Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » toskana by train/bus
| tanja - toskana by train/bus |
Pozdrav, ovako stvari stoje - htjela bih skoknut do Italije (firenca, siena, ravenna, bologna..) na 7-10 dana sredinom kolovoza. Mislila sam ić vlakom Trst - Firenca pa od tamo lokalnim busevima do manjih gradova..(pa natrag doma)našla sam jednosmjernu kartu T-F bez ikakvih povlastica za 40eura...zanima me ima li tko kakvih iskustava s vlakovima po Italiji, na sličnim relacijama...ugl. nabavit ću si ISIC isk. i onu za hostele pa ću, nadam se, malo jeftinije proć... ako ima netko da je prošao ono u što bih se ja upustila nek se raspiše. unaprijed hvala |
Dodan: 26. 06. 2008 @11:57:44
|
odgovori |
| nataša - Re: toskana by train/bus |
| jeftinije ti je ići do venecije (kupi kartu minimalno tjedan dana ranije, smart price za 111kn) i od venecije ti je sve jeftinije,ako ides iz trsta ionako ces morati presjedati u veneciji, kada kupujes kartu kupi s opcijom AMICA moras je kupitit minimalno 24 sata ranije, imaš popust 20%, cijena karte varira od tipa vlaka koju uzimaš regionale ti je najjeftiniji zatim intercity te eurostar (vlak mora biti direktan) zato ti savjetujem da putuješ iz venecije, i da ...vlak ti je najbolje prijevozno sredstvo u italiji svi ih koriste busevi se rijetko koriste |
Dodan: 26. 06. 2008 @23:34:51
|
odgovori |
| tanja - Re: toskana by train/bus |
fala nataša na info..ali kako se stvari razvijaju izgleda da ćemo autom, možda nam se još netko pridruži pa će nas koštat isto ili jeftinije a opet moći ćemo stat gdje poželimo i sl. Uglavnom hvala ti, ako autek otpadne razmotrit ćemo tvoj savjet :))))))))))) |
Dodan: 27. 06. 2008 @00:24:43
|
odgovori |
| nina - Re: toskana by train/bus |
| ej, u Italiji neces imat bas neke popuste na ISIC il bilo koju drugu karticu,vecinom su popusti za studente,odnosno mlade do 20+nes godina iz EU,zemalja treceg svijeta...meni je par puta x-ica pomogla jer je jedini dokument na kojem ti pise da si student...al ISIC sam bezveze vadila =/ |
Dodan: 27. 06. 2008 @14:29:38
|
odgovori |
| natasa - Re: toskana by train/bus |
| super je autom..nadam se da znaš koliko ti je gorivo u italiji :) |
Dodan: 29. 06. 2008 @15:07:57
|
odgovori |
| BAMBINA - Re: toskana by train/bus |
| ako već ideš autom u Italiju želim ti svu sreču talijani voze kao što je već poznato ko luđaci , na autocesti ne bi trebala imati nikakvih problema super je organizirana - jedino se nadam da malo znaš talijanski jer u suprotnom banana njihov je engleski koma - benzin ti je strašno skup kod njih!!!!! |
Dodan: 05. 07. 2008 @00:58:23
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|