Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Radni programi » - LJETO 2008. -

Leona - - LJETO 2008. -

Pozdrav veliki svima! Voljela bih ljeto 2008. provesti radeći u nekoj europskoj državi, pa ako ima nekoga s nekim prijedlogom (ponuda za posao, internetske stranice gdje se može prijaviti za neki posao), iskustvima od prijašnjih godina (koju zemlju favorizirate i zašto) ili tko već ima u vidu neki posao, a ne bi volio ići sam, molim da se javite. Inače sam apsolventica, imam još samo diplomski rad za napisati, a aktivno govorim engleski, te pasivno njemački jezik. Što se tiče radnog iskustva, imam ga podosta. Prošle godine sam preko ljetnih mjeseci bila u USA (Work&Travel), ali sada ne mogu, jer nemam više ispita. Hvala unaprijed svima!

Dodan: 08. 04. 2008 @22:24:33
odgovori 

Layla - Re: - LJETO 2008. -

Hej,

evo već cijeli dan surfam i tražim nešto slično kao ti za preko ljeta- s tim da bi najrađe išla abroad ili downunder.

Apsolventica sam anglistike/germanistike i također mi je ostao samo diplomski. Ak netko neš zna gdje, kak, šta, nek javi, thnx ;)

Dodan: 08. 04. 2008 @23:47:57
odgovori 

Leona - Re: - LJETO 2008. -

Hvala što si se javila, ako uspješ nešto naći, javi svakako, a vama ostalima, koji se želite ovo ljeto provesti odlično, vidjevši neke nove krajeve i zaradivši, a imate neke koriane informacije kako to ostvariti, još jednom upućujem apel: JAVITE SE!!!

Dodan: 12. 04. 2008 @13:20:36
odgovori 

Lara - Re: - LJETO 2008. -

Hej Leona!Jesi nasla neki posao i odlucila se gdje ides preko ljeta?

Ja sam u slicnoj dilemi kao i ti,a htjela bi ovo ljeto provesti drukcije...

Dodan: 31. 05. 2008 @23:46:44
odgovori 

Leona - Re: - LJETO 2008. -

Bok Lara,

da evo riješila sam, nije baš ono što sam htjela, tj. inozemstvo, ali mislim da je OK.

Animator u Dubrovniku, tj. imat ću prilike upoznati ljude sa svih strana svijeta, unaprijediti ili naučiti malo od nekih novih jezika, vidjeti prekrasne dijelove Hrvatske koje do sada nisam i tak.

A tebi preporučam da požuriš s potragom, odnosno intenziviraš ju, jer ljeto je sve bliže i krajnji je rok za to.

Dodan: 02. 06. 2008 @21:39:42
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: