CROATIA AIRLINES
Dodan: 01. 05. 2008 @11:44:47
E dajte mi recite kakva vam je Croatia Airlines? Komentari? Kritike? Pohvale? Kaj je loše?
Ne znam dali da putujem s CA pa bi mi svaki komentar pomogao..
Unaprijed hvala..
Re: CROATIA AIRLINES
Dodan: 01. 05. 2008 @11:46:13
oni su meni super. dobiješ i piće i hranu i novine i paprenjak, osoblje je simpatično i spremno pomoći, avioni su uredni i sve 5. slobodno leti s njima. nećeš požaliti.
Dodan: 01. 05. 2008 @13:07:34
Baš sam se jučer vratila sa Cipra i stvarno nemam nikakve primjedbe na croatia airlines.
Dodan: 01. 05. 2008 @16:56:16
OU je fin, gospodski i skup. Avioni su cisti, ljudi su ljubazni. Aerodromi su koma i jeza svaki puta kad trabe ici/doci ili nekoga docekati/ispratiti.
Dodan: 01. 05. 2008 @20:33:32
Croatia Airlanes je meni jedna od najboljih aviokompanija. Avioni su super, uredni i čisti, osoblje bez ijednog lošeg komentara, a i dobiješ super hranu.
Putuj sa CA bez razmišljanja.. domaće je domaće...
Dodan: 02. 05. 2008 @11:11:14
da i meni su oni super. baš su gospodski i fino se ponašaju, fina hrana, pića, što god poželiš. za svaku pohvalu. istina bog jesu skuplji al i dobiješ plaćeno.
leti s njima.
Dodan: 02. 05. 2008 @11:32:50
šta CA leti na cipar, il je to bio neki izvanredan let?
Dodan: 02. 05. 2008 @16:42:28
Za Amsterdam, Frankfurt, Munchen i Bec mogu samo reci sve najbolje... Na tim relacijama sam letio s CA i usluga je bila odlicna!!!
Dodan: 02. 05. 2008 @18:00:34
Bio je charter za Cipar sad krajem travnja.
Dodan: 02. 05. 2008 @18:12:22
aha. i jel bio avion pun? to onaj njihov mali ATR?
Dodan: 02. 05. 2008 @18:54:50
Nije bio ful pun al bilo nas je oko sto putnika.
Dodan: 02. 05. 2008 @19:48:49
Kompanija je o.k. Dobiješ sok, sendvič i paprenjak. Ali mislim da su im karte ipak preskupe.Nedavno sam letila Easy-jem i mogu reći da sam bila ugodno iznenađena. Osoblje je bilo super, ugodnije od uniformiranog Croatia airlines-a, a cijena smiješna.
Dodan: 03. 05. 2008 @13:22:56
istina da, i ja sam letio easyjem i super je bilo. karta jeftina, a osoblje super. neznam zasto je onda CA stalno u dugovima ako im je karta troduplo skuplja od easya, a easy svojim kartama uredno zaradjuje.
Dodan: 04. 05. 2008 @15:24:29
Da li netko zna nesto o tecaju za prodaju avio karata koji jedino oni organiziraju u Hr?
Dodan: 05. 05. 2008 @21:12:13
letih sa british a., aer lingus, ryanair, germanwings, austrian a. iberia i lan. croatia a. ih daleko nadmašuje, stvarno nešt čime se naša Hrv. može reklamirat i ponosit.
Dodan: 08. 05. 2008 @20:58:40
hrana katastrofa...
Dodan: 10. 05. 2008 @18:25:08
nije, hrana je meni odlična. sveukupno mi je to odlična kompanija. sve 5!
Dodan: 10. 05. 2008 @21:02:27
Inače samo da vam kažem da je ona c naše točke gledišta ok, ali što se same firme tiče, iznutra, ona je u jednom teškom rasulu. Vodi je Mišetić (hercegovac, sve jasno, lopovčina kao i većina Hercegovaca koji su poharali Hrvatsku i otišli) koji je teški lopovčina. Posada je već nekoliko puta reagirala preko medija da je premorena i da je pitanje katastrofe (čitaj: pad aviona) samo pitanje vremena. Prije koji mjesec avion CA zamalo je izbjegao nesreću kod Švicarske na ne znam točno kojoj ruti. Mislim prema Zurichu... Itd itd...
Dodan: 11. 05. 2008 @12:31:29
Da, CA je iznutra, kak veli Jopa, u jednom velikom rasulu, i stanje unutar firme nije baš bajno. Al opet, na van se to ne vidi pa su im tako avioni jako uredni, osoblje simpatično, hrana super, itd.
Dodan: 17. 06. 2008 @15:18:21
Croatia airlines je OK, ako se izuzme redovito kasnjenje zrakoplova u polasku... Letio sam Croatiom nekih 7, 8 puta, i samo jednom mi avion nije kasnio, i to na letu u 05:50 iz Zagreba u Split...
Dodan: 17. 06. 2008 @15:40:55
Potpisujem! :-)
CA je sjajna kompanija, medju najboljima s kojima sam letio (a tu je bilo svega, od skupih i uhodanih do blesavo jeftinih i nepouzdanih low-cost kompanija; AlItalia, KLM, Lufthansa, AirFrance, British, Malev, Turkish, Iberia, Delta Airlines, United, Germanwings, EasyJet, RyanAir, FlyNordic, JAT, Adria Airways, WizzAir, Aeroflot, Finnair, Sibir Airlines, ČSA, SwissAir, Quantas, SAS, LOT, SkyEurope, Virgin, Blue1, Air Baltic, ScandJet, Aegean Airlines....).
Avioni su uvijek cisti i uredni, jednostavna klopa (sendvic sa sunkom ili sirom, pice, paprenjak na kracim letovima, manji pristojan rucak na onim duzim) sasvim OK, besplatni Jutarnji list, i prije svega ljubazno i srdacno osoblje. To je ono sto CA cini posebnom kompanijom; cini mi se da je njihovo kabinsko osoblje medju najboljima u svijetu, stvarno im svaka cast. Posebno kad znamo u kakvim uvjetima rade...
To da im avioni uvijek kasne, nije istina. Cinjenica je da znaju zakasniti (pa i cesce nego neke druge kompanije), ali to je prvenstveno zbog hrvatskih aerodroma koji su u katastrofalnom stanju i jednostavno nemaju dosta kapaciteta (kako ljudskih tako i tehnickih) da hendlaju tako intezivan zracni promet - kad god sam letio u HR ili iz HR let je kasnio, bez obzira koja to kompanija bila... :-)
Da skratim; mislim da se CA prilicno dobro pozicionira kao kljucni igrac u zracnom prometu u SEE, a valjda ce stvari krenuti na bolje kada jednom i taj novi Pleso naprave. Tada nebi trebali toliko kasniti niti CA avioni, a niti ostali.. :-)
Dodan: 08. 10. 2008 @19:58:09
potpisujem da im je osoblje ljubazno i usluga na nivou ( vec navedeni jutarnji i sendvic i pice ), al da ima i aviona koji su u losem stanju; ima! avion s kojim sam letila iz munichena raspadao se unutra. stolic se strgao skroz, sjedala su bila u groznom stanju, vecina sjedala nije imala mrezicu za odlozit stvari...
Dodan: 02. 01. 2009 @22:40:39
Croatia airlines je sramota! Znacajan broj sjedala u avionima je u stanju raspadanja, o higijeni se gotovo uopce ne vodi racuna, redovito kasne s polijetanjem, a ako i polete na vrijeme, zakasne na odrediste-zar se prometni "cepovi" stvaraju i u zraku? Ne zelim ni razmisljati kako odrzavaju motore ili krmene povrsine! Hrana im je ocajna-cisti ispljuvci, koju garniraju klasicnim hrvatskim fasizmom-mislim na hrvatske paprenjake-raspela iznad sjedala sa slikama Tudjmana i Suska bi zaokruzila cjelinu zajedno s Tomphsonovim arlaukanjem i intoniranjem himne prije uzlijetanja! Najodvratniji dio svega je to sto su na "grbaci" poreznih obveznika-vidio sam zaposlenike "KLM-a" u vrlo jednostavnim uniformama, bez obzira na golemu flotu koju posjeduju, dok se nase osoblje sepuri u svili i kvalitetnim stofovima-bitno je da su na maramama motivi s kvadraticima-ili kockicama, kako to hrvatske ovce percipiraju-to im je njihova borba dala! Vrlo rado bih volio vidjeti nekakvu konkurenciju tim parazitima-hoce li ova "drzava" ikad izici iz socijalizma?! Vjerojatno nikad!
Dodan: 30. 01. 2009 @19:12:51
Nemam bas najbolje iskustvo s njima. Moj muz i ja smo zapeli u Parisu zahvaljujuci njihovoj greski. Tokom leta nase karte su pobrisane i zapeli smo u Londonu. Iz Croatie nisu s nama htjeli ni razgovarati nego su nam jos htjeli naplatiti kaznu zbog otkazivanja leta .
Dodan: 12. 02. 2009 @21:02:50
meni su super, ali preskupi!
Dodan: 30. 03. 2009 @04:56:31
Ja jako volim Croatia Airlines. Avioni su većinom novi i čisti, s udobnim sjedalima, a i klopu sam doživila goru. (nema gore od British Airways). A ako bookiraš na vrijeme, možeš i ubosti pristojnu cijenu.
Dodan: 30. 03. 2009 @19:36:44
A što se tiče cijene karte - ako preko STA ZG kupujem kartu, npr. za Amsterdam, kolike su još razne pristojbe i takse na ovu cijenu koja se nalazi na ovim stranicama?
Dodan: 21. 04. 2010 @19:55:14
da li ima koji let iz hrvatske za cipar??? i koliko košta??? ako ne gdje ima najbliže???
Dodan: 25. 08. 2010 @08:38:28
Zadovoljna sam sa uslugom CA,sto se tice kasnjenja letova to je u zrakoplovnom prijevozu normalno.Evo za primjer prije 2 godine sam putovala u London sa Adria Airwaysom iz Ljubljane i cekala sam punih 9 sati let ,isprva nam nisu ni rekli zasto cekamo toliko ,da bi nam tek nakon nekoliko sati rekli da je razlog kasnjenja to sto se vrabac zabio u motor pa smo morali cekati drugi avion iz Amsterdama.Dobili smo i besplatan rucak na aerodromu .Zato cu ipak platiti vise pa znam da ce se ponasati prema meni kako treba a ne kao da im smetam sto sam uopce u njihovom avionu.Svaka cast easyjet kompanijama ali kad malo zbrojite sve dodatne troskove u biti dodete na isto.
Dodan: 26. 08. 2010 @18:36:42
fluffy
Registriran uporabnik
naspram ostalih, pogotovo neljubaznog Finnaira, odlični!
UPOZORENJE: STA Zagreb ne preuizima odgovornosti za komentare korisnika foruma. Zadržavamo pravo ukidanja, promjena izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala i stranica koje su sastavni dio portala bez obaveze prethodne najave. STA Zagreb nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.