Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » Cile/Bolivija/Peru/Ecuador
| faki - Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
| Upravo sam kupio kartu za 5-tjednu turu i krecem sredinom 8. mjeseca ;-) Ima nekog tko ce u istom smjeru pa da eventualno udruzimo snage? Planiram Santiago/La Paz/Puno/Cusco/Lima/Guayaquil... tj. "vece" destinacije na zapadnoj obali tipa Salar de Uyuni, jezero Titicaca, Machu Picchu i Galapagos... eventualno i Uskrsnje otoke ako ulovim dobar deal iz Santiaga... Jel zna netko sigurno - ne treba nam za ove 4 zemlje viza ne? Vidim da se u drugom threadu raspravlja o vizi za Boliviju al na stranicama ministarstva vanjskih poslova pise da nam vise ne treba viza... http://www.mvpei.hr/mvp.asp?pcpid=1161&dmid=61#pocdrz "* državljani Republike Hrvatske od 1. prosinca 2007. neće morati imati vizu za ulazak u Republiku Boliviju u turističke svrhe. Migracijskim vlastima Republike Bolivije prilikom ulaska morat će predočiti slijedeće isprave: # putovnicu s rokom valjanosti ne manjim od šest mjeseci # uvjerenje o cijepljenju protiv žute groznice # povratnu putnu kartu" |
Dodan: 16. 07. 2008 @14:08:52
|
odgovori |
| leeloo - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
ja idem na slicnu turu samo visemjesecnu i u prosincu. tada je tamo ljeto. koliko sam ja upucena za ni jednu od tih zemalja ti netreba viza... sretno!!! |
Dodan: 17. 07. 2008 @19:14:52
|
odgovori |
| juaN - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
CILE PERU ULAZIS BEZ VIZE, LJUDI PAZITE SE JUZNE JA SAM SE DOLE ODGAJAO, OTVORI OCI I USI.. ZGRABI CURU I BRIJ...... GUAYAQUILL DISCOTECA FIZZ, MALECON 2000 JE SETNICA, ODLICAN GRAD, LIMA OPASNIJA OD GUAYAQUILLA 10 PUTA , MIRAFLORTES LANCOMAR BARRANMCO. POZDRAV OD MARITIMA... |
Dodan: 17. 07. 2008 @20:49:39
|
odgovori |
| agi - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
ćao, mene zanima ista ruta ali od 11. miseca. pokušavan najti naj-deal što se tiče avio-karata, može savjet? tenks :-) usputno rečeno, tražin i travel-buddya :-) |
Dodan: 25. 07. 2008 @21:27:29
|
odgovori |
| chaos - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
| 2006. provela 4 tjedna Peru/Bolivija...najbolje putovanje mog života...Lima, Macchu, Puno, Cuzco, Arequipa,jezero Titicaca, La Paz, Tiwanacu, ako vas zanima gdje je sve počelo....Lime se čuvajte, zadnja 3 dana ostadoh bez fotića...jbš fotić, al žao mi slika ;( BIT ĆE VAM SUPER, SRETAN PUT!!!! |
Dodan: 26. 07. 2008 @00:07:19
|
odgovori |
| Neno Ticak - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
Ja bih vam osobno savjetovao putovanje izmedju studenoga i ozijka kada je tamo ljeto. Proveo sam nekoliko mjeseci u Limi, Montevideu i La Paz-u. Nezaboravno. Moze se dobro provesti za ne bas puno novca. Bilo bi dobro ako mozete nabaviti Frommer's tiskane vodice jer sadrze detaljne opise smjestaja, kapaciteta, atrakcija i ostaloga, kao i cijene usluga. U Boliviji i Peruu morate biti jako oprezni jer "gringosima" nerijetko naplacuju visestruke cijene, dok u Urugvaju to i nije slucaj. |
Dodan: 30. 07. 2008 @22:41:22
|
odgovori |
| little star - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
| kako od najpovoljnije karte za cile/argentinu ili peru? |
Dodan: 02. 08. 2008 @14:13:18
|
odgovori |
| juannnnnnnito - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
| rumbo.es agencija spanjolska,, |
Dodan: 08. 08. 2008 @21:02:58
|
odgovori |
| litlle star - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
thanx,but kako je najpovoljnije ? iz kojeg grada u spain do kojeg u južnoj americi? |
Dodan: 15. 08. 2008 @16:39:33
|
odgovori |
| juan - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
| ne moras ici iz spanjolske, svakako ako ides sad ljeti da je spsnjolska destinacija madrid najbolje povezana sa buenos airesom, isto tako i rim jer u argent.ima dosta talijana, lima peru je povezana lufthansom preko caracasa leti iz municha i frankf, isto tako stara dobra linija amsterdam lima, stajes na otocima holand, oko pol ure..na caribima, to je klm direktno, iz madrida iberijom do b.airesa, ili scl, santiago de chile, santiago ????sam putujes''''???? |
Dodan: 19. 08. 2008 @13:39:34
|
odgovori |
| i prezime - Re: Cile/Bolivija/Peru/Ecuador |
za boliviju ti treba viza. mozes ju napravit u konzulatu u Punu, gradu na Titicaci. Ja sam ju radila negdje u 3.mj i bilo je dosta frustrirajuce. treba ti rezervacija smjestaja, povratna karta, i stanje racuna. i dugi zivci. ja nisam dozivjela Limu opasnom... dapace. jedino me pokrali u Montevideu (uruguay). u ecuadoru toplo prekorucujem Villcabambu. predivno mjesto. sretno i uzivaj. |
Dodan: 28. 08. 2008 @13:36:44
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|