Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Općenito » KOJI GRČKI OTOK IZABRATI??
| MAXX - KOJI GRČKI OTOK IZABRATI?? |
Ove bi godine otišli na ljetovanje u Grčku, ali neznamo koji otok izabrati? Kreta, Kos, Santorini, Lesbos, Rodos, ... Ako je netko bio na bilo kojem otoku ili na više njih neka nam napiše svoje iskustvo, jer bilo koji komentar nam može uvelike olakšati odabir!? Isto tako dali netko zna preko koje bi agencije bilo najpovoljnije ili najbolje ići? Puno hvala na pomoći! |
Dodan: 28. 03. 2008 @16:11:44
|
odgovori |
| Tanja - Re: KOJI GRČKI OTOK IZABRATI?? |
| Ovako ja sm ti zivjela u Grckoj godinu dana i dosta sam toga vidjela,ali mogu ti reci da ima jako puno ljepih manje poznatih otoka. MISLIM DA JE SAMOS JEDAN OD NAJBOLJIH |
Dodan: 28. 03. 2008 @21:04:22
|
odgovori |
| Jasmin - Re: KOJI GRČKI OTOK IZABRATI?? |
| Ovak ja sam ti išo preko collegiuma na santorini i kretu i tolko je bilo dobro da idem opet i ove.ovak za santorini i kretu sve naj,naj da se puno toga vidjet,imaš još uvijek aktivni vulkan na santoriniju,i tak al najbolje da posjetiš www.collegium.eu oni imaju dosta programa za grčku pa si pogledaj! |
Dodan: 28. 03. 2008 @23:56:43
|
odgovori |
| zinska - Re: KOJI GRČKI OTOK IZABRATI?? |
| ako tre zanima freecamping, pjesane plaze i NO tourists, onda odi na Lemnos. no, sumnjam da za tamo imas ikakve ture posto vec planira ici s agencijom. mi smo isli u solo aranzmanu s autom... |
Dodan: 29. 03. 2008 @06:45:42
|
odgovori |
| lp - Re: KOJI GRČKI OTOK IZABRATI?? |
| bok ja sam bila proslo ljeto na ''island hoppingu'' bilo preludo..jedno 10 dana, s tim da svaka 2 dana na drugom otoku. ako zelis patijanje tipa ibiza. odi na MYKONOS ili IOS, ludo je, od ljudi, partija, dj.eva, ali i cijena. Ako zelis nesto mirjnije, tipa turisticki obiteljsko ali opet jako ljepo odi na PAROS. Ako pak zelis prirodu, divljinu, preljepe plaze odi na AMORGOS gdje je sniman film deep blue. ima jos puno ljepih otoka, zaista tesko za izabrati, ali ak odes i na lonley planet forum naci se brdo savjeta na koji otok otici zavisno od svojih preferenci. pozdrav |
Dodan: 29. 03. 2008 @17:40:43
|
odgovori |
| lp - Re: KOJI GRČKI OTOK IZABRATI?? |
| zaboravila sam reci da sam bila i na santoriniju koji je neizostavan otok koji se mora vidjeti svakako preporucujem. sto se tice agencija, ja sam isla bez agencije, ali sam nasla takoder na netu jeftini cruise line, od tipa koji je osnovao easy jet, e pa on je osnovao i cruise line tipa easycruise..tako nesto..upisi u google i oni su navodno super, je recimo ako ides preko njih je najisplativije jer oni diraju po dosta otokka, ali staju jako dugo u luci, tipa dodu u podne i idu na drugi otok drugi dan u 5am tako da mozes vidjeti dosta otoka u kratko vrijeme na kvalitetan nacin. pozdrav |
Dodan: 29. 03. 2008 @17:43:48
|
odgovori |
| MAXX - Re: KOJI GRČKI OTOK IZABRATI?? |
E hvala svima.. Samo me još zanima kako je sve to organizirano na tim otocima? Dal se može putovati busom od grada do grada? I jel netko bio na krstarenju grčkim otocima ikada? |
Dodan: 30. 03. 2008 @14:21:59
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|