Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » Ryanair - broj putovnice i mailovi

Jasmin - Ryanair - broj putovnice i mailovi
Bok! rezervirao sam 4 leta putem ryanaira jer idem na tekmu u belfast i nigdje pri ispunjavanju me nije tražilo broj putovnice, mada sam normalno završio proces i pisalo mi je confirmed.e sad za dva leta sam dobio mail i šifre koje sam si zapiso da je sve u redu, ali za povratni let London - Belfast nisam dobio mail,mada imam isprintano onu zadnju stranicu di piše confirmed.e sad me zanima čim sam uspio dovršit proces i dobit te šifre znači da bi trebalo bit sve u redu il?da li bi me mogli zezat zbog broja putovnice mada se pri ispunjavanju nigdje nije tražilo??
 Dodan: 09. 07. 2008 @22:39:32
odgovori 

dove - Re: Ryanair - broj putovnice i mailovi

Na ryanu se nigdje ne mora upisivati broj putovnice.

Nakon sto u zadnjem koraku kupovine karte kliknes na "kupi", moras malo pricekati da ti se otvori nova stranica na kojoj ti pise password i CONFIRMED, na to posebno obrati paznju jer znam neke kojima je pisalo PENDING (vjerojatno su bili nestrpljivi pa su refreshali stranicu ili nesto slicno), pa su ostali prizemljeni:)

Dodan: 10. 07. 2008 @12:25:21
odgovori 

dudo - Re: Ryanair - broj putovnice i mailovi

bok

evo i mene zanima ako netko zna dobio sam od rayana confirmed nakon uplate,a nakon mjesec dana još mail rayan flight cancellation pa neznam šta je to.ako netko zna da mi kaže

Dodan: 21. 07. 2008 @19:07:55
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: