Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » Krakow nova godina

123 - Krakow nova godina
jel netko bio u krakowu za novu godinu?? skojom agencijom i jel možda netko bio u hotelu Nawojka??? kakve su cijene??
 Dodan: 13. 11. 2008 @14:40:03
odgovori 

xy - Re: Krakow nova godina
bila sam prije dvije godine za doček i bilo je super.išla sam preko collegiuma i dobili smo hotel 3 min pješice od glavnog trga.mislim da je bio wispyansky ili sl.
 Dodan: 13. 11. 2008 @15:25:54
odgovori 

nova - Re: Krakow nova godina
ja sam išla u vlastitom aranžmanu vlakom,povratna karta je bila 100 eura,a hostel dvokrevetna soba 20 eura noć po osobi,slobodniji se nego kad ideš preko agencije,a često bude i povoljnije,sretno!
 Dodan: 17. 11. 2008 @17:46:14
odgovori 

ivanzg - Re: Krakow nova godina
gdje si uzimala kartu za vlak? nekako mi je to skupo... planirao sam jeftinije ici. Idemo nas 4 frenda. Rezervirali smo Grochowa hostel - jel bio itko tamo? Kazu da je malo dalje od centra. Ima li netko kakav prijedlog hostela da je jeftin i da je u centru?
 Dodan: 18. 11. 2008 @20:08:17
odgovori 

nova - Re: Krakow nova godina
kupila sam kartu na glavnom kolodvoru,presjeda se u becu,veza je odlicna tak da nema puno cekanja,a vlakovi su ok,imaju restorane,a u ovom do krakowa cak i dobro cesko pivo:O),samo obavezno uzmi rezervaciju jer bi se moglo desiti da cete morati stajati na povratku.inace,znam bar da se bar prije moglo kupovati karte za vlak na razne kartice,neznam da li cak i na rate. ja sam odsjela u lemon hostelu,dorucak nam je bio ukljucen u cijenu (tak je u vecini hostela u krakowu),ponesi puno puno tople robe jer je bilo stvarno jaaako zima,a zbog toga mozda nebi bilo lose da je hostel negdje blize centru....ovaj lemon je bio tak tak,ok,lokacija je dobra, mada im je grijanje znalo malo stekati...sretno!
 Dodan: 19. 11. 2008 @12:21:16
odgovori 

spomenko bogimir - Re: Krakow nova godina
volim i ja poljsku al ove godine necu ici ostat cu kuci,pozdrav dobrim ljudima
 Dodan: 21. 11. 2008 @15:19:38
odgovori 

123 - Re: Krakow nova godina
jel netko bio u hotelu krakus junior??
 Dodan: 21. 11. 2008 @19:32:09
odgovori 

ivanzg - Re: Krakow nova godina
mene zanima, ako je netko bio u hostelu Oleandry, da mi kaze dvije-tri o njemu..:) Hvala
 Dodan: 24. 11. 2008 @18:49:57
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: