Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » Stockholm
| lox - Stockholm |
Namjeravam ovaj svibanj otići u Stockholm,može li mi netko reći kakva su mjesta za izlake???Što vrijedi posjetiti,cjene? |
Dodan: 17. 04. 2008 @20:37:39
|
odgovori |
| 13.02 - Re: Stockholm |
| Ja baš i nisan iša previše vani mista di mi je brat iša upad ti je 100 kuna za običnu večer a na puno mista se nije moglo uć jer tribaš imat člansku iskaznicu .naćeš uglavnom mista za izać ima jedna ulica di je puno ljudi i tamo je puno klubova to t ije blizu trajektne luke i onda imaš zidine i popneš se na njih i tamo imaš cili jedan dio grada.otiđi u vasa museum to ti je stari jedranjak iz 17 stoljeća koji je bia u moru do 60 tih godina i onda su ga izvadili i izložili tu blizu ti je i muzej na otvorenome sad san zaboravia kako se zove tamo imaš životinje i stare kuće drvene kako su se radile na cilom skandinavskom polootoku prije nekih 200,300 godina tu ti je i blizu muzej skandinavske kulture. onda otiđi na obilazak sa brodon kružnin to ti je dobro imaš spikera govori ti šta je zanimljivo imaš različitih tura.onda nacionalni muzej upad je besplatan ja mislin koji ti je blizu kraljevske palače a tamo imaš smjenu straže u podne to otiđi vidit zanimljivo je i otiđi i isprid vjećnice tamo ti se dodjeluje nobelova nagrada a kraj palače imaš nobelov muzej tamo nisan bia nadan stockholm je meni super i vratia bi se tamo ponovo a bia san dva puta već baš mi je lip.uživaj |
Dodan: 21. 04. 2008 @10:38:13
|
odgovori |
| 13.02 - Re: Stockholm |
| pogledaj i na forumu hr pod turizam putovanja ja mislin da će bit šta o stockholmu ako te još šta zanima pitaj a ovisi i koliko ćeš dana bit tamo. |
Dodan: 21. 04. 2008 @10:39:56
|
odgovori |
| lox - Re: Stockholm |
| hvala! |
Dodan: 21. 04. 2008 @20:10:56
|
odgovori |
| Ivana - Re: Stockholm |
| Imas otok tuluma tzv. Metboria platze je podzemna stanica na kojoj se izadje, tamo ima hrpa birceva sa jeftinom cugom, blizu se nalazi i jedan divan klub na obali sav u staklu u podnozju jedne poslovne zgrade...nemogu se sjetiti imena ali je jako jako dobar... |
Dodan: 22. 04. 2008 @09:21:35
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|