Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » brač-pomoć
| ana - brač-pomoć |
| Molila bih sve vas koji su bili na bolu na braču da mi vele ima li tamo gdje za izaći kakav je zivot noćni i to dali se isplatri tamo otići na ljetovanje |
Dodan: 14. 06. 2008 @21:45:41
|
odgovori |
| Bracka - Re: brač-pomoć |
Ja sam sa Braca i tvrdim da je na cijelom Bracu Bol definitvno najbolji izbor sto se tice izlazaka. Ima za svakog po nesto, od najobicnijih kafica, preko restorana i pizzerija do coctail-barova i disco clubova. Riva je gotovo uvijek puna, bilo turista ili mladih iz okolice Dalmacije, stalno se organiziraju neka dogadanja i happeninzi. Sto se tice mjesta za izlazak, izlazi se gdje god ti padne napamet i ovisno koju glazbu slusas. Coctail-bar Varadero je definitvno najposjeceniji bar na cijelom Bracu, a mozda i dalje. Ako zelis neko mjesto sa malo alternativnijom glazbom, uvijek se nade neki kafic sa ludom ekipom, ali u pravilu se u svim kaficima i klubovima pustaju aktualni popic-hitovi. Ima parkova za pijancevanje, ali i fancy mjesta sa fancy facama. :) Jedini problem sto se tice izlazaka i Bola opcenito su uzasne cijene. Lani sam citala da je Bol najskuplje mjesto za ljetovanje i izlaske na cijelom Jadranu. Pa, sad, ako imas love... Nasam se da sam ti pomogla. Pozdrav :) |
Dodan: 01. 07. 2008 @09:28:47
|
odgovori |
| BAMBINA - Re: brač-pomoć |
Bol ti je super za izlaske kao što je već navedeno ali moram samo jedno napomenuti nisam s Brača ( nono mi je ) i svake sam godine po nekoliko mjeseci dolje i cijene nisu toliko visoke kako se čini kokteli su od 50 kn pa na dalje i ovih po 50 kn ima koliko ti srce želi a nigdje na Jadranu nisu jeftiniji ( samo skuplji) obična pijača ( piva,žestice, bambusi i ostalo)je za koju kunu skuplja nego na kontinentu ali nije potrebno izlaziti svako večer u varadero ( makar su barmeni predobri) kupiš pijaču u 3 palme ( dučan na rivi ) odeš na šetnicu skupi se ekipa i ništa ti ne fali p.s. ne zaboravi disco u hotelu Elaphusa tamo ti se na kraju svi skupe kada se sve pozatvara u centru i da nadam se da češ pogoditi večer kada u Varaderu barmeni imaju shou to je jebenica SRETNO I ZABAVI SE |
Dodan: 05. 07. 2008 @00:52:39
|
odgovori |
| Tenchie - Re: brač-pomoć |
Lani sam bila na Bolu, a idem opet i ove godine. Inače sam iz zg-a. To mjesto me očaralo,ali ne zbog nočnog života nego zbog svega. Jednostavno je -prekrasno.Velika koncentracija mladih ljudi, sve je nekako opušteno a opet živo,divne plaže,lijepa priroda,dosta zabavnog sadržaja. Cijene su dosta skupe,ali nebih rekla da su najskuplje na jadranu.Što se nočnog života tiće-ovisi kako gledaš.Ako tražiš neki turbo nočni život onda bol nije za tebe,jer ima zapravo jedan cocktail bar i jedan hotelski disko gdje svi idu kada se ovaj u 2 zatvori. Ima dosta kafića i restorana ali sve to radi do 12- 1 ujutro. U biti-iza 2 ujutro radi samo Elaphusa (hotelski disko,ali lijepo uređen) i Pantera (nočni bar sa narodnjacima). Dakle-za izaći ima,ali sve ovisi što očekuješ. Ako nisi prezahtjevna, lijepo češ se zabaviti :) |
Dodan: 06. 07. 2008 @20:15:33
|
odgovori |
| bumbar - Re: brač-pomoć |
| djevo draga..ja ti radim u bolu i mogu ti reći da ga zaobiđeš u velikom luku jer je bezveze..puno godina sam ovdje i vjeruj mi da ćeš potrošiti novce a da nećeš znati zašto i kako..ne isplati se..ineče sam iz zg i nadam se da nećeš pogriješiti kao ja.. |
Dodan: 18. 08. 2008 @22:47:09
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|