Gdje je najbolje kupiti avio kartu za Havanu, al da ne ispadne skupo? Jel ima netko nekakva iskustva? Neke američke web stranice tipa expedie ne prodaju karte za Havanu..
Pa znam da, zato sam i napisao.. Kada sam se prije raspitivao isto za neku avio kartu, ljudi bezveze napišu neke stranice pa sam sada stavio naputak: AMERIČKE STRANICE NE PRODAJU KARTE ZA KUBU..
Dobro, al je netko zna di se može kupiti najjeftinija karta za Kubu!?
Vidim da ste dosta diskutirali i razmijenjivali informacije pogodne za odlazak na Cubu. Nego, uz sva silna pitanja, mene još zanima.. Je li netko išao sam svojim angažmanom, dakle bez agencija. Tipa kombinacijom do Madrida, Londona, Pariza - pa od tamo do Havane i koliko vas je to koštalo?? Tražila sam puno na netu, i jasno mi je da put nema teoretske šanse a da ne ispadne manje od 9 000 ili 10000 kn, par nas bi išlo na jedno 15 dana, sami bi si tamos ve organizirali. (što milslim da nije problem) Nego je veći problem kako doći do tamo, a da nije s agencijom - jer nam se doista ne da biti tamo 7 dana! Please please, bilo tko!! ;)
ljudi ja bih na cubu!!!
imam par pitanja: kako najjeftinije proci a da se ne ide s agencijon i ako je netko bio tamo da kaze gdje je najljepse i jeli tamo skupo?
i najvaznije ima li plesa i nocnog zivota???
na condoru se skoro uvijek nađe povratna karta iz frankfurta za kubu za cca 600 eur
važi sao za polaske iz frankfurta, iz ostalih gradova je skuplje.
traži kombinaciju frankfurt - kuba (ili frankfurt -cuba) jer ti odmah ispiše za varadero, havanu i ostale gradove na kubi
nije istina da je na kubi sve ples i izlasci...puno je vise bijede i sirotinje...da ti je muka. havanu prodjes u 2 dana i poslije ne znas sta bi sa sobom, a varadero ili tako slicno ti je hrpa kanadjana u allinclusivima koji zderu i piju po cijele dane, jer je besplatno(zvuci poznato?) A inace policije ima na svakom tragu i nije bas da mozes iznajmit auto i vozikat se bezbrizno....velika je razlika turisti i domaci, ono sto oni plate 20 lipa ti platis 20 kuna....i stvarno, al stvarno je previse revolucije i che-guevare, doslovno znas gdje je sve piskio. btw.jedino sta vidis na kubi je povezano sa njim, ko da prije njega kuba nije postojala. nigdje i nitko ti ne prica npr. o domicilnim plemenima ili o spanjolcima(bez obzira koliko su stete napravili izvornom stanovnistvu kada su otkrili kubu, ipak su je oni sagradili i donijeli odredjenu kulturu). Oni su ti svi ko mi u Jugoslaviji, zatrovani komunizmom, pioniri, vjecna vatra, omladinci, parole domovina ili smrt...itd. A kada poklonis kubancu sapun(najjeftiniji) ili sampon ili kremu ili kemijsku klanjaju ti se do poda-to preporucam svima koji idu tamo. 15dana je previse za kubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne znam koliko si ti putovao po juznoj americi, ali kuba je prava tuga za recimo brazil ili argentinu, gdje je prekrasno sve, od ljudi do prirode do svega, Mexico!!!!prekrasan...i btw mozes kupiti novinu i knjigu u kojoj nema fidela ili che-a. iako je to sve simpaticno prvih par dana, kasnije mi je vise bila muka od jednog te istog....a da ne govorim o higijenskim uvjetima. jedino sta je dobro su otocici cayo largo i cayo coco, al i to je opet sve karipski stil, a to sam vec vidjela sto puta pa me ni to nije fasciniralo.
Ne znam, mozda sam ja puno toga vidjela i proputovala pa me cuba nije fascinirala toliko, ok je, al prvih par dana, poslije sam skuzila da je sve na isti kalup. fidel! i Domovina ili smrt! Na sta su oni jadni jako ponosni, nesvesni svoje izolacije. Pa znas li ti da cuba nema autobus za svoje stanovnike, nego imaju tzv.autobusne stanice, svako toliko km, na kojima stoji policajac i zaustavlja svako auto i kamion(drzavnih tablica) i jadni ljudi se krcaju na te kamione i na nogama pod suncem putuju dok ih taj isti kamion ne izbaci negdje i onda opet...tuga bozja...
znači ti tvrdiš dvije stvari
1) da kuba nema autobus za svoje stanovnike
2) da si bila na kubi
Meni se te dvije tvrdnje nikako ne slažu. Nalupala si u svom postu toliko gluposti da to pas s maslom ne može pojest. Ako si uopće bila na Kubi, garantiram ti da nisi o Kubi shvatila ništa. Ama baš ništa. Najbolje da se opet vratiš i proučiš si pojmove, temeljito
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00