Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Radni programi » WEUSA - za prvi put

and - WEUSA - za prvi put

evo ovako, ja sam nova u svemu ovome....čitala sam skoro sve teme o WEUSA, i svidio mi se program....

išla bih negdje na istočnu obalu.... najradije u new york...

ali nemam nikoga ko bi išao samnom, pa bi sve to sama morala prolaziti, ako ima neko u istoj situaciji kao i ja nek mi se javi na koandrijana@gmail.com pa bi mogli zajedno....

planiram ići tek na ljeto 2010, jer do nagodinu neme šanse da nabavim lovu....(znam da je prerano da sad planiram sve to, al..........)

molim i one koji su već bili tamo da postaju svoja iskustva, daju savjete kako preživjeti prvi put? ipak je to NY!

isto tako molim savjete koju opciju bi bilo najbolje odabrati, za prvi put, kako naći stan, posao, jel bolje da mi oni traže ili sama da tražim.....

Dodan: 01. 09. 2008 @16:06:15
odgovori 

a - Re: WEUSA - za prvi put
ko ziv ko mrtav do 2010! mozda tada nece ni biti viza...
 Dodan: 05. 09. 2008 @12:08:09
odgovori 

Josip - Re: WEUSA - za prvi put

and,
Planirati toliko prije nije nista strasno... u biti pohvalno jer ces biti informirana o svim detaljima. Ja sam isto tako sve planirao, raspitivao se i tek za godinu dana isao. To je sasvim normalno... vecina ekipe tako i radi.

NYC je mrak... ja bi ti preporucio da ides tamo raditi. Medutim ako budes isla na WEUSA program ona uzmi indy opciju i lagano trazi posao... za NY prihvati bilo sta samo da dobijes DS formular... pa cak i nesto part-time!!! Ako ti se posao nesvidja onda mozes dati otkaz i traziti nesto drugo na licu mjesta sto je puno jednostavnije!!!
Ovo ti govorim iz iskustva i znam neke ljude koji su to napravili pa im je bilo super.... samo se trebas malo uhodati u sistem!!!

Poz,

Dodan: 28. 10. 2008 @14:25:30
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: