Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Radni programi » Viza za New Zealand?
| Slaven - Viza za New Zealand? |
| Gdje mogu aplicirati za vizu za New Zealand.Planiram ici u skolu stranih jezika preko agencije pa mi nisu znali reci jer to kod nas nema u BIH. Hvala |
Dodan: 25. 03. 2008 @18:19:34
|
odgovori |
| pale - Re: Viza za New Zealand? |
| Kakva je to agencija koja radi sa skolom stranih jezika za NZ a ne zna gdje je ambasada??????? |
Dodan: 26. 03. 2008 @10:10:59
|
odgovori |
| hika - Re: Viza za New Zealand? |
http://www.mvpei.hr/MVP.asp?pcpid=1161 pogledaj si ovdje... imas konzulat u zagrebu, al vize se odobravaju u londonu... bio je nedavno cijeli topic na tu temu na forumu |
Dodan: 26. 03. 2008 @21:24:05
|
odgovori |
| Melkior - Viza za SAD |
| Pozdrav! Planiram za godišnji u SAD na 15 dana. Kakva je procedura za dobivanje vize i što bi trebao priložiti? Od onog što sam čuo da bi mi moglo olakšati je da imam stalni radni odnos, nekretninu s pripadajućim kreditom, a usput i 2 nepoložena ispita na faksu. Što bi trebao donjeti da to sve dokažem? Treba li mi kakvo garantno pismo? Idem do brata koji će tamo biti u to vrijeme preko CCUSA programa. Da li da to skrivam ili navedem? Hvala! |
Dodan: 27. 03. 2008 @10:50:50
|
odgovori |
| nis - Re: Viza za New Zealand? |
| Melkior, ovo je tema o vizama za novi zeland. otvori novu temu... |
Dodan: 27. 03. 2008 @20:32:33
|
odgovori |
| AKI - Re: Viza za New Zealand? |
| U HAGU |
Dodan: 31. 03. 2008 @21:31:11
|
odgovori |
| valentina - Re: Viza za New Zealand? |
Melkior, ponesi sve papire o nekretninama ako ih posjedujes, dokaz da imas stalni radni odnos, indeks, ako mozes jos neku potvrdu faksa ako mozes,.. neka ti brat obavezno napise pozivno (garantno pismo) da dolazis kod njega, i isto tako moras imati dokaz da imas dovoljno novaca za to putovanje (ili tko ga financira ako ne ti). Sto vise razno raznih potvrda i dokaza to bolje! Jako su rigorozni i viza se tesko dobija... I oboruzaj se strpljenjem, jer za vizu čekaš u ranu zoru vani ispred ambasade :p i naravno, tamo ce te ispitivati zasto ides itd. |
Dodan: 01. 04. 2008 @00:18:02
|
odgovori |
| Danijela - Re: Viza za New Zealand? |
| Postovani, imala sam priliku prosle godine raditi vizu dok se jos radila po starom procesu. Za drzavljane HR on je izmjenjen i mi sada radimo u londonu.proces traje cca 2 tjedna a kod konzula u Zagrebu mozete dobiti na kopijama putovnica zig i njegov potpis ako niste u mogucnosti slati putovnicu. Za drzavljane BIH se viza jos uvijek radi ovako: Skupite sve papire i putovnicu i saljete safety mailom (DHL/FED EX) u Hague,(ima na netu adresa) i oni to iz Hague-a salju u Wellington. Kad proces zavrsi papiri se iz Wellingtona salju u Hague(opet) i nakon toga vama na oadresu!Taj proces traje cca 4 mjeseca i to nije sala jer je nama toliko trajalo po starom procesu za HR. Sretno i pino strpljenja!!! |
Dodan: 01. 04. 2008 @09:52:20
|
odgovori |
| Danijela - Re: Viza za New Zealand? |
| http://www.nzembassy.com/topic.cfm?CFID=13510401&CFTOKEN=10393830&c=36&l=96&s=go http://www.immigration.govt.nz/branch/TheHagueBranchHome/ |
Dodan: 01. 04. 2008 @10:01:54
|
odgovori |
| Niza - Re: Viza za New Zealand? |
| Danijela, to su stari podaci... radila sam vizu prije 2 mjeseca i sve se radi u londonu... hrvatska nije vise na IPG listi... tak da nema vise nikakvog slanja aira u wellington, itd. |
Dodan: 01. 04. 2008 @10:22:29
|
odgovori |
| boyan - Re: Viza za New Zealand? |
ma sve je ok ali sta mi treba od dokumentacije bre ljudi! dali imam privilegije sto mi je verenica iz welingtona? |
Dodan: 17. 04. 2008 @13:47:34
|
odgovori |
| 678 - Re: Viza za New Zealand? |
sumnjam da ti je to privilegija, ako trazis turisticku vizu, posto oni gledaju stupanj rizika da se ne vratis odakle si dosao a ako trazis boravisu, radnu il sta vec mozda ti je i + point a sto ti treba od dokumenata, pa nazovi veleposlanstvo, prosurfaj po njihovim webstranicama,.. pa bar NZ migration office ima detaljne informacijski servis |
Dodan: 20. 04. 2008 @02:16:49
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|