Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Općenito » AUSTRALIJA!

FF× - AUSTRALIJA!

Ovako, zanima me što se sve preporuča za posjetiti u Australiji? Ne znamo na kolko da odemo, tjedan, dva, tri? Kolike su uopće te udaljenosti između gradova? Može li se u nekoj lokalnoj turističkoj agenciji kupiti neki aranžman za neku turu tamo?

Jel ima netko ikakvih iskustava?

Dodan: 01. 04. 2008 @21:14:42
odgovori 

Mr.Isko - Re: AUSTRALIJA!

Pozdrav kolega..

Najbolje bi ti bilo ako imas nekog tamo.. pa da odes u posjetu i budes dole neko vrijeme..Viza se dobiva na 3,6 ili 12 mjeseci.Sto se tice udaljenosti gradova tu si nadrljoo haha..Pricam ti iz iskustva...U glavnom neces se pokajati australija je preljepa zemlja koja ce te oboriti sa nogu.

Dodan: 02. 04. 2008 @11:16:27
odgovori 

iva - Re: AUSTRALIJA!
S obzirom da avionska karta za Australiju sa svim pristojbama i osiguranjem ne može biti manja od 10000.00 kn, ispod mjesec dana se ne isplati ići.MENI ĆE OSTATI U LIJEPOM SJEĆANJU!
 Dodan: 02. 04. 2008 @15:19:43
odgovori 

pero - Re: AUSTRALIJA!
ne zali novaca i idi. iskoristi svaki dan.
 Dodan: 02. 04. 2008 @15:40:16
odgovori 

leeloo - Re: AUSTRALIJA!

evo ja tamo provela prosle godine mjesec dana. rentala sam stan preko neta. bila sam od sydney-a do gore sjevera (koraljnog grebena). bilo je super,najljepsih mjesec dana ikad! stvarno se isplati.

karta me dosla nekih 9300 kuna. super je ici tamo, a jos ljepse kad nemas tamo ni plan ni program... ;) sretno!

Dodan: 02. 04. 2008 @20:31:26
odgovori 

ja - Re: AUSTRALIJA!
ali ako cemo vec imati sve organizirano, jel' komplicirano kupiti kartu i otici posjetiti neki grad. mozda i prespavati jednu noc tamo? kako se cijene krecu? hvala!
 Dodan: 03. 04. 2008 @13:43:32
odgovori 

leeloo - Re: AUSTRALIJA!

a cuj nije bitno jel ides organizirano ili neorganizirano - glavno je da ides ;)

unutar australije od recimo sydney-a do carins-a putujes nekih 4-5 sati, a povratna karta preko easyjeta je nekih 300 aud. al to je kad kupis par dana prije puta kartu...

ja mislim da i nije tako strasno... moze se kretati. moglo bi biti i skuplje al naravno sve ovisi u budgetu pojedinca ;)

Dodan: 04. 04. 2008 @18:02:27
odgovori 

FF× - Re: AUSTRALIJA!

A jel netko zna neku lokalnu turističku agenciju da se priključimo nekoj turi dolje, pa da malo idemo u obilazak???

I kolko je potrebno da se izda viza, i kak uopće ide cijela ta procedura??

Dodan: 04. 04. 2008 @22:11:48
odgovori 

melbourne - Re: AUSTRALIJA!
mozes probati na escape travel, flight centre, harvey travel
 Dodan: 07. 04. 2008 @12:35:34
odgovori 

melbourne - Re: AUSTRALIJA!
ako hoces putovati avionom, prije nekoliko mjeseci je poceo novi avio prevoznik tigerairways kojim se putuje jako jeftino karte izmedu mebourne i sydney oko 50 aud, to je oko 250 kn
 Dodan: 07. 04. 2008 @12:38:10
odgovori 

evo, gledao sam malo te agencije i one su pretežito angažirane na Aziju, Europu i sl.. i ovaj neki Tiger Airways ne leti iz Sydneya kolko sam ja mogao vidjeti na njihovoj stranici.. malo mi je to čudno, al dobro..

hvala ljudi..

Dodan: 08. 04. 2008 @08:52:27
odgovori 

Marina - Re: AUSTRALIJA!

Evo ja sam bila prije par godina, tamo naime iman kcerku.ja posjedujem adresu agencije koja glasie ovako: Adriatic Adventure, vodi je nas zenska gdja Blazenka Cvorak - direktor, tel 00 61 2 9823 0011

fax 00 61 2 9823 0022, ona je clan i The Croatian Club, tel. 0061 2 9709 8033,fax 0061 2 9709 8044,Cnr Canterbury& Punchbowl Rds., Punchbowl. N.S.W.2196

Mozda nesto od ovoga pomogne.pozdrav.

Dodan: 10. 04. 2008 @09:45:43
odgovori 

xxx - Re: AUSTRALIJA!
australija je jeftinija nego europa a i hrvatska mislim da vam je najbolje doci na neku konferenciju ili neki tecaj engleskog jezika (pogledaj TAFE courses )lakse se dobije viza ako ste upisani na tecaj, mozete i raditi odredjeni broj sati tjedno ako mozete vozit auto po lijevoj strani ceste onda je najbolje iznajmiti auto koji se moze iznajmiti kod thrifty ili avisa u pola cijene nego u hrvatskoj udaljenosti su iz sydneya do brisbane ili Melbourne 1000km, Cairnes 2700, Adelaide 1600, Perth 4000 nocenje se moze naci jeftinije po dolasku nego ako rezervirate unaprijed virgin blue izgleda najpovoljniji avio prevoznik, cijena ovisi koliko unaprijed rezervirate i najpovoljnije cijene su rano ujutro i kasno navecer Qantasov Jetstar je nesto skuplji a Tigers (Singapore air) je tek poceo operirati i ne slijece u Sydney nego Newcastle 160km sjeverno od Sydneya majjeftinije je kupovati karte preko interneta svugdje u australiji postoje informtion centre, lokalno, gdje mozete info, karte i brosure dobiti besplatno u njima rade gostoljubivi lokalni ljudi koji ce vam iscrpno sve objasniti - oni su obicno volonteri dobar dio australijskog turizma pociva na backpackerima koji obicno dolaze u australiju s nekoliko tisuca dolara a isto toliko ili vise zarade radeci i putujuci od grada do grada. u australiji se necete osjecati cesi i biti diskriminirani na bazi da li imate ili nemate, sto jedete i gdje jedete necete nigdje platiti koristenje wc-a u sydneyu i okolici se ima sto vidjeti prema sjeveru znam da ce vam ugodno biti u Bayron Bay, Gold Coast, Noosa, Cairnes sjeverno od Rockhamtona su tropski uvjeti i treba se pridrzavati uputa o slatkovodnim i slanovodnim krokodilima, zmijama i lizardima. Morski psi su prisutni u morskoj vodi ali je mala vjerojatnost da dodju na plazu. Najsigurnije se je kupati na patroliranim plazama i to zbog rip-ova. snazna struja vode na plazi koja struji s plaze u more. Ljudi koji to ne znaju pocnu panicariti. australijski wildlife se moze u sydneyu vidjeti u rezervatima a izvan sydneya u prirodi i nacionalnim parkovima sve mozete naci na internetu u australiji najpovoljnije kartice su visa i mastercard, amex ne uzimaju svi i dodatno se placa. probajte skupiti info o australskoj povijesti izbjegavajte poentirati na australijskim zatvorenicima jer to izgleda kao da vam netko objasnjava da je hrvatska bila fasisticka zemlja vec kad sam kod toga u sydneyu (Maritime Museum) je replica Endevour kojom je Cook plovio po pacificu. Isto tako tu je i originalni camac Ken Wharby-a kojim je 1978 postavio brzinski svjetski rekord od 510km/h - jos uvijek je svjetski rekord
 Dodan: 11. 04. 2008 @01:59:21
odgovori 

E jel netko zna neke jeftine avio prijevoznike unutar Australije, ili mozda kako najjeftinije doći iz jednog grada u drugi?!?!
 Dodan: 19. 04. 2008 @21:21:14
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: