Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » Internet u SAD-u
| Petra - Internet u SAD-u |
| jel netko ima iskustva sa bezicnim internetom u sad-u?radit cu u malom mjestu gdje nema interneta, pa bi uzela od doma laptop, problem je taj internet. isla sam u t-com da pitam u vezi toga ali su mi rekli da bi trebala biti na opciji 3 GB sto se placa 300kn mjesecno plus troskovi roaminga sto bi me izaslo nesto vise od 500kn mjesecno, tak da mislim da se to definitivno ne isplati..imate kakve prijedloge? |
Dodan: 11. 05. 2008 @13:28:10
|
odgovori |
| igor - Re: Internet u SAD-u |
Pitnje je, u najmanju ruku, smijesno.. :-) Internet je u US toliko normalna i dostupna stvar da oko toga ne trebas voditi nikakvu brigu. Vajrles je prisutan i u najmanjim gradicima, gotovo svako mjesto ima svoju besplatnu public wi-fi mrezu. O kaficima, knjiznicama, knjizarama, institucijama ne treba ni govoriti.. Uostalom, sve i da nema dostupnog vajrles interneta tamo gdje ides (sto je, ponavljam, gotovo nevjerojatno), uvijek ti se vise isplati tamo kupiti nesto, nego placati za nesto odavdje... U svakom slucaju, pakiraj laptop i putuj bez brige. ;-) |
Dodan: 11. 05. 2008 @15:04:04
|
odgovori |
| OceanSea - Re: Internet u SAD-u |
| istina, lokalna knjizica ce sigurno imati besplatno koristenje interneta, plus mozes se pretplatiti na neka druga mjesta poput barnes and noble...ali istina je da je u sad-u internet posvuda...glupo je kupovati bilo kakvu pretplatu u hrvatskoj...pozdrav! |
Dodan: 12. 05. 2008 @13:04:07
|
odgovori |
| Marko - Re: Internet u SAD-u |
| Slazem se wirelles imas na jako puno mijesta, a ako ga ne budes mogal uhvatiti prosetaj se samo do bilo koje vece trgovine specijalizirane za prodaju racunalne opreme i zatrazi promotivni cd za dial-up. Ja sam ih dobio oko 5 komada u potpunosti su besplatni i svaki ima promotivno razdoblje od oko 30 dana samo se moras registrirati prilikom prvog spajanja. |
Dodan: 12. 05. 2008 @19:03:17
|
odgovori |
| Pero - Re: Internet u SAD-u |
| Petra je ipak živila u ovoj sredini pa nije znala, nemojte je odmah napadati :-)) To što smo mi 150g iza Amera i što smo jadni nije ona kriva. Ah ti "glupi " Ameri, imaju sve a mi nemamo ništa, ali smo mi "pametni" hahahaha! Baš smo debili. |
Dodan: 14. 05. 2008 @13:52:56
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|