Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Hosteli » hosteli-Sarajevo

broz - hosteli-Sarajevo
Znali tko kakav dobar i povoljan hostel u Sarajevu. Hitno mi je!
 Dodan: 16. 07. 2005 @21:07:18
odgovori 

Tunis - Re: hosteli-Sarajevo

Probaj "Posilipo". Hostel je u samom centru, cijena 16 eura, ali mozes se dogovorit s gazdom da ti spusti za koji euro. "Ljubicicu" ne preporucam, ali cijene su od 8 eura pa nadalje.

Dodan: 18. 07. 2005 @10:07:23
odgovori 

broz - Re: hosteli-Sarajevo
hvala!
 Dodan: 20. 07. 2005 @19:51:39
odgovori 

senka - Re: hosteli-Sarajevo

Najbolji hostel u Sarajevu je hostel ljubičica ul M.M.Bašeskije 65 sa ljubaznim osobljem i puno informacija o cijelom gradu,ajoš puno toga i još dobrodošlica kafa

Dodan: 17. 03. 2006 @12:38:35
odgovori 

(H)Amsterdam - Re: hosteli-Sarajevo
Bio sam u Ljubicici. Iako je rijec o totalnoj rupi, atmosfera je jako dobra. Ljudi su totalno cool, prijateljski raspolozeni , duhoviti... cesto se zarakija pa ne treba ocekivat puno spavanja, a treba i pripazit na bakicu koja zivi na katu ... nadam se da je ziva :)
 Dodan: 05. 06. 2006 @14:20:18
odgovori 

Matija - Re: hosteli-Sarajevo
Daj mi napisi plz neki kontakt za Ljubicicu i Posilipo hostel fala
 Dodan: 07. 11. 2006 @21:26:02
odgovori 

TAMARA - LJUBICICA HOSTEL SARAJEVO 00 387 (0) 33 535 829
JEDINI HOSTEL REGISTROVAN U SARAJEVO TO JE LJUBICICA JAKO DOBAR DOBRO OSOBLJE IMAJU RESTORAN JEFTIN NOĆENJE SA DORUČKOM ZABAVNO SVE OK
 Dodan: 17. 01. 2007 @12:57:49
odgovori 

Ana Pula - Re: hosteli-Sarajevo
Bila sam u sarajevu sve sto je deset eura osam eura smestaj niskog kvaliteta uzasan i strasan..
 Dodan: 18. 01. 2007 @09:05:28
odgovori 

Rastko-Novi Sad/Vojv - Vikend u Sarajevu

Ej drugari,

kakav je provod u Sarajevu u toku vikenda? Moja supruga je Sosa iz Banata i nikada nije bila u Sarajevu pa sam mislio da je iznenadim sa ćevapima na čaršiji, turističkim razgledanjem grada i noćnim izlaskom. Nas bi interesovao i smeštaj pa osim ovih hostela koje ste nabrojali da li ima još nekih u gradu( ne po brdima)? Pozdrav iz Novog Sada

Dodan: 22. 01. 2007 @14:15:10
odgovori 

2 - Re: hosteli-Sarajevo
Hostel Lion, odmah na baščaršiji - predivno
 Dodan: 25. 01. 2007 @20:50:22
odgovori 

Marin - Re: hosteli-Sarajevo
Meni je u Ljubicici bilo ugodno :)
 Dodan: 07. 02. 2007 @22:26:28
odgovori 

ana - Re: hosteli-Sarajevo
najbolji hostel sa privatnim smještajem je hostel Marko Polo,sve je super čisto tv internet kuhinja gratis.Osoblje je super ljubazno.Ako želite smještaj u samom centru nazovite 061512 844
 Dodan: 23. 02. 2007 @16:58:39
odgovori 

marko - Re: hosteli-Sarajevo

ljubicica je uzas, nemaju hostel nego vas smjestaju po kucama, kod privatnih kuca .. uzas zivi ...

Dodan: 15. 03. 2007 @13:32:52
odgovori 

INDIRA -ŠATROLOG - Re: hosteli-Sarajevo MARKO POLO ?????

HOSTEL MARKO POLO (NEPOSTOJI )??? BIO SAM NA TOJ ADRESI ALI NEPOSTOJI I NEMOJ TE GUBITI VRIJEME JER JE SAMO LAŽ KOJ I INIJE NIKAD NI BIO I NEPOSTOJI

Dodan: 20. 03. 2007 @14:03:19
odgovori 

jaksa - Re: hosteli-Sarajevo
e ovako!ljubicica uopce nije hostel nego turisticka agencija koja te smjesti privatno kod nekih ljudi te uzima 50 posto love sebi.tako da ti je najbolje pitat nekoga ko je bio u ljubicici broj od tih ljudi koji nude smjestaj pa se dogovorit direktno s njima za cijenu.mozes proc duplo jeftinije.cura i ja smo platili 6 eura nocenje.ali smjestaj ti nije nikakav problem nac.mozes bez ikakvih problema doc tamo sa ruksakom i bez ikakvih rezervacija i naci ces smjestaj bez problema jer ima dosta prenocista i hostela po gradu koji ti nisu na netu.a i ljudi kada te vide sa ruksakom ce ti i sami na ulici pric i ponudit smestaj(stvarno!!!). svi su ti pristupacni i sve ce ti rec i pokazat tako da te ne bude sram.za izlaske se ne brini jer ti je sve u centru.preporucam city pub.
 Dodan: 21. 03. 2007 @10:03:46
odgovori 

MAJA SLOVENIJA - Reb BAŠČARŠIJA : hosteli-Sarajevo
NEMOJTE DOLAZIT U SARAJEVO AKO NE REZERVIŠETE JER MALO JE REGISTRIRANIH SOBA MOŠETE SE SAMO RAZOČARATI I POKVARITI VAŠ ODMOR U SARAJEVU JER PUNO LJUDI NA CRNO RADE
 Dodan: 21. 03. 2007 @20:48:27
odgovori 

ADAM ŠAHINOVIĆ AUSRT - Re: hosteli-Sarajevo
BIO SAM U MNOGO HOSTELA ALI JE NAJBOLJI HOSTEL LJUBICICA U SARAJEVO IMA RESTORAN INTERNET DORUČAK EVRI OK
 Dodan: 21. 03. 2007 @21:18:56
odgovori 

HRVOJE ZG - Re: hosteli-Sarajevo
KAJ VI LJUDI SE PREPUCAVATE S TIM HOSTLIMA OVAJ JE VAKAV ONAJ ONAKAV, TO VIS NIJE BITNO BITNO JE TO DA SU LJUDI OK, SARAJEVSKA RAJA JE TOTALNO OTKACENA, BIO SAM PRIJE PAR DANA U SARAJEVU, I SUPER SAM SE PROVEO, I TU SAM OPET NA LJETO
 Dodan: 22. 03. 2007 @20:09:59
odgovori 

HRVOJE ZG - Re: hosteli-Sarajevo
e ljudi bio sam u LJUBICICI HOSTELU SVE JE OK usuga hrana komplet servis jako konforno preporučujem svakome
 Dodan: 23. 03. 2007 @11:06:59
odgovori 

janjoš SLO - Re: RESTORAN hosteli-Sarajevo

možel mi neko reći neki smještaj sa doručkom da nije skup može privatni ili hostel u sarajevu

Dodan: 24. 03. 2007 @21:26:59
odgovori 

matijaš ZG - Re: hosteli-Sarajevo

možeš jeftino proći u LJUBICICU oni imaju i dobar restoran i smještaj jako lijep čist doručak dobar una baščaršiji

Dodan: 24. 03. 2007 @22:50:08
odgovori 

paula - Re: hosteli-Sarajevo
hostel marko polo je najlepsi hostel u gradu sarajevu ljubicica je obicna nula lovi po kolodvoru zena je uzasna varalica slike fine a tamo joj
 Dodan: 03. 04. 2007 @19:25:24
odgovori 

paulina maroko - Re: hosteli-Sarajevo varalica??? marko polo nepostoji
ne gubite vrijeme u marko polo možete samo imati problema je je pun problema pa se uvjerite?????
 Dodan: 04. 04. 2007 @13:43:34
odgovori 

INDIRA -ŠATROLOG - Re: hosteli-Sarajevo ????????
Bik problem MARKO POLO ???????
 Dodan: 04. 04. 2007 @14:58:19
odgovori 

maja INDIRA LAŽOV P - Re: hosteli-Sarajevo INDIRA EVRI LAJT?????????
u ŽIVAJTE U SARAJEVU
 Dodan: 04. 04. 2007 @16:18:00
odgovori 

martin CROACIJA - Re: hosteli-Sarajevo LJUBICICA
BIO SAM U LJUBICICI HOSTEL PREDLAŽEM SVIMA JER JE DOBRA LOKACIJA DOBRO OSOBLJE RESTORAM INTERNET SVE NA JEDNOM MJESTU PREDLAŽEM SVIMA
 Dodan: 05. 04. 2007 @22:40:18
odgovori 

saša u.s.a - Re: hosteli-Sarajevo

imal mi neko predložit neki hostel u sarajevo hitno moije jeftin sa hranom

Dodan: 07. 04. 2007 @12:45:19
odgovori 

dali nam možeš dati broj od ljudi kod kojih ste vi bili smješteni.Hitno nam treba. Ali samo ako je blizu centra.

Dodan: 12. 04. 2007 @15:44:35
odgovori 

ZERINA - Re: hosteli-Sarajevo

Bili smo u sarajevo nas grupa 35 osoba u Ljubicici bilo je sve ok i mislim da je samo 1 hostel registrovan ne obraćajte pažnju na ove priče ima samo 1 hostel i ljudi su svi ok koji su zaposleni predlažem svima imaju 1500 kreveta, restoran , jeftin ama sve ljudi imaju tačno preko puta česme vode na Baščaršiji

Dodan: 14. 04. 2007 @22:05:01
odgovori 

dali je taj mikij u centru sarajeva
 Dodan: 17. 04. 2007 @14:45:08
odgovori 

dinko -velika gorica - Re: hosteli-Sarajevo

Bio sam u Sarajevu za Novu godinu.Bilo je fakat dobro.Ljudi su super,a Sarajevo je predivan grad.

Ja sam spavao u Ljubičici i bilo je sasvim ok.

Nije skupo,lokacija ok i osoblje jako uslužno.

Puno škvadre iz cijeloga svijeta.Dobra zajebancija.Mi smo bili u hostelu sa nekom grupom iz Italije.Ludilo.

Dodan: 17. 04. 2007 @18:38:14
odgovori 

pansion STARI GRAD - Re: hosteli-Sarajevo
U jezgru Bascarsije nalazi se predivan pansion Stari Grad,dobra lokacija dobra cijena,ima privatno svaka soba kupatilo.Posjetite ga i necete se pokajati ,100%.Informisite se na telefon-033-23-98-98.
 Dodan: 21. 04. 2007 @10:18:14
odgovori 

šaban - Re: hosteli-Sarajevo
Što se tiče Hostela Marko Polo ako si bio ili bila na adresi Logavina 6 mogao si vidjeti da hostel postoji.A tvoj je problem što te drugi nagovaraju da ovo pišeš.Uostalom za tebe i nije Marko Polo idi molim te u Ljubičicu.Tamo je za tebe najbolji smještaj
 Dodan: 24. 04. 2007 @13:45:40
odgovori 

aida - Re: hosteli-Sarajevo
Nemoj ljude da lažeš,kada i sam znaš da u ljubičici možeš spavati za 10 eura ali sa miševima,nepoznatim crncima i ostalim nepoznatim ljudima.
 Dodan: 24. 04. 2007 @13:51:44
odgovori 

izabela - Re: hosteli-Sarajevo

ćao raja bila sam u Sarajevu da rezervišem sobe za prvi maj.Rezervisala sam u Marko Polo.Ljudi vas dočekaju na stanici i odvezu do hostela.Imaju malo soba ali su sve divno namještene.Sobe su dvokrevetne i trokrevetne.A ako imate želju da budete sami ima i jednokrevetna sa francuskim ležajem.Cijene su od 10-15 eura.Sve sobe su sa tv.Što se tiče hostela Ljubičica i agencije ljubičica bila sam i tamo i to je na Baščaršiji blizu Marka Pola ali to je živi užas.Neznam odakle da počnem,dali sa osobljem ili sa smještajem ili higijenom.Ali najbolje da se sami uvjerite kao što sam i ja.Ovo vam govorim da se nezeznete kao što sam ja jer sam prvo otišla u Ljubičicu,tj.oteli su me na autobuskoj stanici.

Dodan: 25. 04. 2007 @12:40:39
odgovori 

zoran - Re: hosteli-Sarajevo

Ja sam bio i u Ljubičici i u Marko Polo.Marko polo je za za turiste koji hoće mir i tišinu i koji su porodični.To je jedan divan porodični hostel uredan sa ljubaznim osobljem.

Što se tiče ljubičice tu je jeftino neuredno jer tu spavaju studenti i oni sa pličim džepom,pa se i zalomi dernek i pijanke pa ko je sam i hoće provod tu ga može naći.

ko šta voli nek izvoli

Dodan: 25. 04. 2007 @12:45:49
odgovori 

Indira Lažov???? - Re: hosteli-Sarajevo

AKO SE ODLUČITE POCI U MARKO PONESITE DOSTA DROGE JER JE MOČETE DOBO UNOVČITI TAMO MOĆEŠ UĆIVATI U ZATVORU I JOS MNOGO NE UGODNIH STVARI ?????????

Dodan: 25. 04. 2007 @18:19:55
odgovori 

MARINKO - Re: hosteli-Sarajevo
POSTOVANI BIO SAM U LJUBICICI I TO JE OZBILJNA FIRM NE OBRACAJTE PAŽNJU NA KLEVETE JER JE TO FIRMA OD IMENA OZBILJNA I NAJACA U SARAJEVU IDITE U LJKUBICICU I UZIVAJTE SRETNO
 Dodan: 25. 04. 2007 @18:24:02
odgovori 

SENDI - Re: hosteli-Sarajevo

MARKO POLO je izmisljeno ime to je jedan stan u zgradi koji zive neki ljui koji obmanjuju goste .Uzimaju ih na smjestaj bez prijave i ustvaari boravak bez ikakve sigurnosti u gradu

Dodan: 25. 04. 2007 @18:52:24
odgovori 

maja - Re: hosteli-Sarajevo

Gospodine Sendi,

Odakle Vi znate da nema prijeve ako niste bili i ko danas garantuje neku sigurnost u gradu, a u ostalom ako cemo o sigurnosti u ageniji Ljubicica je vec nekoliko puta bacena bomba.

"Sve prema zaslugama ha,ha,ha."sto mozete i procitati u dnevnoj stampi da nebude rekla kazala.

Dodan: 26. 04. 2007 @15:17:32
odgovori 

hamdo - Re: hosteli-Sarajevo
Odgovaram na ovu poruku gospodze Indire lazov,kada nauci pravopisno pisati neka se onda oglasi na forumu.
 Dodan: 26. 04. 2007 @15:21:32
odgovori 

SENDI USA - Re: hosteli-Sarajevo

E ljudi bio sam u marko polo to je suviše prljavo i

puno igala i šprica kao da tu žive samo narkomani i neki

čudni ljudi i nemoj te tamo ici jer je stvarno samo prevara , ja nisam smeo da spavam morao sam otići u hotel u blizini

Dodan: 26. 04. 2007 @18:24:18
odgovori 

hamid maja šaban iza - Re: hosteli-Sarajevo

e bre ljudi bili smo i tražili marko polo ali smo jedv a našli

to je neki stan previše prljav i sve se laše ali ljudi su svi

neuobicajni otišli smo ali tu nismo mogli ostati jako loše

dali u toj zemlji postoji zakon za ove prevare treba te samo

otići do policije i tu se informisati za tu porodicu ali jedan

savjet otiđite u hotel ili u nekom drugom smještaju

Dodan: 26. 04. 2007 @18:40:06
odgovori 

ivana zagreb - Re: hosteli-Sarajevo

Bok svima koji traze smestaj u sarajevo Marko Polo je super smestaj ovo sto pise ova turisticka agencija je kleveta......kokurencija podrazumevase

Dodan: 26. 04. 2007 @22:57:46
odgovori 

irfan - Re: hosteli-Sarajevo

ha ha svasta pisu za Marko Polo ja se javljam direkt iz Maro Polo Hostela.Super je.svi koji žele mogu doći i provjeriti da je laž što piše Lubičica za njih.Oni su tamo svi retardirani.Ljubazna gospođa iz Marka Pola moli da se njeni fanovi neprepucavaju sa ljubićicom jer ih stvarno nedotiće što pišu iz ljubićice.Oni su samo ljubomorni jer je nekada hostel Marko Polo bio najljepši smještaj koji je ljubićica imala.Kada su ljudi iz Marka Pola vidjeli s kim imaju posla odvojili su se.Sada Rade sami za sebe.Ljubićica je ljubomorna jer je izgubila svoj najbolji smještaj.Molim vas neka pišu sve najgore za Marko Polo nemojte se nervirati.

Dodan: 27. 04. 2007 @13:27:23
odgovori 

srđan-split - Re: hosteli-Sarajevo
Nemogu da se nejavim,otiđite na web stranice i jednog i drugog hostela i vidječete ko laže,Hostel Marko Polo ima slike vlastitih soba,dok je Ljubičica stavila sobe Hotela Šeraton,vjerovatno če se ljubičica u dogledno vrijeme zvati Đeraton ha ha.Ljudi ,moj savjet provjerite kakav je koji hostel na njihovim web stranama jer zaista postoje i jedan i drugi.
 Dodan: 27. 04. 2007 @13:32:57
odgovori 

KOMUNA -SPRICA - Re: hosteli-Sarajevo

KO ZNA MALO O BOMBI NEKA SE HITNO JAVI POLICIJI 122 ILI BLIŽOJ POLICISKOJ STANICI

UNAPRIJED ZAHVALAN I

Dodan: 27. 04. 2007 @13:40:48
odgovori 

MARKO -POLO - Re: hosteli-Sarajevo

IMATE DOSTA PROBLEMA

SA ŽIVOTOM ????????????????????? A

TRAŽITE JOŠ ????????????????????????????????

Dodan: 27. 04. 2007 @13:56:18
odgovori 

stacy - Re: hosteli-Sarajevo
Zelim svima puno srece koji se odluce za Ljubicicu, trebat ce mi. Gazdarica Ismeta je bila pod istragom Mup-a zbog krijumcarenja Kurda prema zapadnoj Europi '97 i '98, a cula sam od decka iz Sarajeva da je ona uvezana i u poslove sa drogom. Uostalom, moji prijatelji iz Italije koje sam uputila na njih, jer imaju najnize cijene (8 EUR), ali su ih smjestili u takav uzas da ne mogu da vjerujem. Ljudi, klonite se kriminalaca iz Ljubicice!!Uostalom odite tamo u tu agenciju i samo pogledajte Ismetu i te likove da bi vam sve jasno postalo!
 Dodan: 30. 04. 2007 @20:01:10
odgovori 

bivsi posjetitelj - Re: hosteli-Sarajevo
hostel ljubicica je najveca prevara.Agencija je u centru,ali smjestaji su potpuno negdje drugo,ubrdu skroz daleko.Nikad nikog ne prijavljuju rade na crno.Cistoca je nula,mjenjaju posteljine jednom u godini Nikako ne idite u ljubicicu to je velika prevara.
 Dodan: 09. 05. 2007 @09:18:03
odgovori 

anonimni posjetitelj - Re: hosteli-Sarajevo

Ja stvarno ne vidim tu poentu u vašem prepucavanju, ovaj forum nije tu za vaše ogovaranje, podhitno treba javiti administratoru ili kome već, moderatoru ove str. brukate se, bolje vam je da malo ohladite već jednom!!!

Dodan: 09. 05. 2007 @10:32:07
odgovori 

MIKI SARAJEVO - Re: hosteli-Sarajevo
POŠTOVANI CITAOCI FORUMA NE OBRACAJTE PAŽNJU NA OVO I ONO LJUBICICA JE JEDINA FIRMA _TVRTKA KOJA JE OK I ZATO NEGATIVNE OSOBE POJEDINE JE KLEVETAJU ALI FIRMA JE OK OZBILJNA UZIVAJTE U USLUGAMA LJUBIČICE
 Dodan: 09. 05. 2007 @18:58:01
odgovori 

>honda< - Re: hosteli-Sarajevo

stacy....

poklopi se jer uopste ne znas kako ljudi rade....

i uostalom sta ti imas pricati o ismeti...

kada je ne znas...

nikada nije imala veze sa drogom....i nije bila pod istragom MUP-a....

i otkud ti to da ima decka.....

srce ona je sretno udata zena....

Dodan: 16. 06. 2007 @19:40:07
odgovori 

anica - Re: hosteli-Sarajevo
Sorry,ali citam ove poruke na forumu koje su me potpuno zbunile sada.Trazim i ja nesto povoljno za nocenje u Sarajevu ali tek sad sam u haosu.Molim vas,recite mi gdje se moze nociti a da je sve ok?Pa neka bude to nocenje i 20e,tako do 30e maksimum.
 Dodan: 24. 06. 2007 @10:42:51
odgovori 

anica - Re: hosteli-Sarajevo
Ovaj konak mi djeluje fino.Cijena nije previsoka.A je li neko od vas vec boravio u njemu?Je li to blizu starog grada?Ne znam nista jer sada trebam prvi put ici tamo.
 Dodan: 24. 06. 2007 @10:48:35
odgovori 

sandra zagreb - Re: SARAJEVO hosteli- Sarajevo

POSTOVA ČITAOCI OVOG FORUMA NAS 7

DJEVOJAKA ISTO SMO OVO ČITALI ALI SMO SE

ODLUČILI ZA LJUBICICU

I STVARNO SE ZA LJUBICICU NEMA MIŠTA

LOŠE RECI JER IMAJU SVU USLUGU I SVE JE

UREDU I PREPORUČUJEM SVIMA NEMOJ TE SE

OKLEVATI JER JE VELIKA GUZVA

Dodan: 27. 06. 2007 @13:24:27
odgovori 

bok,

ne znam tko piše ove propagande ali ljudi nikako nikako nejdite u ljubičicu- svatko tko ima potrebe za minimalnim higijenskim uvjetima. tamo možete samo ako vam treba krov nad glavom i to je to. inače, mislim da nema potrebe za sarajevo unaprijed rezervirati, ima stanova koji se iznajmljuju za 10 eura/noć....

Dodan: 30. 06. 2007 @17:50:07
odgovori 

bok,

ne znam tko piše ove propagande ali ljudi nikako nikako nejdite u ljubičicu- svatko tko ima potrebe za minimalnim higijenskim uvjetima. tamo možete samo ako vam treba krov nad glavom i to je to. inače, mislim da nema potrebe za sarajevo unaprijed rezervirati, ima stanova koji se iznajmljuju za 10 eura/noć....

Dodan: 30. 06. 2007 @17:50:11
odgovori 

Toni - Re: hosteli-Sarajevo

Hosteli sarajevo 23 hostela steje na raspolaganju dobro dosli ...

Dodan: 03. 07. 2007 @17:11:02
odgovori 

roki zag - Re: hosteli-Sarajevo

U SARAJEVO SAMO IMA 1 JEDAN HOSTEL A OSTALI SU SAMO PREVARANTI

Dodan: 05. 07. 2007 @21:43:40
odgovori 

azra - Re: hosteli-Sarajevo
Nas 5 je bilo u SA MARKO POLO SUPER
 Dodan: 26. 07. 2007 @14:03:50
odgovori 

maja INDIRA LAŽOV P - Re: hosteli-Sarajevo

Evo me u LJUBICICI i ovde je sve kul

Dodan: 29. 07. 2007 @17:21:08
odgovori 

TURISTA - Re: hosteli-Sarajevo

Kako samo jadno i smijesno reklamiranje Ljubicice od strane uposlenika ove turisticke agencije. Svi komentari koji dolaze kao pohvala rada ove agencije dolaze od jedne osobe. Pa to moze i beba mala zakljuciti da to pise samo jedna osoba SAM POD DRUGIM nickovima !!! Ljudi dragi iz Ljubicice, svi znamo kako radite i sta radite ! Samo jedan savjet a to je da se ne igrate sa ljudima koji dolaze u Sarajevo ! Niko nije naivan da nasjeda na vasu satrologiju jer svi znamo kakav smjestaj imate !!! A o kriminalnim radnjama, bombama na vasu agenciju, suvisno je komentarisati!!!

A vi dragi ljudi koji nam dolazite u goste, prje nego da se odlucite za dolazak u Srajevo dobro provjerite smjestaj u kojem odsjedate ako zelite ugodan boravak !

Dobro nam dosli,

RAJA IZ SARAJEVA !!!

Dodan: 29. 08. 2007 @15:39:46
odgovori 

Jasna - Re: hosteli-Sarajevo
Hocu prvi put u Sarajevo i to sama. Dolazim iz Njemacke 11 ili 14 Septembra, trazim prenociste. Sta mozes da mi predlozis? Osim ljubicice( to mi je nesigurno). Hvala puno. Pozdrav, Jasna
 Dodan: 01. 09. 2007 @15:03:17
odgovori 

jasna iz sarajeva - Re: hosteli-Sarajevo
predlažeti lažni marko polo tu će ti biti divno ima puno narkomana jer su to vlasnici sami narkomani i slavni lažov miki
 Dodan: 01. 09. 2007 @19:54:22
odgovori 

.... - Re: hosteli-Sarajevo
Smijesni ste gospodo iz TA Ljubicica..
 Dodan: 25. 09. 2007 @14:34:36
odgovori 

njegoš montenegro - Re: hosteli-Sarajevo

P O Š T O V A N I Č I T A O C I B I S A M U

HOSTELU LJUBICIOCI 5 DANA JA I MOJ

DRUG VIŠE JE NEGO ODLIČNO ZA 10 EVRA SA DORUČKOM A DORUČAK VIŠE NEGO DOBAR I SVIMA PREPORUČUJEM ALI OBAVEZNO REZERVIŠITE 00 387 33 535 829

Dodan: 26. 09. 2007 @21:35:35
odgovori 

Turista - Re: hosteli-Sarajevo
Dajte ljudi iz STAZ-a skinite ovu temu sa foruma. Pa jeli vidite vi i cemu se pise ovde. A vi iz LJUBICICE smirite malo strasti i napravite HOSTEL po mjeri pa pricajte nesto a ne izdajete smjestaj po kucama. Vrlo brzo cete pasti ionako ste pali. Konkurencija vas razvali. HAHA.
 Dodan: 04. 10. 2007 @16:18:41
odgovori 

MARTIN pula - Re: hosteli-Sarajevo

bog

bio sam u Sarajevo sa drugom i boravio tjedan ljubicica

tačno kod vode menije bilo sve ok

i ovo bi mjesto preporučijo svima

Dodan: 01. 11. 2007 @13:07:37
odgovori 

LUKA-ZAGREB - Re: hosteli-Sarajevo
Bili smo ja i moj kolega 5 dana poslovno u Sarajevu nočili smo u hostelu LJUBIČICA.Imaju 5 hostela lokacija je bila izvrsna kupatila i svi su smještajeci bili čista .Osoblje je veoma ugodno i prijateljski raspoloženo imaju rastoran sa veoma izvrsnom hranom i jako jeftin internet (PREPORUČUJEM SVIMA DA POSJETE SARAJEVO I HOSTEL LJUBIČICU)
 Dodan: 19. 11. 2007 @10:41:21
odgovori 

LUKA ZG - Re: hosteli-Sarajevo

POŠTOVANI JA SAM BIO U SARAJEVU U LJUBICICI SAM BIO 8 DANA I SVE MI JE BILO SUPER

VEOMA

PROFESIONALNO

OSOBLJE VEOMA KULTURNO

ISKRENO VEOM OK

Dodan: 20. 11. 2007 @13:30:32
odgovori 

svaka cast !!! - Re: hosteli-Sarajevo
svaka ti cast sarajko ko god da si !!! e to vam je istina o ljubicici, pa vi sad vidite gdje cete i sta cete dragi turisti !!!
 Dodan: 20. 11. 2007 @18:54:59
odgovori 

neko - Re: hosteli-Sarajevo
manite se ljudi ljubicice !! bolje je da nemate sa njima posla !! imate hostela koliko god hocete po sarajevu koji rade casno i posteno !! sretno
 Dodan: 21. 11. 2007 @11:57:56
odgovori 

snježana BG - Re: hosteli-Sarajevo

evo me u Sarajevu i sve je ok ljudi su ljubazni i sve je jetino a i odseo sam i

Hostelu LJubicici i sve je ok

Dodan: 22. 11. 2007 @11:22:35
odgovori 

adnan SLOVENIJA - Re: hosteli-Sarajevo

Poštovani čitaoci kao što vidite za ovu ljubicicu je riječ ato se kaž za dobrim se

KONJEM PRAŠINA DIŽE IZA NAJBOLJIM SE PRIČA samo sa ljubicicom uživajte a ovi što pišu neka misle o sebi jer i onako samoću provode bez gostiju i bez prijatelja

Dodan: 22. 11. 2007 @17:33:29
odgovori 

hostel - Re: hosteli-Sarajevo
imate hostel Haris, super hostel !! sve novo ! i imate hostel sebilj !!! manite se ljubicice - lopovi !!!
 Dodan: 23. 11. 2007 @10:02:25
odgovori 

dini - Re: hosteli-Sarajevo
Preporuka za Sarajevske Hostele : Hostel Bjelave Hostel Konak Hostel Haris Hostel Sebilj
 Dodan: 23. 11. 2007 @10:03:35
odgovori 

Administrator STA Za - Re: hosteli-Sarajevo
Dragi forumaši, obavještavamo vas da će sve psovke i reklame biti uklonjene. Svi koji se žele reklamirati slobodno neka pošalju upit na mail info@sta-zagreb.com. Zahvaljujem!
 Dodan: 23. 11. 2007 @10:12:26
odgovori 

neko - Re: hosteli-Sarajevo
bolje ti je da ukines sve komentare u vezi sa smjestajem Ljubicica !!! pa vidis li sta pisu oni dragi decko, vidis li koliko samo lazu !! i vi to dopustate !!!
 Dodan: 26. 11. 2007 @12:28:26
odgovori 

uživajte u Sarajevu
 Dodan: 27. 11. 2007 @20:45:39
odgovori 

bolesnici jedni !!! stvarno niste normalni !!! dajte ljudi iz ljubicice ne lazite vise molimo vas mi - mladi ljudi !!!

dosta vas jeeeeeee!!!!!!!!!!

Dodan: 27. 11. 2007 @21:31:09
odgovori 

ANTE - Re: hosteli-Sarajevo

preporuka lijep doček za novu godinu 30 eura komplet večera sa 1 pićem još malo mjesta u restoran bar

++ 387 (0) 61 145 791

DOSTA VISEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

LAZOVI !!!!!!!!!!!

LOPOVI !!!!!!!!!!

PREVARANTI !!!!!!!!!

Dodan: 27. 11. 2007 @21:32:23
odgovori 

ĐOKO DEUTSCLAND - Re: hosteli-Sarajevo
ha ha
 Dodan: 29. 11. 2007 @19:03:20
odgovori 

ha ha
 Dodan: 29. 11. 2007 @19:03:22
odgovori 

ha ha
 Dodan: 29. 11. 2007 @19:03:23
odgovori 

ha ha
 Dodan: 29. 11. 2007 @19:03:25
odgovori 

ha ha
 Dodan: 29. 11. 2007 @19:03:26
odgovori 

goga_pu - Re: hosteli-Sarajevo
mene samo zanima kakav je pansion Sebilj??mi može neko na to odgovorit??????
 Dodan: 29. 11. 2007 @21:20:28
odgovori 

goga - Re: hosteli-Sarajevo
a šta je sa Sebiljom???
 Dodan: 29. 11. 2007 @21:22:07
odgovori 

... - Re: hosteli-Sarajevo

Sebilj ti je ok Hostel, lijep i cist smjestaj. Smjesten

u Starom dijelu grada koji se zove Kovaci.

Blizu Bascarsije, nekih 5-10 min.

Dodan: 30. 11. 2007 @08:45:52
odgovori 

natasa DU - Re: hosteli-Sarajevo
JA BI U SARAJEVO ZA NOVU ALI NEZNAM GDE DA SPAVAM NAS JE 5 MUSKI
 Dodan: 30. 11. 2007 @16:11:13
odgovori 

aa - Re: hosteli-Sarajevo
idite u hostel sebilj, www.sebilj.ba
 Dodan: 01. 12. 2007 @11:37:00
odgovori 

ivana pu - Re: hosteli-Sarajevo

ja mislim da super hostel tačno kod vode -golubova

ovaj www.hostelljubicica.net imaju i internet i restoran i sobe su im dobre a jeftin samo 8.5 eura sa doručkom

e ovo nema nigde jeftino stvarno jeftino

Dodan: 01. 12. 2007 @14:20:22
odgovori 

ajme - Re: hosteli-Sarajevo

ne seriteeeeeeeeeeee

loppoviiiiiiiii

ljubicicaaaaaaaaa lazoviiiiiiii

ljudiiiiiiiiii ne nasjedajeteeeeeeeeeeee

katastrofaaaaaaaa smjestajjjjjjjjjj

Dodan: 01. 12. 2007 @19:16:39
odgovori 

a - Re: hosteli-Sarajevo
lljubicica prljavi pogani uzas
 Dodan: 01. 12. 2007 @19:17:51
odgovori 

ds - Re: hosteli-Sarajevo
lopovi, ljudi ne idite u ljubicicu oni nisu hostel nego su agencija koja izdaje prljavi smjestaj, prevarili su i mene i 100 drugih ljudi !!! dodjes u sarajevo, nemas gdje, i moras kod njih onda uzeti taj pogani smjestaj !
 Dodan: 03. 12. 2007 @15:14:11
odgovori 

JASENKO ZAG - Re: hosteli-Sarajevo

NEMOJTE DA POKUSAVATE DA

O OKLEVETATE LJUBICICU

JER NEMATE SANSE LJUBICICA JE SAMO JEDNA

I MI SMO VISE PUTA BORAVILI U TU FIRMU I

SVE JE BILO OKEJ A VI LJUBOMORNI I

PSIHOPATE MOZDA BI BOLJE BILO DA SVOJE

OBAVEZE ZAVRSAVATE NEGO O LJUBICICI DA

PISETE I JOS JEDAN SAVJET IDI TE SE LIJECITE

JAGOMIR RADI MOZDA STE TREBALI I

PRIJE

POSJETITI GA

A LJUBICICA IMA SVOJE IME 18 GODINA RADA I CIO CVET TRAZI LJUBICICA I NISTA NEMOZES NAUDIT ONA IMA ZIVU REKLAMU

www.hostelljubicica.net ++387 (0)33 535 829

Dodan: 03. 12. 2007 @15:31:22
odgovori 

TAMARA ZAG - Re: hosteli-Sarajevo

Tamara iz ZG preko 1000 prijatelja je boravilo u

u Sarajevo i to BAS u tu LJUBICICU i sve je bilo okej

i uvijek ce mo ici samo u Sarajevo i u LJUBICICU i preporuka svima

Dodan: 03. 12. 2007 @15:44:57
odgovori 

XYZ - Re: hosteli-Sarajevo

jel ima netko slike iz Ljubičice da vidim kakav je to užas ili još bolje video zapis pa da ga metnemo na youtube te da više nema pravdanja vlasnika hostela. Ili su to sve naklapanja?!

Dajte ljudi neki dokaz!

Dodan: 03. 12. 2007 @15:49:12
odgovori 

SKOPJE - Re: hosteli-Sarajevo

POSTOVANI VI BOLESNICI

ENO VASIH SLIKA U NEUROPSIHIJATRIJI U JAGOMIRU

Dodan: 03. 12. 2007 @16:01:35
odgovori 

urijan dedina - Re: hosteli-Sarajevo

URIJAN DEDINA POKLOPISE

Dodan: 03. 12. 2007 @16:11:59
odgovori 

jojjoj - Re: hosteli-Sarajevo
hahahaha, smijesni ste !!!! budale jedne blesave pa dijete moze zakljuciti da komentari na pohvalau rada doalze od jedne osobe i to direktorice ljubicice !!!! ili ti ga seljanke gradske sa mihrivoda !!! hahaha !!!!!!! ljudi ne nasjedajte, prevarili su koliko god hocete ljudi a jos nelegalno rade!!! izdaju smjestaj kod porodica, baba, djedova, i to nazivaju hostelom !!! hahaha .. budale jedne ne znaju ni sta znaci hostel ili ti ga hosteling i bave se time, pardon varaju ljude !!!!!!!!!
 Dodan: 03. 12. 2007 @16:54:35
odgovori 

cd - Re: hosteli-Sarajevo
Slazem se da je Ljubicica uzas !!!
 Dodan: 03. 12. 2007 @16:58:15
odgovori 

dim - Re: hosteli-Sarajevo
GDJE IMA DIMA IMA I VATRE :-) ZASTO LOSE SE SAMO PRICA O LJUBICICI, ZATO SU SU OSTALI SVI OK, HAHA
 Dodan: 04. 12. 2007 @11:58:58
odgovori 

V - Re: hosteli-Sarajevo
CITIRAM: Tamara iz ZG preko 1000 prijatelja je boravilo u u Sarajevo i to BAS u tu LJUBICICU i sve je bilo okej i uvijek ce mo ici samo u Sarajevo i u LJUBICICU i preporuka svima HAHA: Pa da bar znate slagati kako treba, ublehasi sarajevski ...
 Dodan: 04. 12. 2007 @12:00:02
odgovori 

www.hostelworld.com - Re: hosteli-Sarajevo
Rm from Netherlands stayed here on 08th July 2007 20% Male 18-24 Very bad location. Our bathroom has never been cleaned in it´s existence. The beds were very dirty and old. We had to walk 15 minuts to get to the city center. It was basically the worst hostel ever. James from Australia stayed here on 06th October 2007 33% Male 25-30 The place is dirty. The breakfast is handy but dont expect much. The location is great. The price is about the best you will get. I am amazed it has such a high rating. But I would stay here again because I can try to ignore all the bad for the sake of saving some monez and being in the centre. Dianne from New Zealand stayed here on 08th September 2007 63% Female 18-24 We stayed in private accommodation, in a house with a family who didn't speak any English, up a hill. Not far from the old part, but we were dropped off, shown our room and left to navigate our way back into town through the crazy streets. Otherwise, the room was ok though. 6411 from England stayed here on 25th August 2007 56% Multiple locations, unclean but good fun. Don\'t trust the staff when they give you bus advice I ended up not getting tickets and having to stay another night. Hanna from Finland stayed here on 04th September 2007 90% Female 18-24 It was a little surprising that the room was not in the building which was announced at the web, it was almost twenty minute walk (up on the hill) matko_medenjak4857 from Croatia stayed here on 27th August 2007 80% Male 18-24 The rooms are not at the same place as the reception. You will have to go up the hill to the rooms (about 10 minutes). It is near a viewpoint from which you can see all of Sarajevo. amycorcoran29160 from Ireland stayed here on 16th August 2007 30% this was the worst hostel we stayed in but we actually had fun coz we couldnt stop laughing at how bad it was!dont know where to start!the ad says it is central but in fact the reception is central with rooms all over the place belonging to the hostel.on our first night we were driven to the top of a hill which was at least 20-30min walk down to reception even though we were told 10min.everything in the hostel is shabby and old and dirty.all the linen is different and my bedsheet had been patched and stitched about five times it was so old! the next night we got a room closer to the reception but it was so overcrowded and there are no lockers or anywhere sucure for ur stuff.there were some faulty plug sockets,sparks flew out of one when i first tried to plug in my hairdryer and the fridge is a joke!no possibility of cooking any food yourself.the staff who bring u to the rooms mostly had no english so couldnt explain stuff like what was nearby,or where breakfast was or how to heat the water so cold showers all around!the hostel itslef was terrible but we got a good laugh. Thomas from England stayed here on 23rd August 2007 50% Male 18-24 Perfect location but not really that nice a hostel, but you get what you pay for I guess. Sarah from USA stayed here on 18th July 2007 50% Female 18-24 Pretty dirty, tons of people sharing one bathroom, and they've got space all over the city so you never know where you'll end up staying. The staff is really nice but they are so busy because there are so many people to keep track of! It's cheap, though, and the tour is really great, just don't come with high expectations for the facilities and you'll be fine. rebeccaaaby7513 from USA stayed here on 23rd July 2007 46% Female 18-24 Expect smelly bathrooms, that are filled with water. The beds are horrible and uncomfortable. At least there is free breakfast, no free internet. The hostel has two 'units'. You might end up in the other one that isn't located right in the city center as the main building.
 Dodan: 10. 12. 2007 @12:02:33
odgovori 

www - Re: hosteli-Sarajevo
http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/HostelLjubicica-Sarajevo-5292/reviews/?page=6&Show=comments&HostelNumber=5292&SwapTo=5&Order=
 Dodan: 10. 12. 2007 @12:03:03
odgovori 

SEAD TURULJA - Re: hosteli-Sarajevo

PSIHOPATE

Dodan: 10. 12. 2007 @15:55:04
odgovori 

PSIHOPATE

Dodan: 10. 12. 2007 @15:55:06
odgovori 

PSIHOPATE

Dodan: 10. 12. 2007 @15:55:10
odgovori 

mirza turulja - Re: hosteli-Sarajevo

Ljubicica je samo jedini hostel u sarajevu

i niko ga nemoze oprljati jer to je ozbiljna firma

i LJUBICICA JE SAMO OKEJ

Dodan: 10. 12. 2007 @16:29:21
odgovori 

HADJISABANOVA - Re: hosteli-Sarajevo

NEMOJ TE SE TRUDITI DA KLEVETATE LJUBICICU JER STO VISE KLEVETAJU KOMSIJE LJUBICICA VISE CVETA

Dodan: 10. 12. 2007 @16:31:55
odgovori 

TURULJA - Re: hosteli-Sarajevo

LJUBICICA IMA

RESTORAN NA BASCARSIJI

RESTORAN U ZELJEZNICKOJ STANICI (KOLODVORU) I INFO AGENCIJU

I JOS 7 HOSTELA NA BASCARSIJI

I SAV KOMPLET SERVIS

SAMO VIDITE I UZIVAJTE

www.hostelljubicica.net

Dodan: 10. 12. 2007 @16:38:10
odgovori 

HAHAHAHA - Re: hosteli-Sarajevo
E PA VIDIMO STA LJUDI KAZU,,,HAHAHA,, MA DA VI STE NAJBOLJI KAD PISETE SAMI O SEBI, POGLEDAJTE www.hostelworld.com i sta misle vasi korisnici,, hahahha, pa vi ste smijesno !!!
 Dodan: 10. 12. 2007 @19:20:08
odgovori 

