Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » Kako proci interviu?

TheSpy - Kako proci interviu?
Pozdrav! Na programu sam za au pair u SAD, preko BHV agencije. aplicirala sam i prosla papire, sledeci korak je intervju u agenciji, tj. testiranje engleskog. zna li mi neko reci sta pitaju, kako konkretno izgleda taj intervju? i koliko mi 'mora' biti znanje engleskog da bih prosla? Nakon ovog intervjua, ako prodjem, ulazim u sistem spajanja sa porodicama i potom zavrsne obaveze oko dobijanja vize i intervjua u ambasadi...naravno, isto me zanima i za ambasadu, kako izgleda intervju.. ocekujem odogovore i zahvaljujem na istim.
 Dodan: 23. 06. 2008 @15:05:20
odgovori 

TheSpy - Re: Kako proci interviu?
smrc, zar nitko nece napisati nista? :( :( :(
 Dodan: 29. 06. 2008 @10:03:58
odgovori 

tina - Re: Kako proci interviu?
za agenciju neznam, ali na ambasadi je to cas posla sta se intervjua tice. kad se narucis u ambasadu (preko interneta sve ide) najprije te malo pretraze odmah na ulazu, onda se prosetas do druge zgrade gdje najprije das papire na jedan salter pa cekas da te prozovu na drugi gdje ti uzmu otiske i onda opet cekas da te prozove konzul na razgovor. taj razgovor traje 2 minute, a posto ides preko agencije nece te uopce nis zajebavat. pitaju kamo ides, sta ces radit i to je to... nema panike za ambasadu.
 Dodan: 29. 06. 2008 @17:31:58
odgovori 

TheSpy - Re: Kako proci interviu?
Tina, hvala na odgovoru :) Prosla sam na testiranju u agenciji. nista specijalno nije bilo, osnovne stvari me pitali na engleskom samo da vide kako pricam. eto, sad je u toku sredjivanje dokumenata za ambasadu. jos me ceka taj interwiu u ambasadi i mogu da letim za USA :) mah, cula sam da su jako strogi, ozbiljni, konzulat pita sve i svasta, ali kako ti i rece, posto idem preko agencije vjerovatno me nece puno peglati na razgovoru :)
 Dodan: 02. 07. 2008 @09:32:21
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: