Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » INDIJA

Kiki - INDIJA

jel netko bio u indiji? kak je tamo? prljavo? skupo/jeftino?

aj nek napiše malo onaj ko je bio kak mu je bilo i kak je išao!?

hvala!!

Dodan: 08. 07. 2008 @14:39:18
odgovori 

dit - Re: INDIJA

išla moja frendica, budući da nije na netu ja ću proslijedit dojmove. naravno bila je puna sumnji jer je sve i svašta pročtala i čula prije odlaska ali je otišla na mj dana i nije požalila. prošla je sjev indiju ovaj put. kartu je uzela preko sai tursa ili tak nekaj..presjedanje u istanbulu i onda za nju deli i tak natrag. trebaš imat money belt jer je džeparoša svugdje i čim vide novce sjate se ko muhe oko tebe, ali velika većina ljudi je bezazlena; hostel u nju deliju je bio bljak ali zato su svugdje drugdje bili ok. naravno piješ SAMO flaširanu vodu i da ti ne padne na pamet pit flaširani sok s njihovim ledom jer evo ti delibelij-a...hrana i nije baš nekaj..uglavnom pitanje je iz kojih pobuda želiš u indiju jer ak je razgledavanje o tom ti može pisat al ak misliš ić na partije u gou i sl...netko drugi će morat odgovorit.

trebaš pazit i na sezone kiša, mislim da je ona išla u 9.mj..

Dodan: 08. 07. 2008 @15:03:14
odgovori 

Kiki - Re: INDIJA
a kakvo je vrijeme tamo u 2./3. mjesecu? zna netko?
 Dodan: 10. 07. 2008 @13:33:57
odgovori 

bindi - Re: INDIJA
na sjeveru indije lijepo, toplo, taman za putovanja jer krajem 4. mjeseca počinju vrućine (40+)
 Dodan: 10. 07. 2008 @14:44:46
odgovori 

Kiki - Re: INDIJA

a kako je najbolje ići tamo? preko agencije mi se programi ne čine lošim, cca 10 dana traju i dosta se toga vidi..

jel išao netko preko agencije?

Dodan: 11. 07. 2008 @10:32:27
odgovori 

ana - Re: INDIJA
ej kiki a kad bi ti isla? evo ja i frendica dosta pricamo o tome al nikak da se skroz gurnemo u to pa mislim da nam treba netko tko je stvarno napet i jako zainteresiran:)
 Dodan: 18. 07. 2008 @20:09:45
odgovori 

Marta - Re: INDIJA
Ej cure, i ja se spremam tamo. Ja bi isla preko GAPa, bi li netko iso tako?
 Dodan: 19. 07. 2008 @09:36:47
odgovori 

ej, a kad bi ti isla? sta tocno ukljucuju ti gapovi aranžmani,nisam bas upoznata.Inace sam dosta za opciju-sto duze to bolje ( tipa ne manje od mjesec dana ako je moguće)
 Dodan: 20. 07. 2008 @23:23:08
odgovori 

Marta - Re: INDIJA
Gapovi aranzmani uglavnom ukljucuju nocenja, prijevoz unutar Indije i ulaznice za najveci broj znamenitosti, vodiča. pratitelja itd...Ja bi isla pocetkom a 12. ili 1.mj. al samo na 2 tjedna jer za vise nemam, a bojim se da bi mi to i kultoroloski bilo previse:)Sama se bas ne usudim ic. Ti mislis is sama?
 Dodan: 21. 07. 2008 @23:21:10
odgovori 

Jos ti nista definitivno ne znam, jedna frendica je mislila samnom ali možda neće moci.Koliko otprilike placas za taj gapov paket? jer sam cula da je dosta jeftinije kad se ide samostalno
 Dodan: 22. 07. 2008 @19:15:21
odgovori 

Nela - Re: INDIJA
haj cure, bila sam u 3. mjesecu i vec su pocele vrucine, sezona je od 12. do 3. mjeseca. ne bih preporucila nikome, a posebno cui da ide sama, nikako. 2 cure jos nekako , ali jos bolje s nekih muskim clanom. pripremite SVE kaj mozete za slucaj trbusnih "neuroza" jer se dogode iako pijes samo kupljenu vodu, i cak u njoj peres i zube. tamo se mogu naci fantasticni dealovi,a sve je krcato agencijama. CJENKANJE je must, ozbiljno, SVE mozes sniziti do pola od onoga kaj su rekli, cak i u fancy shopovima srebra.Hoteli s 3 zvj. su skroz ok, mozda bi i s 2 bili ok. isplati se otici, ali je meni bilo jako tesko gledati svu tu siromastinu, prljavstinu, sve je jako glasno i opcenito nema bijelaca na cesti, svi se paze i uzimaju auto s vozacem, to je jako povoljno. Nadam se da je pomoglo.Sretno!
 Dodan: 23. 07. 2008 @11:55:16
odgovori 

Nin - Re: INDIJA
Moji prijajtelji bili, vidjela sam i slike, podjelili dojmove...uzasno je prljavo, ne daj boze prosjaku dati lovu, jer se sjati jos njih destak oko tebe, uzasno puno sirotinje, najbolje da platis agenciju s vodicem. Naravno jako paziti sto i gdje jedes. Frendica donjela cak neke njihove grickalice, koje su imale miris po sumoru, za dezinfekciju!
 Dodan: 29. 07. 2008 @14:20:48
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: