Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » stažiaranje u americi

Ivana - stažiaranje u americi

Zanima me rad u americi nakon diplome. Imam još 3 ispita( hotelski menadžment). Vidjela sam da bhv ima takav program pa me zanima da li je netko bio i kakva su iskustva. Šta se tiče vize ispunjavam sve uvjete za nedobivanje...neudana, bez djece, nekretnina, diplomirala...

može info i na mail robinj@net.hr

Dodan: 19. 04. 2008 @13:53:59
odgovori 

jaja - Re: stažiaranje u americi

eee, mene to isto zanima, ove godine idem na 4 miseca a dogodine bi opet,a planiram diplomirati pa bi išla stažirati, jel zan netko nekoga ko je iša???????

pozzz

Dodan: 24. 04. 2008 @13:36:20
odgovori 

Iva - Re: stažiaranje u americi
Ej, ja sam trenutno u americi na faksu i tu cu i ubrzo diplomirati. I ja eto smisljam kako da ostanem ovdje za duze,da radim, sredim papire i to sve. Nije lagano naci posao preko kojeg bi se dobila zelena karta...koliko znam od drugih internacionalnih studenata najlakse je dobrovoljno se prijaviti na praksu dok si jos na faksu pa je onda veca mogucnost da mozes ostati na tom poslu...evo to je samo jedna misao..Inace, ima puno programa za magisterije i doktorate a sa dobrim ocjenama sa faksa i dobrim TOEFl rezultatom i nije neki problem dobit stipendiju....onda jednom kad si ovdje lakse se snades....ovako od doma, sve mi se to cini pretesko ako nemas neke veze...
 Dodan: 24. 04. 2008 @19:29:05
odgovori 

Ivana - Re: stažiaranje u americi

Mene ne zanima magisterij i daljnje školovanje. Shvaćam da je ova moja opcija najteža, ali ako netko zna nešto više neka podijeli s nama.

Dodan: 30. 04. 2008 @21:20:27
odgovori 

jaja - Re: stažiaranje u americi
a mene zanima kao šta je i u naslovu teme: stažiranje u americi, znam da ccusa ima taj program al neman pojma jel ko išao preko njega i kako to uopće izgleda? i jel se može ići u privatno aranžamanu........
 Dodan: 02. 05. 2008 @20:46:01
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: