Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Avio karte » Stockholm

lox - Stockholm

Namjeravam ovaj svibanj otići u Stockholm,može li mi netko reći kakva su mjesta za izlake???Što vrijedi posjetiti,cjene?

Dodan: 17. 04. 2008 @20:37:39
odgovori 

13.02 - Re: Stockholm
Ja baš i nisan iša previše vani mista di mi je brat iša upad ti je 100 kuna za običnu večer a na puno mista se nije moglo uć jer tribaš imat člansku iskaznicu .naćeš uglavnom mista za izać ima jedna ulica di je puno ljudi i tamo je puno klubova to t ije blizu trajektne luke i onda imaš zidine i popneš se na njih i tamo imaš cili jedan dio grada.otiđi u vasa museum to ti je stari jedranjak iz 17 stoljeća koji je bia u moru do 60 tih godina i onda su ga izvadili i izložili tu blizu ti je i muzej na otvorenome sad san zaboravia kako se zove tamo imaš životinje i stare kuće drvene kako su se radile na cilom skandinavskom polootoku prije nekih 200,300 godina tu ti je i blizu muzej skandinavske kulture. onda otiđi na obilazak sa brodon kružnin to ti je dobro imaš spikera govori ti šta je zanimljivo imaš različitih tura.onda nacionalni muzej upad je besplatan ja mislin koji ti je blizu kraljevske palače a tamo imaš smjenu straže u podne to otiđi vidit zanimljivo je i otiđi i isprid vjećnice tamo ti se dodjeluje nobelova nagrada a kraj palače imaš nobelov muzej tamo nisan bia nadan stockholm je meni super i vratia bi se tamo ponovo a bia san dva puta već baš mi je lip.uživaj
 Dodan: 21. 04. 2008 @10:38:13
odgovori 

13.02 - Re: Stockholm
pogledaj i na forumu hr pod turizam putovanja ja mislin da će bit šta o stockholmu ako te još šta zanima pitaj a ovisi i koliko ćeš dana bit tamo.
 Dodan: 21. 04. 2008 @10:39:56
odgovori 

lox - Re: Stockholm
hvala!
 Dodan: 21. 04. 2008 @20:10:56
odgovori 

Ivana - Re: Stockholm
Imas otok tuluma tzv. Metboria platze je podzemna stanica na kojoj se izadje, tamo ima hrpa birceva sa jeftinom cugom, blizu se nalazi i jedan divan klub na obali sav u staklu u podnozju jedne poslovne zgrade...nemogu se sjetiti imena ali je jako jako dobar...
 Dodan: 22. 04. 2008 @09:21:35
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: