici na stranicu un i tamo nadji pod UN volunteers. tamo se prijavis al je jako tesko i to dobiti. al mozda budes sretne ruke. link je na www.unv.org
Dodan: 14. 04. 2009 @18:58:27
bok
Gost
Ja sam se javila prije 2 godine u Unicef za volontiranje kao prevoditelja engleskog ( imam to završeno), ali nikad mi nisu odgovorili. Mislim da je jako ambiciozno tražiti nekakav takav posao i uglavnom za njega traže uistinu briljantne pojedince s briljantnim rezimeom. Na žalost, niti volontiranje se danas više ne cijeni kao nekad. Najbolje je platiti negdje taj program volontiranja i onda ti oni barem nađu neki posao, pa ajde, em doživiš Afriku, em to iskustvo možeš staviti u biografiju, em pomogneš drugima. Jedino što mene brine su te bolesti koje okolo haraju.
Dodan: 15. 04. 2009 @14:27:55
Marinemir
Gost
Ma bolesti uopće nisu problem, prošlo ljeto sam putovao po Africi, čovjek se lako i jednostavno cijepi protiv većine bolesti, ja sam se cijepio protiv žute groznice, boginja i hepatitisa, te pio lijekove za malariju. Ništa mi nije bilo. Stvarno bolesti nisu problem ako se čovjek imalo pazi. A neka cjepiva poput hepatitisa su uvijek korisna, kao i obnova cjepiva protiv tifusa i tetanusa koje se zadnju put cijepimo u osnovnoj ili srednjoj školi.
Dodan: 16. 04. 2009 @19:38:18
bok
Gost

Meni se javila neka žena s volonterskim programom, koji izgleda vrlo primamljivo i zanimljivo. Plaćen mi je i smještaj čak i hrana, ali to mi se čini malo sumnjivo. Sigurno negdje leži catch. Koliko ja znam, danas nema ništa besplatno, ako se usput ne naradiš ko tri konja! Ili ako nisi u nekoj opasnoj situaciji usput! To mi se čini kao neka ozbiljna organizacija i sve, ali na kraju me mogu staviti čovječe s hrpom ljudi koji imaju AIDS u neku opasnu situaciju i onda neću biti tako sretna za besplatni smještaj i hranu.

Čuo si i sam da se 99 posto tih programa, sam si plaćaš smještaj i hranu, tako da mi nije jasno kakav je ovo, kad si ne plaćaš, nego ti oni plaćaju. Malo mi je to čudno. Kad danas čovjek ne može više biti siguran u ništa. Svi muljaju, na svakom koraku!!!!!!!

Dodan: 10. 05. 2009 @13:45:42
nika09
Gost
Ja bi išla u veljači 2010. u Ruandu kao volonter, zanima me jel itko zainteresiran za tako nešto?
Dodan: 25. 05. 2009 @12:23:17
marin00018
Gost
U Ruandu........svakako, ali koliko je teško upasti za volontiranje, ako imate ikakve informacije o tome i gdje se prijaviti za to, bio bih zahvalan da mi javite!
Dodan: 13. 01. 2010 @15:35:33
k.
Gost

Jako me zanima, ako nije prekasno

Dodan: 08. 02. 2010 @13:27:30
ivana
Gost
i mene isto.. o tome razmisljam vec godinama
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Dijelite s drugima: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Budi informiran i prijavi se na mailing listu:

STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com