Pretraživanje foruma:
Tel.: 01/488 63 40 GSM: 099/ 488 63 40 Fax: 01/488 63 45 Radno vrijeme Od ponedjeljka do petka: 09:00-13:00 i 14:00-17:00
ForumForum » Avio karte » Posao u Španjolskoj
| Anja - Posao u Španjolskoj |
| planiram u svibnju u Spanjolsku, vjerojatno Madrid. Jezik ne pricam, engleski jako dobro. Ima li neko iskustva u pronalazenju poslova? Jel vec netko tako isao? Dojmovi? Zahvaljujem... |
Dodan: 09. 03. 2008 @12:30:42
|
odgovori |
| Luana - Re: Posao u Španjolskoj |
| Bok ja sam proslo ljeto bila 6 mjeseci u Barceloni. Radila sam kao au-pair u jednoj engleskoj obitelji, tako da sam imala prilike usavrsiti engleski i nauciti spanjolski, sto nije bilo tesko jer znam jako dobro talijanski. Iskustvo je super. |
Dodan: 09. 03. 2008 @19:45:35
|
odgovori |
| ANA - Re: Posao u Španjolskoj |
a jel ima netko da je uspio upecat nekakav drugačiji posao?? ja učim španjolski i nadam se da ću otić u espanu i nać kakav bolji poslić.. il sve ipak završi na čuvanju djece?? :(( koja su iskustva? |
Dodan: 09. 03. 2008 @22:54:08
|
odgovori |
| Lumpur - Re: Posao u Španjolskoj |
| Ajd ostavi mail pa ti "ispricam" sve! |
Dodan: 10. 03. 2008 @16:07:18
|
odgovori |
| ANA - Re: Posao u Španjolskoj |
| ajd javi na annna10@net.hr kak je tamo!! tnx |
Dodan: 10. 03. 2008 @21:09:36
|
odgovori |
| Dunja - Re: Posao u Španjolskoj |
| ja također učim španjolski i htjela bih u Andaluziju pa me zanima je li netko radio ikakav drugi posao os au-pair-a i zna li netko postoji li mogućnost nekakvih praksi u španjolskoj nakon faksa jer godinu dana nakon diplome europa nas još uvijek priznaje kao studente i daje na studentsku vizu....ako netko nešto zna neka javi..unaprijed hvala:) |
Dodan: 11. 03. 2008 @16:54:54
|
odgovori |
| marina - Re: Posao u Španjolskoj |
| preko koga ici u spanjolsku?jeli postoji kakva sigurna agencija? |
Dodan: 15. 03. 2008 @11:43:11
|
odgovori |
| dunja - Re: Posao u Španjolskoj |
| nitko nista ne zna |
Dodan: 24. 03. 2008 @19:32:48
|
odgovori |
| Marina,ja mislim da ti je najsigurnija agencija za babysitanje greataupair.com tamo i sama mozes naci obitelj i provjeriti ih,ako je za au pair |
Dodan: 24. 03. 2008 @19:34:05
|
odgovori |
| ivan - Re: Posao u Španjolskoj |
| Ja zivim u andaluziji, marbella, i vjrovatno ce mi trebati netko da mi cuva sina od 7g. u julu i augustu |
Dodan: 28. 03. 2008 @02:59:55
|
odgovori |
| santorina - Re: Posao u Španjolskoj |
znaci moguce je bit au pair u spanjolskoj? negdje sam citala da nije moguce ako si iz zemlje koja nije u EU... kakav je postupak ako se ide bez agencije? pronađem obitelj preko interneta i nakon dogovora odem kod njih? sto sa nekom radnom dozvolom ili sto vec treba? |
Dodan: 01. 04. 2008 @00:26:35
|
odgovori |
| sinjorina - Re: Posao u Španjolskoj |
| Ciao, Ivane! Da li planiraš uzimat nekog za čuvanje sina, nekog iz Hrvatske ili? Pitam jer imam iskustva sa djecom, a voljela bih se maknuti na neko vrijeme iz HR! |
Dodan: 04. 04. 2008 @11:02:10
|
odgovori |
| Ivan - Re: Posao u Španjolskoj |
| Ovoga ljeta trebati ce mi netko za cuvanje moga sina od 7godina svi koji su zaintresirani neka me kontaktiraju na ivanbric@hotmil.com |
Dodan: 06. 04. 2008 @01:29:28
|
odgovori |
| TheSpy - Re: Posao u Španjolskoj |
| postoji li agencija ili au pair u Spanjolsku? Rado bih isla ovo ljeto |
Dodan: 07. 04. 2008 @17:09:21
|
odgovori |
| ivan - Re: Posao u Španjolskoj |
| izvinite, tocna e-mail adresa je ivanbric@hotmail.com |
Dodan: 10. 04. 2008 @00:35:50
|
odgovori |
| i ja cu se javiti:) |
Dodan: 10. 04. 2008 @11:25:54
|
odgovori |
| ponavljam greataupair.com je super agencija za babysittanje oni nude babysittanje u svim drzavama, a ako je manje od pola godine ,godinu,onda je potrebno samo garantno pismo od obitelji kod koje ides ,a i mozes pitati ambasadu kraljevine španjolske u zagrebu sta ti treba |
Dodan: 10. 04. 2008 @11:28:10
|
odgovori |
| Ivana-st - Re: Posao u Španjolskoj |
Dunja...jel znas nekog tko je isao priko greatupair.com? Naime...ja sam razmisljala otic ili u Barcelonu ili u London radit kao babysitter... Apsolventica sam, vec neko vrime :)) na Filozofskom fakultetu za odgajatelja predskolskog uzrasta ...no vec godinama radim kao turisticki vodic... Htjela bi otic na 6 mjeseci ili cak dulje....nije mi problem,al` bi volila da mi netko tko je imao iskustva preporuci pouzdanu agenciju...ili kome bi se vec trebalo javit! Svi koji imaju nekakav prijedlog nek se slobodno jave na : ivana.jelavic@hotmail.com tnx! |
Dodan: 18. 04. 2008 @23:56:56
|
odgovori |
| mariposa - Re: Posao u Španjolskoj |
bok,i mene strašno zanima kakva su iskustva za naći neki normalan posao u španjolskoj,idem ovo ljeto,ne znam gdje još,želim raditi i naučiti dobro jezik,javi mi na ilirianaphr@yahoo.com. hvala puno! |
Dodan: 19. 04. 2008 @12:29:02
|
odgovori |
| alexya - Re: Posao u Španjolskoj |
| hy mala zanima me kako si dosla dom tog posla hvala |
Dodan: 22. 05. 2008 @13:38:39
|
odgovori |
| dunja almeria - Re: Posao u Španjolskoj |
ja sam u spanije od travnja ove godine ali mogu vam reci da su oni spanjolci jako rasisti i da tu nema posla ni za njih a oni onda sada krive strance da su im uzeli posao i da bi bilo dobro da svi stranci odu van iz njihove zemlje,sada je novi zakon dosao da ako odu van iz spanije da ce im dati i novac ako potpisu da se nece vratiti ali to vam govorim i za strance koju su u biloj kojoj zemlji,ja sam dosla iz francuske tamo sam bila 35 godina ali ti je tamo puno bolje i nisu takvi rasisti kao tu eto tako da znate da tu nemate srece ni posla pozdrav Dunja iz Spanije Andaluzie |
Dodan: 03. 10. 2008 @17:41:25
|
odgovori |
|
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
|