Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » Preporuka za docek Nove??

Mirna - Preporuka za docek Nove??
Pozdrav svima, imate mozda preporuku za dobar docek Nove u nekom europskom gradu? Pada mi na pamet Dublin, ali mozda je nesto blize (i jeftinije..) bolja solucija... Znate li koje su low budget agencije koje organiziraju doceke OK (niste imali neka negativna iskustva s njima)? Hvala na svim odgovorima! Pozz :)
 Dodan: 22. 08. 2008 @14:32:04
odgovori 

anja - Re: Preporuka za docek Nove??

hej, ja sam bila u dublinu za novu godinu i sta se samog doceka tice nisam bila nis posebno odusevljena.

prva stvar, nema organiziranog doceka na otvorenom tip da se odbrojava, muzika, sank i tako to. malo pred pol noci se ljudi skupe ispred jedne crkve (zaboravila sam kako se zove, sorry), cekaju da odzvoni pol noci i onda svaki po svom.

druga stvar, pubovi imaju age limit (21, 23 ili cak 25), a ni to ti ne garantira da ces igdje uc (igdje di se isplati bit) jer imaju sistem da se ulaznice za new year's patry kupuju tjedan-dva prije samog doceka.

trece, svi pubovi se zatvaraju u 2am, nema iznimki!

sad to zvuci sve bezveze znam... uglavnom, mi nista od toga nismo znale, tako da smo se po nase balkanski opskrbile alkoholom, cugale u hostelu s ekipom iz sobe i onda se oko 10 zaputile u grad. naravno da nas skoro nigdje nisu pustili nutra, a i tamo di smo usle je bilo bezveze. u 12 smo otisle pred tu crkvu i bilo je fora, ali onda je opet krenulo trazenje puba u koji mozemo uc, i kad smo napokon ubole dobar pub sa super mjuzom... vec je bilo 2am. onda se rulja pocela skupljat po ulicama (mahom talijanska) i trazit kamo se jos moze ic...

postoje i night clubovi koji rade do 4 mislim, ali su karte za docek bile od 35eura na gore (za obicne pubove 15 eura pa na vise). za tu kartu dobis upad, nista vise.

uglavnom, mi nismo uopce bile informirane o samom doceku pa nam je sve to dolazilo ko pljuska za pljuskom.

:-)

sta se samog grada tice, bilo nam je fenomenalno. grad nije jako velik, svugdje smo isle pjesice i svugdje smo dobivale popust na iksice. mi smo imale rutinu da bi obilazile grad do negdje 4, otisle u hostel nesto pojest i se istusirat i odmah van.

jos jedna napomena, vecina muzeja i tih nekih turistickih atrakcija je zatvoreno +/- 5 dana oko ng.

Dodan: 26. 08. 2008 @17:50:24
odgovori 

Mirna - Re: Preporuka za docek Nove??
E, hvala puno n ainformacijama. Odustala sam još i prije od nove u dublinu, ali zato idem tamo za st. patrick's tako da je ovo svakako korisno... kažeš da ste na iksicu imali popust? hm...da nije ISIC ili EURO26? čudno mi da našu iksicu priznaju..
 Dodan: 30. 08. 2008 @15:47:54
odgovori 

anja - Re: Preporuka za docek Nove??

da, ja sam imala na iksicu, a frendica na slovensku studentsku. nismo imali nikakve posebne studentske iskaznice. meni je isto bilo cudno, ali ono... u biti su nas odmah prvi dan u nekom muzeju pitali dal smo studenti, rekle smo da da, ali da imamo samo iskaznice sa faxa. zena ih je pogledala i dala nam popust. tako da smo svugdje gurale studentske i bez beda su nam racunali popust (tamo di su studenti imali popust).

inace, za st patrick's day treba puno puno unapred rezervirat hostel tako da ti preporucam da to napravis prije nove godine. mi smo htjeli ic ove godine, i sredinom prvog mjeseca su svi hosteli vec bili krcati. najprije smo trazili preko neta, a na kraju smo i zvali. nismo nista nasli, a i par hostela koji su imali slobodno su imali po jedno mjesto na jednu noc koju su bezobrazno naplacivali... tako da, cim prije to bolje!

Dodan: 31. 08. 2008 @18:28:48
odgovori 

13.02 - Re: Preporuka za docek Nove??
kako idete u dublin za st. patricks day?ryan ne vozi u to doba jel ima wizz za dublin?
 Dodan: 04. 09. 2008 @13:36:29
odgovori 

ajzak - Re: Preporuka za docek Nove??
ISIC je ISIC, nema "nas" i "vas" ISIC, sto bi bilo International Student Identity Card.
 Dodan: 05. 09. 2008 @15:03:02
odgovori 

mirna - Re: Preporuka za docek Nove??
@ ajzak - nisam ni napisala nas ili vas ISIC, nego sam pitala za hrvatsku iksicu.. Hvala anja! A kako idemo - nasli smo let iz Venecije za 50 eura povratna, Ryanairom. Moze se nac i iz Budimpeste za 100-injak eura.
 Dodan: 05. 09. 2008 @19:37:36
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: