Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » vlak zagreb-sarajevo
| misko - vlak zagreb-sarajevo |
| planiram ici nocnim vlakom do sarajeva pa me zanima ima li tko iskustva s time, koliko je opasno za curu u 20-ima da sama putuje... |
Dodan: 20. 08. 2008 @23:40:57
|
odgovori |
| z - Re: vlak zagreb-sarajevo |
| prilično opasno. išla frendica samnom. uletio nam neki tip... pijan itd. put traje vječno... |
Dodan: 21. 08. 2008 @10:35:35
|
odgovori |
| bobe - Re: vlak zagreb-sarajevo |
| nema potrebe da se ide vlakom, uzmite bus. brze je i efikasnije. Vlak se vuce bez veze, beskonacno.... |
Dodan: 25. 08. 2008 @14:32:38
|
odgovori |
| Igor - Re: vlak zagreb-sarajevo |
| Vec godinama putujem na toj relaciji i za vlak ti mogu reci da nije opasno ali zna ponekad biti neugodno ukoliko neka budala ude,mene si to nije precesto dogadalo,naprotiv ja sam najcesce bio popuno sam u kupeu (meni je to odgovaralo jer sam legao i spavao),to je dobra strana a loše : Nikada stici,kasni gotovo uvijek sa dolaskom i cijeli put traje oko 10h,zatim od Zagreba do Sarajeva promjene 3 lokomotive i 4 kontrolora (HRV- do granice,Srpski do Banja Luke , drugi Srp.od Banja Luke do Doboja i napokon Federacijski do SA), naravno da svi oni ti nanovo kontroliraju karte i redovno te probude usred noci da po peti put pokazes kartu,tako da pop.... dok stignes.Po meni do nedavno, vlak ipak bio bolja alternativa od busa koji je imao liniju Tour de Bosna (nemoj slucajno da koje selo promasis)i on stigne do SA za nekih 8h. Zadnji put isao sam sa novom linijom koju toplo preporucujem GLOBTOUR SA-ZG-SA koja ide preko Sl.Broda stize u Sarajevo za 6,5h i staje samo na par mjesta i najbrza je linija koja postoji i nevjerovatno i najjeftinija oko 250kn povratna.Krece iz Sa u 09:30 u ZG je u 16:00 a nazad iz ZG krece u 16:45 i u Sarajevu je oko 23:15.To je moje ukratko moje 10god iskustvo na ovoj relaciji nadam se da ce posluziti. |
Dodan: 03. 09. 2008 @08:46:01
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|