Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Avio karte » HAVANA, KUBA

Matija - HAVANA, KUBA

Gdje je najbolje kupiti avio kartu za Havanu, al da ne ispadne skupo? Jel ima netko nekakva iskustva? Neke američke web stranice tipa expedie ne prodaju karte za Havanu..

Dodan: 17. 05. 2008 @18:24:03
odgovori 

- Re: HAVANA, KUBA
biseru...SAD ima embargo prema Kubi od 1962. g., a ako Amerikancu u pasošu vide kubanski žig, može platiti globu u desecima tisuća dolara. Ameri lete iz Kanade i mole kubanske carinike da im ne lupe žig.
 Dodan: 19. 05. 2008 @15:31:33
odgovori 

Matija - Re: HAVANA, KUBA

Pa znam da, zato sam i napisao.. Kada sam se prije raspitivao isto za neku avio kartu, ljudi bezveze napišu neke stranice pa sam sada stavio naputak: AMERIČKE STRANICE NE PRODAJU KARTE ZA KUBU..

Dobro, al je netko zna di se može kupiti najjeftinija karta za Kubu!?

Dodan: 20. 05. 2008 @08:52:20
odgovori 

- Re: HAVANA, KUBA
Slabo ispod 900 eura, sve se kreće oko 1000-1200, barem kad sam ja tražio...Najjeftiniju kartu koju sam našao, Madrid-Havana-Madrid sa Air Cubanom u veljači 2009. bila je 769 eura, sa svim taksama. A treba još doći do Madrida...znam da Germanwings ima let Zagreb-Madrid, ali mi u veljači ne pokazuje povratni let iz Madrida za Zg, pa možda je samo sezonski... Kad vidim da se za let trab ispljunuti 7000 kuna, odmah mi splasne oduševljenje...
 Dodan: 21. 05. 2008 @16:13:20
odgovori 

Nivés - Re: HAVANA, KUBA

Vidim da ste dosta diskutirali i razmijenjivali informacije pogodne za odlazak na Cubu. Nego, uz sva silna pitanja, mene još zanima.. Je li netko išao sam svojim angažmanom, dakle bez agencija. Tipa kombinacijom do Madrida, Londona, Pariza - pa od tamo do Havane i koliko vas je to koštalo?? Tražila sam puno na netu, i jasno mi je da put nema teoretske šanse a da ne ispadne manje od 9 000 ili 10000 kn, par nas bi išlo na jedno 15 dana, sami bi si tamos ve organizirali. (što milslim da nije problem) Nego je veći problem kako doći do tamo, a da nije s agencijom - jer nam se doista ne da biti tamo 7 dana! Please please, bilo tko!! ;)

Dodan: 28. 06. 2008 @12:32:23
odgovori 

ja - Re: HAVANA, KUBA

...evo covik se ispisa o kubi...

preporucan za sve...

http://forum.hr/showthread.php?t=8281

Dodan: 29. 06. 2008 @15:42:44
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: