Studentska putnićka agencija STA Zagreb Avio karte, putovanja, putovalna osiguranja Na početak
Informacije
Zapošljavanje
Uvjeti
Pišite nam

E-LISTA
STA Zagreb
Krvavi most 3
I. kat
10 000 Zagreb
info@sta-zagreb.com
Tel.: 01/488 63 40
GSM: 099/ 488 63 40
Fax: 01/488 63 45
Radno vrijeme
Od ponedjeljka do petka:
09:00-13:00 i 14:00-17:00

Forum

Forum » Avio karte » Posao u Španjolskoj

Anja - Posao u Španjolskoj
planiram u svibnju u Spanjolsku, vjerojatno Madrid. Jezik ne pricam, engleski jako dobro. Ima li neko iskustva u pronalazenju poslova? Jel vec netko tako isao? Dojmovi? Zahvaljujem...
 Dodan: 09. 03. 2008 @12:30:42
odgovori 

Luana - Re: Posao u Španjolskoj
Bok ja sam proslo ljeto bila 6 mjeseci u Barceloni. Radila sam kao au-pair u jednoj engleskoj obitelji, tako da sam imala prilike usavrsiti engleski i nauciti spanjolski, sto nije bilo tesko jer znam jako dobro talijanski. Iskustvo je super.
 Dodan: 09. 03. 2008 @19:45:35
odgovori 

ANA - Re: Posao u Španjolskoj

a jel ima netko da je uspio upecat nekakav drugačiji posao?? ja učim španjolski i nadam se da ću otić u espanu i nać kakav bolji poslić.. il sve ipak završi na čuvanju djece?? :((

koja su iskustva?

Dodan: 09. 03. 2008 @22:54:08
odgovori 

Lumpur - Re: Posao u Španjolskoj
Ajd ostavi mail pa ti "ispricam" sve!
 Dodan: 10. 03. 2008 @16:07:18
odgovori 

ANA - Re: Posao u Španjolskoj
ajd javi na annna10@net.hr kak je tamo!! tnx
 Dodan: 10. 03. 2008 @21:09:36
odgovori 

Dunja - Re: Posao u Španjolskoj
ja također učim španjolski i htjela bih u Andaluziju pa me zanima je li netko radio ikakav drugi posao os au-pair-a i zna li netko postoji li mogućnost nekakvih praksi u španjolskoj nakon faksa jer godinu dana nakon diplome europa nas još uvijek priznaje kao studente i daje na studentsku vizu....ako netko nešto zna neka javi..unaprijed hvala:)
 Dodan: 11. 03. 2008 @16:54:54
odgovori 

marina - Re: Posao u Španjolskoj
preko koga ici u spanjolsku?jeli postoji kakva sigurna agencija?
 Dodan: 15. 03. 2008 @11:43:11
odgovori 

dunja - Re: Posao u Španjolskoj
nitko nista ne zna
 Dodan: 24. 03. 2008 @19:32:48
odgovori 

Marina,ja mislim da ti je najsigurnija agencija za babysitanje greataupair.com tamo i sama mozes naci obitelj i provjeriti ih,ako je za au pair
 Dodan: 24. 03. 2008 @19:34:05
odgovori 

ivan - Re: Posao u Španjolskoj
Ja zivim u andaluziji, marbella, i vjrovatno ce mi trebati netko da mi cuva sina od 7g. u julu i augustu
 Dodan: 28. 03. 2008 @02:59:55
odgovori 

santorina - Re: Posao u Španjolskoj

znaci moguce je bit au pair u spanjolskoj? negdje sam citala da nije moguce ako si iz zemlje koja nije u EU...

kakav je postupak ako se ide bez agencije? pronađem obitelj preko interneta i nakon dogovora odem kod njih? sto sa nekom radnom dozvolom ili sto vec treba?

Dodan: 01. 04. 2008 @00:26:35
odgovori 

sinjorina - Re: Posao u Španjolskoj
Ciao, Ivane! Da li planiraš uzimat nekog za čuvanje sina, nekog iz Hrvatske ili? Pitam jer imam iskustva sa djecom, a voljela bih se maknuti na neko vrijeme iz HR!
 Dodan: 04. 04. 2008 @11:02:10
odgovori 

Ivan - Re: Posao u Španjolskoj
Ovoga ljeta trebati ce mi netko za cuvanje moga sina od 7godina svi koji su zaintresirani neka me kontaktiraju na ivanbric@hotmil.com
 Dodan: 06. 04. 2008 @01:29:28
odgovori 

TheSpy - Re: Posao u Španjolskoj
postoji li agencija ili au pair u Spanjolsku? Rado bih isla ovo ljeto
 Dodan: 07. 04. 2008 @17:09:21
odgovori 

ivan - Re: Posao u Španjolskoj
izvinite, tocna e-mail adresa je ivanbric@hotmail.com
 Dodan: 10. 04. 2008 @00:35:50
odgovori 

i ja cu se javiti:)
 Dodan: 10. 04. 2008 @11:25:54
odgovori 

ponavljam greataupair.com je super agencija za babysittanje oni nude babysittanje u svim drzavama, a ako je manje od pola godine ,godinu,onda je potrebno samo garantno pismo od obitelji kod koje ides ,a i mozes pitati ambasadu kraljevine španjolske u zagrebu sta ti treba
 Dodan: 10. 04. 2008 @11:28:10
odgovori 

Ivana-st - Re: Posao u Španjolskoj

Dunja...jel znas nekog tko je isao priko greatupair.com?

Naime...ja sam razmisljala otic ili u Barcelonu ili u London radit kao babysitter...

Apsolventica sam, vec neko vrime :)) na Filozofskom fakultetu za odgajatelja predskolskog uzrasta ...no vec godinama radim kao turisticki vodic...

Htjela bi otic na 6 mjeseci ili cak dulje....nije mi problem,al` bi volila da mi netko tko je imao iskustva preporuci pouzdanu agenciju...ili kome bi se vec trebalo javit!

Svi koji imaju nekakav prijedlog nek se slobodno jave na :

ivana.jelavic@hotmail.com

tnx!

Dodan: 18. 04. 2008 @23:56:56
odgovori 

mariposa - Re: Posao u Španjolskoj

bok,i mene strašno zanima kakva su iskustva za naći neki normalan posao u španjolskoj,idem ovo ljeto,ne znam gdje još,želim raditi i naučiti dobro jezik,javi mi na ilirianaphr@yahoo.com.

hvala puno!

Dodan: 19. 04. 2008 @12:29:02
odgovori 

alexya - Re: Posao u Španjolskoj
hy mala zanima me kako si dosla dom tog posla hvala
 Dodan: 22. 05. 2008 @13:38:39
odgovori 

dunja almeria - Re: Posao u Španjolskoj

ja sam u spanije od travnja ove godine ali mogu vam reci da su oni spanjolci jako rasisti i da tu nema posla ni za njih a oni onda sada krive strance da su im uzeli posao i da bi bilo dobro da svi stranci odu van iz njihove zemlje,sada je novi zakon dosao da ako odu van iz spanije da ce im dati i novac ako potpisu da se nece vratiti ali to vam govorim i za strance koju su u biloj kojoj zemlji,ja sam dosla iz francuske tamo sam bila 35 godina ali ti je tamo puno bolje i nisu takvi rasisti kao tu eto tako da znate da tu nemate srece ni posla

pozdrav Dunja iz Spanije Andaluzie

Dodan: 03. 10. 2008 @17:41:25
odgovori 

Bok, gost.

Za pristup forumu te blorumu potrebno je prijaviti.
Ukoliko još nemate korisnički račun lako ga otvorite besplatno.
Budi informiran i prijavi se na mailing listu :
CHECK MY TRIP
Želiš saznati više o svome letu? Provjeri checkmytrip:
Prezime:
Kod rez.:

ANKETA
Kada bi osvoio/la nagradno putovanje tvoja destinacija bi bila:
Thailand
Brazil
Nigeria
USA
Cuba
Australija

Cijene se mijenjaju u odnosu na prodajni tečaj Erste & Steiermärkische Bank d.d.
© STA Zagreb d.o.o., 2007. Sva prava pridržana. Oblikovanje.com™
Pretraživanje po stranicama: