Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » Bucharest
| fly - Bucharest |
Pozdrav, za Novu godinu planiram ici u Bukurest... jel ima neko prijedlog kako najbrze i najjeftinije... vlak je oko 1000kn ali put predugo traje preko Budimpeste ili Beograda... |
Dodan: 19. 08. 2008 @20:58:03
|
odgovori |
| Zg - Re: Bucharest |
| Pa imaš svake godine preko agencija organizirane dočeke u Bukureštu. S algom je cijena prošle godine za 5 dana bila oko 1300 kuna sve skupa.Ali biraš hotele po kategoriji pa može mislim ispasti više i manje... |
Dodan: 19. 08. 2008 @21:06:22
|
odgovori |
| fly - Re: Bucharest |
thanks na odgovoru ali nema šanse da putujem 20h do tamo... Adria ima neke "outlet" letove pa ću probat uloviti kartu za 110€ preko Ljubljane... jedino je problem sto je Otopeni van grada za razliku od Banease... |
Dodan: 20. 08. 2008 @19:39:08
|
odgovori |
| - Re: Bucharest |
| A što, ti bi kao gospodin čovjek do tamo? Ma uzmeš vlak, prespavaš u Beogradu i onda drugi dan kreneš za Bukurešt. Kad sam ja išao prošlo ljeto, povratna karta za Beograd je bila 250 kuna i voziš se 6 i pol sati, a Beograd - Bukurešt za 50 eura plus 10 eura nadoplata za couchette (u jednom smjeru) i vožnja traje 14 i pol sati. Bilo je OK i to se isplati doživjeti. Ja ti tako savjetujem. Inače, Bukurešt poznam OK i ako trebaš kakvu pomoć, javi. |
Dodan: 20. 08. 2008 @20:06:28
|
odgovori |
| - - Re: Bucharest |
nije loš prijedlog, i tako trebam platiti samo troškove puta jer smještaj imam besplatan a grad dobro poznajem... uglavnom, Adria ima outlet letove - 182€ s taxama povratna karta dok vlak dođe 1150kn preko Beograda ili 1100 preko Budimpešte... dakle, ušteda je minimalna a potrošen godišnji na putovanje dođe puno više, a i ne ide mi se solo po vlakovima... :) |
Dodan: 22. 08. 2008 @23:48:43
|
odgovori |
| A čuj, ja sam putovao kroz Ukrajinu sam u vlakovima (tj. bio u kupeima sa 3 neznanca) i to par puta čak i do 17 sati u komadu i nije bilo nikakvih problema. Ti vlakovi su ti prazni, nitko živ ne putuje iz Beograda za Bukurešt, već obratno. Budeš sam u kupeu i slobodno se zaključaš. Cijenu sam ti naveo, znači to putovanje vlakom te ne ispadne više od 100 eura tamo i nazad, a uzmeš si dan ili dva u Beogradu i malo uživaš tamo, barem je jeftino (a za žene da ne pričam). Opet, moj prijedlog je od srca jer je meni tako bilo odlično, a stvarno nema potrebe ići avionom. Kako god odlučiš, želim dobar provod. |
Dodan: 24. 08. 2008 @20:11:58
|
odgovori |
| 13.02 - Re: Bucharest |
| jel to regularna cijena 250 do beograda ili je to s popuston? |
Dodan: 28. 08. 2008 @15:14:22
|
odgovori |
| Ti bi još jeftinije? A čuj, kad je god netko od mojih poznanika išao povratnu je platio toliko. Mislim da je to možda i neka studentska cijena, a sad da li ide na tu cijenu još kakav popus, najbolje ti je nazvati kolodvor. Broj ti je ili 060 333 444 ili možeš odmah zvati međunarodnu blagajnu na 4577 704. |
Dodan: 28. 08. 2008 @20:23:49
|
odgovori |
| ma ne cijena je ok nego me samo zanimalo jel to normalna cijena ili triba bit student da bi je dobia.a prije bi iša u beograd nego u bukurešt koje je smeće od grada iako san tamo bia kratko.a jel znaš za onaj balkan flexipas kad ga uzmeš u beogradu jel 50 eura dođe do istambula za 5 dana ne znan koliko još triba nadoplata za krevet iša bi beograd-sofia -istambul. |
Dodan: 04. 09. 2008 @13:43:43
|
odgovori |
očito onda nisi bio na pravim mjestima u Bukureštu... ;) |
Dodan: 04. 09. 2008 @19:35:36
|
odgovori |
| leny - Re: Bucharest |
| Bio sam u tome vlaku Beograd - Bukurešt - prazan je prastar i za ubit se od dosade te vozi jednom dnevno. Mislim da bi neke relacije brže pješke prošao. Ja sam malo ublažio s nočenjem u Temišvaru - prekrasan grad inače. Veza preko budimpešte ti je bolja a mađari imaju dobre popuste na povratne i mlade. Autom si tamo dok trepneš - nađi nekog tko treba neki servis na daciji pa mu obavi :-) U rumunjskoj možeš i "stopati" ljudi često staju stoperima ali ovi im plačaju za prijevoz pa to i nije kao kod nas. |
Dodan: 05. 09. 2008 @20:01:09
|
odgovori |
| leny - Re: Bucharest |
| Usput 1000 kn vlak!? Možda neznaš kupit kartu? U mađi je recimo 60% popusta na povratne - kupovina jednosmjernih je porez na budale :-) Kod nas ti je ako vas je dvoje druga karta u pola cijene i sto drugih kombincija. |
Dodan: 05. 09. 2008 @20:05:24
|
odgovori |
naravno... vlak kreće iz BG-a popodne u 15:55 a dolazi drugi dan oko 9 ujutro... s obzirom da najčešće kasni, to je obično oko 12... uglavnom, jedna od opcija je avionom Ljubljana - Bukurešt, druga busom do Beograda, vlakom ili busom do Temisoara pa onda avionom do Bukurešta, a treća sa SkyEurope preko Beča... preko Budimpešte avion je preskup (jer se presjeda a Croatia airlines ima visoke cijene)... inače, hotelski smještaj u Bukureštu je dosta skuplji u odnosu na Budimpeštu, Prag i sl. gradove ali imaju odličan privatni smještaj... |
Dodan: 06. 09. 2008 @08:49:41
|
odgovori |
| pa to smo bili ka na apsloventsko putovanje.pa ne znan sta je tamo dobro u sri grada je sve raskopano dica setaju gola u sri zime.arhitekturu nemaju svugdi puno smeća.interesantno je pošto ne možeš vidit baš u svakom glavnom evropskom gradu a da je u EU to je sramota da su oni tamo a mi svima guzicu ližemo da bi ušli a 20 godina smo isprid njih a ceste neću ni spominjat. |
Dodan: 06. 09. 2008 @10:38:23
|
odgovori |
| sky - Re: Bucharest |
| sigurno nisu zbog toga ušli u EU... ne znam, očito si vidio samo negativne stvari... ja bi ti mogao nabrojati brdo stvari zbog kojih se isplati otići. A ja i tako imam privatni razlog zašto putujem he he :) |
Dodan: 06. 09. 2008 @12:12:44
|
odgovori |
| Jana - Re: Bucharest |
Bas trebam u Bukurest, tocnije u Pitesti iduci tjedan. Zna li tko koliko kosta avio-karta Ljubljana-Bukurest? Jel puno skuplja varijanta Zg-Ljubljana busom, pa avionom Ljubljana-Bukurest od varijante vlakovi? I jos: da li vlak Bg-Bukurest stoji negdje blizu Pitestija tako da ne morem kad dodjem u Bukurest jos dvi i po ure do Pitestija busom? |
Dodan: 10. 09. 2008 @15:10:25
|
odgovori |
| Imaš vlak Zg- Lj, povratna karta ti je ispod 150kn. Ako ostaješ dulje od 2 dana avio karta ti je 236€ sa svim taxama... što se tiče Pitestija, 120km je udaljen od Bukurešta i imaš autoput, a rent - a - car je puno jeftiniji nego u Hr... |
Dodan: 10. 09. 2008 @22:10:58
|
odgovori |
hvala na odgovoru:)! odlucih se ipak za vlak zg-bg-bukurest. Ima li svaki dan linija bg-bukurest i kada vozi? Da li se karta mora rezervirati (couchette) - moze li se to telefonski, ili nije bed doci u bg i kupiti tamo (nema guzve)? Kad se uzima couchette, moze li se prek dana sjediti u obicnom kupeu, a onda kad je vrime za spat zakljucas se u kuset? (vidi se da sam totalka neiskusni putnik:) hvala unaprijed |
Dodan: 11. 09. 2008 @22:39:32
|
odgovori |
| E na ovo pitanje ti tesko mogu odgovoriti... ima svaki dan jedan vlak koji ide u Bukurest, krece u 15:55... evo ti site www.zeleznicesrbije.com/ a s obzirom na to da su oni jako moderni, kartu cak mozes kupiti i online ;) |
Dodan: 11. 09. 2008 @23:13:23
|
odgovori |
| sve znam - Re: Bucharest |
| www.wizzair.com venecija-bukurest Odlazni TSF >> BBU (PROMO!) | | 1 Odrasla osoba @ 0.49 EUR | 0.49 EUR | | Porezi / pristojbe [pojedinosti] | 20.50 EUR | Dolazni BBU >> TSF (Web) | | 1 Odrasla osoba @ 15.99 EUR | 15.99 EUR | | Porezi / pristojbe [pojedinosti] | 24.29 EUR | | | | Cijena isključuje manipulativne troškove | 61.27 EUR | |
Dodan: 26. 09. 2008 @14:39:58
|
odgovori |
| @Jana Kartu za Bukurešt kupiš na kolodbvoru. Možda ti je OK da je kupiš dan prije, ali zapravo uopće nema gužve. Couchette moraš rezervirati, i to ti se nadoplaćuje 10 eura u jednom smjeru. Pa biraj...Imaš tamo ne na glavnom ulazu već na sporednom jedan šalter...mislim da je nešto tima ''Wastels'' ili slično...tamo kupi karte, tamo lik sređuje s ok cijenama. |
Dodan: 30. 09. 2008 @23:12:28
|
odgovori |
dakle, otputovala sam u bukurest i vratila se. couchette bg-bukurest bio je katastrofa (tvrde, prljave klupe na kojima nema sanse da spavas, dobar dio puta nije bilo grijanja, a onda je zapicilo 40 celzijusa, a prozor nemozes otvorit), ali u povratku je bio pristojniji (zapravo luksuzni, mekani kreveti, grijanje, ok posteljina, a prozor otvoris i cak mozes zapalit ako ti se prohtije - nitko ne provjerava...) - ne kuzim kako se mogu razlikovati toliko, gotovo kao C-klasa i A-klasa (ista cijena, dakle, couchette oboje)... trebat cu uskoro opet ici, pa me zanima kakav je to sporedni ulaz na kolodvoru gdje se mogu kupiti povoljnije karte - ako sam dobro razumjela ovaj neciji zadnji post...? netko dila kartama ispod stola:)? hvala unaprijed opet... |
Dodan: 06. 10. 2008 @21:07:44
|
odgovori |
Ja bih ti preporučio za nekih 200-300kn više drugu rutu... dakle, busom do Beča (povratna karta je 400kn) te avionom do Bukurešta (Austrian ima iste cijene kao SkyEurope - povratna karta je oko 95€ sa svim taxama)... brže i sigurnije ;) |
Dodan: 07. 10. 2008 @16:56:06
|
odgovori |
fly, hvala na toj varijanti, imat cu na umu... a zasad mi treba jedna najjeftinija moguca varijanta koja postoji (ovaj put sam financijski malo stisnuta, a mislim da mogu podnijeti sve nakon prve voznje u bukurest:) ... ako uopce postoji jeftinija karta za vlak zg-buk od 1000 kn, koliko sam ukupno platila zadnji put ... sori na gnjavazi i hvala |
Dodan: 10. 10. 2008 @08:38:40
|
odgovori |
Ima netko možda u planu ići u Bukurešt za Novu god? Ako želi dijeliti troškove nek se javi jer imam već složen plan puta ;) |
Dodan: 25. 10. 2008 @14:27:21
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|