Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » MALDIVI
| Matrix - MALDIVI |
| e, jel netko bio ikada na maldivima? kakvo je stanje tamo? kada je najbolje ići? sve komentrare i iskustva napišite.. |
Dodan: 11. 05. 2008 @13:31:43
|
odgovori |
| Ula - Re: MALDIVI |
| Da bar...Sanjam o tome...Sorry sto ti ne mogu dati neki korisan tip, al kad sam vidjela Maldivi jednostavno sam morala ostavit komentar:-). Kad planiras ici? |
Dodan: 15. 05. 2008 @17:42:51
|
odgovori |
| Matrix - Re: MALDIVI |
| Ma negdje sljedeće godine u 2-3 mjesecu, tada je najljepše navodno, ali radi avio karte se raspitujem sada, zato što - što prije kupiš, jeftinija.. |
Dodan: 15. 05. 2008 @18:18:44
|
odgovori |
| Alessandro - Re: MALDIVI |
| Bok... 2 i 3 mjesec im je kao top sezone, ali dole je cijelu godinu hot... i sada im je dole iznad 30, ima kisa ali su brze, kratke... inace, idem sada za dva mjeseca tamo i nasli smo dosta jeftine karte sa time da smo ih rezervirali jos u trecem mjesecu, sto prije uzmes nesto malo i je jeftinije ali nista pretjerano, jedino je to sto mozes naci onda dosta prijevoznika i slobodnih mjesta, dok sto kasnije onda je vez sve zauzeto jer se takva mjesta brzo popune i to par mjesecu unaprijed... |
Dodan: 16. 05. 2008 @18:50:36
|
odgovori |
| - Re: MALDIVI |
| i lako su ostvarivi san, malo si zaradis i jedino sto ti treba je ispravna putovnica, ruksak i slobodno vrijeme... i sta ces vise... i odes npr. na giravaru island, tamo gdje cu ja ici sada, i odmoris se do jaja...pa i sprziz... ma to je perverzija, ako ikada budete imali prilike i ono najvaznije ako volite to, onda ne propustajte priliku... znam da ja necu... ;) |
Dodan: 16. 05. 2008 @18:54:17
|
odgovori |
| Alessandro - Re: MALDIVI |
| inace, idem na tri tjedna i vise o njima cu znati reci kada se vratim... sa puno fotki naravno... viza se dobije na aerodromu kod njih u male-u, a odandje onda ides sa raznim prijevozima do otoka na kojem planiras biti... cijepljenje nije potrebno za maldive, nizak je standard pa je dosta i jeftino, a mislim da je dobro koristiti dolare dole jer su vise u opticaju koliko sam cuo... i da ne pricam o beach party-ima... ma morate probati, tko moze naravno... eto toliko... ako jos sto saznam svratim i podijelim... pozdrav |
Dodan: 16. 05. 2008 @19:00:06
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|