Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » smjestaj u londonu
| Lola - smjestaj u londonu |
| Pozdrav svima, frend i ja bi trebali naci smjestaj za jednu noc u Londonu jer su nam letovi na koje idemo dan razlike, pa ako netko ima neku preporuku ili savjet, bila bih jako zahvalna.. Jel mozda netko odsjeo u nekom hostelu tamo pa da ga moze preporuciti? tnx |
Dodan: 15. 06. 2008 @21:42:15
|
odgovori |
| nina - Re: smjestaj u londonu |
ja ti preporucam da spavate na aerodromu i otiđete negdje na izlet... neznam kako imate satnice za letove, ali mi smo lani u london sletile u 8 ujutro, a let za doma smo imale drugi dan u 9. isto smo htjele otic u london na taj dan, ali kad smo si na kraju napravile racunicu doslo bi nas 3put skuplje. pustile smo prtljagu na aerodromu (platis naravno) i otisle na vlak za cambridge. navecer smo se vratile, rastegle vrece i to je to. :-) ima masa ljudi koja spava po podu, klupicama i okolo tako da nije bed. nama je to pasalo jer smo dosle ujutro i letile drugo jutro. znam da je prijevoz do londona bio skup, onda jos prijevoz do nekog hostela (bus, podzemna), sam london po sebi je bezobrazno skup... ako vam ne gori da odete u london, ja preporucam spavanje na aerodromu. ;-) |
Dodan: 16. 06. 2008 @17:55:14
|
odgovori |
| nana - Re: smjestaj u londonu |
| ja se slažem sa spavanjem na aerodromu, preskupo je |
Dodan: 21. 06. 2008 @21:17:28
|
odgovori |
| Jasmin - Re: smjestaj u londonu |
| ma nema boljeg od spavanja na aerodromu, mi probali, imaš fino radijatore ja mislim da su ih oni radili baš za nas onako rebraste,pošto nismo imali vreću za spavanje a stolice i sve imaju držače za ruke pa se ne možeš ispružit, barem na stansteadu,zato ljudi moji ako nemate vreću vjerujte mi radijatori su zakon |
Dodan: 07. 07. 2008 @22:11:33
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|