Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » JUZNA AMERIKA

DOMAGOJj - JUZNA AMERIKA

PUTUJEM U TRECEM MJESECU U JUZNU AMERIKU.SVI KOJI IDU U TOM PERIODU NEK SE JAVE.DALI MI MOZE NETKO RECI KAKO NAJJEFTINIJE OD RIO DE JANEIRO DO IGUAZU SLAPOVA I KASNIJE DO BUENOS AIRESA,TE PREPORUCITI NEKI SMJESTAJ U RIO DE JANEIRU,IGUAZU I BUENOS AIRESU.HVALA!

Dodan: 03. 09. 2008 @21:55:40
odgovori 

mimi - Re: JUZNA AMERIKA
bok. ja cu vjerojatno u drugom mjesecu za juznu ameriku. kolko ostaješ? mislim d anije problem nac jeftin smjestaj samo treba izbjegavat opasne kvartove da te ne ubiju pljačkajuć te.
 Dodan: 05. 09. 2008 @13:25:11
odgovori 

DOMAGOJj - Re: JUZNA AMERIKA
u trecem,napissao sam!idem rio de janeiro,iguazu,bueno a.santiaogo,povratak preko bolivije iz lime!jel mozda zna netko hotele u rio i u iguazu,proceduru,i tako sl.svaka informacija dobro dosla!
 Dodan: 06. 09. 2008 @15:49:34
odgovori 

Marianinha - Re: JUZNA AMERIKA

Ej, ja sam ti zadnje 2 godine zivjela 6 mjeseci u Riju de Janeiru i radila u hostelu El Misti(možda ću opet ici tamo u 11.mj.i ostati do 5.mj)!

Hostel je stvarno super, jeftin, ima super doručak i ako rezerviraš na visše od 3 dana cekaju te na aerodromu(između 7 ujutro i 10, 11 navečer).

Postoji El Misti na Copacabani i El Misti u Botafogu, meni je osobno draži kvart Botafogo jer je dosta siguran i blizu svega! Kad si tamo, oni ti mogu rezervirati hostel u Iguazu i B.Airesu!

A najbolje ti je busom do Iguazu(ili ako nađeš jeftino avion, triba stalno gledati) i busom opet do B.Airesa jer su ti argentinski busevi zakon!

Ako imaš još koje pitanje, javi se! Možda se i vidimo u Riju!

Pozdrav!

Dodan: 07. 09. 2008 @20:11:38
odgovori 

DOMAGOJj - Re: JUZNA AMERIKA
OK,HVALA,JAVI SE,PLEASE, NA MAIL KINGSTON_GIRL@NET.HR DOSTA TOGA ME ZANIMA .HVALA
 Dodan: 08. 09. 2008 @16:43:04
odgovori 

santiago - Re: JUZNA AMERIKA

samo putujte u juznu to je zivot za mlade i stare

juzna je zakon sve drugo no me interese ,

vise valja 7 dana u juznoj nego godina u europi provedenoj, a za one ljeve zemlje da i ne govorim...

Dodan: 16. 09. 2008 @00:27:46
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: