Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u
| Kristina - jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
| Molim vas ako netko ima iskustva da mi da savjet u koji hostel otici u NY da je povoljno. Gledala sam craigslist sto se tice apartmenta ali ako odavde nekom posaljem novce on to do mog dolaska moze 500 puta iznajmit. I jos jedno pitanje- na kakav racun bi trebalo stavit novce da ih tamo mogu podizat a da mi ih provizije ne pojedu? |
Dodan: 21. 07. 2008 @13:16:33
|
odgovori |
| šiljo - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
| 103rd/Amsterdam Av - Hosteling International za novce Western Union sretno. |
Dodan: 22. 07. 2008 @13:48:09
|
odgovori |
| Kristina - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
| Hvala. Mislim da im taj hostelling international nije bas tak jeftin pogotovo kad se uzme u obzir da im je smjestaj dorm i to odvojeni cure i decki a mi putujemo u paru. Jel neko bio u Dexter House? Ili unajmio studio apartment? |
Dodan: 22. 07. 2008 @22:40:29
|
odgovori |
| lejla - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
pa koliko dugo mislite biti tamo?ako hoces stan,sobu na dulje to bi trebala doci pa trazit,i oboruzat se sa zivcima...a i hoces li jeftino ili ne..mislim da su hosteli cisto ok. sto se novaca tice ok ti je nosit travellers cekove,mozes s njima normalno placati kao da su cash a oni ti onda u ducanu vrate cash!racun,kako god okrenes neku proviziju ces platit...a i ako imas racun na eure,onda ti preracunavaju,osim ako imas racun ili knjizicu na dolare onda tam mozes dizat dolare,u principu ili cekovi ili Western union,moj savjet! Sretno! |
Dodan: 23. 07. 2008 @19:00:53
|
odgovori |
| Hvala sto pomazes. Te travellers cekoce dobijem u bilo kojoj banci? Jel moras cekat da ih dobijes? I jel vrijede samo uz dokumente ili ti ih netko moze i ukrast? |
Dodan: 25. 07. 2008 @07:00:56
|
odgovori |
| siljo - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
| Pa fora u cekovima i je da ako ti ih netko ukrade, ne moze nista sa njima. Kad ih unovcujes, predajes dokument sa slikom i potpisom i potpisujes se na poledjinu ceka. Izdaje ih svaka banka. Cekanje ovisi o jacini/velicini banke. |
Dodan: 25. 07. 2008 @13:28:45
|
odgovori |
| super. A kojoj banci se onda najkrace ceka? I koliko? |
Dodan: 25. 07. 2008 @18:36:37
|
odgovori |
| ej - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
ma kristina...pare nosi u dzepu...to ti je najsigurnije...i najbolje...i bez provizije.... ja san tako...i svi koga znan.. kad planiras bit u NY?na koliko vrimena bi iznajmila stan?? |
Dodan: 26. 07. 2008 @04:34:01
|
odgovori |
| potkraj 8. mjeseca. Prvo samo 2 noci dok nevidimo sa frendovima kud cemo putovat ili cemo cjelo vrijeme bit u NY. Imas nesto za iznajmit? A sto se tice nosenja casha, mislim da je ako nista drugo psihicko opterecenje mislit stalno di su ti pare. |
Dodan: 26. 07. 2008 @21:11:17
|
odgovori |
| lejla - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
| trevelerse moras naruciti,mislim da mozes u bilo kojoj banci,ja sam u privrednoj,i u ducanu s njima placas kao s novcem,a dobijes kusur u dolarima,samo kaj moras pokazati dokument tako da ih nitko osim tebe ne moze koristit.ja sam bila mjesec dana i samo sam cekove koristila i nisam imala nikakvih problema,dapace primaju ih svugdje,u kinu,restoranu...svugdje,kod njih su ti oni kao normalan novac.. |
Dodan: 28. 07. 2008 @12:19:01
|
odgovori |
| ok. super. hvala ti. Pitala sam danas u Privrednoj, rekli su da oni vise ne izdaju putnicke cekove, uputili su me na agenciju atlas u Praskoj. |
Dodan: 28. 07. 2008 @21:30:08
|
odgovori |
| ej - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
neman...i ja trazin...tamo negdi u 9 misec mislin otic u NY...sad san u USA blizu washingtona...ali mi pocetkom 10.dolaze prijatelji... cini mi se najbolje iznajmit stan...to se isplati ako ce bit bar 4-5 ljudi... koji zele zivit ko u big brotheru:-) |
Dodan: 29. 07. 2008 @01:08:18
|
odgovori |
| ako ima... - Re: jeftin smjestaj NY? I podizanje novca u sad-u |
ako ima ko ko planira bit u NY pocetkom 10. i ostaje 15tak dana... neka se javi pa cemo zajedno trazit stan - jeftinije je:-) pozz |
Dodan: 01. 09. 2008 @15:53:48
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|