Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » Sto pitaju u US ambasadi?
| Jopo - Sto pitaju u US ambasadi? |
| Pozdrav ljudi, idem sljedeci tjedan po vizu (preko CCUSA) u ambasadu. Što pitaju? Da li trebam na nešto posebno pazit i koliko dugo ću biti u ambasadi? Pitam jer imam taj dan predavanja pa me zanima da li ću stići na predavanja, hvala puno na odgovoru! |
Dodan: 05. 04. 2008 @09:39:36
|
odgovori |
| Toni - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
Pitat ce te svrhu odlaska u SAD i koliko namjeravas ostati. Bitno je da imas cvrstu vezu sa domovinom tj. sigurnost da ces se vratiti sto ces dokazati vlasnistvom na nekretninama, pokretninama, bankovnim racunom, brakom, djetetom, dokazom da si zaposlena na neodredjeno vrijeme ili da si student pri kraju studija... Ako ides kao student raditi preko ljeta, nemas problema...ali ako si zavrsila fax ili nisi obrazovana, nemas bankovni racun, nezaposlena si i nemas neku svrstu vezu s domovinom pa postoji bojazan da bi mogla tamo ostati...to im nije bas milo... Ponavljam, za studente nije problem! Ovi ostali, glede turistickog boravka - kako tko projde tj. ovisi na koga naletis. Zelim ti srecu. Pozdrav iz USA:-) |
Dodan: 07. 04. 2008 @04:12:27
|
odgovori |
| Zrinka, CCUSA - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
| Jopa, molim te nemoj uzimati na Konzulat NISTA osim onoga sto ti je u uputstvima navedeno. Nista osim toga ti NIJE potrebno. Ako ti nesto nije jasno, molimo te da nas nazoves u ured. |
Dodan: 07. 04. 2008 @10:02:33
|
odgovori |
| Jopo - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
| Opet nisam dobio odgovor:-(( A to je, što pitaju i koliko dugo traje cjelokupna procedura...Sat,dva,tri?? |
Dodan: 07. 04. 2008 @23:32:37
|
odgovori |
| iva - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
| traje oko sat i pol; pitaju te skoro pa nis- kak to da ides, sta ces radit.. |
Dodan: 08. 04. 2008 @00:18:38
|
odgovori |
| mirta - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
| ja sam cekala sat vremena, a sam interview je trajao 5 min. pitala me zasto idem(praksa), trazila index na uvid, koliko mi je ispita ostalo, gdje idem, koliko dugo ostajem.. i tako neke sitnice. nista strasno, drugi dan sam dobila vizu |
Dodan: 08. 04. 2008 @10:41:06
|
odgovori |
| Joki - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
Moje iskustvo isto kao u Mirte.... Cekas sat vremena a cijeli proces traje 5 min:(((( Pozdrav mirti...as ti kako nam je dobro bilo!!! |
Dodan: 08. 04. 2008 @13:29:36
|
odgovori |
| Jopa - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
| Bio sam i sve je ok. Vrlo su efikasni i odlicno rade. Cak su bili i ljubazni:-) U početku pretres ali eto, u tom smislu ih razumijem. Pozdrav. |
Dodan: 12. 04. 2008 @12:28:16
|
odgovori |
| Još samo jedno pitan - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
| Zanima me još samo jedno, da li kada ti odbiju vizu odmah na licu mjesta vrate putovnicu? Ili svejedno moraš doći sljedeći dan po putovnicu (ili ti šalju poštom ako želiš, naravno...). Hvala! |
Dodan: 13. 04. 2008 @11:32:04
|
odgovori |
| ivana - Re: Sto pitaju u US ambasadi? |
| vrate ti odma, putovnicu! |
Dodan: 16. 04. 2008 @17:41:27
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila: