Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » viza za meksiko
| bumbar - viza za meksiko |
| pomagajte ljudi..moram srediti vizu za meksiko..ima li tko da mi pomogne |
Dodan: 18. 08. 2008 @18:01:41
|
odgovori |
| vedrana - Re: viza za meksiko |
| ej..ja ti upravo sredujem visu za meksiko..U zagrebu(ni u Hrvatskoj) nemas mexicku ambasadu,tako da ti je najbliza u Budimpesti (ali imas od blizih Beograd i Beč) dokumenti za visu: putovnica (provjeri kada ti istice,mora ti valjati minimalno jos 6 mjeseci) , avionska karta, rezervacija hotela,hostela ili pismo od ljudi kod kojih odsjedas ako ides u privatni smjestaj, izvod bankovnog racuna na kojemu imas dovoljno novaca , fotografija i imas neki bezvezni formular za ispuniti. Ja osobno idem u bec po visu,i rekli su mi da mogu doci svaki dan od pon do petka (najbolje ujutro), dodes tamo,predas papire i u istom danu ti je gotovo! tako mi je rekla zena u ambasadi...i da,visa ti je oko36 dolara.. |
Dodan: 20. 08. 2008 @18:06:13
|
odgovori |
| bumbar - Re: viza za meksiko |
| hvala ti puno...a daj mi reci kada ti ideš?Da mi kažeš svoja iskustva kamo i gdje ići,kako jeftino proći ipak nemamo novaca za bacanje i tako..hvala ti puno a ako imaš kakva još saznanja molim te javi mi..agavranovic@gmail.com |
Dodan: 22. 08. 2008 @17:12:27
|
odgovori |
| bumbar - kako jeftino proći u meksiku???? |
| Ako je netko bio u mexiku molim vas da mi podijelite svoja iskustva...želio bih jeftino proći a što više vidjeti..thanks |
Dodan: 22. 08. 2008 @17:17:01
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|