Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » VIS-KOMIŽA

Miroslav - VIS-KOMIŽA

jel netko bio na visu? kako su povezani vis i komiža? jel ima neki lokalni bus? kolko često ide? bilo koja informacija je dobrodošla!

Dodan: 14. 06. 2008 @19:57:05
odgovori 

perica - Re: VIS-KOMIŽA
busevi su vezani za trajekte. imas dvije ceste, jedna uz more i unutrasnja (novija) po kojoj ide bus.
 Dodan: 16. 06. 2008 @18:03:57
odgovori 

Miroslav - Re: VIS-KOMIŽA

da, sad kad sam malo surfao netom skužio sam da su se croatia airlines, jadrolinija i busevi skroz uskladili.. samo ideš s jednog na drugo.. zagreb - split - vis - split - zagreb.. sve usklađeno..

Dodan: 17. 06. 2008 @09:17:31
odgovori 

nena - Re: VIS-KOMIŽA
Vis i Komiža su udaljeni cca 10 km (novom cestom). Voze busevi, ali ako ti je do kupanja, najljepse plaze su izvan Visa i Komize (Stoncica, Srebrna, Stiniva)... Iz Komize se jedino na plazu Kamenicu moze doci pjesice (desetak minuta od centra), a u Visu je lijepa plaza jedino kod ceske vile (barem meni). Po manjim mjestima u unutrasnjosti Visa ima agroturizma (konobe i sl.). Za detaljan obilazak otoka bilo bi dobro imati auto. A za prebacivanje iz Visa u Komizu nema problema ni javnim prijevozom.
 Dodan: 17. 06. 2008 @12:22:23
odgovori 

13.02 - Re: VIS-KOMIŽA
jel znaš možda jel se može di kampirat na divlje stavit šator u komiži ili samos vrićon doć nisan nikad bia tamo a mislimo ić kad bude fjera u komiži ako se ne varan prva subota u 8 misecu?
 Dodan: 17. 06. 2008 @22:53:32
odgovori 

zok - Re: VIS-KOMIŽA
U Komiži meni nije loša Pod Gospu plaža, ali to dosta ovisi o količini ljudi. I ujutro se može sjest na brod ("prugu") za Biševo pa se tamo bit na pijesku. Što se tiče kampiranja na divljaka znaju ljudi biti osjetljivi pa zvat komunalnog koji onda naplaćuje kazne, ali prije par godina nas par je spavalo u vrećama na platou iznad plaže Kamenice i nama ništa nije rekao, ali je naplatio ovima što su dignuli šator. Bo, valjda neka rupa u propisima.
 Dodan: 19. 06. 2008 @13:49:32
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: