Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » stažiaranje u americi
| Ivana - stažiaranje u americi |
Zanima me rad u americi nakon diplome. Imam još 3 ispita( hotelski menadžment). Vidjela sam da bhv ima takav program pa me zanima da li je netko bio i kakva su iskustva. Šta se tiče vize ispunjavam sve uvjete za nedobivanje...neudana, bez djece, nekretnina, diplomirala... može info i na mail robinj@net.hr |
Dodan: 19. 04. 2008 @13:53:59
|
odgovori |
| jaja - Re: stažiaranje u americi |
eee, mene to isto zanima, ove godine idem na 4 miseca a dogodine bi opet,a planiram diplomirati pa bi išla stažirati, jel zan netko nekoga ko je iša??????? pozzz |
Dodan: 24. 04. 2008 @13:36:20
|
odgovori |
| Iva - Re: stažiaranje u americi |
| Ej, ja sam trenutno u americi na faksu i tu cu i ubrzo diplomirati. I ja eto smisljam kako da ostanem ovdje za duze,da radim, sredim papire i to sve. Nije lagano naci posao preko kojeg bi se dobila zelena karta...koliko znam od drugih internacionalnih studenata najlakse je dobrovoljno se prijaviti na praksu dok si jos na faksu pa je onda veca mogucnost da mozes ostati na tom poslu...evo to je samo jedna misao..Inace, ima puno programa za magisterije i doktorate a sa dobrim ocjenama sa faksa i dobrim TOEFl rezultatom i nije neki problem dobit stipendiju....onda jednom kad si ovdje lakse se snades....ovako od doma, sve mi se to cini pretesko ako nemas neke veze... |
Dodan: 24. 04. 2008 @19:29:05
|
odgovori |
| Ivana - Re: stažiaranje u americi |
Mene ne zanima magisterij i daljnje školovanje. Shvaćam da je ova moja opcija najteža, ali ako netko zna nešto više neka podijeli s nama. |
Dodan: 30. 04. 2008 @21:20:27
|
odgovori |
| jaja - Re: stažiaranje u americi |
| a mene zanima kao šta je i u naslovu teme: stažiranje u americi, znam da ccusa ima taj program al neman pojma jel ko išao preko njega i kako to uopće izgleda? i jel se može ići u privatno aranžamanu........ |
Dodan: 02. 05. 2008 @20:46:01
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|