dsd - Re: hosteli-Sarajevo
hahaha, 7 hostela, hahahaha pa vi ste patoloski lazovi !!! pa dje su vam slike, slike Sheratona imate,hahahahaha
 Dodan: 10. 12. 2007 @21:57:51
odgovori 

hostelworld.com - Re: hosteli-Sarajevo
Hostelworld has more reviews than anyone else! Here are some of our top rated hostels in Sarajevo... * Haris Youth Hostel 91% * Hostel Skend Saraj.. 87% * Hostel Posillipo 78% * Hostel Sebilj 77% * Lion Hostel 77% * Sartour Hostel 75% * Hostel Ljubicica 69% * Hostel Enjoy 49% * Foundation Land of..
 Dodan: 11. 12. 2007 @08:35:01
odgovori 

posteni ljudi - Re: hosteli-Sarajevo

nemojte bit ljubomorni na ljubicicu nego zabavite se sa vasim problemima koji ih imate na izvoz

a LJUBICICA JE JEDINA U SARAJEVU

OK FIRMA

Dodan: 11. 12. 2007 @14:22:53
odgovori 

m. - Re: hosteli-Sarajevo
o boze.... i ja bi sad u sarajevo i cini mi se da sad nigdje nema smjestaja nakon ovog, najbolje da spavam u autu :D
 Dodan: 11. 12. 2007 @17:14:53
odgovori 

sah - Re: hosteli-Sarajevo
nismo mi ljubomorni, mi smo bili vasi goste koje ste prevarili, a ima nas jos koliko hocete, to znate,i ne zelimo da vise ikoga prevarite, samo zelimo da vam stanemo u kraj vise !!! napravite hostel pa cemo vas hvaliti !! a ne da nas smjestate bo brdima kod kojekakvih porodica !! kako vas vise nije stid!! sram vas i stid bilo !!!
 Dodan: 11. 12. 2007 @17:31:33
odgovori 

ljubomorni - Re: hosteli-Sarajevo

LJubomorni imateli josta da lazetew za ljubicicu lazite jos puno ali se sve zna ko pie za ljubicicu, samo PSIHOPATE

i SAMCI BEZ CURA ILI ZENA a samo vam je ostalo od ZIVOTA DA holsinirate i da ogovarate ljubicicu

je nemate SANSE BOG VAS KAZNJAVA STO STE LJUBOMORNI

Dodan: 11. 12. 2007 @17:43:53
odgovori 

FRANC ZERIND - Re: hosteli-Sarajevo

E ovo je stvarno laz ovo se stvarno vidi da jedna osoba lose pise za ovu ozbiljnu firmu tu LJUBICICU .

JA SAM SA GRPOM ODNOSNO SA MOJIM STUDENTIMA SA UNIVERZITETA IZ LJUBLJANE

BIO U TU LUBICICU I SVAKOM PREPORUCUJEM SVIMA

PROF FRANC ZERIND LJUBLJANA

Dodan: 11. 12. 2007 @17:51:59
odgovori 

razocarana - Re: hosteli-Sarajevo

Zbilja pravite ruglo od grada Sarajeva, ljud postaju skepticni zbog ovakvih prica. Dragi moji turisti ne obazirite se puno na ovaj forum, ocito nije nesto uredu. Ukoliko zelite adekvatan smjestaj pronadjite ga na internetu i direktno pozovite vlasnika, jer ocito ovdje vlasnici hostela se ponoasju kao bjesna djeca.

Dodan: 12. 12. 2007 @13:53:55
odgovori 

Nea - Re: hosteli-Sarajevo
Ja sam bila u hotelu Bosna u centru i sve ok,inače najčešće sam u Vogošći u Parku istina da je dalje od grada,ali konobari i ekipa odlična,osijećala sam se kao doma...stvarno uslužnost maximalna...
 Dodan: 13. 12. 2007 @23:51:21
odgovori 

mario zagreb - Re: hosteli-Sarajevo
ovaj kreten sto se potpiso luka zagreb,idiote jedan kad već hoćes manipulirat onda barem napisi kako treba u zagrebu nitko ne kaze KUPATILO
 Dodan: 14. 12. 2007 @12:27:46
odgovori 

LUKA ZG - Re: hosteli-Sarajevo
kaze se kupaona
 Dodan: 14. 12. 2007 @17:41:55
odgovori 

neko a niko - Re: hosteli-Sarajevo
A nije to nikakav Luka, nego uposlenici Ljubicice kojise jedino oglasavaju po ovo forumu. Samo sebi jos vise nanose stetu,hahaha Sami pali, sami se ubili ... Kad prodaju maglu ljudima, misle da su najpametniji..hahaha
 Dodan: 15. 12. 2007 @09:25:47
odgovori 

zdravka - Re: hosteli-Sarajevo
Mislim da su hoteli ipak puno bolji izbor. Ovakve stvari se ne desavaju.. tesko studentima koji bi da budu u sarajevu a nemaju gdje prespavati
 Dodan: 16. 12. 2007 @11:52:55
odgovori 

suzana - Re: hosteli-Sarajevo
SMESTAJ DOBAR I CVALITETAN DOBAR ORGANIZATOR SVE VRISTE SMETAJA OD JEDNE DO PET ZVEZDICA MOJ COMLIMENT ZA MIKI ON JE PRAVI TURISTICKI AGENT NAZOVITE EVO NJEGOVOG BROJA PRIJATAN COVEK I VESELE NARAVI MOB.0038761836491
 Dodan: 21. 12. 2007 @16:37:27
odgovori 

m. - Re: hosteli-Sarajevo
bosanci, sta ces :D NHF :D
 Dodan: 21. 12. 2007 @22:44:07
odgovori 

mario - Re: hosteli-Sarajevo

ovaj tip sto se predstavlja kao agent hotela i smjestaja u Sarajevu ovaj neki Mersad Bronja ovaj broj 0038761836491 je prosle godine nas osam drugara prevario i mi smo 3 ura cekali na ulici i pitamo neke ljude oni ga znaju kao prevaranta i lazova , i mi smo nakraju otisli u neki hotel

poruka cuvajtese ovoga tipa

Dodan: 26. 12. 2007 @21:04:58
odgovori 

mario - Re: hosteli-Sarajevo

Miki Mersad ili Mirsad Bronja tako se predstavlja

avaj prevaran cuvajtese drugari

Dodan: 26. 12. 2007 @21:54:40
odgovori 

indian - Re: hosteli-Sarajevo
Bok svima, mi smo se upravo vratili iz Sarajeva s Nove godine i svima vam preporučujem da NE rezervirate ništa s Mirsadom Bronjom - Mikijem. Prevario je nas 12 i umjesto smještaja za 12 dobili smo kreveta za 6. Još nam nije htio kaparu vratit, ali uspjeli smo dobiti nešto love nazad uz prijetnju policijom. Idite samo u registrirane agencije kako se na putovanju ne bi zafrkavali s tim, pogotovo ne u Sarajevu koje je prekrasno..
 Dodan: 02. 01. 2008 @12:58:52
odgovori 

11 zigosanih - Re: hosteli-Sarajevo
Miki je varalica ne iznajmljujte nista preko njega. Ljubicica je ok.POZDRAV svima koji tamo rade pogotovo SEFICI.
 Dodan: 02. 01. 2008 @16:36:17
odgovori 

Lepojka - Re: hosteli-Sarajevo
 Dodan: 03. 01. 2008 @11:04:58
odgovori 

Lepojka - Re: hosteli-Sarajevo
MIKIJA NA LOMAČU!!!!!!!!!!!! Frajer i njegov "Marco Polo" su nas itekako zavaljali za pare, ali kad smo mu zaptijetili murijom vratio je lovu...U protvinom bi pobrao batine:))))..Ljubičica je ok, mi se upravo vratili iz sarajeva i šefica je skroz ok...dakle ako ne tražite luksuz onda je Ljubičica pravo mjesto...
 Dodan: 03. 01. 2008 @11:58:22
odgovori 

turist - Re: hosteli-Sarajevo
Pa dokle vas bezobrazluk ide ljudi nema smisla. Vase probleme Ljubicice i Marca Pola rijesite negdje drugo na ovom sajtu ! Pa vi stvarno niste normalni ! Kako da ljudi dodju u Sarajevo kad vi vase probleme iznosite ovde na sajtu koji nije ni kriv ni duzan slusa vase prepucavanje !! Pa dajte ljudi, smirite se vise. Svima je jasno da 99 % komentara dolazi od Vas uposlenih iz Ljubicice !!! Pa ovo nema vise smisla !! MOLIMO ADMINISTRATORA DA IZBRISE OVU TEMU I NEKA NE DOZVOLI OVAKVA PREPUCAVANJA PREKO STAZ-A. HVALA
 Dodan: 04. 01. 2008 @09:47:55
odgovori 

re turist - Re: hosteli-Sarajevo
Svaka cast, ovi ljubicice se ciganisu obrukase nas sve u sarajevu. prava ciganija. nek jebu mater ovi iz ljubicice vise dosta ih je ne zelimo ih ni na mapi u sarajevu a kamoli gdje drugo
 Dodan: 04. 01. 2008 @10:06:12
odgovori 

Gospo - Re: hosteli-Sarajevo
Gospodo draga, svi Vi koji izdajete smjestaj i koji se oglasavate putem ovog foruma. Molimo Vas da Vase interne probleme rijesite sami. A neputem sajta. Sajt ili Forum je mjesto gdje ljudi koji trebaju hostele pronadju odgovore prave, a ne da citaju prepucavanje Vlasnika "Hostela", pa nem smisla. Kako da se neko odluci da dodje u bilo ciji Hostel koji je spomenut na ovoj temi. Vjerujte da nece niko, posle ovog "sranja". Koje kakav neka ljudi sami zakljuce, pustite i radite svoj posao kako treba .. A onaj koji zeli bilo koji smjestaj, pronaci ce vas sam .. Ovako samo sebi stete nanosite .. Znam ljude koji ne zele ni Ljubicicu, ni Marco Polo niti jedan Hostel spomenut na ovoj temi ... Zato ne nanosite stetu Sarajevu a niti Vama samim ... Sretno u radu :-)
 Dodan: 04. 01. 2008 @15:52:33
odgovori 

11 zigosanih - Re: hosteli-Sarajevo
LJubičica je ok, i ne pricajte gluposti. Mikija je spasio dragi BOG ,kad tad ce doc ekipa iz ZAGREBA i izbit mu jos ta tri zuba koja ima.Uostalom duzan je 50 Eur. koih nije vratio a to ce ga skupo kostati, jer nezna koga je prevario i skim ima posla.
 Dodan: 04. 01. 2008 @18:24:25
odgovori 

svasta - Re: hosteli-Sarajevo
Neka Vam je dragi Bog na pomoci, koliko samo lazi i kletvi, ogovaranja !!! Kakva ekipa iz Zg, kakvi zigosani, tamam je nekome napameti da se raspravlja sa nekim Mikijem, pav iz Ljubicice nemate granice ni u cemu !!!! Kako vas nije Boga strah vise toliko da klevecete okolo i hvalisate sami sebe !!! Malo smirite strasit !! eto vi ste ok, vi ste najbolji i jedini kako ono kazete registrovani !!! samo vise prestanite praviti ruglo od ovog foruma!!!
 Dodan: 05. 01. 2008 @10:18:09
odgovori 

www.boo.com - Re: hosteli-Sarajevo
internet expensive, hostel rooms spread all over town, probably would not go there again
 Dodan: 05. 01. 2008 @10:38:45
odgovori 

Be warned, I chose this hostel because it was opposite 'pidgeon square', i.e. central (had an ankle injury so needed to be close). When I arrived, it turned out that my five-bed female dorm was actually in a different location, up a very large hill in a residential area about a 10 minute walk away.
 Dodan: 05. 01. 2008 @10:39:14
odgovori 

A decent hostel easy to find but the hostel wont neccesairly be where you are staying, we were up an enormous hill, great views from the top but hard going with the backpacks. would reccomend a visit to sarajevo its amazing
 Dodan: 05. 01. 2008 @10:39:53
odgovori 

About Ljubicica: One of the worst hostels i've ever run into. We were supposed to be right in the old town, but they placed us in a big house on the top of the steepest hill of all Sarajevo. Hot water was a miracle, a door that worked too. Cleanliness was missing in every corner. If you find any other option, consider it.... twice
 Dodan: 05. 01. 2008 @10:40:35
odgovori 

About Ljubicica: The worst hostel i have stayed in so far. In a good location but thats the only thing going for it.
 Dodan: 05. 01. 2008 @10:41:28
odgovori 

About Ljubicica: It was miles out of town, despite being told it wouldn't be
 Dodan: 05. 01. 2008 @10:42:02
odgovori 

osoblje Ljubičice - Re: hosteli-Sarajevo

Pozdrav iz Sarajeva.U ime osoblje naše kompanije,ljudi koji pošteno rade i zarađuju svoje plate poručujemo vam da je stvarno dosta ove prljave kampanje protiv nas.Kada već stavljaš komentare stavi ih sve i pozitivne također,a njih ima mnogo više nego negativnih.Od svih smještaja u našem gradu mi smo najposjećeniji i ljeti i zimi,a dolaze ljudi iz čitavog svijeta.Nikoga nismo prevarili kao što drugi rade,razni lažni hosteli u gradu.

Pozivamo sve naše goste,pod ovim mislimo na one koji su zaista spavali kod nas ,a ne razne dušebrižnike iz Sarajeva koji pišu svašta o nama,da napišu svoje utiske o Ljubičici i njenome osoblju.Imamo i hostel i priv.smještaj,i smještaj na Baščaršiji i smještaj po brdima,za svačiji ukus ponešto.

Nas optužujete za prevaru,a naši gosti iz čitavoga svijeta se stalno vraćaju kod nas i Ljubičica vrvi gostima čak i izvan sezone.PA TU ONDA STVARNO NEŠTO NE ŠTIMA DA LJUDI STALNO DOLAZE DA BUDU PREVARENI.

Ovim putem pozdravljamo ekipu iz Zagreba-11 žigosanih i još jednom poručujemo svima koji ovu čitaju:

Ne želimo da se reklamiramo,samo želimo da nas ostave na miru,a vi dragi gosti-dođite i uvjerite se kao što su stotine vaših zemljaka za Novu godinu i velika većina njih je otišla prezadovoljna našim uslugama.

A vi dušebrižnici pišite i dalje,a mi ćemo raditi i pokazati našu gostoljubivost i osvijetlati obraz našega grada-Sarajeva.

Dodan: 05. 01. 2008 @15:52:25
odgovori 

Ljubičica - Re: hosteli-Sarajevo

Ako se neko od gostiju smatra prevarenim od naše strane.neka nam se javi i obrazloži zašto.Ukoliko žalba bude utemeljena dobiti će besplatan boravak u našem smještaju.Reputaciju i ugled smo stvarali godinama što potvrđuju najveći svjetski turistički vodiči poput:

Lonely Planet-a,Let s Go-a,Petit Futea itd. i nećemo dozvoliti probisvjetima iz Sarajeva koji nemaju ni za kafu i cigare,a žele da se bave ovim poslom da se igraju sa teško stečenim ugledom.

Dodan: 05. 01. 2008 @17:22:09
odgovori 

ljubicica sranje - Re: hosteli-Sarajevo
ma jel boga ti, haj ne seri majke ti vise. ti i fol tvoj steceni ugled, pa pogledaj na hostelworldu sta ti ljudi pisu da vam sta valja smjestaj ne bi kostao 8 eur. manite se vise ove teme jer se samo vise i vise brukate
 Dodan: 05. 01. 2008 @17:42:36
odgovori 

majmune - Re: hosteli-Sarajevo
Evo sad ste sve vidjeli o kakvom se probisvjetu radi.Ha,ha..Majmune nađi život.pusti nas na miru.
 Dodan: 05. 01. 2008 @18:55:33
odgovori 

dosta - Re: hosteli-Sarajevo
Miki,dosta je bilo,nećemo se više prepucavati,neka gosti kažu svoje.
 Dodan: 05. 01. 2008 @19:13:28
odgovori 

http://hotels.lonely - Re: hosteli-Sarajevo
about ljubicica: Do not stay in that hostel.I had reserved a double room in the hostel and they put me in a woman's house (with her inside) sleeping in two couches, in the room she had stored her winter clothes and there was no key to the room. (I would be ok with all that if that was what i had reserved) But this is not the worst part. The worst part is that now my legs and arms are covered with bed bugs bites and I started a cortisone treatment. So take my advise and find another hostel!
 Dodan: 06. 01. 2008 @12:10:08
odgovori 

ekskluzivno i nevjer - Re: hosteli-Sarajevo
boze sacuvaj zar je i to moguce, pa ljudi oboljevaju kod vas. dobivaju bubuljice po tijelu od vaseg smjestaja kod ludih baba.
 Dodan: 06. 01. 2008 @12:17:41
odgovori 

majmune - Re: hosteli-Sarajevo

Ha,ha.Majmune,pa stvarno dobro izmišljaš ove tzv.komentare.Nađi curu ili momka,šta već voliš i liječi svoje frustracije,a nas ostavi na miru.

Možemo te zaposliti kod nas,ima strankinja uvijek,možda neka debela i ružna Amerikanka napravi čovjeka od tebe.

Čoro,ostavi nas na miru.

Dodan: 06. 01. 2008 @15:17:06
odgovori 

TUZBA - Re: hosteli-Sarajevo

POSTOVANI IZ LJUBICICE MOLIM VAS DA NE VRIJEDJATE SVOJE POSTOVANE MUSTERIJE. ZAR JE VAZNO KO JE DEBEO A KO MRSAV?? A OVO CE SE DALEKO CUTI. TUZIT CEMO VAS.

Dodan: 06. 01. 2008 @16:19:05
odgovori 

POSTOVANI IZ LJUBICI - Re: hosteli-Sarajevo

Pa zar niste vi ona fina gospoda sto tesko gradi svoj imidz?? ili kako ono vec rekoste hahahha... a psujete se na sajtu kojeg svi citaju. bruka brzo cete vi ostati bez posla nevaspitana stoko. smjestaj koi izdajete lici uparvo na vas. stoko ne dresirana

Dodan: 06. 01. 2008 @16:22:22
odgovori 

čoravi majmune - Re: hosteli-Sarajevo

Javi se čoro.Nedostaješ nam....Ha,ha.

Očoraviti ćete skroz obadvojica,koliko vremena provodite pred kompjuterom pišući protiv nas.

Je li vas neko zlostavljao u djetinjstvu pa ispadoste takvi debili? Ima u vašem komšiluku jedan čiko što dira male dječake,pa mora da je i vas kad ste bili mali.Ha,ha.

Koji ste vi klocovi.

Dodan: 06. 01. 2008 @16:26:40
odgovori 

ruljo iz ljubicice - Re: hosteli-Sarajevo

ovo cu prijaviti policiji bagro jedna

Dodan: 06. 01. 2008 @16:34:06
odgovori 

drama - Re: hosteli-Sarajevo
ne vjerovatno, ovi iz ljubicice su slucaj za psihijatrije. eto dragi moji kakvi ljudi takav smjestaj hahahahaha
 Dodan: 06. 01. 2008 @16:36:36
odgovori 

ab - Re: hosteli-Sarajevo
tesko steceni ugled hahahahaahhahha
 Dodan: 06. 01. 2008 @16:38:35
odgovori 

JOŠ PIŠETE-HA,HA - Re: hosteli-Sarajevo

Javio si se .Bravo,tako treba.Piši,samo piši.Ha,ha

Nama su sve ljudi isti,I SVE LJUDE POŠTUJEMOosim vas dvojice,jer vi niste ljudi-nego majmuni.

Dodan: 06. 01. 2008 @16:51:59
odgovori 

amerikanka - Re: hosteli-Sarajevo
pa zasto onda spominjete onu debelu amerikanku, moju prijateljicu??
 Dodan: 06. 01. 2008 @16:53:19
odgovori 

izvini,molim te - Re: hosteli-Sarajevo

Uzmi apaurin.Nemoj se sekirati,nismo znali da ti je ona djevojka.Izvini

Dodan: 06. 01. 2008 @17:04:38
odgovori 

oprostite dragi foru - Re: hosteli-Sarajevo

Mi sada odosmo,i nećemo se više oglašavati na ovome forumu.Samo smo željeli dokazati da se protiv nas vodi kampanja iz Sarajeva,od strane ljubomorne konkurencije,a ne od strane onih kojima je ovaj forum namjenjen.

Nadamo se da ste se svi iskreno nasmijali i želimo vam ugodan boravak u našem gradu,za koji god hostel da se odlučite.

Osoblje hostela i priv.smještaja Ljubičica.

Dodan: 06. 01. 2008 @17:17:26
odgovori 

kao fol - Re: hosteli-Sarajevo
eh sada ono fol nasmijali... hahahaha sto vi znate tu satrologiju da pucate. pusti nasmijali,, nego sam vam dobro izvadio zivce kreteni jedni.. kako se lahko date isprovcirati.
 Dodan: 06. 01. 2008 @17:30:20
odgovori 

usamljeni dječak - Re: hosteli-Sarajevo

Čoro,nismo ti se stigli javiti,imali smo posla.

Nego da te pitamo nešto:zašto raja po Čaršiji priča da ste vas dvojica homoseksualci?Ili su to čaršijska naglabanja?

Ej,znaš onu pjesmu od Prljavog kazališta iz šezdeset i neke-prvi album:Rijetko te viđam sa djevojkama,a viđam te svaki dan'........

Dodan: 06. 01. 2008 @19:19:06
odgovori 

as - Re: hosteli-Sarajevo
Na koji nacin Ljubicica naziva svoje klijente mrsavim i debelim, suvisno je bilo sta komentarisati !!! Ima dovoljno dokaza da takva UVREDA dolazi sa njihove strane !!! Prije svega ovde nisu komentari konkurencija nego Vasih bivsih klijenata koje ste dobro naguzili sa Vasim "Hostelom". Znate li Vi uopce sta je Hostel, koja mu je namjena !! Pa priznajte Vise da ste vi agencija koja izdaje smjestaj po kucama kod porodica, bla, bla ... A kad napravite Hostel po mjesti onda se nazivajte Hostelom. Vasa prepirka na ovom forumu dovoljno govori o Vasem profesionalizmu gospodo draga !!!!
 Dodan: 07. 01. 2008 @08:56:38
odgovori 

citiram: - Re: hosteli-Sarajevo
citiram: Možemo te zaposliti kod nas,ima strankinja uvijek,možda neka debela i ružna Amerikanka napravi čovjeka od tebe. Svaka Vam cast ako jeimate imalo, nakon ovakvog komentara !! Ovaj ce komentar da dodje u sve moguce novine!!!!!!
 Dodan: 07. 01. 2008 @11:28:40
odgovori 

čoro opet ti - Re: hosteli-Sarajevo

Slušaj glavonjo.U ime nas kojih pošteno radimo,poručejemo ti još jednom ostavi nas na miru.

Novine trebe da pišu o stvarima poput Sartour- ovih fizičkih obračuna sa gostima,Mikijevih uzimanja kapare,pa gosti bukvalno mole nas za smještaj jer nemaju gdje da spavaju.

A što se tiče moderatora ovog foruma,mi smo davno tražili da obustavi komentare i psovke koje su dolazile od strane sarajevskih ubleha koje pokušavaju da se bave turizmom,što smo svima i dokazali.Reakcije nije bilo osim skidanja 2-3 teške psovke i uvrede nakon što smo mu zaprijetili tužbom.Uprkos prljavoj kampanji mi i dalje radimo,za Novu godinu smo popunili sve kapacitete.

Koliko je samo gostiju prešlo iz drugih tzv.hostela i smještaja,pa neka oni napišu svoja iskustva

A vi dragi gosti vi ćete najbolje ocijeniti.

Još jednom ponavljamo ako neko misli da smo ga prevarili,neka nam se javi,ukoliko žalba bude opravdana,dobiti će BESPLATAN BORAVAK U PERIODU PO VLASTITOJ ŽELJI.

Srdačan pozdrav iz Sarajeva,a čori poručujemo:BIĆE BOLJE KADA DOĐE LJUBAV IZ AMERIKE.Možda nas ostaviš na miru i nađeš život.Ha,ha.

Dodan: 07. 01. 2008 @15:48:39
odgovori 

čast - Re: hosteli-Sarajevo

A kada već govoriš o časti,bilo bi časno da se predstaviš,a ne ovako da laprdaš bezveze.Mi smo se predstavili i jasno rekli svoje mišljenje.To se zove čast.

A ovaj forum je nama poslovno apsolutno nebitan.

Mi smo bosanci i nama naša čast i inat ne dozovoljava da se neko poigrava sa nama.

Dodan: 07. 01. 2008 @16:09:22
odgovori 

MIKI MIRSAD BRONJA S - Re: hosteli-Sarajevo
MIKI MIRSAD BRONJA SA MARKOM POLOM U SURADNJI POŠTOVANI ZAGREBCANI I SPLICANI ZA ONE PARE STO SAM VAM UZEO ZA NOVU GODINU MOZETE SPAVATI U ULICI LOGAVINA 6 DA PREBIJEMO DUG BEZPLATNO KOD POSTOVANE JUSOVIC EMINE ONA JE SAV NOVAC UZELA OD MENE I DODJITE MIKI MIRSAD BRONJA
 Dodan: 07. 01. 2008 @16:35:22
odgovori 

split - Re: hosteli-Sarajevo
ako vi taj smještaj koji nudite nazivate prihvatljivim, onda očito da ste zapeli sa razvojem standarda negdje prije 15o godina, iako čisto sumnjam da su tada ljudi živjeli u takvim rupama. boravak u ljubičici za novu godinu čemo pamtiti, al ne po dobrom. smještaj je blago rečeno bio neprihvatljiv.
 Dodan: 08. 01. 2008 @15:2