Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » Malta
| _student_ - Malta |
Dakle, za dva tjedna putujem na Maltu pa ako netko ima bilo kakve korisne informacije ili iskustva, bilo šta. Tražio sam dosta toga na netu, iskustva su različita - od pozitivnih do negativnih. Svaki savjet je dobrodošao. Pronašao sam inf. o prijevozu, mjestima, izlascima, no prije svega zanima me sam smještaj, turistička državica - puno hotela i apartmana, kao što se vidi iz priloženog (za studentski džep skupo). Da li je moguće iznajmiti nešto tipa sobe, tek toliko za ostaviti stvari, istuširati se... hvala još jednom!!!! |
Dodan: 22. 07. 2008 @01:02:46
|
odgovori |
| nela - Re: Malta |
Malta... mene se nije bas dojmila, sto se plaza i mora tice, svaki nas otok je 10 puta bolji. nocni zivot je sjajan, fenomenalan!!sto god pozelis. nemoj ici na izlete organizirane prek agencije, skuplji su nekoliko puta,a sve to mozes sam obici tamo. nema bas puno za obilaziti, osim ako nisi pasionirani obozavatelj crkava, za koje placas upad. mi smo kupile 3 ili 5-dnevnu kartu za javni prijevoz i to se isplati. mi smo bili u hotelu s 3 zvjezdice koji je bio skoro pa obicna rupa, bez prozora i samo kreveti nagurani, dorucak je bio dobar. ne znam za privatan smjestaj. dobro se provedi! |
Dodan: 23. 07. 2008 @12:08:26
|
odgovori |
| _student_ - Re: Malta |
Zahvaljujem na informacijama. Ma lako za život, razgledavanje tih par dana. To ću već obaviti s ekipom... ;-) Rezervirao sam karte za avion, pa je još samo upitan smještaj. Neda mi se davati novce za hotele, apartmane jer su dosta skupi. Ono jeftino, je već rezervirano. Zato me interesiraju neka jeftnija rješenja. Ako ništa drugo, plaža ili neka klupica ne gine. Jel mi možeš reći kakve su cijene (dućani) i hrana? Da se znam pripremiti... hvala ;-) |
Dodan: 23. 07. 2008 @16:46:26
|
odgovori |
| nela - Re: Malta |
dorucak smo imali u hotelu, a ostalo preko dana smo kupovali u ducanima: sendvici, voda obavezno, sokovi, jogurti i ostalo, to je bilo ok. mozes se snaci s manje love, nije bad. nismo hodale po restoranima pa se dalo. sretno! ja odoh na nas Jadran, Split i okolica, mozda Brac... |
Dodan: 27. 07. 2008 @12:14:49
|
odgovori |
| maja - Re: Malta |
| ja sam ti bila na malti tjedan dana, izlasci i nocni zivot su zbilja fenomenalni, imas veliki izbor. koliko se ja sjecam hrana uopce nije skupa, mi smo i jeli vani i kupovali po njihovim ducanima i sve je bilo puno jeftinije nego kod nas. voce je jako jeftino. obavezno probaj voce u obliku kaktusa i dinje, fenomenalne su! i obavezno odi na gozo, mi smo isle na izlet gozo-komino i tamo brodicem do azzure window i koralja - prekrasno!! no, plaze mi se nisu svidjele, isle smo na njihovu najljepšu pjescanu plažu i bilo je puno meduza! uzmi tjednu kartu za javni prijevoz jer inace moras imati pripremljen tocan iznos sitnisa kad ulazis u bus. voznja malteskim busevima je pravi dozivljaj! |
Dodan: 30. 07. 2008 @09:25:05
|
odgovori |
| maltezanka - Re: Malta |
ei..ja sam bila 2007 godine na Malti,i doslovno sam se zaljubila u taj otok :) ..predobro mi je bilo..vidim da si ti bio ove godine,a ja bi isla iduce ljeto..pa imam par pitanja..ako nije bed da mi odg. to si sve preko STA obavio?di ste bili, koji hotel?u St.Julians-u?i kolko te doslo sve ukupno?kolko dana? |
Dodan: 15. 09. 2008 @12:48:53
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|