Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » Ryanair - broj putovnice i mailovi
| Jasmin - Ryanair - broj putovnice i mailovi |
| Bok! rezervirao sam 4 leta putem ryanaira jer idem na tekmu u belfast i nigdje pri ispunjavanju me nije tražilo broj putovnice, mada sam normalno završio proces i pisalo mi je confirmed.e sad za dva leta sam dobio mail i šifre koje sam si zapiso da je sve u redu, ali za povratni let London - Belfast nisam dobio mail,mada imam isprintano onu zadnju stranicu di piše confirmed.e sad me zanima čim sam uspio dovršit proces i dobit te šifre znači da bi trebalo bit sve u redu il?da li bi me mogli zezat zbog broja putovnice mada se pri ispunjavanju nigdje nije tražilo?? |
Dodan: 09. 07. 2008 @22:39:32
|
odgovori |
| dove - Re: Ryanair - broj putovnice i mailovi |
Na ryanu se nigdje ne mora upisivati broj putovnice. Nakon sto u zadnjem koraku kupovine karte kliknes na "kupi", moras malo pricekati da ti se otvori nova stranica na kojoj ti pise password i CONFIRMED, na to posebno obrati paznju jer znam neke kojima je pisalo PENDING (vjerojatno su bili nestrpljivi pa su refreshali stranicu ili nesto slicno), pa su ostali prizemljeni:) |
Dodan: 10. 07. 2008 @12:25:21
|
odgovori |
| dudo - Re: Ryanair - broj putovnice i mailovi |
bok evo i mene zanima ako netko zna dobio sam od rayana confirmed nakon uplate,a nakon mjesec dana još mail rayan flight cancellation pa neznam šta je to.ako netko zna da mi kaže |
Dodan: 21. 07. 2008 @19:07:55
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|